theoritikos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Προσπαθώ να θυμηθώ 3 παιχνίδια, τα οποία (νομίζω) εξομοιώνονται στο ΜΑΜΕ. Το πρώτο είναι απο την SEGA, και πρέπει να είναι γνωστό. Ήταν ένας τύπος, που φορούσε, κάτι σαν προοθητές και πετούσε στον αέρα. Στα χέρια του κρατούσε ένα κάτι σαν πυροβόλο ή φλογοβόλο, και πυροβολούσε δράκους. Επίσης, θυμάμαι που είχε φοβερά γραφικά για την εποχή του. Το δεύτερο, πρέπει να ήταν απο την TAITO.Ήταν ένα παιχνίδι, στο στύλ του bubble bobble και του snow brothers, στο οποίο ένα παιδί, κρατούσε μια ηλεκτική σκούπα και ρουφούσε έτσι τους αντιπάλους του. Το τρίτο παιχνίδι, ήταν σε καουμπόιοκο στυλ. Επέλεγες έναν απο τους 4 διαθέσημους χαρακτήρες, και έκανες διάφορα πράγματα που κάνει ένας καουμποι. Συγκεκριμένα σε μια bonus πίστα σου βγαίναν διάφοροι τύποι και έπρεπε να προλάβεις να τους πετύχεις πρίν προλάβει ο αντιπαλός σου. Αυτά...
GabrielConnor Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Για το πρώτο ατυχησες παντως τα αλλα δύο ειναϊ: Το Super Tumblepops (Η κάπως έτσι) Και το Sunset Riders(Παιχνιδαρα) Καλή τύχη!!!
pseira Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 To prwto mipws itan to Forgotten worlds? Einai pampalaio alla mipws?
Nemo Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 to proto an kai den to periegrapses kala (oi drakoi itak kyrios bosses) logo sega kai kai xronikis topothetisis ton allon 2 einai mallon to space harrier :arrow: http://www.system16.com/sega/hrdw_enduroracer.html#sh eksomoionete se mame & system16 exe vgei kai space harrier 2 (1992)se arcade MEGA-TECH HARDWARE(hardware vasismeno sto master system kai tomegadrive) -------------------------------------------------- to forgotten worlds poy anaferei o pseira einai tis capcom (kai oxi tis sega, arxika toulaxiston) kai einai vasismeno sto CPS1 hardware :arrow: http://www.system16.com/capcom/hrdw_cps.html (to eksomoionoun ena soro emulators apo ton callus ,mame ,callice,+++++) alla exei vgei kai sega ekdosi (megatech/genesis +mastersystem hardware kai ayto) i reprogrammed sega version http://www.system16.com/sega/hrdw_megatech.html#fw --------------------------------------------------- to sunset riders poy anaferthike (exomoionete apo to mame alla yparxei kai snes rom mallon kai genesis etc.......)
Olorin Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2003 Nemo, έτσι όπως πας εσύ αγόρι μου, βλέπω να την χάνω τη θέση μου στο PC Master και τη στήλη "Emulators'Corner"... Όχι τίποτα άλλο,αλλά ούτε να λείψω ανήμερα τα Χριστούγεννα δεν μπορώ κι αμέσως μου τρώτε την δουλειά...
theoritikos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2003 Ναι, το space harrier εννοούσα! Σε ευχαριστώ Nemo!!!
theoritikos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2003 Δε μου λέτε.. Το δεύτερο παιχνίδι που μου είπατε, δεν είναι σωστό το όνομα. Μήπως είναι σε άλλον emulator?
icem4n Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2003 παιδια ενα αλλο παιχνιδι στο οποιο διαλεγες ενα απο τρεις διαθεσιμους χαρακτηρες, μεσαιωνικη εποχη με σπαθια και ιπποτες και προχωρουσες σκοτωνοντας τους κακους (στυλ double dragon) ποιο μπορει να ειναι? ευχαριστω
Toufas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2003 knights of the round table i king of dragons (kapos etsi diladi:P)
Olorin Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2003 Δε μου λέτε.. Το δεύτερο παιχνίδι που μου είπατε' date=' δεν είναι σωστό το όνομα. Μήπως είναι σε άλλον emulator?[/quote'] "Tumble Pop" κι εξομοιώνεται σίγουρα από τον ΜΑΜΕ,αφού μόλις χθες έπαιζα με την αδερφή μου...
Bspus Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2003 To knight of the round leei o icem4n. Ama sou aresoun auta, dokimase na paixeis kai to AD&D Tower of doom kai AD&D shadows over mystara. Ta trexei to MAME
Nemo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2003 Δε μου λέτε.. Το δεύτερο παιχνίδι που μου είπατε' date=' δεν είναι σωστό το όνομα. Μήπως είναι σε άλλον emulator?[/quote'] "Tumble Pop" κι εξομοιώνεται σίγουρα από τον ΜΑΜΕ,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.