Προς το περιεχόμενο

4K TV 55'' LG/Samsung

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα. εγω πηρα προσφατα την lg 49uh850v και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος και σε θεμα 4Κ, 3d και στο playstation pro. καμια βοηθεια για επιλογη καλωδιου hdmi??? ειχε ενα μεσα το playstation αλλα λεω να το αντικαταστησω με ενα καλυτερο

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα. εγω πηρα προσφατα την lg 49uh850v και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος και σε θεμα 4Κ, 3d και στο playstation pro. καμια βοηθεια για επιλογη καλωδιου hdmi??? ειχε ενα μεσα το playstation αλλα λεω να το αντικαταστησω με ενα καλυτερο

http://www.e-shop.gr/inline-4k-uhd-hdmi-cable-white-2m-p-PER.814520

• Like 2
Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Samsung-TV-55-UE55KS7000-SXXH.htm

Με 250€ δωροεπιταγη, αξιζει τα παραπανω λεφτα ? (με Quantum dot και HDR 1000) ή δεν θα δω και πολλα πολλα στις ταινιες ?

Αξίζει μακράν....

Δεν χρειάζεται να πάρεις καλό. Εφόσον σου δίνει εικόνα - ήχο αυτό που έχεις, είσαι οκ. Δεν πρόκειται να δεις καλύτερη εικόνα. Στα ψηφιακά σήματα όταν περάσει η πληροφορία, πέρασε. That's it.

• Like 3
Δημοσ.
Δημοσ.

Κρίμα. Δεν περίμενα τόσο καλές προσφορές από public πλαίσιο.

Η γκαντεμια ειναι οτι θα ημουνα ετοιμος την αλλη εβδομαδα !! Τωρα θα την χασω τη προσφορα.... δεν πειραζει ,εμεις να μαστε καλα :-)

Δημοσ.

Και εγώ πήρα τηλεόραση την Τρίτη ενώ άμα την έπαιρνα σήμερα θα γλίτωνα 150 ευρώ. Δεν θα χαλάσουμε και την υγειά μας.  B)

Δημοσ.

Και εγώ πήρα τηλεόραση την Τρίτη ενώ άμα την έπαιρνα σήμερα θα γλίτωνα 150 ευρώ. Δεν θα χαλάσουμε και την υγειά μας.  B)

Ετσι !!! Καλοριζικη κιολας :wub:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...