Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μου χάλασε ο φορητός μου. Δεν μπουταρε το έστειλα στην alman που είναι το εργαστήριο που συνεργάζεται με την αντιπροσωπεία και λίγο πολύ μου είπε ότι θέλει αλλαγή όλη η μητρική και το κόστος θα είναι 640 ευρώ.

Ο φορητός μου είναι ο acer E1- 572G

Acer%2BAspire%2BE1-472G%2Bdrivers%2Bdown

Επίσης μου είπε οτι ο επεξεργαστής, η κάρτα στους φορητούς είναι ενσωματωμένα στην μητρικη  και πρέπει να αλλαχτούν όλα. 

Θέλω να με βοηθήσετε:

Πρώτο ισχύει αυτό που είπε ο τυπάς ;  ή έλεγε μπουρδολογίες. Δηλαδή δε μπορώ σε φορητό μηχάνημα να αλλάξω επεξεργαστή και κάρτα σε νέα μητρική; όπως τα συστήματα γραφείου ;

Σκοπεύω να αγοράσω μητρική από το ebay και να την βάλω ....  να το επιχειρήσω; 
Δημοσ.

Σε μερικά ναι, είναι απάνω στην μητρική όλα, εδώ μερικοί και την ράμ έβαλαν κολλημένη :P Όπως και να έχει η δικιά σου είναι αυτή: λινκ, απο όσο βλέπεις και γραφικά και επεξεργαστής είναι απάνω κολλημένα. Μιας και είναι λίγο ακριβή μητρική μήπως να έψαχνες κανένα μαγαζί να στην επισκευάσει αντί να την αλλάξεις;

Δημοσ.

Ποιος ακριβως ειναι ο κωδικος του e1 που εχεις?

Μητρικες με τον απλο celeron ξεκινανε απο 80 ευρω και φτανουν πολυ ψηλα για i7 με εξτρα καρτα γραφικων

Τωρα για πιο λογο ζητανε τοσα λεφτα και δινουν 3 μηνες εγγυηση,

ελπιζω να απαντηθει απο τις επομενες γενιες μαζι με τα μυστηρια των πυραμιδων, του τριγωνου των Βερμουδων και αλλων παρομοιων

https://www.youtube.com/watch?v=m-w9fS2DHFE

Δημοσ.

Υπάρχουν μαγαζιά που τα φτιάχνουν ; Πείτε μου γιατί δεν ξέρω .Τον υπολογιστή περιμένω να. Μου έρθει γιατί τον έστειλα στην alman που είμαι η αντιπροσωπεία της acer ...με καπέλο φυσικά μόλi.e. έρθει θα βγαλω φωτο την μητρική και θα σας την ανεβάσω.

Δημοσ.

Όλα επισκευάζονται το θέμα όμως είναι τι ζημιά έχει... Γιατί αν έχει η κάρτα γραφικών το θέμα δεν αξίζει συνήθως η επισκευή. Εσένα τι σου έκανε και το πήγες για επισκευή δηλαδή;

Όσο για τα μαγαζιά ψάξε google, υπάρχουν πολλά, προσωπικά δεν έχω πάει σε κανένα για να σου πω... Ρώτα πόσο έχει η διάγνωση - επισκευή και αν αξίζει πας και το φτιάχνεις, αλλιώς καινούργια απέξω.

Δημοσ.

να το λαπτοπ μου.  Βλέπετε τι κάνει όταν το ανοίγω. Ανοιγκοκλείνει το 3 λαμπάκι μάλλον του σκληρού δίσκου και δε μποοτάρει καθόλου ουτε μπαίνω στα windows. Λιγό καιρό πριν μου το έκανε αλλά μετά από μια αναμονή λίγων λεπτών μου μπούταρε και ήταν τζιτζι μέχρι να του ξανακάνω restart. 

Το δοκίμασα να μπουτάρει χωρίς τον σκληρό  και έκανε πάλι τα ίδια.

To video  είναι τραβηγμένο μια βδομάδα πριν. Τώρα περιμένω να μου το στείλει η αντιπροσωπεία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε μερικά ναι, είναι απάνω στην μητρική όλα, εδώ μερικοί και την ράμ έβαλαν κολλημένη :P Όπως και να έχει η δικιά σου είναι αυτή: λινκ, απο όσο βλέπεις και γραφικά και επεξεργαστής είναι απάνω κολλημένα. Μιας και είναι λίγο ακριβή μητρική μήπως να έψαχνες κανένα μαγαζί να στην επισκευάσει αντί να την αλλάξεις;

κατα 99% ειναι το μοντελο της μητρικης που αναφερει ο φιλος

Οποτε βρες καποιον εμπιστο να στην κανει reball (ειτε ειναι η cpu ή η gpu)

και αυτες στο ali επισκευασμενες ειναι αλλα τις προτιμαμε αν ειναι φθηνοτερες του reball

κατι που δεν συμβαινει στην περιπτωση σου

Επεξ/σία από kotsos72
Δημοσ.

συγγνώμη που είναι αναποδα η φωτο το σύστημα του φορουμ την εκανε ετσι...

αυτό που ζήτατε είναι Ε1-572G-54204G75Mnii

post-187835-0-25566800-1479474765_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...