Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους

Σκέφτομαι να αγοράσω  το παρακάτω

http://www.e-shop.gr/raidsonic-icy-box-ib-3620u3-external-2-bay-jbod-system-enclosure-for-2x35-sata-hdd-usb30-black-p-PER.800251

με τη σκέψη ότι σε συνδυασμό με ένα 4αρι  HDD και ένα δέυτερο αργότερα (και τη δυνατότητα software raid) είναι πιο βολικό από 2 εξωτερικούς.

Έχει κανείς σας εμπειρία από ανάλογα προϊόντα?

υ.γ. είχα βρει και 4-bay αλλά εξαντλήθηκε.... :wacko:

Επεξ/σία από Dragonlordcv2002
Δημοσ.

το θέλω για να βάζω αρχεία από 3 pc και ταυτόχρονα να έχω backup αυτών, όπως και εξωτερικών δίσκων γι αυτό και θα βάλω μεγάλης χωρητικότητας δίσκους 4+ TB

Δημοσ.

Εαν έχεις ελεύθερο χώρο στο κουτί θα μπορούσες να βάλεις ένα hotswap drive και να βάζεις-βγάζεις όσους δίκσους θέλεις εσύ.

Εκτός του οτι θα γλυτώσεις χώρο μιας και δεν θα έχεις στα πόδια σου το κουτί που σκέφτεσαι να αγοράσεις , ένα άλλο ακόμα πιο σημαντικό πλεονέκτημα είναι οτι οι δίσκοι σου θα είναι πολύ καλύτερα προστατευμένοι πίσω από το τροφοδοτικό του υπολογιστή σου που απότι βλέπω είναι αρκετά ποιοτικό.

Όλοι οι εξωτερικοί δίσκοι που συνδέονται με εξωτερικά τροφοδοτικά στο δίκτυο της ΔΕΗ , δεν τροφοδοτούνται με "ποιοτικό" ρεύμα απαλλαγμένο από τις πιθανές αρμονικές με αποτέλεσμα να μειώνεται ο χρόνος ζωής τους εκτός εαν τους έχεις πίσω από ένα καλό UPS ή ένα πολύ καλό πολύπριζο με ποιοτικά φίλτρα ή ένα line conditioner.

Υπάρχουν άπειρες περιπτώσεις ατόμων που έχουν πάρει στο χέρι τον εξωτερικό δίσκο χωρίς προφανή αιτία...Ο υπαίτιος είναι συνήθως ο "θόρυβος" από το κακό δίκτυο της ΔΕΗ.

Δημοσ.

Δεν θα το έχω μόνιμα συνδεδεμένο και όταν το έχω θα είναι απευθείας πάνω σε ups. Τα Hotswap τα κοίταξα αλλά δυστυχώς δεν βρήκα κάποιο που να έχει ανεμιστήρα μιας και σε μια μεταφορά 3TB θα πάρει φωτιά ο σκληρός. Η λύση της Raidsonic έχει ανεμιστήρα και γι αυτό μου κίνησε το ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Υπάρχουν hotswap bay με ανεμιστήρα που μπαίνουν στο pc αλλά ποιάνουν 2 θέσεις 5,25'' και είναι για 3 θέσεις σκληρών δίσκων 3,5''.Είχα ένα της sharkoon.

Πάντως και χωρίς ανεμιστήρα εμένα οι δίσκοι μου δεν πάνε πάνω από 35 βαθμούς.Αν έχεις καλό airflow στο pc δεν είναι ανάγκη να πας σε λύση με ανεμιστήρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...