Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To post αφορούσε το gaming.

Και "9 στα 10" είναι console ports,για αυτόν ακριβώς το λόγο.Γιατί προφανώς οι εταιρείες προτιμούν να χρυσοπουλάνε στους χρήστες κονσολών,που έχουν μάθει να πληρώνουν σαν καλά πελατάκια,και δεν ασχολούνται με τους pc gamers που μπορούν να τα αγοράσουν εξωφρενικά φθηνότερα.

Σε ευχαριστώ που ισχυροποιείς την θέση μου.

Τώρα gamer με pc επιπέδου κονσόλας να αλλάζει hw κάθε έξι μήνες,μάλλον είναι fact του στομαχιού σου.

Και αφού ανέφερες τα exclusives,πες μου 100 του ps4,να σου πω 10,000 των pc.

Θα βάλω και τα παιχνίδια του ps1/ps2 μέσα,δε σε πειράζει φαντάζομαι,όχι πως δεν έχω τίτλους να παραθέσω,αλλά έτσι για το κάζο.

το θεμα γραφει "

To PlayStation 4 Pro τρέχει μερικά παιχνίδια “χειρότερα” από το απλό PS4"

δεν μπορεις να διαβασεις ελληνικα;

Γιατι απο τους pc gamers τα βγαζουν στο 1000πλασιο εχοντας στανταρ τα θυματα που παιζουν το "εγω την εχω μεγαλυτερη απο εσενα" πουλοντας σας cpu με ουτε 10% παραπανω επιδοσεις απ τον αντιστοιχο προηγουμενο, το ιδιο και gpu και σε ολα...το ιδιο και στα περιφεριακα ...μην κανεις το χαζο. δες το γκρουπ pc building στο facebook ως τρανη και αμεση αποδειξη.

Οσον αφορα τα παιχνιδια ξερεις πολυ καλα ποια ειναι, και οπως ειπα και πριν ειναι καθαρα θεμα γουστου τι θα προτιμησει. Καθε πλατφορμα εχει τα exclusive της. Και για τις τιμες τους μαλλον αγνοεις, εσκεμμενα, την υπαρξη σκρουτζ, αμαζον μεταχειρισμενα κτλ που ανεφερα και πριν...

αυτα απο εμενα.

• Απαντ. 285
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς.

Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνουν οι περισσότεροι με τις κονσόλες δυστυχώς, ότι χρηματοδοτούν εις βάρος τους, και εις βάρος των υπολοίπων.

Aν το pro μοσχοπουλήσει (πέρα του ότι είναι απάτη κι ας παίξει -εγώ σου λέω- το 20% των τίτλων σε native 4K), θα έχουν πρακτικά καθιερώσει με το πορτοφόλι τους το midgen upgrade και στις επόμενες κονσόλες.

Με το ίδιο τρόπο που όπως λες κι εσύ αποδέχτηκαν να πληρώνουν τα games 60€ και 70€ και να μην τους ανήκουν κιόλας (με μοναδικό ίσως προπύργιο τους φυσικούς δίσκους) και παράλληλα καμαρώνοντας για τα exclusives, χωρίς να αναγνωρίζουν ότι είναι ο μεγαλύτερος καρκίνος στο gaming.

ενω το pc hardware master race δεν ειναι; Η ΑΠΑΤΗ με 100πλασια εσοδα απο τα θυματα που αλλαζουν κομματια καθε λιγους μηνες...

Δημοσ.

Μην τρώγεστε ρε παιδιά.

ΑΥΤΟ που θα έπρεπε να μας ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΪΖΕΙ όλους είναι πλεόν οι εταιρείες χαλάνε και την ποιότητα τους και πουλάνε πιο ακριβά.

ΣΤΗΝ ουσία μας κοροιδευούν χοντρά όλο και περισσότερο. (Και δεν αναφέρομαι μονο σε κονσόλες. Ολα τα έχουν χαλάσει. Απο ηχοσυστήματα μέχρι και αυτοκίνητα)

Καθε μηχάνημα η gadget εχει το κοινό του  και την χρήση του.

To PC κανει 100.000 δουλειές που δεν μπορεί να κάνει μια κονσόλα και επισης ΕΙΝΑΙ και ΕΝΑ ΑΚΡΙΒΟ χομπυ.

Η κονσόλα είναι Ease of Use.

Για 450 ευρώ θα ήθελα να έχει εναν αξιοπρεπή MediaPlayer η Sony πάνω στη κονσόλα της.

Αλλα δεν βάζει γιατί έτσι γουστάρει.

Οσοι δεν έχουν σκοπό να πάνε ΑΜΕΣΑ σε 4Κ (καλες τηλεοράσεις με 120ΗΖ panel) νομίζω προσωπικά δεν έχει καμία ουσία να παρουν και άμεσα PS4Pro.

Οποιος έχει σπίτι του 4Κ καλή τηλεόραση ας βάλει το ίδιο παιχνίδι και στις 2 κονσόλες να μας πει τι διαφορές είδε στα γραφικά και τι γίνεται με τα FPS. Εκτος ΒΕΒΑΙΑ αν η Sony ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ το ΙΔΙΟ παιχνίδι 4Κ εκδοση που θα ζηταει παλι 60 ευρώ.

• Like 4
Δημοσ.

ποιο 20% μαν;

Ούτε έναν τίτλο δε θα παίξει native 4K.

Αυτο ειναι γεγονος, το ξερουμε οτι ειναι upscaled, 400€ μηχανημα ειναι, ποιος νοιαζεται αν ειναι native η upscaled οταν το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο για τα λεφτα του...

• Like 6
Δημοσ.
πατα το link μου και θα δεις...

koitaapo την εποχή wing commander 1990? δεν παίζαμε 720? 1080p από τότε?

ωραίες η κονσόλες για τα μικρά παιδάκια ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ αλλα έτσι όπως τα έκανε η sony να τα φάει στα μούτρα τις πάει για κλείσιμο θες λέει και HDR TV- 700-1000 euro

με PC παίζεις όμορφα αλλα και πάλι καμια φορα θες τον καναπέ σου με τους φίλους σου να παίξεις fifa-προ - nbak

με λίγα λόγια όλα καλά κάνουν να τα έχεις

Λοιπόν άκου να δεις τι παίζει.. Άλλο η κονσόλα και άλλο το pc.. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου..

Την hdr 4K tv φιλε μου κάποιος δεν την παίρνει για την κονσόλα.. Την παίρνει για τις ταινίες του κατά κύριο λόγο.. το ότι κάθεται και η κονσόλα πάνω είναι ένα επιπλέον θετικό..

Μη τα παρουσιάζεις όλα όπως θες..

Έχω σκάσει πρόσφατα 2 χιλιάρικα για pc και είμαι ο πρώτος που λέει ότι η κονσόλα είναι άλλη φάση..

Κ αν δε με πιστεύεις τραβά παίξε στο υπέρ τούμπανο pc σου last of us και uncharted..

Ναι καλά κατάλαβες μιλάω για το έπος της naughty dog που δεν υπάρχει καν για pc..

Και για να τελειώσω θα πω πως το PS4 Pro για όσους έχουν 4K tv είναι ψιλοmust.. Για τους υπόλοιπους έτσι κ αλλιως δεν άξιζε τόσο..

Επίσης προς όσους περιμένουν το σκορπιό (και καλά κάνουν) να έχουν στο νου τους ότι θα είναι ελάχιστα πιο δυνατό (αυτό βγαίνει προς τα έξω) και ότι για να φανεί η διαφορά πρέπει να το αξιοποιήσουν οι developers σωστά.. Κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ μέχρι τώρα και σε κανένα Xbox.. Λέω γω τώρα ο χαζός..

Άλλο PS4 και Xbox και άλλο pc.. Οποίος δεν βλέπει τις διάφορες θα πρέπει να δοκιμάσει για να αναθεωρήσει..

Ο σωστός gamer που μπορεί τα χει και τα 3..

• Like 7
Δημοσ.

Μην τρώγεστε ρε παιδιά.

ΑΥΤΟ που θα έπρεπε να μας ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΪΖΕΙ όλους είναι πλεόν οι εταιρείες χαλάνε και την ποιότητα τους και πουλάνε πιο ακριβά.

ΣΤΗΝ ουσία μας κοροιδευούν χοντρά όλο και περισσότερο. (Και δεν αναφέρομαι μονο σε κονσόλες. Ολα τα έχουν χαλάσει. Απο ηχοσυστήματα μέχρι και αυτοκίνητα)

Καθε μηχάνημα η gadget εχει το κοινό του  και την χρήση του.

Για 450 ευρώ θα ήθελα να έχει εναν αξιοπρεπή MediaPlayer η Sony. Αλλα δεν βάζει γιατί έτσι γουστάρει.

Οσοι δεν έχουν σκοπό να πάνε ΑΜΕΣΑ σε 4Κ (καλες τηλεοράσεις με 120ΗΖ panel) νομίζω προσωπικά δεν έχει καμία ουσία να παρουν και άμεσα PS4Pro.

οι 4κ τηλεορασεις εχουν ερθει χρονια τωρα στα νοικοκυρια, ας μην κοιταμε μονο στην Ελλαδα... Φυσικα και εχει ουσια να το παρει γιατι θα παιζει καλυτερα και στα 1080 λογω καλυτερου hardware... Αυτο που δεν αξιζει ειναι αν καποιος εχει ηδη το "παλιο" να παει στο pro.

Δημοσ.

το θεμα γραφει "

To PlayStation 4 Pro τρέχει μερικά παιχνίδια “χειρότερα” από το απλό PS4"

δεν μπορεις να διαβασεις ελληνικα;

Γιατι απο τους pc gamers τα βγαζουν στο 1000πλασιο εχοντας στανταρ τα θυματα που παιζουν το "εγω την εχω μεγαλυτερη απο εσενα" πουλοντας σας cpu με ουτε 10% παραπανω επιδοσεις απ τον αντιστοιχο προηγουμενο, το ιδιο και gpu και σε ολα...το ιδιο και στα περιφεριακα ...μην κανεις το χαζο. δες το γκρουπ pc building στο facebook ως τρανη και αμεση αποδειξη.

Οσον αφορα τα παιχνιδια ξερεις πολυ καλα ποια ειναι, και οπως ειπα και πριν ειναι καθαρα θεμα γουστου τι θα προτιμησει. Καθε πλατφορμα εχει τα exclusive της. Και για τις τιμες τους μαλλον αγνοεις, εσκεμμενα, την υπαρξη σκρουτζ, αμαζον μεταχειρισμενα κτλ που ανεφερα και πριν...

αυτα απο εμενα.

Eγώ διαβάζω,εσύ δε γράφεις όμως.Να το κοιτάξεις.

Τρανή απόδειξη ένα ελληνικό γκρουπ στο fb...επιπέδου "αλλάζετε hw κάθε έξι μήνες" επιχείρημα.

Κοιτάω στο σκρουτζ για dishonored στα 9,99 αλλά δε βρίσκω..θα με βοηθήσεις με κανα μεταχειρισμένο από άμαζον;Σε μία ώρα στο pc μου αν γίνεται.

• Like 2
Δημοσ.
Αυτο ειναι γεγονος, το ξερουμε οτι ειναι upscaled, 400€ μηχανημα ειναι, ποιος νοιαζεται αν ειναι native η upscaled οταν το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο για τα λεφτα του...

The last of us remastered παίζει σε 4K native.. Μόλις το ξανά τερμάτισα..

• Like 1
Δημοσ.

ενω εσυ-εσεις που στηριζετε τις εταιριες που βγαζουν νεο hardware καθε 6 μηνες εισαι σωστος και δεν εχεις καμια ευθυνη αφου το θετεις ετσι... εσας και αν κοροιδευουνε....που τα 9 στα 10 ειναι console ports, δηλαδη θες να μου πεις οτι η σονυ εχει μονο 2-3 παιχνιδια δικα τις ε και δεν στηριζει το μηχανημα της βγαζοντας δικους της τιτλους; 

Το θεμα αφορα την κονσολα ps4, εσεις οι γαματοι pcakides να πατε αλλου να πρηζετε μπαλες για το ποσο καλο ειναι το pc σας... (ως απαντηση γιατι μιλαει για κονσολες σε ενα θεμα που αφορα ΚΟΝΣΟΛΑ που ειπες πιο πριν... http://www.insomnia.gr/topic/627773-to-playstation-4-pro-τρέχει-μερικά-παιχνίδια-“χειρότερα”-από-τ/?p=55270388)

Καταρχήν οι εταιρείες ότι και να βγάζουν κάθε χρόνο, κρίση έχω να δω αν προσφέρουν ουσιαστικές βελτιώσεις σε σχέση με το προηγούμενο hardware και η πλειοψηφία των χρηστών αλλάζει hardware μετά τη τετραετία. Τελείωσαν ανεπιστρεπτί οι εποχές που υπήρχαν ραγδαίες καινοτομίες ανά έτος. Μάθε το επιτέλους και σταμάτα εσύ να πρήζεις μπάλες.

Το ότι ασχολούνται περισσότερο οι devs με τις κονσόλες συμβαίνει γιατί είστε καλοί προβατοπελάτες και όσο και να σας πουλάνε τα παιχνίδια εσείς θα τα αγοράζετε, ειδικά τα remasters, εκεί να δεις γλέντι που κάνουν.

Τέλος με βάση τα gears of war 4, forza (hor 3 και apex) GTA V και Quantum Break - έκδοση Steam (τα αναφέρω απλά και μόνο ως αδιαμφισβήτητα console ports) πρέπει να ξέρεις ότι μιλάμε για performance που θα ζήλευαν games που απευθύνονταν μόνο στο pc. Αλλά έτσι όπως τσουβαλιάζεις εσύ («9 στα 10 είναι console ports» - ούγκ ) καταλαβαίνω ότι δεν έχεις μεγάλη σχέση με το άθλημα.

• Like 2
Δημοσ.

Eγώ διαβάζω,εσύ δε γράφεις όμως.Να το κοιτάξεις.

Τρανή απόδειξη ένα ελληνικό γκρουπ στο fb...επιπέδου "αλλάζετε hw κάθε έξι μήνες" επιχείρημα.

Κοιτάω στο σκρουτζ για dishonored στα 9,99 αλλά δε βρίσκω..θα με βοηθήσεις με κανα μεταχειρισμένο από άμαζον.Σε μία ώρα στο pc μου αν γίνεται.

διαβαζεις και σχολιαζεις  επιλεκτικά οτι σε συμφέρει και δεν λες τιποτα για ολα αυτα που λεω και ισχυουν και το ξερεις, αλλα τι να πεις που ετσι ειναι τα πραματα...αντε νανι τωρα εχεις σχολειο αυριο...

The last of us remastered παίζει σε 4K native.. Μόλις το ξανά τερμάτισα..

Παιζει οντως; πως εισαι σιγουρος οτι ειναι native?

Καταρχήν οι εταιρείες ότι και να βγάζουν κάθε χρόνο, κρίση έχω να δω αν προσφέρουν ουσιαστικές βελτιώσεις σε σχέση με το προηγούμενο hardware και η πλειοψηφία των χρηστών αλλάζει hardware μετά τη τετραετία. Τελείωσαν ανεπιστρεπτί οι εποχές που υπήρχαν ραγδαίες καινοτομίες ανά έτος. Μάθε το επιτέλους και σταμάτα εσύ να πρήζεις μπάλες.

Το ότι ασχολούνται περισσότερο οι devs με τις κονσόλες συμβαίνει γιατί είστε καλοί προβατοπελάτες και όσο και να σας πουλάνε τα παιχνίδια εσείς θα τα αγοράζετε, ειδικά τα remasters, εκεί να δεις γλέντι που κάνουν.

μα εσυ ηρθες σε ενα θεμα για κονσολα να κλαφτεις...και μας πρηζεις για το κονσερβοκουτοpc σου, αντε νανι και εσυ, εχεις σχολειο αυριο

Δημοσ.

οι 4κ τηλεορασεις εχουν ερθει χρονια τωρα στα νοικοκυρια, ας μην κοιταμε μονο στην Ελλαδα... Φυσικα και εχει ουσια να το παρει γιατι θα παιζει καλυτερα και στα 1080 λογω καλυτερου hardware... Αυτο που δεν αξιζει ειναι αν καποιος εχει ηδη το "παλιο" να παει στο pro.

Είμαι φτωχός ρε μαν. Ολες οι TV που έχω (2 ολες και όλες) είναι 1080p.

Αλλα ευτυχώς είναι ολες με 100άρια πανελ........να βλέπουμε και κανα movie.

Οποτε ΟΠΟΙΟΣ έχει και τα 2 στο σπιτι PS4 KAI PRO ας βάλει σε μια 1080p TV να μας πει τι γίνεται.

Φορτώματα,χρόνοι απόκρισης και τα λοιπά. Μην ξεχνας οτι μιλάμε για κονσολα και οχι για PC που αν κατεβάσεις

αναλυση η κόψεις τπτ γραφικά παιρνεις δώρο 20-30 FPS

Αυτός είναι και ο λόγος που κάνουμε κουβεντα. οτι το Pro ως Pro  έπρεπε να είναι αψεγάδιαστο. Και δεν είναι.

• Like 2
Δημοσ.

Είμαι φτωχός ρε μαν. Ολες οι TV που έχω (2 ολες και όλες) είναι 1080p.

Αλλα ευτυχώς είναι ολες με 100άρια πανελ........να βλέπουμε και κανα movie.

Μα δεν σου ειπα κατι... πλεον και οι 60hz κανουν πολυ καλη δουλεια στην κινηση.

Στα παιχνιδια που ειναι βελτιστοποιημενα για το pro υπαρχουν αυτες οι επιλογες για γραφικα fps κτλ

Για το πως παιζει το προ σε σχεση με το απλο μπορεις να βρεις πολλα συγκριτικα στο ιντερνετ.

Δημοσ.

μα εσυ ηρθες σε ενα θεμα για κονσολα να κλαφτεις...και μας πρηζεις για το κονσερβοκουτοpc σου, αντε νανι και εσυ, εχεις σχολειο αυριο

Καλά είσαι τελείως χαβαλές... Τι θέλω και μιλάω με 15χρονα;

Δημοσ.
Tότε γιατί μιλάς για κονσόλες;

Kαι το pc φθηνό είναι,και δεν πιάνει χώρο στο σαλόνι.Kαι ούτε 1000 ευρώ κοστίζει.

Ακόμα καλύτερα,κοστίζει όσο θες εσύ να κοστίσει.

Τώρα αν εσύ δεν μπορείς να στήσεις ένα μηχάνημα σε ένα htpc κουτί,και με το ίδιο κόστος να κάνεις περισσότερα και ,το βασικό για εσέ,να παίζεις περισσότερα πράγματα και καλύτερα και φθηνότερα,ε...σε τεχνολογικό φόρουμ είσαι,λογικό να αντιμετωπίζεις μια χλεύη..

Οπότε,ή ρωτάς πως θα στήσεις ένα pc να παίζεις στο σαλόνι σου,ή αποδέχεσαι πως είσαι τεχνολογικό "στουρνάρι" και ,το λιγότερο,δε γκρινιάζεις επειδή υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να συνδέσουν δυο καλώδια και να εγκαταστήσουν ένα λειτουργικό.

Μιλάω για κονσολες γιατί έχω κονσολα και οχι gaming pc. Δεν κρίνεις κάποιον ως τεχνολογικό στουρναρι επειδή εχει κονσολα. ... Σκεφτικές ποτε οτι ίσως να προτιμάνε μερικοί την ευκολία μιας κονσολας ; Το οτι ανοίγεις και παίζεις κατευθείαν ... Το οτι με 300€ καθάρισες για 5 χρονια ; Το οτι καταναλώνει μονο 150 watt ρεύμα ; Το οτι δεν ενδιαφέρουν όλους τα ultra high γραφικά και οι 4κ αναλύσεις ; Γιατί κρίνεις κα κατονομάζεις τις Επιλογές τω άλλων και προσβάλεις κόσμο λέγοντας στουρνάρια όσους έχουν κονσολα ... Φτιάξε μ ένα pc στο μέγεθος μια κονσολας ... Με 300€ όσο δλδ πήρα εγώ το Xbox ...με οπτική ίνα ομως και με 1 τερα σκληρό ... Που να τρέχει τα παιχνίδια όπως το Xbox ... Και αν το κανεις θα το αγοράσω ... Γιατί εγώ και ο κάθε κονσολακιας θέλαμε να διαθέσουμε 300€ και οχι παραπάνω... Οποτε αν φτιάξεις κατι που ειναι στο μέγεθος κονσολας και τρέχει τα παιχνίδια έτσι όπως τα τρέχει η κονσολα ... Με 300€ ε τοτε ξαναμιλα μ ... Ξύπνιε μάγκα μ εσύ ...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...