Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσοι κραζετε τα Windows 10 κοψτε απλά τα ναρκωτικά ή πάρτε κανένα pc της προκοπής είναι μακράν αυτή την στιγμή καλύτερα και από τα Mac OS x

• Like 4
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το αστείο ξερετε ποιο ειναι?

Οτι οι περισσότεροι που κραζουν τα Windows , τα κράζουν μέσα απο κάποιο browser που τρέχει σε Windows!

Το έργο το έχω δει και απο κοντά.

ΟΚ, καταλαβαίνω.. πολλοί θέλουν ν ατο παίξουν¨" ψαγμένοι" και το παίζουν και καλά επαναστάτες ενάντια στα evil  Windows. Αλλά ρε παιδιά.... Λίγο ρεαλισμός δεν βλάπτει.

Αυτά. Keep using Windows. Θα κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε.

Εχω πολλά να γράψω αλλά α πάνε χαμένα. Οσοι άνω των 30, καταλαβαίνουν τι λέω.

Φιλικά, από έναν PAYING CUSTOMER ΤΩΝ WINDOWS ΚΑΙ OFFICE!

Ναι, μπηχτή ηταν..

• Like 6
Δημοσ.

Κακά τα ψέματα windows σαν τα XP δεν θα ξαναβγούν! Ασφαλή, καλαίσθητα, σύγχρονα και πανάλαφρα! Δεν είναι τυχαίο οτι η πλειοψηφία των κομπιουτεράκηδων δουλεύουν σε XP και μάλιστα με απενεργοποιημένα τα updates για να είναι ακόμα πιο ελαφριά και γρήγορα!

• Like 1
Δημοσ.

Κακά τα ψέματα windows σαν τα XP δεν θα ξαναβγούν! Ασφαλή, καλαίσθητα, σύγχρονα και πανάλαφρα! Δεν είναι τυχαίο οτι η πλειοψηφία των κομπιουτεράκηδων δουλεύουν σε XP και μάλιστα με απενεργοποιημένα τα updates για να είναι ακόμα πιο ελαφριά και γρήγορα!

XP με απενεργοποιημένα updates. Ακόμα και ένας τέρμα νουμπ αν ακολουθήσει βίντεο στο γιουτουμπ μπορεί να πάρει πρόσβαση. μέσω κάποιου exploit.

Δημοσ.

Τα Windows και γενικά τα λειτουργικά συστήματα δεν είναι πλέον αυτά που φέρνουν το χρήμα.

To Linux ήταν, είναι και θα είναι free, το OSX είναι free (αν και πρέπει να αγοράσεις  Apple μηχάνημα ή να ψαχτείς με Hackintosh) και μένουν τα Windows που δόθηκαν για 1η φορά δωρεάν για ένα άλφα χρονικό διάστημα και μετά επί πληρωμή με παραθυράκια να τα ξαναβρεις free.

Οι υπηρεσίες και το hardware πλέον φέρνουν περισσότερο χρήμα και θα φέρνουν ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Παραδείγματα  το Office, ο SQL Server, το Azzure,Exchange,Sharepoint το XBOX κ.α

Τα ανοίγματα σε OSX και Linux δείχνουν ότι ο Ινδός προετοιμάζεται για μια όχι desktop εποχή.

Κάνει τα προιόντα του διαθέσιμα σε άλλες πλατφόρμες, προωθεί το Azure και δεν τον νοιάζει αν τρέχεις Windows,βασικά δεν τον νοιάζει τι OS τρέχεις, το Azure τα 'χει όλα και συμφέρει. Ο τρόπος που το προωθεί δείχνει ότι περισσότερο τονίζει την συνεργασία με την Red Hat παρά οτιδήποτε Windows-οειδες. Προσπαθεί να πουσάρει τις τεχνολογίες της (,net) στα άλλα ΛΣ κτλ

Ταυτόχρονα δεν αφήνει τα Windows στη μοίρα τους, προσπαθεί να φέρει Linux devs στην πλατφόρμα με τη συμφωνία με την Canonical.

Γενικά νομίζω προετοιμάζεται για όλα τα σενάρια σε ότι αφορούν τα Windows και με προιόντα όπως η σειρά Surface φτιάχνει το όνομα της εταιρείας. Ο σκοπός τους φαίνεται ότι δεν είναι η εμπορική επιτυχία αλλά το να δει ο μη Windows κόσμος ή ο δύσπιστος που χρησιμοποιεί Windows με το ζόρι ότι η εταιρεία αλλάζει και είναι και γαμώ πλέον ώστε να προτιμήσει τις υπηρεσίες της.

Ίσως απλά το όνομα Windows να μη σώζεται πλέον, όσο φοβερά και να γίνουν, ότι και να κάνει η MS θα 'ναι τα  ...Windows, και η φάπα που έφαγε στο mobile το αποδεικνύει.

• Like 2
Δημοσ.

Όσοι κραζετε τα Windows 10 κοψτε απλά τα ναρκωτικά ή πάρτε κανένα pc της προκοπής είναι μακράν αυτή την στιγμή καλύτερα και από τα Mac OS x

Μου αρέσει η σύγκριση ρε αδερφέ! τα λες, λες και το ΜΑΚΟΣ είναι καλό ΛΣ.

Όταν:

• Ποτέ τα MacOSX δεν αποτέλεσαν την 1η επιλογή.
  • Ποτέ δεν ήταν καλύτερα από τα Windows
  • Που ακόμα και τα W7/W8.1 είναι καλύτερα
  • Που όλες οι εκδόσεις OSX αγγίζουν το 7-8% , 2-3% λινουξ και κοντά 90% χρησιμοποιούν Windows.

Δυστυχώς... μπεεε!

Αλήθεια παίδες, πόσοι από εσάς που κάνετε τα σχόλια παιζατε ή παιζετε games σε Linux?

Ρε μλκ@(φιλικα). που ζεις να ουμε;

δεν υπάρχει πλέον λογική ρε... εδώ γίνονται πράγματα που συμφέρουν την εταιρεία που υποστηρίζουν μερικοί με φανατισμό.

....

Θυμάσαι; όχι πολύ μακριά! (2-3 χρόνια;)

που είχαμε τα iPhone 4-5 με τις μικρές 4'' οθόνες και τις τετράγωνες γωνίες ΚΑΙ τους ανταγωνιστές να έχουν φτάσει σε 5'' οθόνες με στρογγυλές γωνίες;;; και κράζαμε τους ανταγωνιστές.

Λέγαμε(βσκα λέγανε) πόσο άσχημα είναι οι στρογγυλές γωνίες

Πόσο παντόφλα είναι τα κινητά με 5'' και ότι το ιδανικό μέγεθος είναι 4''

Ότι 2ΓΒ ΡΑΜ είναι άχρηστα, τι να τα κάνεις

ΚΑΙ ΤΩΡΑ?

Η αππλε έχει κινητά με ΜΟ οθόνη 4.7-5''

στρογγυλές γωνίες

2γβ ραμ

... και τώρα όλοι αυτοί ξεχάσανε τι λέγανε και υποστηρίζουν τα νεα features.

Είναι ολοφάνερο ότι έχουμε να κάνουμε με πρόβατα που από τον φανατισμό τους δεν βλέπουν λογικά και τρώνε αμάσητη τροφή από τις εταιρείες που υποστηρίζουν.

Που θέλω να καταλήξω; 

ότι σε λίγο καιρό θα λένε "το gaming έχει πεθάνει. κανείς δεν παίζει παιχνίδια. οπότε τι να τα κάνω τα windows".

(αν σκεφτούμε ότι ΟΝΤΩΣ υπάρχει μια μικρή πτώση στο gaming, οοοοοο κουτί τους έχει κάτσει για να προπαγανδίσουν...)

Δημοσ.

Άντε βρε παιδί μου, να δούμε και διανομή Ubuntu Windows... Καθόλου περιέργο δε θα μου φανεί πλέον... με τόσα που έχω δει πια... :-)

Δημοσ.

Ρε παιδιά, φαίνεται ότί οι περισσότεροι εδώ που έχουν υποτίθεται εμπεριστατομένη άποψη για Windows είναι ήταν και θα είναι gamers!

Σας έχω νέα λοιπόν εσάς. Το λειτουργικό, δεν το κρίνουμε απο τα games του.

Δεν ΄θέλω να γίνω "επιθετικός" απεναντί σας. Αλλά ΄"παίζοντας" το παιχνίδι σας, θα σας απαντήσω:

Το καλυτερο λειτουργικό για games είναι αυτό της κονσόλας (οποιαδήποτε και αν είναι αυτη!)

Πάρ'τε μία κονσόλα και παίξτε σωστά! The way its meant to be played ¨οπως λέντε και oi Nvidiaκοι.

Μην τρώτε τον παπά των VGA.

Το AA δεν κάνει το παιχνίδι!

Anyway, είναι τεράστιο το θέμα.

Θα μπορούσα να γράφω ή να μιλάω  και να ανταλλάσουμε απόψεις επί ώρες! Θα ήταν ωραίο μια συνάντηση με τέτοιο θέμα! :)

Ποιος δεν γουστάρει άλλοστε αυτές τις συζητήσεις!

Cheers

Δημοσ.

Ρε παιδιά, φαίνεται ότί οι περισσότεροι εδώ που έχουν υποτίθεται εμπεριστατομένη άποψη για Windows είναι ήταν και θα είναι gamers!

Σας έχω νέα λοιπόν εσάς. Το λειτουργικό, δεν το κρίνουμε απο τα games του.

Δεν ΄θέλω να γίνω "επιθετικός" απεναντί σας. Αλλά ΄"παίζοντας" το παιχνίδι σας, θα σας απαντήσω:

Το καλυτερο λειτουργικό για games είναι αυτό της κονσόλας (οποιαδήποτε και αν είναι αυτη!)

Πάρ'τε μία κονσόλα και παίξτε σωστά! The way its meant to be played ¨οπως λέντε και oi Nvidiaκοι.

Μην τρώτε τον παπά των VGA.

Το AA δεν κάνει το παιχνίδι!

Anyway, είναι τεράστιο το θέμα.

Θα μπορούσα να γράφω ή να μιλάω  και να ανταλλάσουμε απόψεις επί ώρες! Θα ήταν ωραίο μια συνάντηση με τέτοιο θέμα! :)

Ποιος δεν γουστάρει άλλοστε αυτές τις συζητήσεις!

Cheers

Οι Gamers είναι και ο κύριος λόγος (IMHO) που τα Win έχουν ακόμα αυτά τα ποσοστά. Περιμένουμε Vulkan :P

• Like 1
Δημοσ.

console peasant detected

xaxaxaxa

Καλό κι αυτό!

Συγνώμη, αλλά έχεις πέσει εντελώς έξω.

Απλά γνωρίζω τι σημαίνει PC , gaming console, κτλ.

Είμαι 32 χρονών, το πρώτο μου PC ήταν ένας Amstrad και μετά 286. Απλά τυχαίνει να γνωρίζω καλά και το άλλο "στρατόπεδο" των κονσολών. Δεν θα κάτσω να σου ανοίξω τα μάτια. Δεν κατάλαβες τίποτα από όσα έγραψα. Δεν πειράζει.

Οι Gamers είναι και ο κύριος λόγος (IMHO) που τα Win έχουν ακόμα αυτά τα ποσοστά. Περιμένουμε Vulkan :P

Όλοι φίλε μου το περιμένουμε :)

Αλλά το point μου είναι ότι, υπάρχει κόσμος που χρησιμοποιεί το PC για το γραφείο και τη δουλειά του.

Δεν λέω πως τα Windows είναι σουπερ σε αυτόν τον τομέα, προς Θεού. Αλλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ GAMERS ΜΕ PC. That's my point

Μην ξεχνάμε και τα Mac, όπου (αν και δεν έχω καθόλου εμπειρία) είναι το αγαπημένο OS του γραφίστα.

Γενικά, η κάθε εταιρία έχει τα καλά και άσχημα. Μαζί με το software που βγαίνει σε κάθε OS.

Οπότε, μην κράζετε τα Windows.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...