Προς το περιεχόμενο

Windows 10 Desktop Stream στην Samsung-Smart TV μου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνομαι τον τελευταίο καιρό, να βρώ κάποιον τρόπο να συνδέσω το PC μου (desktop) με την τηλεόραση μου ασύρματα. Πιο συγκεκριμένα, αυτό που θέλω είναι να δημιουργήσω ένα stream μεταξύ του PC και της Samsung μου ώστε να βλέπω στην τηλεόραση ότι βλέπω και στην οθόνη του υπολογιστή μου (screen mirroring με άλλα λόγια).

Τα Windows 10 απο μόνα τους υποστηρίζουν media stream μέσω του Windows Media Player και αυτό μου δουλεύει μια χαρά αλλά αυτό δεν μου αρκεί...

Έχω ψάξει για διάφορους τρόπους που μπορώ να το κάνω αυτό (GoogleCast, Miracast...), και φαίνονται ενδιαφέρον απλά θα ήθελα και μια γνώμη παραπάνω. Όχι μόνο για το ποιο μέσο να διαλέξω, αλλά και οτιδήποτε άλλο που μπορεί να με βοηθήσει. (π.χ. αν υπάρχει κάποιος άλλος καλύτερος τρόπος, πιο εύκολος, δωρεάν κ.τ.λ.)

Υ.Γ. Αν υπάρχει ήδη κάποιο θέμα με το ίδιο περιεχόμενο, ας με παραπέμψει κάποιος.  :)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο προσπαθώ να κάνω και 'γώ, αλλά το pc μου (desktop) δε το υποστηρίζει. Ξέρεις αν είναι θέμα hardware; Πρέπει να έχω πχ motherboard που το υποστηρίζει ή gpu;

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...