pavloa Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Επειδή με τον ηλεκτρολόγο μου δεν μπορώ να βγάλω άκρη. έχω ένα mercedes c180 1997 οι λάμπες είναι H7 12V 55W υπάρχουν πιο μεγάλες σε w ή όχι;; δηλαδή υπάρχει 100w ; θα πήγενα αλλού αλλά στην περιοχή μου μόνο έναν ηλεκτρολόγο έχουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invader Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 http://www.allcar.gr/car-accessories/lampes-philips-h7-12v-55w-x-treme-vision-130-perisotero-fws Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Αν βάλεις λάμπα με πιο πολλά βατ,μπορεί να κάνεις ζημιά στο φανάρι.Οπότε κοίτα για την λύση του αποπάνω.Αλλά καίγονται και πιο εύκολα,να ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 για ποιον λογο να βάλεις ισχυρότερες;τον μπροστινό σου και τον απέναντι τον ρωτησες;απαγορεύονται ισχυρότερες λάμπες.......αν δεν βλέπεις,διόρθωσε το θέμα στα ματια..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos.taz.9 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μν κοιτας για μεγαλυτερη λαμπα..θα στραβωνεις τν μπροστινο σου οσο δν πααει..απλα κοιτα για μια στα ιδια w να σου βγαλει πιο καλο φως πχ λαμπες philips κτλ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 το ξέρω οτι θα στραβώσω τον μπροστινό μου αλλά ρε παιδιά δεν πάει άλλο...οι περισσότεροι έχουν βάλει ξενον και με έχουν καταστραβώσει άσε που όταν τον έχω απέναντι δεν βλέπω τον δρόμο και αναγκαστικά κόβω ταχύτητα ....τι κορναρίσματα έχουν φάει και τι σινιάλα με τα φώτα αλλά χαμπάρια... \ γιαυτό θέλω να βάλω πιο μεγάλη λάμπα να βλέπω μπροστά μου όταν έρχεται κάποιος με ξένον απο την απέναντι μεριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Πεταει ο ενας σκουπιδια στο δρομο να πεταμε κ εμεις .. δεν ειναι λυση φιλε μου αμα σε ενοχλει ο αλλος αναψε του τα μεγαλα φωτα επιλεκτικα , αν δε βλεπεις γενικα ξεθαμπωσε τα φαναρια σου και ρυθμισετα σωστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τα φαναρια ειναι πεντακάθαρα ...και τα έχω ρυθμίσει πολλές φορές ...Ε και που τα ανάβω τα μεγάλα τίπτοα δεν γίνετε..ανάβουν καια αυτοι τα μεγάλα ...αάντε βγάλε άκρη μετά.. βρήκα ένα φίλος τον γονιών μου που έχει το ίδιο αυτοκίνητο και μου έδειξε τις λάμπες που φοράει κα είναι ευχαριστημένος. Trifa Η7 12V 55W blue είναι καλές αυτές ή να πάρω τις philips Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2016 από pavloa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Τα φαναρια ειναι πεντακάθαρα ...και τα έχω ρυθμίσει πολλές φορές ... Ε και που τα ανάβω τα μεγάλα τίπτοα δεν γίνετε..ανάβουν καια αυτοι τα μεγάλα ...αάντε βγάλε άκρη μετά.. βρήκα ένα φίλος τον γονιών μου που έχει το ίδιο αυτοκίνητο και μου έδειξε τις λάμπες που φοράει κα είναι ευχαριστημένος. Trifa Η7 12V 55W blue είναι καλές αυτές ή να πάρω τις philips οι trifa ειναι απλές λάμπες τπτ το σπουδαίο αν θές να δωσεις πολλα € δές για PIAA αλλιώς philips Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 οπότε καταλήγω σε αυτές http://www.allcar.gr/car-accessories/lampes-philips-h7-12v-55w-x-treme-vision-130-perisotero-fws το θέμα είναι να βλέπω καλά και στην βροχή.. ένας φίλος είχε πάρει κάτι λάμπες και στο βρεγμένο δεν έβλεπε τίποτα..έτσι όπως τις πήρε έτσι τις πέταξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Τις συγκεκριμένες τις είχα εγώ. Δίνουν όντως αρκετά πιο πολύ φως, αλλά να ξέρεις ότι καίγονται πολύ πιο γρήγορα από τις απλές. Αυτό ισχύει για όλες τις λάμπες με παραπάνω απόδοση, όποια μάρκα - μοντέλο και αν επιλέξεις. Για ζόρικο καιρό, όπως ομίχλη, έντονη βροχή, κλπ, πλεονεκτούν -όσο και να φαίνεται περίεργο- τα πιο απλά, φτηνά, κιτρινωπά φώτα. Τα Xenon (HID) δεν είναι τόσο αποδοτικά, ενώ ακόμα χειρότερα είναι τα αλογόνου που μοιάζουν με Xenon (μπλε φίλτρο - για τους κάγκουρες της παρέας). Φυσικά, τίποτα δε φτάνει το σωστό προβολέα ομίχλης που θα σου φτιάξει οριζόντια "κοφτή" δέσμη, αλλά απ' το τίποτα, καλά και τα αλογόνου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomasss Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Οι Philips extreme vision είναι πλέον λίγο ξεπερασμένες, συγκρινόμενες με τις philips racing vision. Συγκριτικές δοκιμές δίνουν ορατό προβάδισμα στις racing, οι οποίες δυστυχώς είναι ακριβές ( 44 ευρώ). http://www.autoexpress.co.uk/accessories-tyres/76760/best-car-headlight-bulbs-2016-group-test . http://www.powerbulbs.com/blog/2016/09/difference-between-philips-racingvision-and-philips-x-treme-vision-130 και υπάρχουν μερικά σχετικά συγκριτικά στο youtube. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Να σημειωθεί και ότι οι RacingVision (πέρα από ακριβότερες) έχουν και λιγότερη από τη μισή διάρκεια ζωής (200 vs 450 ώρες). Εάν μου κάηκαν οι ExtremeVision στον 1½ χρόνο, δε μπορώ να βρω λόγο να δίνω ~50 ευρώ κάθε ~8 μήνες για λάμπες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos.taz.9 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Παρε λαμπες led βγαζει πολυ γαμαααατο φως και ειναι ευκολο στν τοποθετηση κουμπωνεις τν φυσα κ ετοιμος..φως λευκο κρυσταλο..καλυτερο κ απο xenon χωρις να περιμενεις να ζεσταθει η λαμπα κτλ..πολυ καλα και σκεψου εγω στο φορτιγακι π χω στν δουλεια και σκεψου εχουμε βαλεο κινεζικο κιτ..με τιμη χονδρικης γυρω στα 25-30νμζ..πουλανε αντιστοιχα κιτ 50-70€.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Παρε λαμπες led βγαζει πολυ γαμαααατο φως και ειναι ευκολο στν τοποθετηση κουμπωνεις τν φυσα κ ετοιμος..φως λευκο κρυσταλο..καλυτερο κ απο xenon χωρις να περιμενεις να ζεσταθει η λαμπα κτλ..πολυ καλα και σκεψου εγω στο φορτιγακι π χω στν δουλεια και σκεψου εχουμε βαλεο κινεζικο κιτ..με τιμη χονδρικης γυρω στα 25-30νμζ..πουλανε αντιστοιχα κιτ 50-70€.. Γιώργο ποιές έβαλες? έχεις link ή φωτό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα