Προς το περιεχόμενο

Nexus 5 Flashlight bug

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Εχω περιπου εναν χρονο το nexus 5 και τους τελευταιους 4 μηνες εχω πεσει πανω σε ενα bug κατα πασα πιθανοτητα που δημιουργει ο φακος οταν φτασει στην ωρα του λεγομενου time out (κλεινει αυτοματα ο φακος), ωστε να μην ζεσταθει υπερβολικα το κινητο. Αλλα φαινεται πως αυτο δημιουργει ενα προβλημα το οποιο δεν βρισκω ευκολη λυση. Αυτο το θεμα επιρρεαζει και την καμερα (και οποιαδηποτε αλλη εφαρμογη παει να χρησιμοποιησει την καμερα) και το κινητο ή θα δωσει error οτι δεν μπορει να εχει προσβαση στην καμερα ή επανεκκινει (αυτο κανει σε εμενα πλεον).

Τι εχω κανει για να φταιξει:

-επανεκκινηση του κινητου. (δουλεψε την πρωτη εβδομαδα).

-force stop-> wipe cache/wipe data στην εφαρμογη της καμερας (δουλεψε για 4 μερες περιπου).

-εγκατασταση αλλης εφαρμογης (δεν δουλεψε).

-factory reset (δεν δουλεψε).

-hard reset-> wipe cache/wipe data (δεν δουλεψε).

-μετα απο το παραπανω μπηκα παλι σε safe mode και σπαμαρα τον φακο απο το drop down menu 5-6 φορες (δουλεψε για 1 εβδομαδα περιπου).

-απενεργοποιηση του daydream-> boot σε safe mode και σπαμαρα παλι το φακο (δουλεψε για 2 εβδομαδες).

Πλεον τιποτα απ ολα αυτα δεν επιδιορθωνει την κατασταση και εχω αρχισει να μενω απο ιδεες. Δεν θελω να το κανω root ακομα λογω της εγγυησης και επισης δεν θελω να το παω στο service της LG γιατι παντα μου βρισκουν τα κινητα εκτος εγγυησης ως root accessed. Επισης ολα αυτα τα εχω συζητησει και στο nexus forum και στο nexus community, δεν βρεθηκε καποια διαφορετικη λυση απο αυτα που εχω κανει. Τελος, αυτο το post θελω να υπαρχει κι εδω για οσους εχουν το προβλημα και θελουν να το επιδιορθωσουν γιατι μερικα απο αυτα δεν υπαρχουν στο troubleshooting της google και αν υπαρξει καποια ιδεα δεκτη παντα να την δοκιμασω. Συγνωμη για το τεραστιο post.

Δημοσ.

Το πρόβλημα ξεκίνησε μετά από καμία αναβάθμιση? Αν όχι τότε σίγουρα θα χρειαστείς servis γιατί πολύ πιθανόν έχεις θέμα μητρικής η επεξεργαστή..

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικα η lg μου αλλαξε πλακετα το οποιο δεν εφτιαξε το προβλημα και τελικα μου αλλαξε και το module της καμερας. Για τωρα δουλευει καλα.

Δημοσ.

και σε κάνα δυο χρονιά πες μας πως τα πάει το εργαλείο να μαθαίνουμε τα νέα του ρε παιδί B)

Δημοσ.

Nexus 5 με εγγύηση... Ρισπέκτ. Αν δεν σου έχει χαλάσει το power button ακόμα, πάτα το μέχρι να χαλάσει όσο είσαι σε εγγύηση :)

Στο θέμα, εμένα συνήθως μετά από reboot στρώνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...