trelofanis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Παιδια η ερωτηση που θελω να κανω ειναι πολυ συγκεκριμενη...εχω συνδεση wind για το ιντερνετ και παλαιοτερα ειχα ote...πηγαινοντας στη wind διατηρησα το router του ote(ενα zte)...με παραινεση μαλιστα τεχνικου της wind το κρατησα εφοσον δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα...στην περιοχη που μενω(δαφνη-αθηνα) δεν εξυπηρετειται ακομα γραμμη vdsl απο τη wind...πολλες φορες αντιμετωπιζω προβλημα με το ιντερνετ με την εννοια οτι το σημα ειναι ασθενες και χρειαζεται να κανω restart το royter για να εχω και παλι προσβασιμοτητα...θελω λοιπον να ρωτησω το εξης...θα δω διαφορα και αξιζει να παρω ενα αλλο router ή εχει να κανει αποκλειστικα με το βρογχο εξυπηρετησης της περιοχης?αν ναι εχετε να προτεινετε ενα καλο και αξιοπιστιo router μεχρι 60-70 ευρω??ευχαριστω!
sundance_kid Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Η ερώτηση δεν είναι και τόσο συγκεκριμένη, καθώς δεν διευκρινύζεις με ποιό σήμα έχεις πρόβλημα (εννοώ, το σήμα του WiFi ή το σήμα DSL;) Άν έχεις θέμα με το WiFi, άλλαξε το χωρίς 2η σκέψη. Άν υπάρχει θέμα με τον συνχρονισμό, ανέβασε στατιστικά της γραμμής.
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Παιδια η ερωτηση που θελω να κανω ειναι πολυ συγκεκριμενη...εχω συνδεση wind για το ιντερνετ και παλαιοτερα ειχα ote...πηγαινοντας στη wind διατηρησα το router του ote(ενα zte)...με παραινεση μαλιστα τεχνικου της wind το κρατησα εφοσον δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα...στην περιοχη που μενω(δαφνη-αθηνα) δεν εξυπηρετειται ακομα γραμμη vdsl απο τη wind...πολλες φορες αντιμετωπιζω προβλημα με το ιντερνετ με την εννοια οτι το σημα ειναι ασθενες και χρειαζεται να κανω restart το royter για να εχω και παλι προσβασιμοτητα...θελω λοιπον να ρωτησω το εξης...θα δω διαφορα και αξιζει να παρω ενα αλλο router ή εχει να κανει αποκλειστικα με το βρογχο εξυπηρετησης της περιοχης?αν ναι εχετε να προτεινετε ενα καλο και αξιοπιστιo router μεχρι 60-70 ευρω??ευχαριστω! εφοσον εχεις zte καλο θα ηταν να παριες κατι αλλο.θα μου πεις οτι εχεις και το zte 108 που οκ ειναι λιγο για πεταμα.υπαρχει sticky θεμα για αγορα adsl router.επισης αν μιλαμε για το wifi με βαση αυτα που γραφεις δοκιμασε να αλλαξεις καναλι.αν εχεi channel width δοκιμασε απο 20/40 να το κανεις σκετο 20 ή το αναποδο.επισης ελπιζω να μην ειναι τεραστιο το σπιτι και για αυτο δεν πιανει καλα το σημα.βαλε και το ρουτερ μακρυα απο εμποδια.αν τωρα μιλας για την γραμμη εκει παμε αλλου αλλα παλι το zte θα το αλλαζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα