Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενω κλείνω το διακόπτη από psu και πολυμπριζου και τα ανοίγω πέφτει η ασφάλεια του δωματίου που ειναι

Είναι αυτό ππου είχα και εγώ. Διαβασε τι έγραψα παραπάνω.

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος αλλά αυτό με την ασφάλεια κινήσεως δεν έχει να κάνει με την μπρίζα. Έχει να κάνει με το ότι δίνει γρήγορα ρεύμα. Έτσι μου το είχαν πει αν θυμάμαι καλά. Ας δοκιμάσει ο φίλος στην μπρίζα του πλυντηρίου αλλά μπορεί αυτή η μπρίζα να ανήκει σε άλλη ασφάλεια. 

Δημοσ.

Μπορεί να είναι και κίνησης. Δεν είμαι ηλεκτρολόγος.

Πάλι καλά που ρώτησε κάτι σχετικό και άλλο φίλος γιατί ο ts μην τον είδατε τον Παναή.

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος αλλά αυτό με την ασφάλεια κινήσεως δεν έχει να κάνει με την μπρίζα. Έχει να κάνει με το ότι δίνει γρήγορα ρεύμα. Έτσι μου το είχαν πει αν θυμάμαι καλά. Ας δοκιμάσει ο φίλος στην μπρίζα του πλυντηρίου αλλά μπορεί αυτή η μπρίζα να ανήκει σε άλλη ασφάλεια. 

Μα αυτό είναι το θέμα, να ανήκει σε άλλη ασφάλεια για να καταλάβουν ότι δε φταίει το PC :P

Δημοσ.

Μα αυτό είναι το θέμα, να ανήκει σε άλλη ασφάλεια για να καταλάβουν ότι δε φταίει το PC :P

Μπορεί εύκολα να το δει κατεβάζοντας μία μία την ασφάλεια και να δει αν το δωμάτιο και ο χώρος της μπρίζας του πλυντηρίου είναι στην ίδια ασφάλεια.

Δημοσ.

Μπορεί εύκολα να το δει κατεβάζοντας μία μία την ασφάλεια και να δει αν το δωμάτιο και ο χώρος της μπρίζας του πλυντηρίου είναι στην ίδια ασφάλεια.

Μα δεν είναι αυτός ο σκοπός. Το θέμα είναι να πάει σε κάποια πρίζα που ξέρει ότι δεν ρίχνει ασφάλεια σε πιο βαριά πράγματα, για να δει αν θα πέσει με το τροφοδοτικό. Αν δε πέσει τότε το τροφοδοτικό προγανώς δε θα έχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Εχετε ιδεα τι ρευμα μπορουν να τραβηξουν οι πυκνωτες για να φορτιστουν απο το 0 αποτομα? Ναι μπορει να πεσει χωρις λογο την ωρα που το ανοιγεις χωρις να εχει προβλημα. Δοκιμαστε σε αλλη πριζα πριν το βγαλετε άχρηστο

Και σε μένα το έκανε μερικές φορές το ΗΧ αν το έβαζα στην πρίζα μετά απο μέρες. Άλλαξα τον μικροαυτόματο και δεν ξαναέπεσε.

Πολλές φορές είναι συνδυασμός των δύο παραπάνω. Όπως λέει ο NikoS, τα τροφοδοτικά αυτά τραβάνε στιγμιαία πολύ ρεύμα κατα την εκκίνηση, μέχρι να φορτίσουν οι πυκνωτές.

Παράλληλα, όπως λέει ο Sheogorath, οι μικροαυτόματοι συνήθως γίνονται πιό ευαίσθητοι με τα χρόνια και μπορεί να πέφτουν με το παραμικρό.

Οπότε αν τα ηλεκτρικά του σπιτιού είναι παλιά, δέν είναι κακή ιδέα να φωνάξουμε έναν ηλεκτρολόγο για ένα γενικό έλεγχο και να μας αλλάξει προληπτικά όλους τους μικροαυτόματους. Ένα τυπικό σπίτι δέν θα έχει πάνω απο 5 με 10 μικροαυτόματους, οπότε το κόστος είναι χαμηλό και θα μας γλιτώσει απο πολλά προβλήματα στο μέλλον.

Δημοσ.

εγω εχω Thermaltake της σειρας se το thermaltake SE 850 watt επισης και το προηγουμενο ηταν thermaltake και δεν ειχα ποτε προβλημα νομιζω ειναι τιμια επιλ0γη αν συλλογιστεις και τις τιμες τους

Δημοσ.

Μπορεί να είναι και κίνησης. Δεν είμαι ηλεκτρολόγος.

Πάλι καλά που ρώτησε κάτι σχετικό και άλλο φίλος γιατί ο ts μην τον είδατε τον Παναή.

Μα δε στεκει η λεξη "κινησης"

να κινειται τι? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...