Προς το περιεχόμενο

Ethernet drivers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να συνδέσω το router μου μεσω ethernet καλωδιου στον υπολογιστη μου αλλα η θυρα δεν το αναγνωριζει και δεν γινεται συνδεση.. Πως μπορω να ελεγξω αν ολα ειναι οκ με τους ethernet drivers και τι αλλο πρεπει να κανω; Η μητρικη μου ειναι αυτη http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3897#ov και το ρουτερ μου αυτο http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-15_TD-W8970.html

Δημοσ.

Στο Device manager (διαχείρισξ συσκευών) δες αν έχεις κάποιο θαυμαστικό στο Network adapters. Αν όχι κάνε από εκεί uninstall τον driver και πέρασε  τον τελευταίο από την σελίδα της μητρικής που έβαλες.

Δημοσ.

Ναι δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι εκεί.

Μήπως η κάρτα είναι disable στο BIOS?

Η άγνωστη συσκευή ποια είναι? Κάνε double click επάνω της και στην καρτέλα ιδιότητες επέλεξε από το βελάκι το hardware ids. Από κάτω το πρώτο που θα σου βγάλει κάνε το copy και γράψτο εδώ να δούμε τι είναι.

Δημοσ.
USB\VID_0D8C&PID_5200&REV_0100

USB\VID_0D8C&PID_5200

Αυτα τα values δινει το hardware Ids.. 

Η κάρτα όχι δεν ειναι disabled απο το bios, το κοιταξα μολις.

Δημοσ.

Η άγνωστη συσκευή είναι για usb 2.0. Πέρασε τους drivers (αν και το σαιτ της μητρικής δεν έχει για 10αρια) αυτους που έχει για win 8.1. Αλλά πρώτα χρησιμοποιησε την αυτοματη αναζητηση απο την διαχειριση συσκευών.

Για το ethernet. Στο network adapters έχει πολλά εκεί. Η γνώμη μου είναι να τα κανεις όλα uninstall μαζί με τους drivers και στη συνέχεια να περάσεις για το ethernet μέσω της διαχείρισης συσκευών όπως έγραψα πιο πάνω.

Δημοσ.

Το περίεργο είναι ότι δεν φαίνεται καθόλου η κάρτα στο device manager ούτε με θαυμαστικό.

Κάτω δεξιά στην οθόνη φαίνεται το εικονιδιο του δικτύου?

Έχεις καιρό που έβαλες τα win 10? 

Τώρα επειχε'ιρησες να συνδεθεις με καλώδιο ή ήσουν πάντα με ασύρματο?

Δημοσ.

1)Οχι δεν φαινεται το εικονιδιο του δικτυου (ενσυρματης δηλαδη)

2)Τα win10 τα εχω απο τοτε που ξεκινησε η δωρεαν αναβαθμιση και 3)(αν θυμαμαι καλα) εχω ξαναβαλει ρουτερ κανονικα χωρις θεματα αλλα κατα 99% χρησιμοποιω ασυρματο..

Δημοσ.

Κάνε κάτι τελευταίο. Κάνε δεξι κλικ και properties στο εικονιδιο Network (ή στονν πίνακα ελέγχου--->Network and sharing....). Εκεί στην αριστερή στήλη στο change adapter settings τι εικονίδια σου βγάζει μόνο το wifi ή και το ethernet?

Επίσης άνοιξε ένα cmd ως admin και γράψε ping 127.0.0.1. Τι αποτέλεσμα παίρνεις?

Δημοσ.

Οριστε τα αποτελεσματα..

(Την στιγμη που μιλαμε εχω συνδεδεμενο το ethernet καλωδιο στην θυρα του υπολογιστη και στο ρουτερ)

post-235967-0-40221100-1479496088_thumb.png

Δημοσ.

Στο Network Connections έπρεπε να υπήρχε και το ethernet. Δεν βγάζω άκρη. Αν έχεις όρεξη και αν έχεις έναν 2ο σκληρό βάλε εκεί win 7 και μόνο drivers να δεις αν στην αναγνωρίσει. Δεν αποκλείω αυτό που συμβαίνει να είναι κουλο των win 10. ΜΕ τα updates ένα σωρό έχουν γίνει.

Δημοσ.

Στο Network Connections έπρεπε να υπήρχε και το ethernet. Δεν βγάζω άκρη. Αν έχεις όρεξη και αν έχεις έναν 2ο σκληρό βάλε εκεί win 7 και μόνο drivers να δεις αν στην αναγνωρίσει. Δεν αποκλείω αυτό που συμβαίνει να είναι κουλο των win 10. ΜΕ τα updates ένα σωρό έχουν γίνει.

Και γω καταληγω σε κατι τετοιο που λες, μιας και το εψαξα πολυ, πριν ρωτησω, και, πραγματικα, απελπιστηκα.. Αν βρω χρονο θα δοκιμασω αυτο μετα windows 7 και θα ενημερωσω.. Μεχρι τοτε, αν εχει καποιος αλλη ιδεα, ας την πει :) Ευχαριστω πολυ παντως!

Btw αυτα στους κυκλους δεν ειναι δικες μου συσκευες!!!!!! Πως στο καλο μπηκαν αφου εχω αλλαξει κωδικο στο wifi..;

post-235967-0-50816000-1479496858_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...