nas91 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα,θελω να φτιαξω ενα μινι συστηματακι και εχω στο νου μου καποια κομματια,θα ηθελα ομως τα φωτα των ειδικων,για να κανω τη πιο ορθη επιλογη... Τα μερη που θελω να αγορασω ειναι μητρικη,cpu και κουτι,καθως εχω ηδη psu,ram,ssd.. Κοιταζω για καποια h81 Μητρικη και για επεξεργαστη ελεγα για καποιον g3258 η i3.Κουτι θα παρω το bitfenix prodigy,καθως μου εχει μπει στο ματι εδω κ πολυ καιρο... Η χρηση που κανω ειναι browsing κυριως..Απλως καποια στιγμη στο μελλον μπορει να θελω να παιξω κανα παιχνιδακι,οποτε θελω να εχω ενα συστηματακι ετοιμο,και αργοτερα με μια καρτα γραφικων να με βγαλει ασπροπροσωπο... Θα ηθελα να μου προτεινετε λοιπον μητρικη και επεξεργαστη,και επειδη τα κουκια ειναι μετρημενα,δε θα ελεγα οχι και σε μεταχειρισμενα... Ευχαριστω... Οι μνημες που εχω ειναι 2x4gb gskill sniper 1866mhz..
Sheogorath Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Γιατί δεν πας σε 1151 που δεν θα χρειαστείς και GPU? (Η igpu είναι πολύ καλύτερη στους 'lake). Τις μνήμες τις πουλάς και πας σε DDR4. 1
madnifestah Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 τροφοδοτικό ποιο έχεις? και πόσα χρόνια το έχεις?
nas91 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Γιατί δεν πας σε 1151 που δεν θα χρειαστείς και GPU? (Η igpu είναι πολύ καλύτερη στους 'lake). Τις μνήμες τις πουλάς και πας σε DDR4. Για δωσε τα φωτα σου...δε τα γνωριζω καλα τα γραμματα... τροφοδοτικό ποιο έχεις? και πόσα χρόνια το έχεις? corsair rm 750 gold...ξερω overkill,αλλα μου εμεινε απο προηγουμενο δυνατο pc,και θα το κρατησω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα