RottenLungs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Έχω ένα πιστωτικό των 100€ απο plaisio αλλα παρατηρώ οτι τα επώνυμα tablet του είναι +100€ σε σχέση με άλλα μαγαζιά. Συνεπώς απλα χάνω τα λεφτά μου, αν επιλέξω κάτι τέτοιο. Οπότε έρχομαι στα Turbo-X και ρωτάω, υπάρχει κάτι που να αξίζει για αγορά ή θα κλαίω τα λεφτά μου; πχ http://www.plaisio.gr/tablet/tablets/tablets-all/Turbo-X-Hive-V-Octacore-9-7-3G-Milamu-DI-9733.htm λέει τπτ; Το tablet το θέλω καθαρά για internet, e-book, skype και tv screening. Ευχαριστώ Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2016 από RottenLungs
punkioraki Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 ένα μεγάλο ΌΧΙ . Μακριά πάρε αυτό που είναι και στα ίδια λεφτά :http://www.plaisio.gr/tablet/tablets/tablets-all/Samsung-Galaxy-Tab-E-SM-T560-%CE%A4ablet-9-6-WiFi-White-SM-T560NZWAEUR.htm
arxaggelos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Πρέπει οπωσδήποτε να είναι tablet αυτό που θα πάρεις;
RottenLungs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Οχι, μάλλον θα πάρω το tablet απο αλλού και απο εκει θα παρω περιφερειακά με το πιστωτικό. Θήκη, keyboard κτλ. Μετα απο 1 ώρα πειραματισμούς κατέληξα στο Galaxy tab s2. Πάει σφέρα το browsing που είναι πολυ βασικό για εμένα, η οθόνη είναι απίστευτη και απο βάρος πούπουλο. Δεν το ννιώθεις καν. θα περιμένω μέχρι Γενάρη (γιατι δεν βιάζομαι καθόλου), μπας και πέσει η τιμή (κάτι διάβασα εδω οτι βγαίνει καινούρια σειρά)... Αν πέσει θα τσιμπήσω το 10ρι αλλιώς το 8ρι (δεν με χαλάει καθόλου σαν μέγεθος). Το μόνο που με χάλασε (αλλα οχι ιδιαίτερα) στα παραπάνω ταμπλετάκια είναι το aspect ratio. Αλλα εντάξει δεν μπορείς να τα έχεις και όλα. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2016 από RottenLungs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα