mastoras007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Αξίζει η go pro hero4 session? 220 ειναι η τιμή της. απόψεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastoras007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Την πήρα και δέν εξω ξετρελαθεί. Την εχω δοκιμάσει μόνο μέσα στο σπίτι και στο δρόμο λίγο.οχι ακόμα σε κάποιο σπόρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 στα 230 παίζει η gopro hero Silver με μεταφορικά για Ελλάδα από Amazon.co.uk Εγώ σε αυτά τα λεφτά πάντως αγόρασα τη μια yi 4k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomelene Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 στα 230 παίζει η gopro hero Silver με μεταφορικά για Ελλάδα από Amazon.co.uk Εγώ σε αυτά τα λεφτά πάντως αγόρασα τη μια yi 4k Η Silver καινούργια τόσο ; που την βρήκες ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Η Silver καινούργια τόσο ; που την βρήκες ;;; στο amazon.co.uk που γράφω;; προσφορά που έπαιζε 10-15 μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα