Προς το περιεχόμενο

Windows insider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλεπω στoν υπολογιστη μου, στις ρυθμισεις των windows 10 και το προγραμμα windows insider, εχω την εντυπωση πως το εβαλα κατα λαθος, ή υπαρχει σε όλες τις εγκαταστασεις των windows 10;

Αν το εβαλα από αγνοια μπορω να το αφαιρεσω; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ για την απαντηση. Τα 10αρια που εβαλα στην αρχη ηταν τα κανονικα, καποια στιγμη επειδη ξερω λιγα αγγλικα απαντησα σε καποια ερωτηση της microsoft καταφατικα και γυρισαν σε windows insider. Τωρα εαν κανω αυτα που περιγραφετε θα παραμεινουν τα διαφορα προγραμματα που ειναι εγκαταστημενα αυτη τη στιγμη και θα αλλαξουν μονο τα windows; Ακομα θα απαλλαγω αυτοματα μετα την αλλαγη απο το windows insider ή χρειαζεται να αναφερω κατι στη microsoft. Σας ευχαριστω και παλι.

Δημοσ.

Ποια έκδοση windows τρέχει αυτή την στιγμή στο πισι σου? 

http://www.wikihow.com/Check-Your-Windows-Version

Για να δεις , πατάς win-key και R μαζί, γράφεις winver και πατάς enter. Η επίσημη είναι η 14393.447. Εσένα τι γράφει εκεί?

Δημοσ.

Ποια έκδοση windows τρέχει αυτή την στιγμή στο πισι σου? 

http://www.wikihow.com/Check-Your-Windows-Version

Για να δεις , πατάς win-key και R μαζί, γράφεις winver και πατάς enter. Η επίσημη είναι η 14393.447. Εσένα τι γράφει εκεί?

Ευχαριστώ Tui112 για την άμεση απάντηση. Παραθέτω τις πληροφοριες που μου ζητας και σε παρακαλώ να με βοηθήσεις να ξεμπλεξω, γιατι δεν ξερω καλα αγγλικα. Θελω να ξερω αν η εκδοση που εχω ειναι η κανονικη και δεν χρειαζεται να κανω αυτα που αναφερουν ο micos000 και ο stelios5. Επισης αν πρεπει να κανω κατι να φυγει το προγραμμα windows insider απο τις ρυθμισεις.

Παραθεση:Microsoft Windows 10 Pro 64 bit

Εκδοση 1607 (Δομή ΛΣ 14393.447)

Δημοσ.

Την κανονική επίσημη έκδοση windows έχεις (Εκδοση ΛΣ 14393.447). Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις κάτι άλλο.

Από αυτά που θα σου γράψω από εδώ και κάτω μην πειράξεις τίποτε αν δεν είσαι σίγουρος τι κάνεις.

Το windows insider υπάρχει σαν μενού στις ρυθμίσεις και στις επίσημες εκδόσεις και το συγκεκριμένο μενού δεν διαγράφεται (settings - update and security - windows insider program). Εκεί αν κάποιος θέλει να του κατεβαίνουν πειραματικές εκδόσεις επιλέγει τι είδους πειραματικές εκδόσεις θέλει να κατεβάζει.

Πιθανόν δεν το ενεργοποίησες ποτέ οπότε δεν σου κατεβάζει πειραματικές εκδόσεις γι αυτό και έχεις την επίσημη. Το μη ενεργοποιημένο που δέχεται μόνο επίσημες εκδόσεις δείχνει έτσι

http://prnt.sc/dae5di

Στην περίπτωση αυτή οι ρυθμίσεις σου είναι σωστές και είσαι ΟΚ.

Αν παρόλα αυτά το έχεις ενεργοποιήσει και λέει εκεί ότι κατεβάζει πχ τις εκδόσεις release preview μπορείς να το απενεργοποιήσεις και να επιλέξεις να βγεις από insider εκδόσεις (leave insider program). Αν δεν είσαι όμως σίγουρος επαναλαμβάνω μην πειράζεις τίποτε σε αυτή την ρύθμιση.

Δημοσ.

Την κανονική επίσημη έκδοση windows έχεις (Εκδοση ΛΣ 14393.447). Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις κάτι άλλο.

Από αυτά που θα σου γράψω από εδώ και κάτω μην πειράξεις τίποτε αν δεν είσαι σίγουρος τι κάνεις.

Το windows insider υπάρχει σαν μενού στις ρυθμίσεις και στις επίσημες εκδόσεις και το συγκεκριμένο μενού δεν διαγράφεται (settings - update and security - windows insider program). Εκεί αν κάποιος θέλει να του κατεβαίνουν πειραματικές εκδόσεις επιλέγει τι είδους πειραματικές εκδόσεις θέλει να κατεβάζει.

Πιθανόν δεν το ενεργοποίησες ποτέ οπότε δεν σου κατεβάζει πειραματικές εκδόσεις γι αυτό και έχεις την επίσημη. Το μη ενεργοποιημένο που δέχεται μόνο επίσημες εκδόσεις δείχνει έτσι

http://prnt.sc/dae5di

Στην περίπτωση αυτή οι ρυθμίσεις σου είναι σωστές και είσαι ΟΚ.

Αν παρόλα αυτά το έχεις ενεργοποιήσει και λέει εκεί ότι κατεβάζει πχ τις εκδόσεις release preview μπορείς να το απενεργοποιήσεις και να επιλέξεις να βγεις από insider εκδόσεις (leave insider program). Αν δεν είσαι όμως σίγουρος επαναλαμβάνω μην πειράζεις τίποτε σε αυτή την ρύθμιση.

Ευχαριστώ και παλι. Παραθετω τι υπαρχει σε μενα οταν τρεξω το windows insider:

Λήψη εκδόσεων Insider Preview

Γίνετε ένας από τους πρώτους χρήστες που θα δουν τις μελλοντικές ενημερώσεις και βελτιώσεις στα Windows και στείλτε τα σχόλιά σας.

Γρήγορα αποτελέσματα

Λογαριασμός Windows Insider

Σύνδεση λογαριασμού Microsoft

Στείλτε μας τα σχόλιά σας για αυτήν τη σελίδα

Οπως φαινεται δεν εχω λογαριασμο windows insider, οπως εσυ που τον εχεις βεβαια σβησει, γιατι δεν τον ενεργοποίησα.

Δημοσ.

Ναι είσαι οκ, μην πειράζεις τίποτε.

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να κάνεις ένα καθαρό format με το κανονικό iso.

Τα windows ειναι τα κανονικα και δεν ενεργοποιησα το windows insider. Ακομα μπορει να σταματησει καποιος να ειναι στο προγραμμα windows insider. Για να κανω format και να βαλω τα προγραμματα που εχω θελω 2 μερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...