IT chef Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Οκ παιδια ενταξει, οτι να'ναι. Εχω φαει δυο μερες τωρα για βλακειες, λες και δε ξερω τι γινεται εδω μεσα. Και στο επομενο αρθρο τα ιδια Παντελακη μου, τα ιδια Παντελη μου. Ας κανει ο καθενας οτι θελει, ας αγοραζει οτι γουσταρει και ας κραζει οποιον θελει. The joke's on me που εκατσα και ασχοληθηκα αντι να κανω τπτ ενδιαφερον. Αντε καλο βραδυ και καλα τρολλαρισματα. Να μας ξανάρθεις,σε περιμένουμε με ανυπομονησία. Να μάθεις και να τονίζεις μέχρι τότε. Από κονσόλα μπαίνεις στο φόρουμ; Από φτηνά μεταχειρισμένα,μου'γινες συλλέκτης ξαφνικά.. "Οκ παιδια ενταξει, οτι να'ναι."
yokki Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Οι pcαδες είστε όλοι απαραδεκτοι ... Μπαινεται και κραζετε εμάς που παίζουμε με κονσολες ... Δεν καταλαβαίνω το κόλλημα σας ... Έχετε καλυυερα συστηματα μπράβο σας ... Σκάσατε 1000+ οποτε διναιωματικα παίζεται 60 1080... Εμείς π σκάσαμε 300 (Xbox) παίζουμε 30 900-1080... Ε και ; έδωσα 1/3 των χρημάτων ... Ναι παίζω τα πάντα όπως τα παίζει ... Δεν καταλαβαίνω το κόλλημα να έχουμε όλοι pc . Η κονσολα ειναι φθηνη ... Δεν πιάνει χώρο και μπαίνει και στο σαλόνι... Το pc οχι ... Αφήστε στην άκρη το σύστημα του καθένα ... Όλοι παιχνίδια παίζουμε ... Άλλος ultra high 4k ... Κ άλλος low 800x600 .Η ουσία ειναι πως γ αυτο υπάρχουν και κονσολες και πισι για να διαλέγεις ανάλογα και να παίρνεις ! Έχω βαρεθεί να ακούω οτι τα pc ειναι καλυτερα. Ε το ξέρουμε όλοι αυτο . και φθηνά pc υπάρχουν, και μικρά και μπαίνουν και στο σαλόνι. next.
yokki Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Διάβασα πολλά από τα post και έχω να πω ότι οι περισσότεροι απλά έχετε χάσει την μπάλα άσχετα ......μπλα μπλα μπλα wall of text ...... Αν σου περισσεύουν πάρε και τα δύο και στείλε και κάτι σε μένα είσαι λάθος. παίρνεις άνετα pc στα ίδια λεφτά με κονσόλα που παίζει και καλύτερα. το αντίθετο ίσχυε παλιότερα. το μόνο καλό που είχαν οι κονσόλες ήταν το plug and play 2-3 καλώδια. τώρα πάει και αυτό με τα άπειρα updates.
Crazygear Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 είσαι λάθος. παίρνεις άνετα pc στα ίδια λεφτά με κονσόλα που παίζει και καλύτερα. το αντίθετο ίσχυε παλιότερα. το μόνο καλό που είχαν οι κονσόλες ήταν το plug and play 2-3 καλώδια. τώρα πάει και αυτό με τα άπειρα updates. Δυστυχώς δεν είμαι λάθος. Μακάρι τα PC να ήταν η λύση για όλες τις ανάγκες και όλα τα πορτοφόλια, θα ήταν όλα πιο απλά. Ένας youtuber ο JERMgaming έφτιαξε για το κανάλι του ένα gaming PC τον Potato Masher με σκοπό να δείξει ότι μπορείς με τα ίδια χρήματα να παίξεις το ίδιο καλά αν όχι καλύτερα σε ένα PC απ΄ότι στο PS4. Του κόστισε το 2015 356$ με σκληρό 320GB, χωρίς ποντίκι-πληκτρολόγιο και χωρίς windows (και φυσικά χωρίς blu-ray drive, ούτε καν DVD, αλλά αυτό ας πούμε ότι δεν το χρειάζεσαι για gaming σε ένα PC). Την ίδια εποχή και το PS4 περίπου τόσο κόστιζε. Το 2016 αναβάθμισε την μνήμη και έφτασε τα 375$. Δεν θα κάτσω να κρίνω αν τα κατάφερε, άλλο είναι το θέμα. Όλα τα εξαρτήματα ήταν μεταχειρισμένα και μάλιστα σε τιμές ξεφτίλα που στην Ευρώπη και την Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις. Άρα με καινούργια εξαρτήματα στην τιμή του PS4 δεν φτιάχνεις PC με την ίδια απόδοση. Για την ιστορία ο Potato Masher στην αρχή (over-clocked πάντα) με παλιούς τίτλους τα κατάφερνε καλά σήμερα όμως όχι και τόσο. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που πλέον στο κανάλι δεν βλέπεις και τόσα πολλά νέα παιχνίδια παρά μόνο μερικά πολύ προσεκτικά επιλεγμένα.
music_lover Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Θα έρθουν διορθωτικά patches κάποια στιγμή και end of story, πολύ κακό για το τίποτα.
KnightRider Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Θα έρθουν διορθωτικά patches κάποια στιγμή και end of story, πολύ κακό για το τίποτα. Το θέμα είναι ότι φταίνε και οι προγραμματιστές που βάζουν ότι να ναι ports και ύστερα σου βγάζουν δήθεν patch ενώ εξαρχής το έχουν προγραμματίσει αυτό επίτηδες !!
music_lover Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Στο pc ειναι εν μέρη δικαιολογημένοι, πολλά διαφορετικά configurations απαιτούν beta testers, οπότε στην ουσία εξαρχής ολα σχεδόν τα pc games beta είναι,μέχρι το πρώτο τουλάχιστον patch,δυστυχώς. Στο ps4 pro απο την άλλη, πάλι είναι δικαιολογημένοι καθότι έχουν να κάνουν με ενα νεο configuration οπότε θα πρέπει να τεστάρουν απο την αρχή μέχρι τι αντέχει να αναπαράγει αυτό το set, οπότε και εδώ οι πρώτοι κάτοχοι της κονσόλας είναι στην ουσία beta testers. Πιστεύω όμως πως και λόγω του σταθερού configuration της νεας κονσόλας, αν κρίνουμε και απο το παρελθόν με παλαιότερα μοντέλα, η κατάσταση θα ομαλοποιηθει σε λίγους μήνες με το χρονικό διάστημα να ποικίλει ανα εταιρία αναλόγως με τον χρονο που αυτή αφιερώνει σε αυτό το setαρισμα, τις δυνατότητες της μηχανής γραφικών που διαθέτει και φυσικά της ικανότητας των μελών που την απαρτίζουν. Οπότε χαλαρώστε και δώστε χρόνο στις εταιρίες software να βελτιώσουν τα προϊόντα τους. 1
markoliaz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 το θεμα ειναι πολυ απλο...τα λεφτα παιζουν παντα τον μεγαλυτερο ρολο...αν εχεις πας και δινεις οσα χρειαζεται για να εχεις τον σουπερ υπολογιστη με την σουπερ οθονη και παιζεις ολα τα γραφικα στα υψη και λιωνεις ας στοιχισει και 10.000 ευρω...αν δεν εχεις παιρνεις ενα ταπεινο ps4pro και μια τηλεορασιτσα 4κ , με λιγα λογια με 1000 ευρω παιζεις και χερεσαι και ολα καλα...παντα τα λεφτα κανουν την διαφορα...οποτε για εμας που δεν εχουμε παιζουμε στην 24αρα οθονιτσα με το απλο το ps4 και ειμαστε χαρουμενοι....οσοι εχετε ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ τραβατε να τα δωσετε ολα για να παιζετε παιχνιδια...δεν εχει νοημα η πραγματικη ζωη...λιωστε στον ψηφιακο κοσμο.....α ρε εχετε ξεφυγει ολοι πλεον, τσακωνεστε για αναλυσεις και παιχνιδια...τσ τσ τσ...
music_lover Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Και για του λόγου το αληθές: https://videogamer.gr/news/watch-dogs-2-patch/ Παράγραφος 2 διαβάζουμε: Η σταθερότητα και οι επιδόσεις σε PS4 Pro βελτιώθηκαν. Και οχι, δεν είμαι ο Μάντης Κάλχας..πολύ κακό για το τίποτα? Πολύ κακό για το τίποτα.
bazinga13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Κάποιος που θέλει να θεωρεί τον εαυτό του gamer δεν απορρίπτει τίποτα. Ποιος, στα καλά του, απορρίπτει το Xbox/PS4/Nintendo/PC και χάνει το Halo/Last of Us/Zelda/Star Citizen; O σωστός gamer θέλει να τα παίξει όλα. Φυσικά επειδή δεν είμαστε λεφτάδες να εχουμε τα πάντα, έρχονται οι προτιμήσεις. Προτιμάς τα first party κάποιας συγκεκριμένης εταιρείας; Παίρνει την κονσόλα της. Αυτό που δεν καταλαβαίνετε κάποιοι είναι την διαφορά μεταξύ fact και γνώμης. Fact ειναι ο τεχνικός τομέας. Οτι και να λετε, οσο και αν πορώνεστε, συσκευή των 400 ευρω ΔΕΝ παίζει 4K. Και αν το κάνει θα ειναι σε upscale, με low settings και low fps. Αν δεν το δέχεστε δεν μας απασχολεί. Το γεγονός δεν είναι θεμα γνώμης. Απο εκεί και πέρα είναι το γούστο. Αν προτιμάς το Uncharted απο το Starcraft δικαίωμά σου. Κανείς δεν θα πει το οτιδήποτε. ΥΓ. Καταλάβετε πως δεν κράζουμε τις κονσόλες. Κράζουμε την προβατοποίηση. Οταν η Apple αφαιρεί το jack, οσοι αγοράζουν iPhone ειναι πρόβατα. Αλλά οταν η Sony σου πουλάει παραμύθι για FHD 15 χρόνια και 3 γενιές συστημάτων, δεν στο δίνει αλλά συνεχίζεις να αγοράζεις, είσαι μάγκας κτλ. 2 μέτρα και 2 σταθμά. Επιτελους μια υγιης απαντηση γιατι αρχισα να φρικαρω που διαβασα 20 σελιδες χωρις να παρω τιποτα,ασε που προς στιγμην νομιζα οτι ξαναγυρισα στο σχολειο.Το αιωνιο προβλημα,ολοι υπερασπιζονται μια εταιρια αντι να κοιταξουν το πραγματικο τους συμφερον. Windowa - Linoux - Mac Java - C - C++ etc etc Pc - console Iphone - Samsung κτλ κτλ κτλ.. Εχω pc με dual boot Windows - Linux και εναν Mac.Πεταω τον VMware μεσα και χτυπαω οτι πεταει,δοκιμαζω τα παντα,οτι ειχε βγει,οτι βγηκε και οτι θα βγει.Σερφαρω ανετα στα Λινουξ,δεν εχω ιους,κανω τα προγραμματιστικα μου,παω στα Windows παιζω τα games μου,παω στον Μακ και κανω χρηση των φοβερων software που εχει για επεξεργασια εικονας,βιντεο κτλ κτλ και γενικα κερδιζω ολα τα πλεονεκτηματα που εχει το καθε OS.Ποιος ειναι ο κερδισμενος?ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ. Στο μονο που εχω μεινει πισω λογο των οικονομικων τα τελευταια χρονια ειναι σε θεμα κονσλας,ειμαι στο ps3 ακομα αλλα θα το φτιαξω κ αυτο οταν ερθει η ωρα. Αναφερομαι ειδικα στα πιτσιρικια,ρε σεις μην τσιμπατε,μαθετε να ειστε "εγωιστες" και να κοιτατε πως θα κερδιστε απο παντου και απο τα παντα,μην στερειτε απ τον εαυτο σας το ενα η το αλλο γιατι απλα εισεις και μονο εσεις χανετε,μαθετε ν αγαπτε γενικα την Τεχνολογια και οχι την Microsoft την Apple την Sony κτλ κτλ,υπαρχει ενας τεραστις Τεχνολογικος πλουτος εκει εξω που σας περιμενει να διασκεδασετε,μην ειστε παντα ο φτωχος συγγενεις που του πετανε τα ψιχουλα. Αυτα τα ολιγα απο εναν "παπου",λεω να βγαλω σημερα απ το παταρι το παλιο μου Atari να παιξω κανενα Asteroids,Pac Mania,Star Wars,Batllezone :) :) Την καλημερα μου σε ολους και να περναμε ομορφα :)
jacksfr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Λες ψεμματα. Εδω και η αποδειξη http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-budget-gaming-pc-guide Αυτο δεν ειναι καν το τελευταιο συγκριτικο που εγινε, και ειναι Νοεμβρη του 2015. Αν θες σου βρισκω και του 2016. Που τον ειδες τον 1μιση χρονο λοιπον? Και το νου σου, μιλαμε για καρτα γραφικων που ΔΕΝ ειναι καν για gaming. Το value for money απο αποψη επιδοσεων ειναι υπερβολικα κακο, απλα ειναι ακριβη λογω πολυ χαμηλης καταναλωσης. Στα ιδια λεφτα επαιρνες r9 270x η οποια ηταν εως και 50% πιο γρηγορη. Ξαναρωταω λοιπον, οταν το ps4 με την θεωρητικα 7850 καρτα του δεν μπορει να ξεπερασει μια πολυ χειροτερη, που ειναι το φοβερο και τρομερο optimization? Αμα επαιζε μπαλα σε επιδοσεις κοντα σε 7950 εστω θα σου λεγα εχεις 1 point, αλλα ουτε καν την πλησιαζει. Εδω αμφιβαλω αν ξεπερναει την 7850... Δεν λέω ψέματα αν δεις το άρθρο είναι από Απρίλιο του 2015 και το έχουν ξαναδημοσιεύσει, τα παιχνίδια που δείχνουν στο βίντεο είναι το πολύ μέχρι τέλος του 2014, οπότε ισχύει αυτό που λέω.. Για τις άλλες κάρτες που λες ισχύει το ίδιο, δεν λέω ότι δεν έχουν δύναμη απλά δεν υποστηρίζονται σωστά μετά από κάποια χρόνια παρά μόνο στις μεγάλες κυκλοφορίες. Δεν είναι τυχαίο που χρησιμοποιούν άλλες κάρτες πλέον για το budget pc και εκεί πλέον χάνεται το νόημα του budget γιατί ενώ με μια κονσόλα θα βγάλεις τη γενιά με αυτές τις κάρτες θα έχεις προβλήματα λόγω v ram και υποστήριξης. Αυτό γράφουν στην αρχή του άρθρου It's a busy week ahead for Digital Foundry, so unfortunately there was no time available to produce a new article for our Sunday slot. Instead, we're re-publishing our budget PC construction guide Και αυτό στο τέλος Of course, as developers get to grips with the consoles, we may find that the PC we've created falls behind (already there are issues with texture quality in a couple of games - the amount of VRAM on the GPU will probably become much more important this year)
Jimmy08 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Έτσι ακριβώς. Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνουν οι περισσότεροι με τις κονσόλες δυστυχώς, ότι χρηματοδοτούν εις βάρος τους, και εις βάρος των υπολοίπων. Aν το pro μοσχοπουλήσει (πέρα του ότι είναι απάτη κι ας παίξει -εγώ σου λέω- το 20% των τίτλων σε native 4K), θα έχουν πρακτικά καθιερώσει με το πορτοφόλι τους το midgen upgrade και στις επόμενες κονσόλες. Με το ίδιο τρόπο που όπως λες κι εσύ αποδέχτηκαν να πληρώνουν τα games 60€ και 70€ και να μην τους ανήκουν κιόλας (με μοναδικό ίσως προπύργιο τους φυσικούς δίσκους) και παράλληλα καμαρώνοντας για τα exclusives, χωρίς να αναγνωρίζουν ότι είναι ο μεγαλύτερος καρκίνος στο gaming. Τι λες ρε μεγάλε; Και εσυ και ο αλλος απο πανω; Απο που κ ως που η Σονυ εχει διαλεξει το σκληρο δισκο που μπαινει μεσα; Οτι θελεις μπορεις να βαλεις. Και απο που και ως που χρηματοδοτουμε εις βαρος μας και δη εις βαρος σας (!!!!!); Που τα εχετε δει αυτα; Τοσα χρονια που δεν κυνηγουσαν το "θειο" οπως τον κυνηγανε τωρα και κλεινουν τη μια σελιδα μετα την αλλη δεν ειδα πολλους να αγοραζουν επισημες κοπιες. Αντι να στραφεις προς τους "ομοιους" σου που κατεβαζαν αβερτα τα πειρατικα για τη σημερινη κατασταση, κατηγορεις αυτους που πληρωναν εξ'αρχης για τα παιχνιδια τους και θα συνεχισουν να το κανουν, για αυτο και λαμβανουν καλυτερης μεταχειρισης απο τις εταιριες. Και τους κλεβατε δηλαδη τοσο καιρο και τους κατηγορειτε επειδη σας εχουν κλασμενους και παρεχουν υποστηριξη σε αυτους που τους τιμουν με τα χρηματα τους. Κοιτα να δεις οι απαραδεκτοι ε; Τι να πω, πραγματικα ειστε αστειοι. Ακομα και οταν υπηρχε μια "αλφα" πειρατεια και στις κονσολες δεν ειδα καμια ποιοτητα των τιτλων να πεφτει. PS1, PS2 & PS3 εχουν βγαλει διαμαντακια. Ισα ισα, που τωρα που δεν υπαρχει πειρατεια στις κονσολες, το εχουν σκισει το θεμα με τα remasters (βλεπεις βγαζουν τα σπασμενα απο τοτε ). Και απο που και ως που τα παιχνιδια που πληρωνουμε δε μας ανηκουν;; Γουατ;
Crazygear Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Κάτι που διάβασα σε σχόλια αγοραστών του PS4 pro στο amazon και που δεν έχω ακούσει αλλου να συζητιέται είναι ότι ορισμένες 4Κ τηλεοράσεις έχουν πρόβλημα συμβατότητας με την κονσόλα. Απλά δεν παίζει και τους βγάζει μαύρη οθόνη;;;;;;;;;;;
vste Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 είσαι λάθος. παίρνεις άνετα pc στα ίδια λεφτά με κονσόλα που παίζει και καλύτερα. το αντίθετο ίσχυε παλιότερα. το μόνο καλό που είχαν οι κονσόλες ήταν το plug and play 2-3 καλώδια. τώρα πάει και αυτό με τα άπειρα updates. Συμφιλιωτικο ποστ απο κατοχο PC-PS4. Ειναι δυνατοτερο ενα pc? Προφανως! Εχεις καλυτερη εμπειρια gaming? Εξαρταται. Ολο το ζουμι αγαπητοι δεν ειναι στο πιο μηχανημα βγαζει μεγαλυτερη αναλυση η περισσοτερα frames. Αλλα στο ποια παιχνιδια σου αρεσουν περισσοτερο. Αν σου αρεσουν περισσοτερο τα multiplatform και τα exclusives του PC φυσικα και θα γουσταρεις περισσοτερο pc. Αν σου αρεσουν περισσοτερο τα exclusive καποιας κονσολας τοτε τα τεχνικα ζητηματα δεν εχουν μεγαλη σημασια. Θα μπορουσε ενα pc να βγαλει καλυτερα τα Uncharted 4, Until Dawn, Bloodborne, Horizon, Detroid? Εννοειται! Αλλα δυστυχως δεν προκειται. Αυτες τις ημερες λυωνω στο Ffxv. Το ξερω οτι καποια στιγμη θα βγει και σε pc και πιθανον να ειναι καλυτερο. Δεν θα μπορουσα να περιμενω ομως για το οταν θα βγει απο την στιγμη που το εχω τωρα στο ps4. Αν το Last Guardian ειναι καλο (το ευχομαι) τοτε μονο στο PS4 θα μπορει καποιος να το παιξει. Ειδατε οι περισσοτεροι το trailer του Death Stranding. Μακαρι να βγει και σε Pc, αλλα αν δεν βγει? Θα χασει καποιος που τον ενδιαφερει την ευκαιρια να το παιξει γιατι ειναι σε μια τεχνικα υποδυεστερη κονσολα? Εν κατακλειδι καλη η κουβεντα για το ποιο μηχανημα ειναι καλυτερο αλλα στην τελικη σημασια εχει το ποια παιχνιδια σου αρεσουν. 1
heavyrain Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Κάτι που διάβασα σε σχόλια αγοραστών του PS4 pro στο amazon και που δεν έχω ακούσει αλλου να συζητιέται είναι ότι ορισμένες 4Κ τηλεοράσεις έχουν πρόβλημα συμβατότητας με την κονσόλα. Απλά δεν παίζει και τους βγάζει μαύρη οθόνη;;;;;;;;;;;Πιθανοτατα δεν εχουν hdmi2.0 και υποστηριξη hdcp2.2 για να δεχτουν 4κ hdr σημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα