DTsuras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα, Ο λογαριασμος του μηνα(με συμβολαιο) σεμτεμβριου ηρθε 35 ευρω, okay λεω τηλ εξωτερικα, 11888 περα δοθε χρωθηκε ανεβηκε ο λογαριασμος.Εν το μεταξυ ουτε ενα μηνυμα πτι εληξε το συμβολαιο ξερω γω. Μπαινει ο μηνας οκτοβιος και ο λογαριασμος ερχεται 55 ευρω, τι σκατα; κεω και παω σε ενα υποκαταστημα cyta να δουμε τι θα γινει.Εκει μου λενε πως δεν μπορει να γινει κατι παραμονο να γινει αναναιοση συμβολαιου ωστε ο επομενος μηνας να ερθει κανονικα ~22 ευρω.( ειχαμε 27 οκτωβριου)Νταξει, λεω τι χαρτια χρειαζομαι για να κανω μεταβηβαση απο το ονομα της γιαγιας μου στο δικο μου, αυτο και αυτο μου λενε και μια εξουσιοδοτηση και ρωταω αν χρειαζομαι γνησια υπογραφη και μου λεει OXI απλα με μια υπογραφη της γιαγιας.μαζεβω τα χαρτια και παω στα κεντρικα να τα δωσω, ρωτησα επησις και εκει αν δεν χρειαζομαι γνησια υπογραφη και εκει μου λενε OXI, περναει 1 βδομαδα, μπαινει ο νοεμβριος και με παιρνουν τηλεφωνο και μου λενε θελουμε γνησια υπογραφη! Και εγω μετα απο μερικες μερες παω στην αστυνομια και ζηταω να ερθουν σπιτι για να υπογραψει η γιαγια και περιμενω εσω και μια βδομαδα αλλα τιποτα, πηγα προχθες και μου ειπαν την επομενη πρωι θα ερθουν αλλα τιποτα, περιμενα και σημερα μεχρι της 4 αλλα παλι τιποτα πηγα στην αστυνομια και μου ειπαν αυριο πρωι θα ερθουν. Μετα κατεβαινω προσβτο υποκαταστημα cyta και ρωταω για τον λογαριασμο και μου λεει 44 θα ερθει αυτον τον μηνα. Και εκει εκνευριστικα, λεωοι υπαλλυλη σας μου ειπαν δεν χρειαζεται γνησιο υπογραφης και στο υποκαταστημα αλλα και στα κεντρικα ΚΑΙ καθυστερισαν να με ενυμερωσουν μια βδομαδα(που μπηκε ο επομενος μηνας για να με χρεωσουν εξτρα, καταλαβατε; πολυ εξυπνοι εκει περα) Τι να κανω;;;
chipakos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Τι να κάνεις?? Αυτές οι εταιρίες στο μόνο που καταλαβαίνουν είναι όταν αλλάζεις πάροχο . Τότε κάτι γίνεται σοβαρεύουν για λίγο και μετά πάλι από τα ίδια. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που δεν φεύγω από τον ΟΤΕ,διότι υπάρχει σοβαρότης.
sundance_kid Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Εφόσον ανανεώσεις, έστω και αργότερα, θα σου πιστωθούν τα παραπάνω χρήματα, απλά μην παραλέιψεις να τους το ζητήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα