voltmod Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Εκτός από τα νέα X9 και X9 Plus που ξεχωρίζουν για τις δυο εμπρόσθιες κάμερες που διαθέτουν, η Κινέζικη εταιρεία Vivo ανακοίνωσε και το Xplay6, που έρχεται με full-metal design και high-end χαρακτηριστικά. Πιο συγκεκριμένα, το Xplay6 διαθέτει οθόνη 5,46 ιντσών τεχνολογίας AMOLED τύπου dual-curved που υποστηρίζει ανάλυση WQHD (2560 x 1440 pixels) ενώ στο εσωτερικό του “χτυπάει” ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 820 με 6GB RAM και 128GB storage. Η συσκευή υποστηρίζει δυνατότητα dual SIM, δίκτυα 4G LTE, WiFi 802.11ac dual-band, έχει HiFi Audio DAC και διαθέτει στην πρόσοψη αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενώ ενσωματώνει μπαταρία 4080mAh με fast charging. Στο πίσω μέρος, διαθέτει δύο κάμερες (dual-camera setup) με την πρώτη να βασίζεται σε αισθητήρα 12 Megapixels της Sony, τύπου IMX362 με μέγεθος pixel στα 1,4nm, σύστημα φακών f/1.7, σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας τεσσάρων αξόνων και phase detection autofocus. Η δευτερεύουσα κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 5,0 Megapixels και χρησιμεύει για την συλλογή/ σύλληψη πληροφοριών που αφορούν στο βάθος, ώστε ο χρήστης να μπορεί να εκμεταλλευτεί διάφορα εφέ. Οι δύο κάμερες συνοδεύονται από dual-tone LED flash. Η εμπρόσθια κάμερα, για selfies, βασίζεται σε αισθητήρα 16 Megapixels και διαθέτει σύστημα φακών με διάφραγμα f/2.0. Το λογισμικό στο νέο Vivo Xplay6 βασίζεται στο Android 6.0 Marshmallow και στο Funtouch OS 3.0. Το κόστος του Xplay6 που όπως και τα X9 και X9 Plus θα διατεθεί μόνο σε Gold και Rose Gold στην αγορά της Κίνας θα είναι περίπου €609 όταν θα κυκλοφορήσει στις 12 Δεκεμβρίου. Άγνωστο αν θα κυκλοφορήσει επίσημα και σε άλλες αγορές. Site: GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Neg Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Ένας ακόμα πρωτότυπο και τίμιο Smartphone από την ξεχωριστή αγορά της Κίνας. 4
TechnoState Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ένας ακόμα πρωτότυπο και τίμιο Smartphone από την ξεχωριστή αγορά της Κίνας. ...και εδώ ρε μπαγάσα??? Ελα πες μου... πες μου τι σου έχει τάξει ο Cook (αν ντρέπεσαι να το δημοσιεύσεις, στείλε pm) Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2016 από TechnoState 8
angel2525 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 χμμ... κατι μου θυμιζει, κατι μου θυμιζει 1
orgixmh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 ...και εδώ??? Ελα πες μου... πες μου τι σου έχει τάξει ο Cook (αν ντρέπεσαι να το δημοσιεύσεις, στείλε pm) Γιατί ο Cook; Αυτό είναι 50% iphone και 50% s7 edge. 7
x_vagos_x Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Beauty Face 6.0 σαν το Vivo V5 έχει; ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ;
Haldol Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά, το 'χω ξαναγράψει: Από Κίνα δεν ήταν οι vfm συσκευές, που προσέφεραν ότι και οι 'επώνυμες' σε ένα κλάσμα του κόστους; Πότε και για ποιο λόγο φτάσαμε στα 600+ ευρώ για κινέζικο; ... Κι επίσης αφού ήθελαν να φτιάξουν κλώνο iPhone, γιατί έβαλαν κουμπί από Samsung; 1
forgotten Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά, το 'χω ξαναγράψει: Από Κίνα δεν ήταν οι vfm συσκευές, που προσέφεραν ότι και οι 'επώνυμες' σε ένα κλάσμα του κόστους; Πότε και για ποιο λόγο φτάσαμε στα 600+ ευρώ για κινέζικο; ... Κι επίσης αφού ήθελαν να φτιάξουν κλώνο iPhone, γιατί έβαλαν κουμπί από Samsung; γιατι θεεε μου γιατι παντα να υπαρχει η αιωνια διαμαχη για το οτι ολα μοιαζουν στο iphone 1
nekrik Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 ...και εδώ??? Ελα πες μου... πες μου τι σου έχει τάξει ο Cook (αν ντρέπεσαι να το δημοσιεύσεις, στείλε pm) Ελα τωρα μεταξύ μας τρολάρεις ετσι ? Εσένα δεν σου θυμίζει τιποτα ?
greenalex1996 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Αυτή την εταιρεία δεν την πάω και πολύ.Ολο αντιγράφει. Όχι μόνο ξένους αλλά και Κινέζους.
hellojim Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 600 ευρω για κινεζο. και απο αγνωστη εταιρεια, ουτε καν huawei ή Oneplus ξερω γω... Το κακο με αυτο ειναι το εξης: οτι εφοσον οι κινεζοι τα πουλανε 600 πλεον, η samsung,lg,apple κτλ μπορουν ανετα να παρουν κι αλλο αερα και να τα πουλησουν 800 σαν base price. Πραγματικα τραγικο... ps: εντωμεταξυ η apple εχει ενα λογο να χρεωνει παραπανω απο τους υπολοιπους γιατι πουλαει και το λειτουργικο μαζι με το hw, ενω οι υπολοιποι γραφουν απλα skin πανω σε android (σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογειται το 800 προφανως). Τωρα οι κινεζοι ελα ρε φιλε... 3
giannotharn Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δεν απορώ που έχω δει vivo μια φορά μόνο στη ζωή μου.Απλά πανάκριβα.
stevchrly Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 με 609 ευρω που λέει στο κείμενο μια χαρά είναι για ένα κινητό που δεν το ξέρει η μάνα του και δεν έχει υποστήριξη εκτός Κίνας, αν και δεν ξέρουμε οι Κινέζοι τι τραβάνε με τα κινέζικα μέσα στη Κίνα 1
kirileman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Γιατί να αντιγράψεις από έναν όταν μπορείς να αντιγράψεις από δύο; Εύγε στα παληκάρια! 2
Kostaskaras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Το πουλάει ήδη ο panathas ευκαιρία στα 550 εύρω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα