Shadow10ax Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δωσαν και σε μενα διαθεσιμοτητα, (εκκλησια αγ.μαρινης). Επιτελους.
heavyrain Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 γειτονα! κριμα να 'μαι 2 δρομους πιο πισω να μην πιανω το wifi σου εκανες αιτηση να σου βαλουν;
InternaL Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Αληθεια τωρα; εγω πισω απο τις λιχουδιες.. δεν βρισκω ΚΑΝ που ειναι η καμπινα μου.. (545) Δηλαδη οσονουπω εχουμε vdsl? εκει στην εκκλησια περασα προχθες και ηταν κομβοι ολοκληρο της cosmote! ειδες διαθεσιμοτητα στο site του οτε; η πηρες τηλεφωνο;;
InternaL Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Την βρηκα την καμπινα εν τελει.. δεν την εχουν αλλαξει... καλο μου vdsl.. αντιο για παντα.. (ξερει κανεις αν μπορω να αιτηθω να αλλαξω καμπινα
Shadow10ax Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Αληθεια τωρα; εγω πισω απο τις λιχουδιες.. δεν βρισκω ΚΑΝ που ειναι η καμπινα μου.. (545) Δηλαδη οσονουπω εχουμε vdsl? εκει στην εκκλησια περασα προχθες και ηταν κομβοι ολοκληρο της cosmote! ειδες διαθεσιμοτητα στο site του οτε; η πηρες τηλεφωνο;; Στο site μου την έβγαλε. Λογικά θα πάω από το κατάστημα μέσα στις επόμενες ημέρες για να δω για συμβόλαιο. 1
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Την βρηκα την καμπινα εν τελει.. δεν την εχουν αλλαξει... καλο μου vdsl.. αντιο για παντα.. (ξερει κανεις αν μπορω να αιτηθω να αλλαξω καμπινα οχι δεν μπορει να αλλαχτει ουτε κατα διαννοια.μηπως εισαι κοντα στο αστικο και σου δινουν vdsl απο εκει? 1
InternaL Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) οχι δεν μπορει να αλλαχτει ουτε κατα διαννοια.μηπως εισαι κοντα στο αστικο και σου δινουν vdsl απο εκει? Δεν εχω ιδεα.. και στο site μου λεει μη διαθεσιμο στην περιοχη σας. να παρεις τηλεφωνο να μιλησεις με ποιον και τι να σου πει.. σνιφ κλαψ λυγμ.. Σκεψου μενω Τρισευγενης. ολη η τρισευγενης περνει απο την 545 και η 545 ειναι τελαμωνος και αρτοξινου γωνια.. :/ αν βρω κανενα συνεργειο ισως να ρωτησω τι και πως.. παντως μια generic ερευνα στο site του οτε με random διευθυνσεις αλλου δινει διαθεσιμοτητα και αλλου "χρηζει περαιτερω διερευνηση" στην περιοχη της ανθουπολεως... Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2017 από InternaL
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 δυστυχως μπορει να εισαι κοντα στο χ καφαο αλλα να παιρνεις απο το αλλο διοτι μπορει οταν φτιαχτηκε το σπιτι να μην υπηρχε καν το αλλο καφαο ή για καποιο λογο να μην βολευε να παρουν απο εκει και να πηραν απο αλλο.δεν σημαινει δηλαδη οτι παιρνουν την πιο συντομη διαδρομη. Δεν εχω ιδεα.. και στο site μου λεει μη διαθεσιμο στην περιοχη σας. να παρεις τηλεφωνο να μιλησεις με ποιον και τι να σου πει.. σνιφ κλαψ λυγμ.. Σκεψου μενω Τρισευγενης. ολη η τρισευγενης περνει απο την 545 και η 545 ειναι τελαμωνος και αρτοξινου γωνια.. :/ αν βρω κανενα συνεργειο ισως να ρωτησω τι και πως.. παντως μια generic ερευνα στο site του οτε με random διευθυνσεις αλλου δινει διαθεσιμοτητα και αλλου "χρηζει περαιτερω διερευνηση" στην περιοχη της ανθουπολεως...
ChrisAntono Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά, γνωρίζετε σε πόσο καιρό, μετά από τις εργασίες της ΔΕΗ στο καφάο, δινει διαθεσιμότητα ή Κοσμοτέ στο ιντερνέτ??μετά από έναν μήνα επιτέλους έκλεισαν το καφάο!
Fotis13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά, γνωρίζετε σε πόσο καιρό, μετά από τις εργασίες της ΔΕΗ στο καφάο, δινει διαθεσιμότητα ή Κοσμοτέ στο ιντερνέτ??μετά από έναν μήνα επιτέλους έκλεισαν το καφάο! 12 εργασιμες λενε στο τηλεφωνικο τους κεντρο ,αλλα υπηρξαν περιπτωσεις που εκαναν και παραπανω . 1
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά, γνωρίζετε σε πόσο καιρό, μετά από τις εργασίες της ΔΕΗ στο καφάο, δινει διαθεσιμότητα ή Κοσμοτέ στο ιντερνέτ??μετά από έναν μήνα επιτέλους έκλεισαν το καφάο! αυτο δεν σημαινει οτι ολα εινα ετοιμα οποτε μην το θεωρεις δεδομενο.μπορει να μην εχει γινει το οτιδηποτε.οτι τελειωσε η δεη δεν λεει οτι ολα ειναι ετοιμα. 12 εργασιμες λενε στο τηλεφωνικο τους κεντρο ,αλλα υπηρξαν περιπτωσεις που εκαναν και παραπανω . αλλο το ποτε θα ενεργοποιησουν μια γραμμη και αλλο ποτε θα δοθει διαθεσιμοτητα στο ιντερνετ.συνηθως κανα 10ημερο ειναι η ενεργοποιηση εκτος απροοπτου παντα.
InternaL Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Επι και τελους!!!! Σκαβουν την 545!!! και οχι απλα την σκαβουν της αλλαζουν θεση. στην γωνια του σπιτιου μου! πιστευω μεχρι το πασχα να υπαρχει διαθεσιμοτητα!!!! Βέβαια στο site μας τα λεει λιγο αλλιωτικα. αλλα ας οψεται!
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 On 4/2/2018 at 3:54 AM, InternaL said: Επι και τελους!!!! Σκαβουν την 545!!! και οχι απλα την σκαβουν της αλλαζουν θεση. στην γωνια του σπιτιου μου! πιστευω μεχρι το πασχα να υπαρχει διαθεσιμοτητα!!!! Βέβαια στο site μας τα λεει λιγο αλλιωτικα. αλλα ας οψεται! oute adsl?χαχα.μηπως το νουμερο το εχεις φερει απο καμια αλλη περιοχη?
InternaL Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 οχι οχι εχει δικιο ο divo!! Το site ειναι σε μεταβατικο σταδιο.. Και εγω απορω με τοσα σκαψιματα , νταπα ντουπα, κουνα απο δω απο κει πως και εχω ιντερνετ.. Ευελπιστω σε 1-2 μηνες να κουμπωσω και εγω <3 πι.ες: Αραγε στα 20μετρα καμπινα θα περασει vectoring..
heavyrain Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 επιτελους εχω και γω vdsl! εβαλα 50αρα βεβαια αν και η γραμμη πιανει μεχρι 100!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα