Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα tablet απο κινα, αλλα ειμαι πρακτικα ασχετος απο τι παιζει στον τομεα αυτο. Για δωρακι προοριζεται, και επειδη με ~100 ευρω αυτα που βρισκω στην εγχωρια αγορα ειναι λιγο πολυ κακες επενδυσεις, στραφηκα προς τα εξω.

Απο aliexpress και geekbuying ψωνιζω, αλλα δεν εχω θεμα, δοκιμαζω και αλλου αρκει να μην υπαρχει τελωνειο αλλα να υπαρχει paypal.

Oσο αφορα την υποστηριξη καλο ειναι υπαρχει μια στοιχειωδη, να παρει κανενα Update, αν ειναι xiaomi μπορω να το χειριστω και να περασω ελληνικα κλπ στην αρχη, αλλα επειδη προοριζεται για ατομο που δεν ασχολειται καλο ειναι να παρεχονται τα βασικα (ελληνικα-ενημερωσεις)

Ακουω προτασεις και εμπειριες.

Δημοσ.

Υπομονή μέχρι τέλος του μήνα για Black Friday στην Κίνα, όλο και κάποια καλύτερη προσφορά από τώρα θα βρεις(εννοώ πως μπορεί με το budget σου έτσι να βρεις και 10άρι tablet, μην αρκεστείς σε 8άρι).

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν έχει βγει κάτι, όντως φέτος οι Κινέζοι απογοήτευσαν τρελά στο black friday.

Επειδή πρόσφατα έψαχνε φίλος για 10άρι tablet και ήταν όλα ακριβά, βρήκα αυτό τώρα που μου φαίνεται λουκούμι για περίοδο χωρίς προσφορές όπως αποδείχτηκε.

http://www.banggood.com/Cube-i10-Intel-Z3735F-Quad-Core-1_8GHz-10_6-Inch-Dual-Boot-Tablet-p-981769.html

Με το κουπόνι 21ee21 πάει 20% κάτω, στα 99,16 USD. Δεν είναι κανένα καινούριο tablet, το cpu είναι για πολύ βασική χρήση (όπως βασικά είναι όλα που δεν έχουν core M) και η οθόνη χάνει λίγο σε ανάλυση συγκριτικά με πολλά άλλα, αλλά παραμένει καλή τιμή αν κάποιος βιάζεται να πάρει tablet τώρα (κάτω από το ψυχολογικό όριο των 100 USD).

• Like 1
Δημοσ.
-

το εχω δει και φαινεται ωραιο, οπως και καποια ακομα με atom, το θεμα ειναι οτι θελω και 3g με sim,κατι που υστερουν τα περισσοτερα με atom cpu. Οντως τραγικη απογοητευση το κινεζικο black friday, τελευταια ευκαρια αυριο στην cyber δευτερα τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...