Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

15% καλά είναι, δεν πρέπει να τρέχει κάτι.

Άσε το άλλο πρόγραμμα να τρέξει τότε και δες μετά στα στατιστικά που έφυγε η μπαταρία. Κάποιο πρόγραμμα θα είναι, δεν μπορεί....

το αλλο τοση ωρα μου γραφει 77% screen και 3% η κεραια του τηλεφωνου. δινει και 19% σε αλλα οπως το messenger π το εχω κλειστο (6.9) και το android system (5.9) . δεν μπορω να καταλαβω.... 

Δημοσ.

Επανέλαβε το με κλειστή την οθόνη / wifi / data / gps και δες αν μαζευτεί και τι τρώει την μπαταρία σε εκείνη την περίπτωση.

Αλλά και πάλι κοντά 400mA στην οθόνη δεν νομίζω, είναι πάρα μα πάρα πολλά.

Δημοσ.

Επανέλαβε το με κλειστή την οθόνη / wifi / data / gps και δες αν μαζευτεί και τι τρώει την μπαταρία σε εκείνη την περίπτωση.

Αλλά και πάλι κοντά 400mA στην οθόνη δεν νομίζω, είναι πάρα μα πάρα πολλά.

για αυτο που αλλαζω τις μπαταριες και συνεχιζει η μια απο κει που σταματησε η αλλη τι παιζει ακριβως;

Δημοσ.

Αυτό μπορεί να είναι και κανένα bug του κινητού, λογικά όμως θα κρατάει όσο κρατάει η γεμάτη, όχι λιγότερο ε;

Δοκίμασε να φορτίσεις το κινητό στο 100% έχοντας το κλειστό και μετά άστο να κλείσει στο 0% απο μπαταρία, επανέλαβε μια φόρτιση στο 100% με το κινητό κλειστό, αν συνεχίσει τα ίδια δεν πρέπει να είναι θέμα καλιμπραρίσματος. Το θέμα είναι όμως που φεύγει τόσο ρεύμα... Η οθόνη πόσο να κάψει; 100ma? Εσένα πως βγαίνει 400; Μήπως έπεσες σε προβληματική μπαταρία; Η παλιά χάλασε μια και έξω ή σιγά σιγά έπεφτε η διάρκεια της; Κανένα γνωστό να σου δώσει την μπαταρία του να δοκιμάσεις έχεις;

edit: Αν έβρισκες ακριβώς την rom που είχε το κινητό όταν σου ήρθε θα βόλευε... Όσο παλιά και να είναι, για να αποκλείσεις το θέμα software. Ενδιάμεσα μπες στο recovery και καθάριε την cache, user files + sd αν έχει το κινητό (ή αφαίρεσε την απο το κινητό μέχρι να δεις τι γίνεται). Τώρα που το βλέπω κιόλας γίνεται και ένας χαμός απο το θέμα της μπαταρίας στο site της miui....

Edit2: δες και αυτό: link

Δημοσ.

Αυτό μπορεί να είναι και κανένα bug του κινητού, λογικά όμως θα κρατάει όσο κρατάει η γεμάτη, όχι λιγότερο ε;

Δοκίμασε να φορτίσεις το κινητό στο 100% έχοντας το κλειστό και μετά άστο να κλείσει στο 0% απο μπαταρία, επανέλαβε μια φόρτιση στο 100% με το κινητό κλειστό, αν συνεχίσει τα ίδια δεν πρέπει να είναι θέμα καλιμπραρίσματος. Το θέμα είναι όμως που φεύγει τόσο ρεύμα... Η οθόνη πόσο να κάψει; 100ma? Εσένα πως βγαίνει 400; Μήπως έπεσες σε προβληματική μπαταρία; Η παλιά χάλασε μια και έξω ή σιγά σιγά έπεφτε η διάρκεια της; Κανένα γνωστό να σου δώσει την μπαταρία του να δοκιμάσεις έχεις;

edit: Αν έβρισκες ακριβώς την rom που είχε το κινητό όταν σου ήρθε θα βόλευε... Όσο παλιά και να είναι, για να αποκλείσεις το θέμα software. Ενδιάμεσα μπες στο recovery και καθάριε την cache, user files + sd αν έχει το κινητό (ή αφαίρεσε την απο το κινητό μέχρι να δεις τι γίνεται). Τώρα που το βλέπω κιόλας γίνεται και ένας χαμός απο το θέμα της μπαταρίας στο site της miui....

την εχω ακομη την παλια και τις αλλαζω μεταξυ τους χωρις αποτελεσμα...θα δοκιμασω αυτα που ειπες για την ωρα..

Δημοσ.

Όλοι σας έχετε ξεχάσει να ρωτήσετε το πιο βασικό...τι ρομ έχεις!? Ανέβασε εδώ ένα printscreen από το about στις ρυθμίσεις. Εάν έχεις καμιά ρομ κινεζομάγαζου, κάτι θα τρέχει συνέχεια και σου τρώει την μπαταρία. Επίσης εάν είσαι ρουτ βάλε το. Wakelock detector. Θα σου δείξει ακριβώς ποια εφαρμογή τρέχει και σου τρώει την μπαταρία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...