nikolaos13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά καλησπέρα! Το External Hard Drive που είχα παρέδωσε το πνεύμα του και μαζί με αυτό πάνε φωτογραφίες/αναμνήσεις χρόνων... Έφαγα μεγάλη ήττα... Τώρα πρέπει να προβώ σε αγορά καινούργιου με ελάχιστη χωρητικότητα 2TB, κόστος μέχρι 100-120 EUR, τροφοδοσία κατευθείαν από τον φορητό μου και αγορά αποκλειστικά από amazon.de, έχω 20 EUR κάρτα από τον αδερφό μου στην Γερμανία. Δώστε μου τα φώτα σας...
CheOnWeb Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Σκοπεύεις να πετάξεις και τις υπόλοιπες αναμνήσεις της ζωής σου; Αν όχι πρέπει να πάρεις 2 δίσκους. Φυσικά ο ένας μπορεί να είναι εσωτερικός αν σου βγαίνει φθηνότερα. 1
nikolaos13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Σκοπεύεις να πετάξεις και τις υπόλοιπες αναμνήσεις της ζωής σου; Αν όχι πρέπει να πάρεις 2 δίσκους. Φυσικά ο ένας μπορεί να είναι εσωτερικός αν σου βγαίνει φθηνότερα. Έχω μόνο φορητό υπολογιστή...
CheOnWeb Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Ok. 2 εξωτερικούς λοιπόν. Ο ένας μπορεί να είναι πριζάτος αν σου βγαίνει φθηνότερα.
nikolaos13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Ok. 2 εξωτερικούς λοιπόν. Ο ένας μπορεί να είναι πριζάτος αν σου βγαίνει φθηνότερα. ΟΚ! Μπορείς να προτείνεις έναν που να τραβάει ρεύμα από τον φορητό μου;
CheOnWeb Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Αν το φορητό σου δεν έχει κάποιο πρόβλημα, όλοι οι δίσκοι 2,5" σου κάνουν. Απ' τα εκατοντάδες κομμάτια που έχω χρησιμοποιήσει οι Site: seagate έχουν αποδειχθεί οι πιο αξιόπιστοι. Και Site: αυτός επίσης.
nikolaos13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Αν το φορητό σου δεν έχει κάποιο πρόβλημα, όλοι οι δίσκοι 2,5" σου κάνουν. Απ' τα εκατοντάδες κομμάτια που έχω χρησιμοποιήσει οι Site: seagate έχουν αποδειχθεί οι πιο αξιόπιστοι. Και Site: αυτός επίσης. Το κοιτάω στο amazon.de
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα