Zaytsev Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Το πήρα τελικά από instant. Για 10€, δεν αξίζει να το σκέφτομαι. Ακόμα κι αν δε μου αρέσει ή δε με κρατήσει, είναι μια βοήθεια στην προσπάθεια μιας μικρότερης ομάδας που κάνει σημαντική δουλειά. Το κατέβασα, το εγκατέστησα, αλλά δεν παίζει, λείπει το executable. Είναι λόγω του ότι βγαίνει σήμερα ή κάτι δεν πήγε καλά με την εγκατάσταση; (την έκανα 2 φορές) 1
Anuminas Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δεν κυκλοφόρησε ακόμη, λιγες ώρες μείναν, οχτώ ώρες και επτά λεπτά.
SoFGR Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 ^ το πρωτο In addition to the first week sale, early players of Rising Storm 2: Vietnam will also be lucky enough to enjoy double XP for the first week of release. The Shake and Bake Double XP launch promotion will run through June 6 as well, and grant all owners of the game double experience points as they play during the first week of the game’s release. αντε και καλη μας αρχη στην ψηφιακη "κολαση" του Βιετναμ https://www.youtube.com/watch?v=YqyeNcNKxXs οι μεταγραφες απο BF και COD μην ξεχασετε να δειτε πρωτα μερικα απο αυτα τα βιντεακια στο ιδιο καναλι .. https://www.youtube.com/watch?v=O9v1eXHewdg https://www.youtube.com/watch?v=K8EKNv6yXZU 4
Zaytsev Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Στο instant δέχεται MasterCard η θέλει μέσω PayPal? Και τα δύο. Εγώ πλήρωσα με PP
Balantakos Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Σχεδον 25K παιχτες στο launch! Νο2 Top seller στο Steam!
Zaytsev Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Έπαιξα έναν αναγνωριστικό γύρο για να το δω. Ωραίο φαίνεται και σίγουρα για 10€ δεν αξίζει ο λόγος. Αλλά... Πέθανα 7 φορές και τις 6 από το ίδιο άτομο, koda. Δεν ξέρω που ήταν, δεν ξέρω αν έκλεβε, αλλά με έφαγε με sniper ενώ ήμουν σε εντελώς διαφορετικά μέρη της πίστας. Σε 64ρη server, να πεθάνεις 7 φορές και τις 6 να σε φάει ο ίδιος, κάτι δεν πάει καλά. Κι αν δεν έκλεβε, τότε, κάτι δεν πάει καλά με το σχεδιασμό της πίστας. Δε μπορώ να camperωθεί κάπου και να βλέπει όλη την πίστα...
JohnTehGreek Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Για πείτε ρε παιδιά, Αξίζει το παιχνίδι; Να το πάρω;
Zaytsev Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Για πείτε ρε παιδιά, Αξίζει το παιχνίδι; Να το πάρω; Ωραίο φαίνεται και σίγουρα για 10€ δεν αξίζει ο λόγος.
newlynx Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μπορείς να δεις βιντεάκια για να κρίνεις. Το παιχνίδι είναι διαφορετικό από COD ή BF και θέλει πολύ υπομονή. Εγώ ένα παιχνίδι έπαιξα χθες και τα πήγα πολύ χάλια, αλλά δεν με νοιάζει. Το απολαμβάνω και όσο αντέξω. Και ειναι τόσο χαμηλή η τιμή που δεν χάνεις ακόμα και αν το βαρεθείς γρήγορα. 1
Orgios Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μπορείς να δεις βιντεάκια για να κρίνεις. Το παιχνίδι είναι διαφορετικό από COD ή BF και θέλει πολύ υπομονή. Εγώ ένα παιχνίδι έπαιξα χθες και τα πήγα πολύ χάλια, αλλά δεν με νοιάζει. Το απολαμβάνω και όσο αντέξω. Και ειναι τόσο χαμηλή η τιμή που δεν χάνεις ακόμα και αν το βαρεθείς γρήγορα. Και να φανταστείς πως χρειαστηκε να τον απειλήσω για να το παρει χεχε
7nisiotis Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Σας έρχομαι και γω. Ήδη έχουμε κλείσει πρώτο τραπέζι "ζούγκλα" με τον SofGR 3
Orgios Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Σας έρχομαι και γω. Ήδη έχουμε κλείσει πρώτο τραπέζι "ζούγκλα" με τον SofGR Φέρτε και κανένα σουβλάκι καθώς έρχεστε! Εδω στις ζούγκλες έχουμε πήξει στο ρύζι! 1
newlynx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Έπαιξα μερικά παιχνίδια και η γνώμη μου είναι ίδια με αυτή της beta. Το παιχνίδι χτίζεται πάνω στην υπομονή και στη στρατηγική που θα εφαρμόσεις για να υπερκερασεις τον εχθρό. Αν κάποιος παίξει με γρήγορους ρυθμούς θα το μετανιώσει πικρά. Το μόνο που θέλω είναι να μπουν περισσότερες πίστες γιατί οι αρχικές είναι λίγες. Επίσης με ενοχλεί που η αρχική επιλογή ρόλου και όπλου εξαρτάται από την ταχύτητα φόρτωσης του παιχνιδιού αλλά με έναν ssd λύνεται εύκολα. Προσωπικά θεωρώ πως είναι ένα μικρό διαμάντι που με την απαιτούμενη δουλειά από την εταιρεία θα λάμψει περισσότερο.
Anuminas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Περισσότεροι χάρτες θα μπούνε κάποια στιγμή, πριν το μεγάλο expansion, και μάλλον θα είναι δωρεάν όπως μας συνηθίζει η Tripwire (εδώ ξεχάστε τα season pass, 15 dlc maps που κατακερματίζουν την κοινότητα και τα microtransactions). Πέρα απο την βασική ομάδα, περιμένω και απο moders να φτιάξουν καλούς χάρτες όπως άλλωστε συνέβη και στο RO2/RS με θρυλικους χάρτες όπως Bridges of Druzhina 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα