jason97 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Ενω κλείνω το διακόπτη από psu και πολυμπριζου και τα ανοίγω πέφτει η ασφάλεια του δωματίου που ειναι
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Ενω κλείνω το διακόπτη από psu και πολυμπριζου και τα ανοίγω πέφτει η ασφάλεια του δωματίου που ειναι Είναι αυτό ππου είχα και εγώ. Διαβασε τι έγραψα παραπάνω.
jason97 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Ασφάλεια κινήσεις τι κάνει? Άρα δεν φταίει το τροφοδοτικό?
postfire Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 παρε το pc οπως ειναι και πηγενε το εκει που βαζετε πλυντηριο στην ιδια πριζα και δοκιμασε το εκει να δεις
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δεν είμαι σίγουρος αλλά αυτό με την ασφάλεια κινήσεως δεν έχει να κάνει με την μπρίζα. Έχει να κάνει με το ότι δίνει γρήγορα ρεύμα. Έτσι μου το είχαν πει αν θυμάμαι καλά. Ας δοκιμάσει ο φίλος στην μπρίζα του πλυντηρίου αλλά μπορεί αυτή η μπρίζα να ανήκει σε άλλη ασφάλεια.
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Μπορεί να είναι και κίνησης. Δεν είμαι ηλεκτρολόγος. Πάλι καλά που ρώτησε κάτι σχετικό και άλλο φίλος γιατί ο ts μην τον είδατε τον Παναή.
.::NikoS::. Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δεν είμαι σίγουρος αλλά αυτό με την ασφάλεια κινήσεως δεν έχει να κάνει με την μπρίζα. Έχει να κάνει με το ότι δίνει γρήγορα ρεύμα. Έτσι μου το είχαν πει αν θυμάμαι καλά. Ας δοκιμάσει ο φίλος στην μπρίζα του πλυντηρίου αλλά μπορεί αυτή η μπρίζα να ανήκει σε άλλη ασφάλεια. Μα αυτό είναι το θέμα, να ανήκει σε άλλη ασφάλεια για να καταλάβουν ότι δε φταίει το PC
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Μα αυτό είναι το θέμα, να ανήκει σε άλλη ασφάλεια για να καταλάβουν ότι δε φταίει το PC Μπορεί εύκολα να το δει κατεβάζοντας μία μία την ασφάλεια και να δει αν το δωμάτιο και ο χώρος της μπρίζας του πλυντηρίου είναι στην ίδια ασφάλεια.
.::NikoS::. Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Μπορεί εύκολα να το δει κατεβάζοντας μία μία την ασφάλεια και να δει αν το δωμάτιο και ο χώρος της μπρίζας του πλυντηρίου είναι στην ίδια ασφάλεια. Μα δεν είναι αυτός ο σκοπός. Το θέμα είναι να πάει σε κάποια πρίζα που ξέρει ότι δεν ρίχνει ασφάλεια σε πιο βαριά πράγματα, για να δει αν θα πέσει με το τροφοδοτικό. Αν δε πέσει τότε το τροφοδοτικό προγανώς δε θα έχει πρόβλημα.
Fubar.gr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Εχετε ιδεα τι ρευμα μπορουν να τραβηξουν οι πυκνωτες για να φορτιστουν απο το 0 αποτομα? Ναι μπορει να πεσει χωρις λογο την ωρα που το ανοιγεις χωρις να εχει προβλημα. Δοκιμαστε σε αλλη πριζα πριν το βγαλετε άχρηστο Και σε μένα το έκανε μερικές φορές το ΗΧ αν το έβαζα στην πρίζα μετά απο μέρες. Άλλαξα τον μικροαυτόματο και δεν ξαναέπεσε. Πολλές φορές είναι συνδυασμός των δύο παραπάνω. Όπως λέει ο NikoS, τα τροφοδοτικά αυτά τραβάνε στιγμιαία πολύ ρεύμα κατα την εκκίνηση, μέχρι να φορτίσουν οι πυκνωτές. Παράλληλα, όπως λέει ο Sheogorath, οι μικροαυτόματοι συνήθως γίνονται πιό ευαίσθητοι με τα χρόνια και μπορεί να πέφτουν με το παραμικρό. Οπότε αν τα ηλεκτρικά του σπιτιού είναι παλιά, δέν είναι κακή ιδέα να φωνάξουμε έναν ηλεκτρολόγο για ένα γενικό έλεγχο και να μας αλλάξει προληπτικά όλους τους μικροαυτόματους. Ένα τυπικό σπίτι δέν θα έχει πάνω απο 5 με 10 μικροαυτόματους, οπότε το κόστος είναι χαμηλό και θα μας γλιτώσει απο πολλά προβλήματα στο μέλλον.
Runner25 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 εγω εχω Thermaltake της σειρας se το thermaltake SE 850 watt επισης και το προηγουμενο ηταν thermaltake και δεν ειχα ποτε προβλημα νομιζω ειναι τιμια επιλ0γη αν συλλογιστεις και τις τιμες τους
Ntinaras Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Μπορεί να είναι και κίνησης. Δεν είμαι ηλεκτρολόγος. Πάλι καλά που ρώτησε κάτι σχετικό και άλλο φίλος γιατί ο ts μην τον είδατε τον Παναή. Μα δε στεκει η λεξη "κινησης" να κινειται τι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα