foudas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 πρωτα απο ολα να στειλω τα χρονια μου πολλα σε ολους και ιδιαιτερα στους Χρηστους και στις Χριστινες για την ονομαστικη τους εορτη. Τωρα ας περασουμε στις αποριες μου: Θελω να αγορασω απο αμερικη (ebay) ενα ραδιοCD αυτοκηνιτου .Η αγορα θα γινει απο συγγενη που ζει εκει .Η απορια μου ειναι ποιες διαδικασιες πρεπει να ακολουθησω για να αποφυγω τα εξοδα του τελωνειου. Επισης ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να τα στηλει μεσω ΕΛΤΑ η μεσω courrier(χρονος αποστολη-προστασια εμπορευματος -οικονομικα); Ευχαριστω προκαταβολικα!!! Foudas!
georgefan Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 file moy xronia polla. tin idia skepsi ekana kai ego malista brika to pioneer deh7500 mp se poly kali timi. alla sizitoysa me ena filo kai moy eipe oti gia agora poy ekane aksia 170 euro plirose alla tosa gia teloneio. mallon thelei psaksimo min mas bgei pio akribo telika
tktommytk Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 πρωτα απο ολα να στειλω τα χρονια μου πολλα σε ολους και ιδιαιτερα στους Χρηστους και στις Χριστινες για την ονομαστικη τους εορτη. Τωρα ας περασουμε στις αποριες μου: Θελω να αγορασω απο αμερικη (ebay) ενα ραδιοCD αυτοκηνιτου .Η αγορα θα γινει απο συγγενη που ζει εκει .Η απορια μου ειναι ποιες διαδικασιες πρεπει να ακολουθησω για να αποφυγω τα εξοδα του τελωνειου. Επισης ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να τα στηλει μεσω ΕΛΤΑ η μεσω courrier(χρονος αποστολη-προστασια εμπορευματος -οικονομικα); Ευχαριστω προκαταβολικα!!! Foudas! vasika se ola iperteroun ta courier alla ohi panta [opws o filos mas o grgotsis pou emplexe gia mia kamera pou den irhe pote] kai ta elta ehoun omws polla +. opws ipe kai o georgefan theli psaximo..... good luck :wink:
Tipos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 ΠΡΟΣΟΧΗ.. Σε αγορά ράδιο-κασετοφώνου από USA. Στην Αμερική οι ραδιοσταθμοί εκπέμπουν μόνο στους μονούς αριθμούς ραδιοσυχνότητας, δηλαδή 88,1 88,3 88,5 88,7 88,9 89,1κτλ. Οπότε και τα ραδιοκασετόφωνα τους λαμβάνουν μόνο αυτές της συχνότητες. Ορισμένοι κατασκευαστές έχουν κάποιο τρόπο μετατροπής στο ευρωπαϊκό σύστημα συχνοτήτων αλλά πρέπει να το ρωτήσεις αυτό για να μην είσαι αναγκασμένος να ακούς μόνο τους ραδιοσταθμούς που εκπέμπουν στις μονές συχνότητες…
foudas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Το γνωριζα οτι υπαρχουν καποιες διαφορες στις συχνοτητες ... ουτως η αλλως αν θα αγορασω θα κοιταξω να πληροι ευρωπαικες προδιαγραφες ... Α και κατι που εμαθα μολις τωρα υπαρχει ενα foroum που ασχολειτε με car audio το http://www.caraudioforum.gr σως εκει γνωριζουν ... Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον !!!! foudas!
wert Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 tktommytk, kai ta elta ehoun omws polla +. opws ipe kai o georgefan theli psaximo..... good luck good luck=καλή τύχη. Και όποιος δεν είναι τυχερός με τα EΛΤΑ καλύτερα να μην ασχολείτε και την πατήσει όπως τώρα εγώ. Πάντα όταν έστελνα κάτι πήγαινε στον προορισμό του σε δύο το πολύ τρείς μέρες είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό. Παρήγγειλα και εγώ λοιπόν ένα dvd-recorder και περιμένω. Είναι πλέον στην δέκατη μέρα από την ημέρα που μου το έστειλαν και ακόμα έρχεται. Πήγα να δώ σήμερα για την τύχη του. Εχει φτάσει στον νομό αλλά βρίσκεται σε άλλο ταχυδρομικό γραφείο. Εδω και δύο μέρες τώρα αυτή η δουλειά. Και αναρωτιέμαι γιατί κάνει βόλτες. Έδωσα όνομα Τ.Κ(ταχυδρομικό κωδικό) και T.Θ(ταχυδρομική θυρίδα) το παράγγειλα από το e-shop και μάλιστα δεν μπήκαν καν στον κόπο να επιβαιβεώσουν την παραγγελία και το έστειλαν. Και η απορία. Αφού είμαι κάτοχος T.Θ(ταχυδρομική θυρίδα) και για οτιδήποτε δεν ψάχνουν εμένα αλλά το αφήνουν εκεί γιατί αυτό κόβει βόλτες; Σε πόσα κομάτια άραγε θα μου το παραδώσουν; Θα είναι άραγε σκέτο το κουτί ; Και αφού τα έχω ψιλοπάρει τώρα μα αυτή την περίπτωση και επί της ευκαιρίας που δεν το έχω πληρώσει ακόμα(αντικαταβολή). Είμαι στο 50% έτοιμος να τους πώ να επιστραφεί πλέον λόγο αμφιβολιών για την ακαιρεότητά του. Λέτε μετά από τόσες μέρες πέτα από εδώ πέτα από εκεί κλώτσα να βάλεις γκόλ και τι άλλο θα κάνουν αυτό να είναι ακέραιο πλέον. :twisted: Πήγα να γλυτώσω μερικά € από τις curier αλλά μάλλον την πάτησα. Ταλαιπωρημένος βγήκα. Μόνο το άγχος και η αναμονή φτάνουν για να σκεφτώ σοβαρά τη σχέση μου πλέον με τα EΛΤΑ. :evil:
razkal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Ithela na rwtisw to idio pragma gia trainers. Rotisa sti Fedex kai mou ipan oti gia na min plirwsw telonio prepei to dema na dilothi ws metaxirismeno apo ton apostolea! Polla sites pou xrisimopoioyn mono courier lene oti an to dema dilothi apo aftous ws 'present' (dwro) glitwneis to telonio h' to plironeis meiomeno. Xeri kaneis ti isxiei telika?
Toufas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 den tha doseis tpt apo ebay efoson den tha exei timologio kotsarismeno pano kai tha einai apla ena dema sto onoma sou
hunter2000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 egw thelw na agorasw kati apo germania alla apagoreuetai h eisagwgh sthn ellada, lete na to edopeisoun sto telwneio kai na exw problhma?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.