BlueBlood7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Όλες παρόμοιες είναι. Αυτό δεν λέει κάτι. Ναι υπάρχει η πιθανότητα να είναι ασύμβατες. Αρκετά καταστήματα όμως αν δεν είναι συμβατές οι μνήμες τις δέχονται πίσω. Έχουν μια ελαστικότητα. Σκέψου το και αποφασίζεις.
GTI890 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Όλες παρόμοιες είναι. Αυτό δεν λέει κάτι. Ναι υπάρχει η πιθανότητα να είναι ασύμβατες. Αρκετά καταστήματα όμως αν δεν είναι συμβατές οι μνήμες τις δέχονται πίσω. Έχουν μια ελαστικότητα. Σκέψου το και αποφασίζεις.Αυτες που ποσταρα παραπανω οι corsair με το led, δεν τις βρηκα και σε αλλες μητρικες που πατησα για να δω...μηπως ειναι καινουριες και δεν τις βγαζει ακομα στο finder? Αν τις ανοιξω δεν νομιζω να τις παρουν πισω...αυτες ειναι για 1151 σοκετ? Ξερεις? Αυτες που ποσταρα παραπανω εννοω με το led της corsair.
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Ναι είναι πιο καινούργιες. Στο finder βγάζει αυτές που έχουν δοκιμάσει σίγουρα και λειτουργούν. Μπορείς να τους στείλεις και ένα email για το αν είναι συμβατές ή αν δεν είναι αν τις δέχονται πίσω. Μην διστάσεις γιατί το support τους είναι πολύ καλό. Ναι είναι για s1151.
GTI890 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Ναι είναι πιο καινούργιες. Στο finder βγάζει αυτές που έχουν δοκιμάσει σίγουρα και λειτουργούν. Μπορείς να τους στείλεις και ένα email για το αν είναι συμβατές ή αν δεν είναι αν τις δέχονται πίσω. Μην διστάσεις γιατί το support τους είναι πολύ καλό. Ναι είναι για s1151. εκει που θα τις παρω εννοεις να στειλω email?
GTI890 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Τωρα το googlara λιγο και ειδα πολλοι να λενε προβλημα με xmp σε αυτες τις μνημες και γενικα σε corsair..δεν ξερω ωραιο design αλλά με φοβίζει λιγο τωρα...μηπως να δω κατι αλλο ? βεβαια διαβασα και για αλλες μνημες τις corsair παρομοιο με το xmp. εχω προβληματιστει τωρα.... http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=149795
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Όχι γενικά σε corsair. Μην το γενικεύεις. Μια χαρά μνήμες είναι. Πάρε τις παρακάτω και άσε τα φρου φρου και αρώματα. Βγαίνει σε 4 χρώματα. Είναι τσεκαρισμένες και από μένα ότι λειτουργούν σωστά http://www.skroutz.gr/s/7380831/Corsair-Vengeance-LPX-16GB-DDR4-3000MHz-CMK16GX4M2B3000C15.html
GTI890 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Όχι γενικά σε corsair. Μην το γενικεύεις. Μια χαρά μνήμες είναι. Πάρε τις παρακάτω και άσε τα φρου φρου και αρώματα. Βγαίνει σε 4 χρώματα. Είναι τσεκαρισμένες και από μένα ότι λειτουργούν σωστά http://www.skroutz.gr/s/7380831/Corsair-Vengeance-LPX-16GB-DDR4-3000MHz-CMK16GX4M2B3000C15.html το θεμα ειναι οτι μου βγαινουν 2 ευρω ακριβοτερα οι αλλες (το ιδιο σε τιμη δηλαδη ουσιαστικα) και μου αρεσουν πιο πολυ. σαν specs βλεπω τα ιδια...και το γενικα το ειπα επειδη διαβασα και για αλλα μοντελα corsair προβλημα με xmp... εχω κανει απο χθες την παραγγελια το θεμα ειναι τι να κανω...την αλλαζω με αυτες που ειπες σε κοκκινες ή παω σε εκεινες...?γιατι μπορει να ειναι εξισου καλες και αδικα να σκεφτομαι τωρα. παντως το λινκ αυτο που ανεβασα αν χτυπησεις τον κωδικο που λεει ο τιτλος αυτου που εγραψε για το προβλημα CMK16GX4M2B3200C16 σε αυτες αναφερεται που ειναι η lpx που λες...αρα δεν ξερω τι ισχυει...πιθανον να ειναι ολες μια χαρα...λεω να δοκιμασω με αυτες που μου αρεσουν και στην χειροτερη θα ρωτησω αν γινεται αλλαγη σε περιπτωση προβληματος (που ισως να μην εχουν) να ρωτησω κατι αλλο γιατι δεν εχω δουλεψει μνημες με xmp γιατι ειχα 1333 μεχρι τωρα. για να πατησω xmp καλο ειναι να εχω κανει πρωτα overclock και το cpu? και οσο εχω στοκ το cpu να αφησω στα 2133 kai τις μνημες? https://www.amazon.co.uk/Corsair-CMU16GX4M2C3000C15R-Vengeance-Enthusiast-Illuminated/dp/B01HKF3T8C επισης εδω στα σχολια λεει οτι ειναι συμβατες καποιος με asus z170 pro gaming οποτε απο θεμα συμβατοτητας δεν νομιζω να εχει θεμα. και σε 2133 στα στοκ της επισης σιγουρα δεν εχει θεμα...τωρα για xmp δεν ξερω τι παιζει...θα δειξει...κραταω την παραγγελια οπως ειναι και βλεπουμε και ο Θεος βοηθος!
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Όχι δεν χρεάζεται να κάνεις oc τον επεξεργαστή πρώτα. Όχι αυτές στο φόρουμ του εξωτερικού (είναι στα 3200 με CL16) δεν είναι ίδιες με αυτές που πρότεινα (είναι στα 3000 με CL 15)
GTI890 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Όχι δεν χρεάζεται να κάνεις oc τον επεξεργαστή πρώτα. Όχι αυτές στο φόρουμ του εξωτερικού (είναι στα 3200 με CL16) δεν είναι ίδιες με αυτές που πρότεινα (είναι στα 3000 με CL 15) και οι led που λεω να παρω cl15 ειναι...βασικα σε specs ειναι ολοιδιες με αυτες που μου ειπες...οποτε πιστευω και θελω να πιστευω οτι θα ειναι κομπλε...ειδωμεν! http://www.skroutz.gr/s/9416919/Corsair-Vengeance-LED-16GB-DDR4-3000MHz-CMU16GX4M2C3000C15R.html#specs και στο link του amazon λεν οτι ειναι συμβατες κανονικα. (ισως στο finder να μην τις εχει γιατι ειναι καινουριες). γιατι δεν τις ειδα πουθενα. αυτο θα ναι λογικα. αρα δηλαδη οταν θελω να παω στα 3000 απλα κανω enable το xmp και τελος?
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ναι ακριβώς αλλά υπάρχουν και άλλο θέμα όπως να ανεβάζει τα Volt στο 1.50 που αρκετό για ddr4. Αλλά αυτό θα το δούμε όταν έρθει η ώρα του
GTI890 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 τελος παντων δεν το ψαχνω αλλο κουραστηκα και ισως να μην χρειαζεται θα δουμε οταν παραλαβω με το καλο! ευχαριστω παντως για το χρονο σου
GTI890 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 καλησπερα, εβαλα το xmp στις μνημες...που θα δω αν οντως ειναι 3000mhz τωρα... στο cpu-z στην καρτελα για τις μνημες λεει 1500mhz που μου φενεται τελειως ακυρο...που κοιταω για να δω αν τρεχουν 3000mhz??
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Σωστό είναι. DDR που σημαίνει double. Δηλ. 1500 x 2 = 3000. Άρα είσαι οκ. Δες όμως στα πόσα volt είναι οι μνήμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα