Προς το περιεχόμενο

Power Bank ROMOSS 5000mAh, 8,75E από GeekBuying

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ http://www.geekbuying.com/item/Original-ROMOSS-Polymos05-5000mAh-Dual-USB-Li-polymer-Power-Bank-Mobile-Power-Charger---Blue-363007.html

Αναλυτική περιγραφή http://romoss.gr/product/romoss-powerbank-polymos-5-5000mah/

Είναι μόνο για το μπλε και το ροζ (φαντάζομαι έχουμε και κοριτσάκια στο forum) χρώμα.

Το λευκό είναι πιο ακριβό.

Έχω διαβάσει από 'ειδικούς' του forum οτι τα Romoss είναι πολύ καλά power banks.

Για όποιον ψάχνει για κάτι καλό κάτω του 10άρικου, νομίζω είναι καλή προσφορά.

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 7
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για 5000mah και τέτοια μάρκα καλή τιμουλα.

Όσο για το χρώμα κλαιν παίρνεις γαλάζιο και είσαι οκ.

Κοριτσάκια ροζακί και πάλι οκ :)

Τα romoss πολύ καλή μάρκα και αξιοπιστα και συνήθως πανάκριβα,οποτε αυτό συμφερει

(Edit)

Εριξα παραγγελία για ένα μπλε σαν αγοράκι δεν κρατηθηκα :)

• Like 2
Δημοσ.

Τσίπησα και εγω ενα Ροζακι δωρο για την Γυναικα !! (για να την καλοπιασω) 

Ελπιζω να αξιζει μην μου το φερει στο κεφαλι 

• Like 5
Δημοσ.

Αν και μικρότερης χωρητικότητας από το xiaomi 10000 το θεωρώ καλύτερο σε αυτη τη τιμή γιατί έχει 2 USB

για να φορτίζεις παράλληλα 2 συσκευες και η μια είναι 2.1. Είναι και πιο ελαφρύ από το αντίστοιχο xiaomi στα 5000

Δημοσ.

Έχω και εγω 5 των 10000mah xiaomi και 2 των 20000mah xiaomi σε σούπερ τιμές αγορασμενα με τις θήκες τους

Αλλά να δοκιμάσουμε και κάτι καινούργιο :)

• Like 2
Δημοσ.

Έχω και εγω 5 των 10000mah xiaomi και 2 των 20000mah xiaomi σε σούπερ τιμές αγορασμενα με τις θήκες τους

Αλλά να δοκιμάσουμε και κάτι καινούργιο :)

Αφού δεν έχεις και μπαταρία αυτοκινήτου μαζί σου πάλι καλα :-D :-D :-D

• Like 15
Δημοσ.

εγω παντως πιστευω οτι αξιζει πιο πολυ να δωσεις 14 ευρω και να παρεις το 10k mA

Ολα εξαρτάτονται από το τι συσκευές έχεις . Εγώ για παράδειγμα με το moto g4 βγάζω 1,5 μέρα άνετα με βαριά χρήση , οπότε το xiaomi 10.400 μου ειναι άχρηστο. Προσωπικά φορτίζω έξω με powerbank ακόμα και στο 70% να ειμαι. Οπότε ενα καλό powerbank στα 5.000 μου είναι αρκετό καθώς οσο και να το αδειάσω θα το φορτίσω γρήγορα το βράδυ στο σπίτι.

Υ.Γ. Στις μπαταρίες κινητών και power bank οι πολλές φορτίσεις ειναι καλύτερες από το να το αφήνεις να αδειάζει και μετά να φορτίζεις.

Δημοσ.

Αφού δεν έχεις και μπαταρία αυτοκινήτου μαζί σου πάλι καλα :-D :-D :-D

Ε εντάξει δεν τα εχω και πάνω μου.

Τα μισά στο ενα σπίτι τα άλλα στο άλλο και ένα έχω στο αμαξι και ένα στο μαγαζί μου :)

Δεν θέλω να ξεμενω από μπαταρία και ενέργεια ποτέ !! :)

• Like 1
Δημοσ.

Όπως τα λέει ο Κοσμάς είναι. Το power bank εξαρτάται από τις ανάγκες σου.

Αν φύγεις πρωί από το σπίτι για εκδρομή, με ξεφόρτιστο κινητό εσύ, ξεφόρτιστο κινητό η γυναίκα, και ξεφόρτιστα 2 tablet (ένα για το κάθε πιτσιρίκι) και θες να γυρίσεις πίσω βράδυ, τότε χρειάζεσαι όλα τα power banks που έχει ο Στέλιος :-D

Τα 5000mAh είναι αρκετά για κάποιον που δεν θα κάνει μεγάλη χρήση.

Για μικρή/έκτακτη χρήση έχει περισσότερη σημασία το βάρος/όγκος του power bank από τα mAh.

• Like 3
Δημοσ.

Ε εντάξει δεν τα εχω και πάνω μου.

Τα μισά στο ενα σπίτι τα άλλα στο άλλο και ένα έχω στο αμαξι και ένα στο μαγαζί μου :)

Δεν θέλω να ξεμενω από μπαταρία και ενέργεια ποτέ !! :)

Δηλαδή σε power bank και ΕΝΦΙΑ τα τρως τα λεφτά :)

• Like 4
Δημοσ.

Είχα ένα xiaomi 10400 αλλά το ξέχασα  σε καφενείο χωριού που ήμουν

3μερο και μάλλον φορτίζει ακόμα.......έτσι είπα να κάνω την παραγγελία

και βλέπουμε και το ROMOSS που δεν το ξέρω καλά.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...