stelios18120 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Τώρα είναι ωραία και τεκμηριωμένη ορθά η απάντηση Με καλυψες πλήρως 1
Billator Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Εάν και απάντησα, ας το κάνω πιο λιάνα γιατί ρώτησες , με 1 euro και κάτι πιο ακριβά αυτό έχει Li-polymer μπαταρία το αλλο εχει κυλινδρικές type 18650 μπαταρίες, είναι πιο λεπτό 14mm το αλλο 21.5mm, έχει περίβλημα αλουμινίου το αλλο φαινεται πλαστικουρα και είναι πιο ελαφρύ κατα 70 γραμμάρια . +οτι κατα 99% αυτό που πήρες έχει μεγαλύτερη τάση αποθήκευσης (λογικά στα 3.9V) οπου το κανει 12-15% πιο αποδοτικό κ υπερκαλύπτει καλύπτει επομένως κ την ονομαστική διαφορα στην χωρητικότητα μεταξύ αυτών των δυο. Με λιγα λόγια αποδίδει περισσότερα mAh φόρτισης. άσχετα που είναι πιο "μικρο".
indigo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 ωραία... ευχαριστώ για τις απαντήσεις. έριξα για δυο και αναμένω λοιπόν. εχω δυο intenso και τους εχω πιει το αίμα δυο χρόνια τώρα και σκέφτομουν να τα 'κάνω δώρο' στους δικούς μου να πάρω κάτι άλλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις