Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

^Ξεκόλλα ρε συ ,ηλεκτρολόγος είναι ο άνθρωπος ,δεν είναι  της φιλοσοφικής,σημασία έχει να κάνει καλά τη δουλειά του.

• Like 1
Δημοσ.

φανταζομαι το tie wrap θα το λεει tire up?

Εξυπνάδες φίλε μου εξυπνάδες? Τι να σου πω. Εγώ φταίω που κάθομαι και κουβεντιάζω.

Περί του θέματος και του δικού μου θέματος την δουλειά του την έκανε. Ο καλύτερος ηλεκτρολόγος-άνθρωπος που έχω γνωρίσει μέσω του πατέρα μου βέβαια που τον έχει κοντά 30 χρόνια. Πήρε σύνταξη ο άνθρωπος και έρχεται ακόμα και σου κάνει δουλειές. Τέτοιες συμπεριφορές σε τέτοιους ανθρώπους είναι ντροπή.

Κλείνω αυτή η ιστορία εδώ μη χαλάσουμε το θέμα

• Like 1
Δημοσ.

Οπως πολλοί το είπαν παραπάνω υπάρχει το inrush current (κάπως έτσι είναι ό αγγλικός όρος) και είναι ένα μέγεθος που στο τεσταρισμα των τροφοδοτικών μετριέται. Πολλά έχουν ειδικά κυκλώματα για να περιορίσουν το μέγεθος ώστε να μην πέφτουν οι ασφάλειες... Εαν αυτό γίνεται  και δεν μπορεί ο υπλογιστής να συνδεθεί σε γραμμή πχ πλυντηρίου (16Α SHOUKO)  τότε  ενναλακτικά υπάρχουν οι  ασφάλειες κινήσεως/εκκινήσεως όπου ενώ για πχ ειναι 10Α αντέχουν στιγμιαία και τα 13 και 14Α χωρίς να πέσουν με εφαρμογές κυρίως σε παλιά κλιματιστικά, αλλά και κάποιοι laser  εκτυπωτές ενδεικτικά. 

Τελικά μας πήρε 3 σελίδες μηνυμάτων και ακόμη ο αρχικός χρήστης ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΓΕ  σε μια άλλη ενισχyμένη μπρίζα να το δοκιμάσει και συζητάει για RMA...

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το δοκίμασα στην κουζίνα και δεν έπεσε η ασφάλεια

Το πήγα και στο δωματίου που έχω τον υπολογιστή και το έβαλα σε μια μπριζα που έχει σουκου και δεν έπεσε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...