Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Σχεδιάζω σε 2-3 μήνες να κάνω μια μεγάλη αναβάθμιση στο pc1 της υπογραφής. Η ερώτηση μου είναι, αν πάρω μια άδεια χρήσης windows 10 και τη βάλω στην τωρινή μητρικη, μετά την αναβάθμιση θα μπορώ να βάλω windows 10 με την ίδια άδεια χρήσης αλλά σε διαφορετική μητρική; (με φορμάτ εννοείται, όχι να έχουν δύο pc την ίδια άδεια)

Ρωτάω γιατί έχω ακούσει πως πλέον τα windows 10 "δένουν" μαζί με τη μητρική και πως αν τα κάνεις activate σε μια μητρική δεν είναι εύκολο να τα κάνεις και σε διαφορετική μητρική. Μην τα πάρω τσάμπα από τώρα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Άρα, με λίγα λόγια, κάνω κανονική εγκατάσταση στην τωρινή μου μητρική και παράλληλα συνδέω τον κωδικό με το windows account μου. (έχω ήδη windows account αλλά πειρατικά 10άρια μέχρι τώρα  :ph34r: )

Οπότε όταν πάρω την καινούρια μητρική, κάνω ένα πλήρες φορμάτ στο δίσκο, περνάω τα 10άρια και όταν τελειώσει το Installation, μέσω του troubleshooting, του λέω ότι άλλαξα hardware, βάζω και τα στοιχεία του microsoft account και παίζω μπάλα.

Σωστά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...