george_nbaer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα, Έχει χαλάσει το Digitizer του κινητού μου Xperia x10 mini pro και βρήκα στο Internet ένα Xperia x10 mini απλο. Ήθελα να ξέρω αν έχουν πανομοιότυπες οθόνες και αν θα είναι εύκολη η αντικατάσταση τους. Τέλος πιστεύεται τα 30 ευρώ είναι μια ικανοποιήτικη τιμή για το Xperia x10 mini? Ευχαριστώ.
nikos903 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Χωρίς κωδικούς μοντέλων δεν θα βγάλεις άκρη, U20i πρέπει να είναι το pro και E10i το απλό σωστά; Αν έτσι έχει το πράγμα, όχι, δεν είναι συμβατά. Για τιμή ρώτα εδώ καλύτερα.
taslikos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Να πάρεις την δικιά του οθόνη έψαξα στο eBay Άι δεν βρήκα κάτι φθηνό. Ωστόσο καινούριο το κινητό από eBay κάνει 50€(ούτε 10 δεν αξίζει) όποτε αν δεν βρεις οθόνη μέχρι 10€ με το ζόρι πάρε ένα καινούριο κινητό. Πραγματικά δεν αξίζει μα δώσεις χρηματα.
AntiCambeR Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Απο που το ξέθαψες αυτό;Δεν αξίζει η επισκευή του.
taslikos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Απο που το ξέθαψες αυτό;Δεν αξίζει η επισκευή του. Γνωστός μου έχει και αυτός ένα από την σειρά mini και δουλεύει ακόμη.. για τηλέφωνα μια χαρά είναι για οτιδήποτε άλλο όχι
ziaba Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 αν θες μία συσκευή για τηλέφωνα πάρε ένα νοκια με 20€ και ασε τις επισκευές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα