Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Οταν βαζετε συνδεσμους να κοιτατε να αφαιρειτε κομματια που περιεχουν προσωπικα σας στοιχεια.

• Like 2
Δημοσ.

Και εγώ ενδιαφερομαι. Κάποιος πιο ειδικός να μας πει. Από τα χαρακτηριστικά του φαίνεται καλός.

Δημοσ.

Η μεγαλύτερη μόδα στα ηλεκτρονικά τα δυο τελευταία χρόνια ,μας πεισανε λοιπόν οτι ειναι αναγκαίο για τον χειμώνα αυτα τα Μαραφετια ,ριξτε και μια ματια στην κατανάλωση αυτα δεν τα βάζεις για 1-2 ώρες θελει να δουλεύει πολλές ώρες για να μαζέψει ενα ποτηράκι νερό ,οι περισσότεροι φίλοι μου που πήρανε περσυ τα έχουν στις αποθήκες τους

Δημοσ.

Όχι μονο τζάμπα λεφτά αλλα και τζάμπα κατανάλωση,όσοι έχουν σοβαρό πρόβλημα υγρασίας ας βάλουν φυτά ,όμορφα και χωρις κατανάλωση ,6 λόγοι για να συγκατοικήσετε με φυτά

• Λειτουργούν ως «συστήματα» καθαρισμού και ανανέωσης του αέρα.

• Αποτελούν ρυθμιστικό παράγοντα της υγρασίας στο χώρο.

• Σε περιόδους ζέστης δροσίζουν την ατμόσφαιρα.

• «Απορροφούν» με τη φυλλωσιά τους τους θορύβους.

• «Φιλτράρουν» τη σκόνη και άλλα βλαβερά αιωρούμενα σωματίδια.

• Μειώνουν την επίδραση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και του στατικού ηλεκτρισμού από τις ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές που μας περιβάλλουν.

• Like 13
Δημοσ.

Step 1 πάρτε υγρασιόμετρο για να δείτε πόσοι υγρασία έχετε, αν είστε κοντά στα 50-60% τότε πετάτε χρήματα,  60-75% αν έχετε καλοριφέρ μάλλον δεν το χρειάζεστε, το καλοριφέρ στεγνώνει το χώρο, αν έχετε πάνω από 80% συνέχεια και πρόβλημα με μούχλα, κιτρίνισμα στους τοίχους κτλ μάλλον είναι για σας.

Υπάρχουν δυο ειδών με συμπιεστή και χωρίς* (google it) νομίζω για την Ελλάδα είναι καλύτερα χωρίς συμπιεστή, λειτουργεί και ελαφρά σαν αερόθερμο οπότε ανάλοα με το χώρο ίσως να δείτε 1-2 βαθμούς παραπάνω σε θερμοκρασία, πολύ καλή μάρκα είναι η Meaco (DD8L) και EcoAir (DD122FW Classic MK5) αλλά €€€, αυτά θυμάμαι όταν κοίταζα για να κάνω δώρο έναν αλλά τελικά δεν προχώρησα σε αγορά.

εδιτ -*

Ανάλογα με το τι θερμοκρασία έχει ο χώρος επιλέγετε και το είδος καθώς επηρεάζετε η απόδοση τους.

• Like 3
Δημοσ.

Ισχύουν αυτα που λεει ο Havik αν και νόμιζα πως με συμπιεστή ανεβαζει θερμοκρασία λογω του μοτέρ. Πήρα έναν φτηνό πρόσφατα αυτής της κατηγορίας. εχω 60-65 υγρασία. Τζάμπα η φασαρία . Για να πάει 50-55 πρεπει να δουλεύει 5-6-8 ώρες και αφαιρεί μισό λίτρο νερό ΜΑΞ. Θα τον βαλω αγγελία μη πιάνει χώρο στην αποθήκη

Όσο για τον Σινγκερ το "σουλούπι" του μοιάζει παρά πολυ με έναν Emide παρόμοιας τιμής και σπεκς. Αν βρείτε ινφο για αυτόν λογικά πανω κατω παρόμοια θα δουλεύει και ο Singer

Δημοσ.

Όχι μονο τζάμπα λεφτά αλλα και τζάμπα κατανάλωση,όσοι έχουν σοβαρό πρόβλημα υγρασίας ας βάλουν φυτά ,όμορφα και χωρις κατανάλωση ,6 λόγοι για να συγκατοικήσετε με φυτά

• Μειώνουν την επίδραση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και του στατικού ηλεκτρισμού από τις ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές που μας περιβάλλουν.

καποια συγκεκριμενα φυτα ? εχεις δοκιμασει

Δημοσ.

καποια συγκεκριμενα φυτα ? εχεις δοκιμασει

Ειμαι γεμάτος απο φυτά στο σπίτι λογω ψώρας ,μένω σε περιοχή με απίστευτη υγρασία λογω λιμνών που ειναι κοντα μου ,υγρασία 40-45,σε δωμάτιο που δεν χρησιμοποιώ εχω 70-80 εκει δεν έχει φυτά και τα ντουβάρια ποιανούν μούχλα ( ψεκάζω ενα υγρό και χωρις να τρίψω εξαφανίζεται )

Δεν χρειάζεται κάποια συκεκριμενα,μιλαμε για φυτά και όχι λουλούδια εγω εχω αρκετές δρακσινες αλλα και πολλά αλλα που ουτε τα ξερω

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη είμαι καρα άσχετος, τι είδους φυτά;

Επίσης τα φυτά μπορούν να είναι σε χώρο που ζουν μωρά και νήπια;

Επίσης πως λέγεται αυτό που ψεκαζεις και φεύγει η μουχλα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...