szaf Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) PlayStation 4 500GB Slim με 2 παιχνίδια (Watch Dogs 2 and Watch Dogs) στο Zavvi.com στα 269.09€ (τα μεταφορικά είναι δωρεάν). http://www.zavvi.com/ps4-hardware/playstation-4-500gb-new-look-console-with-watch-dogs-2-and-watch-dogs/11371379.html Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2016 από szaf 1
Exploticon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 τι εχετε παθει σημερα και δεν βαζετε link? οσω για το zavvi.com ειναι αξιοπιστο στελνει απο ευρωπη? το εψαξα το θεμα και τα μεταφωρικα ειναι δωρεαν μονο για αγγλια επισης στα 265 ευρω παιζει στην ελλαδα το ps4
FamousBass Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 ναι εινα αξιοπιστο, λογικα θα σου ερθει κατεθειαν σπιτι με μεταφορικη
Socratis_g Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Για Zavvi υπάρχουν πολλά παράπονα όσον αφορά τις παραδόσεις του (εχω και προσωπική εμπειρία). Βεβαια πάντα μου κάνανε refund, αλλά περίμενα 2 μήνες να δω οτι δεν θα μου έρθει το πακέτο, μετά να υπογράψω κάτι χαρτιά ότι δεν παρέλαβα και να τους τα στείλω, γενικά κανα 3μηνο για το refund. 150ευρώ να το έδινε, εγώ πάλι δεν θα αγόραζα απο αυτούς. 4
szaf Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 τι εχετε παθει σημερα και δεν βαζετε link? οσω για το zavvi.com ειναι αξιοπιστο στελνει απο ευρωπη? το εψαξα το θεμα και τα μεταφωρικα ειναι δωρεαν μονο για αγγλια επισης στα 265 ευρω παιζει στην ελλαδα το ps4 το πρόσθεσα μόλις το link! Στέλνει δωρεάν Ελλάδα (Tracked Delivery FREE)
zio10 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Αν δεν έχει αλλάξει κάτι το συγκεκριμένο κατάστημα αργεί πολύ στις παραδόσεις, πιο πολύ κι από Κίνα! Αρκετές φορές έχουν αναφερθεί και χαμένα πακέτα. Δεν ξέρω όμως αν είναι διαφορετικός ο τρόπος αποστολής από τα παιχνίδια.
Genatos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Πριν ενα χρονο περιπου αγορασα σε μια flash προσφορα το ps vita και ηρθε 10-15 μερες μετα χωρις μεταφορικα με acs μεταφορικη. Τα παιχνιδια παντως οντως τα αργει αρκετα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα