xmouts Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα, έχω cyta και έχω συνδέσει 2 συσκευές τηλεφώνου ένα σταθερό και ένα ασύρματο. Όταν με παίρνουν τηλέφωνο και απαντάω από το σταθερό το ασύρματο συνεχίζει και χτυπάει για 3-4 δευτερόλεπτα δηλαδή δεν κλείνει αμέσως... Γιατί το κάνει αυτό ?
dbconan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Έτσι κάνουνε δυστυχώς,δεν μπορείς να κάνεις κάτι..
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα, έχω cyta και έχω συνδέσει 2 συσκευές τηλεφώνου ένα σταθερό και ένα ασύρματο. Όταν με παίρνουν τηλέφωνο και απαντάω από το σταθερό το ασύρματο συνεχίζει και χτυπάει για 3-4 δευτερόλεπτα δηλαδή δεν κλείνει αμέσως... Γιατί το κάνει αυτό ? ειναι λογω του ασυρματου.θα δεις οτι αμα βαλεις δυο τηλεφωνια διπλα διπλα ενα σταθερο και ενα ασυρματο θα δεις οτι το ασυρματο θα αργησει να ξεκινησει να χτυπαει και θα αργησει να σταματησει να χτυπαει με σχεση το σταθερο.απο ασυρματο σε ασυρματο υπαρχει βεβαια και διαφορα.
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 μπορει να δοκιμασει και με αλλο τηλεφωνο να δει.εχω δει καποια να ειναι πιο συντομα απο αλλα ενω σε καποια αλλα απλα το κλεινε ο αλλος και μετα χτυπουσε.το κανει αναπασα στιγμη συγκριση βαζοντας και ενα σταθερο διπλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα