Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ.

Εν όψη της Black Friday, αρκετά ηλεκτρονικά καταστήματα όπως το geekbuying, έχουν ξεκινήσει μια σειρά προσφορών για διάφορες κατηγορίες προιόντων που θα διαρκέσουν μέχρι τις 24 Νοεμβρίου και φτάνουν το 75%. Στη σχετική ιστοσελίδα που έχει ανεβάσει το δημοφιλές e-shop, ξεχωρίζουν προιόντα όπως smartphones, tv box, tablets, VR και έξυπνα ρολόγια, από γνωστούς κατασκευαστές όπως Meizu, DJI, Xiaomi, Chuwi, Teclast κ.α.

Για την κατηγορία των smartphones ξεχωρίζουν μοντέλα όπως τα Redmi Pro της Xiaomi με OLED οθόνη 5,5 ιντσών, διπλή κάμερα στο πίσω μέρος και τιμή €164 αλλά και το Redmi 4 Pro με οθόνη 5 ιντσών, οκταπύρηνο επεξεργαστή, 3GB μνήμη, μεταλλική κατασκευή και τιμή €154. Παραμένοντας στην Xiaomi, ξεχωρίζει και το μοντέλο Redmi 4A, ένα από τα οικονομικότερα smartphones της αγοράς με κόστος €93 και το οποίο ανεβάζει στα ύψη το δείκτη τιμής/απόδοσης με οθόνη 5 ιντσών, LTE υποστήριξη, τετραπύρηνο επεξεργαστή και κάμερα 13MP. Άλλα smartphones σε προσφορά είναι αρκετά μοντέλα της LeEco όπως το Le 2 X620 με κόστος €135, το M3S της Meizu, το Lenovo A8 στα €72 και πολλά άλλα τα οποία μπορείτε να δείτε στη σχετική ιστοσελίδα.

gbfriday.png

Σε άλλα προιόντα ξεχωρίζει το MI VR headset της Xiaomi στην τιμή των €58, το 4K Mi Box της ίδιας εταιρείας στα €77, το Elephone S7 Mini αλλά και ένα από τα καλύτερα drones της αγοράς, το DJI Mavic Pro. Κατά τη διάρκεια των προσφορών, θα διατεθούν τα Redmi 4 και το Elephone M2 με 60% έκπτωση αλλά και το Mi Mix σε σπέσιαλ τιμή όπως ανακοινώνει η εταιρεία.

Όλες οι προσφορές μέχρι τις 24 Νοεμβρίου θα αναρτηθούν στην αποκλειστική ιστοσελίδα της προωθητικής ενέργειας.

post-1-0-89396200-1479379138_thumb.png

Δημοσ.

....αν είναι σαν τις τιμές του single's day... Ευχαριστώ δεν θα πάρω.

...μόνο σε μένα φαίνονται φυσιολογικές οι τιμές κ όχι τιμές ευκαιρίας????

(θέλω να δω ποια θα είναι αυτή η special τιμή για το mi Mix)

• Like 4
Δημοσ.

ΜΑΚΡΙΑ. 2 παραγγελίες έκανα αφού επιβεβαίωσα ότι είναι σε στοκ το προιον. Και τις 2 φορές είπαν ψέμματα και έχουν πει πως θα στείλουν εντός 15ήμερου. Τραγικοί

• Like 5
Δημοσ.

Καλα καλά, ανεβάζουν την αρχικη τιμή 200% και κάνουν εκπτωση 75%. Αντε σε καμια 10ρια προιοντα να έχουν λιγο καλυτερες τιμές που και αυτα δεν τα προλαβάινεις! 

• Like 5
Δημοσ.

το geekbying ίσως ειναι απο τα χειρότερα κινεζομαγαζα ever μια φορά πήγα να βαλω παραγγελία και δεν παρέλαβα ποτε!! στα email έκαναν να απαντήσουν μια βδομάδα για το καθε μήνυμα και έκαναν ποσο καιρο να μου επιστρέψουν τελικα τα χρήματα γιατι δεν ειχαν τίποτα... ευτυχώς εκανα αναφορά στο paypal και μου επέστρεψαν τα λεφτά μεγάλη προσοχή με το συγκεκριμένο μαγαζί παιδιά απο μακριά καλύτερα . 

• Like 2
Δημοσ.

''Για την κατηγορία των smartphones ξεχωρίζουν μοντέλα όπως τα Redmi Pro της Xiaomi με OLED οθόνη 5,5 ιντσών, διπλή κάμερα στο πίσω μέρος και τιμή €164''

ρε παιδια τι εκπτωσεις και μ@λ@κιες,το τηλεφωνο το παρακολουθω εδω και καιρο στο geekbuying και οχι μονο δεν ειναι μειωμενη η τιμη του λογο blackfriday αλλα την ανεβασαν κιολας!Πριν μια βδομαδα εβγαινε στα 140 ευρω!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ σήμερα πήγα να αγοράσω ένα letv απο το συγκεκριμένο κατάστημα και μου έγραψε ότι εξαντλήθηκε το προϊόν ...Τελικά το αγόρασα απο το Fastcardtech και μάλιστα είχα άψογη εξυπηρέτηση

Δημοσ.

χαχαχαχα! ουτε καν...

γιατι ρε παιδια εγω εδω και ενα χρονο αγοραζω και δεν ειχα καποιο προβλημα

Δημοσ.

το να λες οτι και καλα ενα κινητο κανει 1000 ευρω και να το πουλας σε τιμη 300 (που ειναι η τιμη αγορας) δεν το λες ευκαιριαρα.Κοροιδεια το λες ομως

• Like 4
Δημοσ.

καλες τιμες ειναι για κινητα που τα βρισκεις εδω πιο ακριβα ή δεν υα βρισκεις καθολου  και αν τα στειλουν απο αποθηκη EU

λογικα δεν περνανε τελωνειο! σωστος?

εχουν αλλα μαγαζια δυνατοτητα να στειλουν απο EU σε αυτες τις τιμες?

και αναφερομαι στο gearbest :P αλλα μετα βλεπω οτι διαθετει και αυτο eu αποθηκη! σουπερ!

Δημοσ.

γιατι ρε παιδια εγω εδω και ενα χρονο αγοραζω και δεν ειχα καποιο προβλημα

Κι εγω το ιδιο, εχω αγορασει πολλα αντικειμενα (κινητα media players, drones κλπ), και δεν ειχα ποτε προβλημα, και με ερευνα αγορας, οι τιμες παντα εστω και σε λεπτα, παντα πιο φτηνες ηταν απο ολα τα κινεζομαγαζα που εψαξα.

• Like 1
Δημοσ.

dear sir, the item will be ship out in end of this month ,because it is too popular , we need a few more days to get enough to meet all the demands
Χρύστος 
end of month? you have changed the date 4 times. please reply to me, I don't have 1 hour to chat
service01
because it is too popular ,our supplier did not give us on time,we are sorry for the delay, and very angry with our supplier
Χρύστος 
1st time you told me in stock
service01
there is no more delay , do not worry
Χρύστος 
2nd time 16 November
service01
if they did not give us this time, we will ask for compensation
Χρύστος 
3rd time 25November and promise to no delay more
Now end of month

Για όποιον σκέφτεται αγορά από το geekbuying
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...