Προς το περιεχόμενο

Λάμπες H7 12V 55W

pavloa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρε λαμπες led βγαζει πολυ γαμαααατο φως και ειναι ευκολο στν τοποθετηση κουμπωνεις τν φυσα κ ετοιμος..φως λευκο κρυσταλο..καλυτερο κ απο xenon χωρις να περιμενεις να ζεσταθει η λαμπα κτλ..πολυ καλα και σκεψου εγω στο φορτιγακι π χω στν δουλεια και σκεψου εχουμε βαλεο κινεζικο κιτ..με τιμη χονδρικης γυρω στα 25-30νμζ..πουλανε αντιστοιχα κιτ 50-70€..

http://thegarage.jalopnik.com/should-you-swap-your-headlight-bulbs-for-leds-1728026383

http://www.powerbulbs.com/blog/2016/08/swapping-headlight-bulbs-to-led

Πάντως όλες οι λάμπες αλογόνου Η7 στα 55W αποδίδουν περίπου 1500 Lumens φωτεινότητας. Όλες. Η απόχρωση και η εστίαση της δέσμης  είναι βελτιωμένη στις ακριβότερες σε σύγκριση με τις τυπικές.   Και όταν διαφημίζουν πχ  +130 περισσότερο φως παραπλανούν διότι εννοούν + 30% σε σύγκριση με την τυπική λάμπα. Αυτά προς προβληματισμό. Διότι τελικά είναι περισσότερο θέμα σχεδιασμού του φωτιστικού σώματος.  

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να παρει μεγαλυτερες να τους γ@@@ τν μανα με τα μπαστρδα π πηραν διπλωμα κ στραβουν τα βλαμενα..αιντε πηγα να σκοτωθω με υ μηχανακι σημερα..παει ο αλλος σε στενα με μεγαλη σκαλα καραβλαχος...ε φιλε τσινο μισο λεπτο να βρω φωτο

http://www.tapandaola.gr/p.xenon-LED-Xenon-Kit-AUTO-12-24V-H7-I11-I4-30W-6000k-xenon-LED-Xenon-Kit-30W.808319.html τετοιες βαλαμε

• Like 1

Η δέσμη είναι  σωστή ή βαράνε στο γάμο του καραγκιόζη τα LED?

Γιατί μπορεί να είμαι λάτρης του LED ώς μηχανικός αλλά δεν θέλω να κάνω αυτά που βρίζω (τύφλωση του απέναντι) !

Εμεις που τις βαλαμε ειναι πολυ κομπλε τ φως δεν χρυπαει μπροστα κατευθειαν απο τους ανακλαστηρες διαχεετε

Φωτίζει μακρυά ή διαχέεται μόνο μπροστά απο το αμάξι και στα 40 μέτρα δεν βλέπεις τίποτα?  Το έχεις δει απο απέναντι αν χτυπάει στο μάτι? 

Δν θελω να σ πω ψεματα δν τ χω οδηγησει νυχτα να σου πω..αλλα εχω δει αναμενα τα φωτα τ βραδυ κ δεν στραβωνουν κτλ κ φωτησαν κ αρκετα ωραια σε αποσταση

• Like 1

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/2/2018 στις 11:00 ΜΜ, upourgos είπε

Εχω ενα skoda fabia του 2000 1.4 16V και θελω να ανεβασω την ποιοτητα του φωτισμου μου...τι  θα ηταν καλυτερο ? Νομιζω πωσ παιρνει Η7

Εχουν ανοιχτει ηδη παρομοια θεματα. Ριξε μια ματια εκει. Αν ανοιξεις το καπο πανω στο πλαστικο του φαναριου συνηθως γραφει τυπο λαμπας και λοιπες θεσεις ρυθμισης.

Επεξ/σία από JimasGR

• 2 εβδομάδες αργότερα...

γιωργο τι τυπο λαμπα εβαλες? εγω σε Η4 με led δεν ημουν καθολου ευχαριστημενος.. λιγο οτι δεν ειχαν σωστη δεσμη λιγο οτι δεν αλλαζε η δεσμη αλλα δυναμωνε το φως στη μεγαλη σκαλα.... φιλος με Η7 παντως τις εχει στην μικρη και δεν παραπονεθηκε μεχρι τωρα.. και κοστος 25 ευεω μονο... τωρα εχω extreme vision και ειμαι ευχαριστημενος ομως αν λετε οτι oi racing ειναι καλυτερες μαλλον πρεπει να το ξανασκεφτω... οσο για μεγαλυτερες σε watt που λεει ο φιλος σε καμια περιπτωση... θα σου λιωσει το φαναρι... αν θες δοκιμαζεις τις led αλλιως πας σε xenon μονο με προτζεκτορα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...