wert Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Ποιό πρόγραμμα το κάνει αυτό το animation; Θέλω δηλαδή αν ξέρετε ένα πρόγραμμα να του βάλω μια λέξη και να κάνει αυτό που βλέπετε στην εικόνα.... Χρησιμοποιώ το ulead gif animation 5 αλλά κάτι τέτοιο δεν νομίζω να το κάνει αυτό. :? Ωραίο δεν είναι το gifaki; Σας ακούω. Ευχαριστώ :wink:
hexdec Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 dokimase to mix-fx alla kanei flash arxeia
wert Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Οπως δείχνει πρέπει να είναι από flash και να έχει γίνει μετατροπή σε gif. Αυτό πάλι να γίνει το flash μετατροπή σε gif πως το κάνουν;
eliasole Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 στο κάνει άνετα σε swf το Magic Flare. Κάνει και σε html μορφή.
wert Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2003 στο κάνει άνετα σε swf το Magic Flare.Κάνει και σε html μορφή. Θα το κοιτάξω και αυτό αλλά σε gif animation μετά πως θα το κάνω; Δηλαδή να γίνει κάτι όπως το απο κάτω!!!!!!!!
baxter Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2003 file wert, to apo panw ap oti to kovw ekei ginei me flash (alla kai na min ehei ginei me flash -pou me flash ehei ginei- einai poly efkolo na ginei kai me flash) apla ftiahneis to flashaki sou, meta pas "file" > "export movie" kai adi gia swf epilegeis gif...
wert Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2003 Τελικά τα κατάφερα. Όπως πολύ σωστά έδειχνε το gif ήταν αποτέλεσμα από κάποιο flash. To flash το φτιάχνουμε με διάφορα προγράμματα όπως τώρα εγώ στην υπογραφή μου με το MagicFlare. Το πρόβλημα ήταν μετά να γίνει μετατροπή σε gif. Αυτό θα μπορούσε να το κάνει ίσως το macromedia flash mx αλλά με αυτό δεν τα πάω καθόλου καλά. Αυτό λοιπόν το ανάλαβε ένα προγραμματάκι που βρήκα το Magic Swf2Gif Φυσικά μετά θέλει και επεξεργασία με κάποιο του στύλ Ulead GIF Animator™ 5 :wink: για να φύγουν τα περιτά frame αλλιώς θα είναι ένα τεράστιο σε μέγεθος gif . Πάντος αν ξέρετε κάποιο άλλο στο στύλ του MagicFlare να του ρίξουμε καμιά δοκιμούλα καλό θα ήταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.