Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Σωστα, ας φαμε τον χρονο μας σε κατι πιο δημιουργικο και ουσιαστικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά μεταξύ nexbox και m8s ii έχουμε κάποια προτίμηση? Από software και σταθερότητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frap73 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Η μόνη διαφορά που βλέπω εγώ είναι πως το Nexbox έχει ενσύρματο SPIDF SPDIF ενώ το Μ8S οπτικό. edit: oops! Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2016 από frap73 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Η μόνη διαφορά που βλέπω εγώ είναι πως το Nexbox έχει ενσύρματο SPIDF ενώ το Μ8S οπτικό. Δεν ξέρω ακριβώς τι είναι αυτό αλλά υποθέτω έχει να κάνει με τον ήχο... Βασικά το nexbox είδα έχει και av(=scart) έξοδο.... Αλλά μίλησα κυρίως για στεθρότητα software και το άλλο που με ενδιαφέρει είναι και δύναμη wifi... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 το m8s έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής αλλά είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 το m8s έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής αλλά είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος Thanks... ε εντάξει τώρα σε αυτά τα μεγέθη το μέγεθος σιγά... έχω το απλό m8 s όχι το 2 και είναι το μισό από τα wdtv που έχω... αλλά τουλάχιστον για μένα δεν έχει σημασία.... Σε αυτά νομίζω μετράει να είναι κάπως καλό το hw και σταθερό το sw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις