PSYHAS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Εχω ενα lg monitor ips 231 εδω και χρονια συνδεδεμενο με τα λαπτοπ μου,τον τελευταιο χρονο με ενα lenovo y50-70 μεσω hdmi θυρας του λαπτοπ ( το μονιτορ εχει dvi-d). Δεν ειχα ποτε προβλημα μεχρι χθες που εντελως ξαφνικα δεν εδειχνε καθολου εικονα στην εξωτερικη οθονη παρα μονο στο λαπτοπ. Εκανα ενημερωση των drivers της καρτας, δοκιμασα και με απεγκατασταση της ενσωματωμενης intel και ξανα εγκατασταση, μεχρι και αποκατασταση συστηματος εκανα αλλα τιποτα. Το μονιτορ λειτουργει, το κουμπακι λειτουργιας αναβοσβηνει αλλα η οθονη μενει μαυρη. Δεν πρεπει να ειναι θεμα της οθονης ή του καλωδιου, γιατι συνεδεσα το λαπτοπ και στην τηλεοραση μου μεσω hdmi, αλλα παλι δεν εδειχνε τιποτα στην εξωτερικη οθονη. Στην διαχειριση συσκευων δεν την βρισκει καν την εξωτ. οθονη. Υποψιαζομουν οτι κατι εγινε με τους drivers της καρτας γραφικων,αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη ουτε λυθηκε το θεμα με την επαναγκατασταση. Η dedicated καρτα ειναι nvidia gtx860, αν εχει σημασια. Να επαθε κατι η θυρα hdmi,ετσι ξαφνικα? Καμμια ιδεα ή προταση?
PSYHAS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Οχι,ειμαι στα win 8.1. Ουτε καμια αναβαθμιση εχω κανει,ουτε τα windows update εχω ενεργοποιημενα.
PSYHAS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Ενω ειχε λυθει το θεμα , εντελως ξαφνικα και παλι σταματησε να εχει εικονα η εξωτερικη οθονη και βλεπω μονο απο το λαπτοπ. Δεν μου βρισκει καν την οθονη στην διαχειριση συσκευων. Εχω ενημερωσει ολους τους drivers της καρτας γραφικων, και της nvidia και της ενσωματωμενης intel, εκανα και αποκατασταση συστηματος, α΄λλα τιποτα,παλι το ιδιο. Απο οσο εψαξα στο ιντερνετ, δεν εχω βρει καποια αλλη λυση. Καποια ιδεα ή προταση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα