JohnTehGreek Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Ρε φίλε έτσι όπως έγραψες τον τίτλο φαντάστηκα κατι λες και με το που μπαίνεις στο σπίτι είναι γεμάτο με 30-40 μυγάκια... Τα 4-5 θα σε χαρακτήριζα υπερβολικό. Βέβαια αν και το πιο πιθανό είναι ότι δεν έχει σχέση με το πρόβλημα σου (μπορεί όμως ποτέ δεν ξέρεις). Έκανες πάρα πολύ κακά που νοίκιασες τέτοιο αχούρι. Λίγο να έψαχνες παραπάνω θα έβρισκες κάτι καλύτερο. Και άντε να είναι το πρόβλημα από τον διπλανό. Εκεί την μάμησες τελείως γιατί όντως δεν μπορείς να κάνεις κάτι. 1
saxos55 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Τσάμπα παιδεύεσαι. Αποκόλληση υαλοειδούς έχεις. 2
hexenlord Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 @ Γιαννηελληνα Τωρα γυρισα από δουλεια και σκοτωσα 8 που να με παρει. Νταξει δεν είναι τραγικο το θεμα, αλλα δεν μπορω να τα βλεπω μου βγαζει βρωμια, ασε που και γυναικα δεν είναι ωραιο να τα δει. Το σπιτι μετα από το ντιπ κλινινγκ είναι κομπλε, ετσι και αλλιως είναι διαμερισμα του 2009, σχεδόν καινουργιο - φαντασου κανει μονο 1200Ε το μηνα. Το προηγουμενο που ημουν εκανε 1900Ε.(αλλα το τωρινο είναι 15 τετραγωνικα μικροτερο). @Σαχο, καλο!
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Έβρισκα και εγώ κάνα 4-5 τέτοια μυγάκια συνήθως, στο σπίτι και έρχονταν από τον εξαερισμό του μπάνιου (δεν έχει παράθυρο αλλά ανεμιστηράκι). Όπως είπαν και τα υπόλοιπα μέλη κοίτα στα τρόφιμα, μήπως κάποιο έχει χαλάσει.
livefreeordie Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 τι κανει 1200 το μήνα;ενοίκιο;;;;;;; προφανως δεν ειναι Ελλαδα
NikosKallithea Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Πέτα ζυμαρικά, ρυζια, αλευρια, μπαχαρικά κλπ που εχεις ξεχασμένα στα συρταρια
crom251 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 -Εχω παρει 2 ψεκαστικα αεροζολ και ετσι, αλλα τα κραταω Μην τα κρατας, πετα τα. Πηγαινε σε ενα γεωπονο και ζητα fendona ή icon.
gamanos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Hexenlord, έχεις μπερδέψει λίγο την απολύμανση με την καθαριότητα. Detol, χλωρίνες κλπ είναι για τα μικρόβια. Τα ζωύφια ειναι φορείς μικροβίων και η αντιμετώπιση με ακραία καθαριότητα πρέπει να ακολουθεί την απολύμανση. Εγώ είχα πιάσει ζωύφια σε ντουλάπι ( πρέπει να υπάρχει και θέμα εδω μέσα - όχι δικό μου). Έβγαλα όλα τα πράγματα στο μπαλκόνι, πέταξα ότι δεν ήταν αεροστεγές και κράτησα μόνο ότι σίγουρα δεν έιχε προσβληθεί. Τα ζωύφια δεν χρειάζονται φαΐ από υπολείμματα, το ξύλο στα ντουλάπια, το αυτοκόλλητο από το εσωτερικό των συρταριών και άλλα πράγματα που δεν φαντάζεσαι τους φτάνει. Οπότε, σε σχεδόν άδεια κουζίνα, για δυο τρεις μέρες ψέκαζα και απολύμανα μέχρι να φτάσει η ώρα που δεν θα έβλεπα κάτι. Αντικατάσταση σε αυτοκόλλητα, χλωρίνες και dettol στα ντουλάπια και γενικά, σαν να μπαίνεις στην κουζίνα από την αρχή. Ένα άνοιγμα του απορροφητηρα αλλά και των αεραγωγών που αναφέρεις είναι καλή ιδέα. 1
hexenlord Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Το λοιπον, να ενημερωσω ολους τους συμφορουμητες που βοηθησαν στο παρων θεμα πως το προβλημα λυθηκε. Παμε να δουμε τα βηματα: -Σφραγισα ολα τα σιφωνια (ηταν ηδη καλυμμενα, αλλα περασα απο πανω ταινια) στο πατωμα, συμπεριλαμβανομενου και του μπανιου (το ανοιγα μονο στο ντους , μετα το ξαναπερνουσα μονωτικη) και αυτου της υπερχειλησης (αυτο ετσι γραφεται?) του νιπτηρα. Το δε σιφωνακι του νιπτηρα το ανοιγοκλεινα με εκεινο το καυλιτζεκι που εχει απο πισω οταν δεν το χρησιμοποιουσα. Περιμενα 2 μερες, τα γαμωμυγα εκει. Αφησα ανοιχτο μονο του νεροχυτη καθως τον χρησιμοποιω συνεχεια (μεγαλο σφαλμα δειτε παρακατω). -Σφραγιζω αεραγωγους και AC καθως και απορροφητηρα και αυτο το συναγερμο φωτιας στο ταβανι. Τα πουστομυγα ΕΚΕΙ. Περιμενω αλλες 2 μερες ( τα νευρα μου τσαταλια). Στο μεταξυ σπιτι ολα γυαλι, ουτε μια τριχα κατω, τουαλετα πηγαινα σε ενα εμπορικο πιο διπλα οπως ειχα γραψει σε προηγουμο ποστ. -Αδειαζω ραφια τα παντα ολα, μυγακια μεσα στα ραφια (νεκρα η ζωντανα) πουθενα. Ουτε εκει λοιπον το προβλημα. Παρολα αυτα τα (ξανα) γλυφω και τα ραφια/ντουλαπια ετσι για σιγουρια. Περιμενω ακομη 2 μερες με ολους τους συνδυασμους παραπανω, ε ναι, μαντεψατε σωστα: Τα μυγακια εκει. Αφου ειμαι σε προθυρα νευρικης κρισης, παρατηρω ενα βλαστο να εχει βγει απο την μια απο τις 6 τρυπουλες της ¨αποχετευσης¨του νεροχυτη. Παμε παλι τι παρατηρω?Ενα ΒΛΑΣΤΟ. Αφου το κοιταω σα βλακας κανα δεκαλεπτο προσπαθωντας να συνειδητοποιησω αν ειναι πραγματικο η νουφαρα απο το μπαιοσοκ που επαιζα πριν, κανω κλικ και λεω ρε μπας και. Βαζω πετσετες κατω, φερνω κουβα και ανοιγω το σιφωνακι του νεροχυτη απο κατω, αυτο το πλαστικο που ειναι σαν Σ τελικο. Και ιδου. Κομματι απο πατατα (φλυος και λιγο πατατα που ειχε απομεινει) ειχαν προκαλεσει το φυτρωμα μικρου βλαστου και μαζι ολοκληση αποικια απο μυγακια. Η πατατα ηταν αρκετα μακρια (αλλα ταυτοχρονα αρκετα λεπτη ωστε να χωρεσει να περασει μεσα απο τις τρυπουλες καθως την παρεσυσρε το νερο οταν τις εκοβα καποια στιγμη στο παρελθον) και ειχε πανω της μεχρι και σκουλικοαβγα και αρκετες δεκαδες μυγακια. Ιου. Νταξει , τα πλενω, τα στεγνωνω, τα ξαναβαζω στη θεση τους, ριχνω και απο πανω αυτο το πραγμα σα σκονη που μαζι με νερο ξεβουλωνει (=καιει) τα παντα και απο εκεινη την μερα δεν ξαναειδα μυγακι ουτε για αστειο. Ηθικο διδιγαμα: Βαζετε το πλαστικο θηκακι που κραταει τις τροφες οταν ο νεροχυτης τραβαει τα νερα. Δεν το ειχα δυστυχως. Οσο ζεις μαθαινεις. 1
degaillac Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Στις 17/11/2016 στις 8:58 ΠΜ, hexenlord είπε Λοιπον φιλοι/φιλες εχω το εξης θεμα και μου εχει σπασει τα νευρα. Μετακομισα σε ενα σπιτι που ηταν το διο με αυτο που ειχα αλλα με τα μισα λεφτα περιπου –δε με χαλασε. Οταν εκανα το τουρ ηταν πενταβρωμικο, μιλαμε οι τοιχοι γαματα, ζωυφια αριστε ρα και δεξια αστα να πανε. Ηταν ακατοικοιτο για περιπου 4 μηνες απ’οτι μου ειπε ο μεσιτης. Αλλα λεει νο προμπλεμο θα το καθαρισουμε ολο, θα το βαψουμε, θα πληρωσουμε οτι λογαριασμο υπαρχει πεντινγκ και μπαινεις μεσα 1η σεπτεμβρη. Ολα καλα μεχρι εδω, ερχεται η ημερομηνια μπαινω μεσα, το σπιτι γυαλι. Πεντακαθαρο, βαμμενο, κομπλε ξερω γω οπως μου ειχαν πει. Για εναμιση μηνα δεν ειχα κανενα θεμα. Φευγω για ενα ταξιδι 3 ημερων και αφηνω μεσα σκουπιδια στον καδο που ανοιγοκλεινει με το που ανοιξουμε την πορτουκλα που ειναι συνηθως κατω απο το νεροχυτη (γαματη εφευρεση οποιος το σκεφτηκε). Γυρναω πισω και βλεπω γυρω απο το νεροχυτη 3-4 μυγακια και λεω ωπ μαλακια, ξεχασα τα σκουπιδια, ανοιγω την πορτουλα να σου αλλα 4-5 να τρωνε λουκουλιο δειπνο. Νταξ σκεφτομαι μικρο το κακο, πεταω σκουπιδια ασαπ, πλενω και τον καδο με μιστερ μασλ και κομπλε. Και καπου εδω ξεκινανε τα βασανα μου. Την αλλη μερα τιο πρωι βλεπω αλλα 4 μυγακια να κοιμουνται τριγυρω, τα σκοτωνω (καθονται σα βλαμμενα και απλα τα λιωνω). Φευγω για δουλεια. Γυρναω απο δουλεια και με περιμενουν αλλοι 5 απο τους νεους φιλους μου. Επειδη ειμαι ομως λιγο ιντροβερτ τους σκοτωνω και αυτους. Την αλλη μερα τα ιδια, και την παραλλη. Οι τοιχοι εχουν αρχισει να εχουν διασπαρτα μαυρακια , τα νευρα μου –λοαντινγκ σκριν εχει φτασει το 75%. Φωναζω συνεργειο καθαρισμου, γλυφει το σπιτι και συγκεκριμενα την κουζινα που τα βρισκω, τραβανε ψυγεια, πλυντηριο, κουζινα, καθαριζουν απο κατω απο πισω, παντου. Τους ειπα να ριζουν εξτρα Ντιτολ (αγαπαμε) και μετα το σπιτι βρωμαγε σα νοσοκομειο – οχι αναγκαια κακο αυτο. Λεω μαλακα, νταξ, τερμα, τα ξεπαστεψα. Την αλλη μερα το πρωι 1 μυγακι. ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΜΗΣΩ ΔΛΔ. Το απογευμα 2. Την παραλλη μερα παλι 3-4. Αποφασιζω να περιμενω μεχρι το τελος της βδομαδας που θα ξαναρθει η καθαριστρια και μετα να εφαρμοσω αλλο σχεδιο. Ερχεται λοιπον σαββατο, καθαριζουν και απο εκεινη τη μερα μεχρι σημερα δεν ξαναχρησιμοποιω ουτε την κουζινα (ετρωγα εξω) ουτε την τουαλετα (πηγαινα εξω η στη δουλεια). Ετσι για αν μην εχουν καμια πηγη τροφης (μπανιο/ντους εκανα νορμαλ ετσι..). Και φτανουμε στο σημερα που τα μαμημενα βγαινουν ακομη. Ερωτησεις παρατηρηεις: -Στο σπιτι δεν υπαρχει ψιχουλο, τις σκατα τρωνε?Νεκρα κυτταρα και ετσι, η οτι αφηνουν απο κατω τα παπουτσια ξερω γω? -Απο που βγαινουν?Μεσα στα ντουλαπια δεν ειναι τα ανοιξα ολα (θα εβρισκα μερικα ψοφια). Παραθυρα δεν ανοιγουμε εδω (μονο Ει-σι)λογο σκονης. Φυτα δεν εχω. -Σκοτωνω και κατι ψιλουλια , ισα που διακρινονται δλδ, που σημαινει πως γεννανε τα μαμημενα!!! -Εχω παρει 2 ψεκαστικα αεροζολ και ετσι, αλλα τα κραταω για υστατη λυση καθως δεν ξερω απο που βγαινουν και δεν θελω να κανω ΟΛΟ το σπιτι θαλαμο αεριων (δλδ να ψεκασω παντου). -Μηπως ερχονατι απο τις γρυλιες του εξαερισμου? Πειτε ρε παιδια τι να κανω? ΥΓ. Μην αρχισει πλιζ κανεις τωρα παρασκευη- τρολοθεμα, ρωταω λετζιντ και δεν θελω να ρωτησω τη μανα μου γιατι θα κραζει για 1 ωρα πριν φτασουμε στη λυση. Καλησπέρα φίλε hexenlord, περσι εμφάνισα τα ίδια πεταλουδάκια, αφού καθάρισα όλους τους τοίχους με χλωρίνη, έκαψα τους τοίχους με φλογοβόλο, άδειασα ένα ράφι εντομοκτόνο και ψέξασαν 2 συνεργεία... τελικά κατάφερα να τα ξεφορτωθώ. Αλλά η χαρά δεν κράτησε πολύ. Ενάμισι χρόνο μετά εμφανίστηκαν ξανά. Έγινε ο πρώτος ψεκασμός και δεν έπαθαν τίποτα... Γεννάνε συνέχεια, έχω γίνει τρελή, με τη σουίφερ τη σκούπα τα σκοτώνω, έχω κάνει όλο το σπίτι πουά... Και τώρα ετοιμάζω συνεργείο απολύμανσης να ρίξει στο σπίτι αυτά τα καπνογόνα που βάζουν και στις αποχετεύσεις. Πες μου εσύ πως γλίτωσες... γιατί αν το σπίτι δεν ήταν δικό μου πραγματικά θα είχε αποφασίσει να το αφήσω. Είναι ισόγειο ναι οκ, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Εδώ μιλάμε για τις επτά πληγές του Φαραώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις