fockos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μου χάλασε ο φορητός μου. Δεν μπουταρε το έστειλα στην alman που είναι το εργαστήριο που συνεργάζεται με την αντιπροσωπεία και λίγο πολύ μου είπε ότι θέλει αλλαγή όλη η μητρική και το κόστος θα είναι 640 ευρώ. Ο φορητός μου είναι ο acer E1- 572G Επίσης μου είπε οτι ο επεξεργαστής, η κάρτα στους φορητούς είναι ενσωματωμένα στην μητρικη και πρέπει να αλλαχτούν όλα. Θέλω να με βοηθήσετε: Πρώτο ισχύει αυτό που είπε ο τυπάς ; ή έλεγε μπουρδολογίες. Δηλαδή δε μπορώ σε φορητό μηχάνημα να αλλάξω επεξεργαστή και κάρτα σε νέα μητρική; όπως τα συστήματα γραφείου ; Σκοπεύω να αγοράσω μητρική από το ebay και να την βάλω .... να το επιχειρήσω;
nikos903 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Σε μερικά ναι, είναι απάνω στην μητρική όλα, εδώ μερικοί και την ράμ έβαλαν κολλημένη Όπως και να έχει η δικιά σου είναι αυτή: λινκ, απο όσο βλέπεις και γραφικά και επεξεργαστής είναι απάνω κολλημένα. Μιας και είναι λίγο ακριβή μητρική μήπως να έψαχνες κανένα μαγαζί να στην επισκευάσει αντί να την αλλάξεις;
kotsos72 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Ποιος ακριβως ειναι ο κωδικος του e1 που εχεις? Μητρικες με τον απλο celeron ξεκινανε απο 80 ευρω και φτανουν πολυ ψηλα για i7 με εξτρα καρτα γραφικων Τωρα για πιο λογο ζητανε τοσα λεφτα και δινουν 3 μηνες εγγυηση, ελπιζω να απαντηθει απο τις επομενες γενιες μαζι με τα μυστηρια των πυραμιδων, του τριγωνου των Βερμουδων και αλλων παρομοιων https://www.youtube.com/watch?v=m-w9fS2DHFE
fockos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Υπάρχουν μαγαζιά που τα φτιάχνουν ; Πείτε μου γιατί δεν ξέρω .Τον υπολογιστή περιμένω να. Μου έρθει γιατί τον έστειλα στην alman που είμαι η αντιπροσωπεία της acer ...με καπέλο φυσικά μόλi.e. έρθει θα βγαλω φωτο την μητρική και θα σας την ανεβάσω.
nikos903 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Όλα επισκευάζονται το θέμα όμως είναι τι ζημιά έχει... Γιατί αν έχει η κάρτα γραφικών το θέμα δεν αξίζει συνήθως η επισκευή. Εσένα τι σου έκανε και το πήγες για επισκευή δηλαδή; Όσο για τα μαγαζιά ψάξε google, υπάρχουν πολλά, προσωπικά δεν έχω πάει σε κανένα για να σου πω... Ρώτα πόσο έχει η διάγνωση - επισκευή και αν αξίζει πας και το φτιάχνεις, αλλιώς καινούργια απέξω.
ss13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Πες μας το part number όπως λέει εδώ μόλις την πάρεις στα χέρια σου http://community.acer.com/t5/E-F-and-M-Series-Laptops/where-can-I-buy-the-motherboard-for-aspire-e1-572-6676/td-p/385701
fockos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 να το λαπτοπ μου. Βλέπετε τι κάνει όταν το ανοίγω. Ανοιγκοκλείνει το 3 λαμπάκι μάλλον του σκληρού δίσκου και δε μποοτάρει καθόλου ουτε μπαίνω στα windows. Λιγό καιρό πριν μου το έκανε αλλά μετά από μια αναμονή λίγων λεπτών μου μπούταρε και ήταν τζιτζι μέχρι να του ξανακάνω restart. Το δοκίμασα να μπουτάρει χωρίς τον σκληρό και έκανε πάλι τα ίδια. To video είναι τραβηγμένο μια βδομάδα πριν. Τώρα περιμένω να μου το στείλει η αντιπροσωπεία.
kotsos72 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Σε μερικά ναι, είναι απάνω στην μητρική όλα, εδώ μερικοί και την ράμ έβαλαν κολλημένη Όπως και να έχει η δικιά σου είναι αυτή: λινκ, απο όσο βλέπεις και γραφικά και επεξεργαστής είναι απάνω κολλημένα. Μιας και είναι λίγο ακριβή μητρική μήπως να έψαχνες κανένα μαγαζί να στην επισκευάσει αντί να την αλλάξεις; κατα 99% ειναι το μοντελο της μητρικης που αναφερει ο φιλος Οποτε βρες καποιον εμπιστο να στην κανει reball (ειτε ειναι η cpu ή η gpu) και αυτες στο ali επισκευασμενες ειναι αλλα τις προτιμαμε αν ειναι φθηνοτερες του reball κατι που δεν συμβαινει στην περιπτωση σου Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2016 από kotsos72
coolerman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δεν είναι 100% απόλυτο,ότι μπορεί να είναι υπεύθυνη η Gpu 1
fockos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 συγγνώμη που είναι αναποδα η φωτο το σύστημα του φορουμ την εκανε ετσι... αυτό που ζήτατε είναι Ε1-572G-54204G75Mnii
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα