Προς το περιεχόμενο

Honor 8 or Galaxy s7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μπλε κυριως.Το λεω αυτο γιατι ειναι ψιλο μεγαλη η χρηματικη διαφορα ασπρου με μπλε χρωματος οπως αναφερεις και εσυ.

Επισης το παραπανω που κανεις βλεπω ειναι copy paste απο το αλλο θεμα(λεω και εγω ποιος ειπε οτι εχει μεσα ακουστικα :P).

Ναι βρε έφερα την άποψή του άλλου εδώ.. Το είδα σε μαύρο η μπλε δεν κατάλαβα στη wind, φοβερή κατασκευή αλλά η οθόνη καθόλου φωτεινότητα στο τέρμα.

Μου άρεσε η ποιότητα κατασκευής αλλά δεν έχει τα κόλπα του s7.

Λευκό κινητό ούτε τσάμπα δεν το παίρνω... Χάνει το 70% της οθόνης.

Δημοσ.

με 4G τοσες πολλες ωρες ; Εισαι σιγουρος ; γιατι το p9 lite βγαζει με το ζορι 3 ωρες .

Ναι μ έβγαλε 4 ώρες και 45 λεπτά περίπου και είχε πάει ή μπαταρία από 99% στο 14% και είχα φωτεινότητα στο αυτόματο,οποτε έπαιζε μία δυνατά επειδή ήμουν έξω και μία πιο χαμηλά. Απλά εκείνη την μερα το "γονατισα" με 4g,φωτογραφίες,gps, και συνέχεια εφαρμογες άνοιγα κτλπ.

Καλή ήταν ή αυτονομία του.

Αλλά το καλύτερο ήταν ή κάμερα.εμεινα ενθουσιασμός!

Δημοσ.

Ναι μ έβγαλε 4 ώρες και 45 λεπτά περίπου και είχε πάει ή μπαταρία από 99% στο 14% και είχα φωτεινότητα στο αυτόματο,οποτε έπαιζε μία δυνατά επειδή ήμουν έξω και μία πιο χαμηλά. Απλά εκείνη την μερα το "γονατισα" με 4g,φωτογραφίες,gps, και συνέχεια εφαρμογες άνοιγα κτλπ.

Καλή ήταν ή αυτονομία του.

Αλλά το καλύτερο ήταν ή κάμερα.εμεινα ενθουσιασμός!

Ενδιαφέρον, έχει τέλεια μπαταρία, είναι πολλές ώρες για οθόνη ανοιχτή.

Καλά κάμερα δεν καίγομαι Εντάξει, πιστεύω τα κινητά είναι 100 χρόνια πίσω σε σχέση με μια κανονική φωτογραφική μηχανή ακόμα και 10ετων πίσω.

Δημοσ.

Κοίτα εγώ όμως αν διαλεγα ανάμεσα σε s7 και s7 edge θα έπαιρνα το δεύτερο λόγω λίγο μεγαλύτερης οθόνης.

(Αλλά εγώ είμαι εγώ)

Αν το πάρεις σε καλή τιμή το s7 χτυπά το σήμερα κιόλας.

Καλά κινητό σε σύγκριση με φωτογραφική δεν παίζει ποτέ! Το καθένα κάνει την δουλειά του.

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα εγώ όμως αν διαλεγα ανάμεσα σε s7 και s7 edge θα έπαιρνα το δεύτερο λόγω λίγο μεγαλύτερης οθόνης.

(Αλλά εγώ είμαι εγώ)

Αν το πάρεις σε καλή τιμή το s7 χτυπά το σήμερα κιόλας.

Καλά κινητό σε σύγκριση με φωτογραφική δεν παίζει ποτέ! Το καθένα κάνει την δουλειά του.

Δεν θελω πιο μεγαλο απο 5.2 ...ψαχνω δευτερο χερι και θα το χτυπησω !

• Like 1
Δημοσ.

Με όλα ανοιχτά περίπου 4-5 ώρες με εβγαζε,μια χαρά ήταν.

Μιλας για απλο s7? Γιατι εμενα το edge με βγαζει απο 100% π.χ στις 2 το μεσημερι που ξεκιναω για μαθημα ακουγοντας μουσικη, εχοντας ανοιχτo 4g, αρκετες εφαρμογες, παιχνιδια, καμερα και μεχρι τις 8-9 που θα γυρισω θα ειμαι στα 40%.

Δημοσ.

Ναι για το απλό s7

Απλά έχω ένα θέμα

Δεν δουλεύω την φωτεινότητα στο αυτόματο με τον αισθητήρα αλλά σε φουλ φωτεινότητα είτε έιναι βράδυ είτε πρωί.

Αυτό μ εκανε μεγάλη κατανάλωση λόγω οθόνης.

Αν την εβαζα αυτόματο περίπου έβγαζε κάνα 5-6 ώρες.

Δημοσ.

Παιδες λιγο να βαλουμε σε ταξη τι λεμε!
Αλλο ωρες εκτος φορτιστη και αλλο ωρες screen on time!
Αμα βγαζεις 8-9 ωρες screen on time συγχαρητηρια εχεις βρεις το s7 edge με την μεγαλυτερη μακροζωια EVER!
Αμα βγαζεις 8-9 ωρες εκτος φορτιστη ενταξει δν ειναι και τπτ το σπουδαιο!

Εμενα ολα μου τα κινητα (σχεδον) τα φορτιζω το μεσημερι και μου πιανουν 24ωρο εκτος φορτιστη , με 3.5-4.5 ωρες screen on time! Αμα εχουν καλο standby time (οπως τα περισοτερα με marshmallow και nougat, ολο το βραδυ σου τρωει 1-2% μαξ και γνκα σχεδον δν χανουν μπαταρια οσο δν τα πειραζεις οποτε κερδιζεις χρονο εκτος φορτιστη κατα πολυ)!
Εγω με 1+3 (που θεωριτικα εχει ελαχιστα χειροτερη μπαταρια απο το s7) πιανω 4-4.30 ωρες Screen on time , φωτεινοτητα στο 60-70% και auto wifi /data παντα ανοιχτα στο εναλαξ βεβαια οχι και τα 2, location σχεδον παντα κλειστα, sync on παντα σε dark mode ομως (λενε σου δινει ενα μισαωρακι σχεδον επιπλεον "ζουμι" και ισχυει νμζω) και 14-16 ωρες εκτος φορτιστη ,αμα το βαλω το βραδυ και το βγαλω το πρωι, η 24 ωρες σχεδον εκτος αμα το βαλω το μεσημερι!

Οποτε παρτε το σαν μπουσουλα αυτο που εγραψα και μετα πειτε τις εμπειριες σας με ποσο κραταει η μπαταρια για να καταλαβαινομαστε κλτρα!

Δημοσ.

Νομιζω οτι αυτα που λετε για τα ανοιχτα 4g και οτι βγαζετε πολλες ωρες οντως ειναι λαθος. Το να ανοιξεις το 4g ανοιχτο και απλα να μην χρησιμοποιεις internet χαιρω πολυ χαιροπουλος. Ανοιξε 4g, ανοιξε τον chrome και μπες κανε browsing, ενω ταυτοχρονα ακους μουσικη, και φωτηνοτητα 100% αν ειναι μερα, να σου πω πως θα βγαλεις 4 ωρες.

Αν ειναι ετσι και γω με το lg g2 (3 χρονων κινητο και χωρις stock rom), με ανοιχτο 4g,μουσικη και περιστασιακο browsing+facebook+insta+viber βγαζω μεχρι το βραδυ.

Το θεμα δεν ειναι ποσο κραταει το κινητο ετσι, αλλα ποσο screen on time εχει. Δλδ αν τα χρησιμοποιεις ολα ποσο θα μεινει ανοιχτη η οθονη μεχρι να τελειωσει απο μπαταρια.

Δημοσ.

Νομιζω οτι αυτα που λετε για τα ανοιχτα 4g και οτι βγαζετε πολλες ωρες οντως ειναι λαθος. Το να ανοιξεις το 4g ανοιχτο και απλα να μην χρησιμοποιεις internet χαιρω πολυ χαιροπουλος. Ανοιξε 4g, ανοιξε τον chrome και μπες κανε browsing, ενω ταυτοχρονα ακους μουσικη, και φωτηνοτητα 100% αν ειναι μερα, να σου πω πως θα βγαλεις 4 ωρες.

Αν ειναι ετσι και γω με το lg g2 (3 χρονων κινητο και χωρις stock rom), με ανοιχτο 4g,μουσικη και περιστασιακο browsing+facebook+insta+viber βγαζω μεχρι το βραδυ.

Το θεμα δεν ειναι ποσο κραταει το κινητο ετσι, αλλα ποσο screen on time εχει. Δλδ αν τα χρησιμοποιεις ολα ποσο θα μεινει ανοιχτη η οθονη μεχρι να τελειωσει απο μπαταρια.

Για αυτό λέω φίλε εξηγησα όσο παραπάνω γντ τι έχω και τι όχι ανοιχτά και πόσες ώρες screen on time βγάζει! Ναι δν γντ 24ωρρς να το έχεις ανοιχτό το κινητό αλλά από τις 4 οι 2 σίγουρα είναι πρωί και σίγουρα έχει σχεδόν 10% φωτεινότητα όπως και το βράδυ είμαι σχεδοβ πάντα πάνω από 50% γτ μ αρέσει η οθόνη να είναι φωτεινή!

Δημοσ.

Εγω ξερω οτι στο galaxy s7 edge μου με ολα κλειστα κλπ κλπ , μονο wifi και 3G ανοιχτα συνεχεια να εναλλασονται, και χαλαρη χρηση , μου βγαζει με το ζορι 5 ωρες sot.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ από της 10 το βράδυ μέχρι στης 6+ το πρωί λόγο της δουλειάς μου συνέχεια ίντερνετ λίγα βίντεο και ένα παιχνίδι που παίζω με βγάζει και έχω και 30-40% μπαταρία απλά δεν έχω ανοιχτό 4g ούτε ακούω μουσική και ο φωτισμός είναι στο αυτόματο

Δημοσ.

Παιδες λιγο να βαλουμε σε ταξη τι λεμε!

Αλλο ωρες εκτος φορτιστη και αλλο ωρες screen on time!

Αμα βγαζεις 8-9 ωρες screen on time συγχαρητηρια εχεις βρεις το s7 edge με την μεγαλυτερη μακροζωια EVER!

Αμα βγαζεις 8-9 ωρες εκτος φορτιστη ενταξει δν ειναι και τπτ το σπουδαιο!

Εμενα ολα μου τα κινητα (σχεδον) τα φορτιζω το μεσημερι και μου πιανουν 24ωρο εκτος φορτιστη , με 3.5-4.5 ωρες screen on time! Αμα εχουν καλο standby time (οπως τα περισοτερα με marshmallow και nougat, ολο το βραδυ σου τρωει 1-2% μαξ και γνκα σχεδον δν χανουν μπαταρια οσο δν τα πειραζεις οποτε κερδιζεις χρονο εκτος φορτιστη κατα πολυ)!

Εγω με 1+3 (που θεωριτικα εχει ελαχιστα χειροτερη μπαταρια απο το s7) πιανω 4-4.30 ωρες Screen on time , φωτεινοτητα στο 60-70% και auto wifi /data παντα ανοιχτα στο εναλαξ βεβαια οχι και τα 2, location σχεδον παντα κλειστα, sync on παντα σε dark mode ομως (λενε σου δινει ενα μισαωρακι σχεδον επιπλεον "ζουμι" και ισχυει νμζω) και 14-16 ωρες εκτος φορτιστη ,αμα το βαλω το βραδυ και το βγαλω το πρωι, η 24 ωρες σχεδον εκτος αμα το βαλω το μεσημερι!

Οποτε παρτε το σαν μπουσουλα αυτο που εγραψα και μετα πειτε τις εμπειριες σας με ποσο κραταει η μπαταρια για να καταλαβαινομαστε κλτρα!

Λοιπον, το φορτιζω συνηθως στις 12 το μεσημερι πριν ξεκινησω και μεχρι τις 1μιση 2 παρα εχει παει 100% αν ειναι 10-15% στην αρχη.

Μετα, φωτεινοτητα περιπου στη μεση, ανοιχτο 4g και συνεχης χρηση ιντερνετ (facebook, messenger, εικονες, upload μερικες φορες και σπανιοτερα καμερα ή κανα 9gag) με μουσικη να παιζει και σχεδον συνεχεια στην οθονη για να αλλαζω τραγουδι γιατι βαριεμαι να ακουω κατι πανω απο 2-3 λεπτα.

Μετα αφου φτασω, κλεινω τα δεδομενα, το αφηνω για καμια ωρα πανω-κατω κλειδωμενο, παιζω κανα παιχνιδι με ανοιχτη φωτεινοτητα υστερα, ανοιγω δεδομενα, μπαινω ιντερνετ κοιταω μαλακιες ή ο,τι θυμηθω εκεινη τη στιγμη οτι ηθελα να δω την προηγουμενη μερα και το αφησα, συνεχιζω το παιχνιδι, κατα τις 7 φευγω με μουσικη και δεδομενα ανοιχτα παλι στο λεωφορειο και συνεχομενη χρηση (οπως οταν πηγαινα) και κατα τις 8 εχει μεινει 35-40% συνηθως, το βραδυ μπαινω 9gag, λιγο browsing, πεφτει στα 25-20% και το πρωι που θα ξυπνησω το φορτιζω τερμα.

Αυτη ειναι η χρηση μου αυτη τη περιοδο και δε με χαλαει καθολου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...