Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ τις παλιές από Pentium 2 τις κάνω VRM coolers :P

πολύ προχώ δε θα το σκεφτόμουν ποτέ ότι παίζει να γίνει κάτι τέτοιο

Δεν χρειαστηκες εσυ patches, updates και tweaks για να παιξεις? Fine, ολοι οι υπολοιποι χρειαστηκαμε παμπολλες φορες για να παιξουμε @ full capacity. Ειδικα οταν μιλαμε για καινουριο μηχανημα ή gpu.

Το "το πρόγραμμα οδήγησης γραφικων σταμάτησε να ανταποκρίνεται και αποκαταστάθηκε με επιτυχία" ξερεις ποσες φορες το χει φαει στη μαπα ο κοσμος? Ειδικα με drivers amd? Το batman περυσι δεν αποσυρθηκε γτ δεν επαιξε ποτε παρα τα απειρα patches και driver updates? 

1) έχω καινούρια κάρτα και όχι δε χρειάστηκα κανένα patch tweak ή κάτι τέτοιο για να παίξω full capacity

2) δε ξέρω πόσες φορές το έχει φάει στη μάπα ο κόσμος, εγώ προσωπικά με τις amd πρέπει να το έχω φάει το πολύ 5 φορές στη ζωή μου

3) το batman όντως ήταν μπουρδέλο, αλλά μετά από αρκετούς μήνες που δυστυχώς έπρεπε να κάνω υπομονή να το παίξω ήταν απροβλημάτιστο, πλέον είναι απροβλημάτιστο και παίζει πολύ καλά 

αλλά δε θα χρεώσεις στο pc σαν πλατφόρμα το ότι η warner έδινε σε άμπαλους να της κάνουν τα port για οικονομία, στη τελική γονατιστή και μετανοημένη ήρθε ξανά στους pc-αδες και για το batman και για το mk xl γιατί φυσικά θέλει και τα δικά τους λεφτά  

αυτή την εποχή έχουμε πάλι καραγκιοζιές της bethesda με το dishonored 2 που είναι χάλι, εντάξει θα κάνουμε υπομονή σε μερικούς τίτλους τι να κάνουμε; να παίξουμε με 30fps στις κονσόλες; 

ή θα το φτιάξουν και θα το πάρουμε, ή δε θα το φτιάξουν και θα το βάλουν εκεί που ξέρουν 

• Like 3
  • Απαντ. 285
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οκ παιδια ενταξει, οτι να'ναι. Εχω φαει δυο μερες τωρα για βλακειες, λες και δε ξερω τι γινεται εδω μεσα.

Και στο επομενο αρθρο τα ιδια Παντελακη μου, τα ιδια Παντελη μου.

Ας κανει ο καθενας οτι θελει, ας αγοραζει οτι γουσταρει και ας κραζει οποιον θελει.

The joke's on me που εκατσα και ασχοληθηκα αντι να κανω τπτ ενδιαφερον.

Αντε καλο βραδυ και καλα τρολλαρισματα.

Δημοσ.

ε μα θα κάνουμε το άσπρο μαύρο;

ναι κανείς δεν είπε ότι τα πάντα είναι τέλεια στο pc, αλλά όχι και να βγάζουμε προβλήματα που δεν υπάρχουν

• Like 2
Δημοσ.

Σου ανεφερα exclusives διαμαντια με κορυφαια βαθμολογια, υπαρχουν εκατονταδες αλλα. Στο pc τα χιλιαδες που (δεν) ανεφερες ειναι προφανως indies, παραλαγες και δευτεραντζες με βαθμολογιες 50/60%. Γιατι exclusive διαμαντια ποιοτητας δε βλεπω και τοσα πολλα.

Aν και ολο το post σου χρηζει διορθωσης, ειπα να εστιασω εδω. Σοβαρα τωρα? Φιλε μου, το PC ανα ετος βγαζει περισσοτερα exclusives με βαθμολογια 75%+ απο ΟΛΕΣ τις κονσολες μαζι. Και οταν λεω ολες, εννοω ΟΛΕΣ. wii , wiiu, ps3, ps4, xbox, x360. Το οτι εσυ δεν τα ξερεις, δεν μου λεει κατι. Οι βαθμολογιες ειναι συμφωνα με το metacritic. Και πριν μου πεις "μα μου" για το metacritic, εσυ ανεφερες τη βαθμολογια. Βασικα θα σου εβαζα και στοιχημα οτι μεσα στο 2015 και 2016 υπαρχουν περισσοτερα καλα exclusive στο PC απο οτι υπαρχουν στο playstation απο το 2007 που βγηκε μεχρι σημερα. 

Οσο για το "indie", και το witcher 3 indie ειναι. Και το λοιπον? Το αν ειναι indie μας νοιαζει η το αν ειναι καλο παιχνιδι?

Καλα οσο γιαυτο που ειπες περι patch στα PC, τι να σχολιασω πρωτα. Οτι θα μας πει ο κονσολα για patch! Που καθε φορα που αγοραζα game επρεπε να περιμενω ενα 8ωρακι να patchari. Ξερεις στο PC, το αφηνεις και patchari (ΑΝ θες) την ωρα που παιζεις.

• Like 2
Δημοσ.

Ευτυχώς σε ένα χρόνο έρχεται ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ και θα τα σαρώσει όλα στο διάβα του. Μια πραγματική nextgen κονσόλα, όχι mid-gen upgrade.

Δεν ειναι τοσο απλό. 1ον) Αν οντως παει για ZEN και VEGA η POLARIS RX480 (vanilla clocked) πρεπει να σκεφτούμε το Price point . Δεν πιστευω να πιστευει κανενας οτι θα κοστιζει κατω απο 600 με 700 ευρωπουλα Ελλαδα τουλάχιστων.

2ον) Backward compatibility. Αν αλλαξει αρχιτεκτονική APU και δεν χρησιμοποιήσει mirror υπαρχουσας GPU/CPU η απλό OC στον θεό, τοτε απλά δεν παιζει να ειναι Backwards Compatible με τα Original Xone games χωρις κάποιου είδους emulator (απίθανο διοτι θα είναι αργό ακομα και με interpreter) .Ισως χρησιμοποιήσει δυο SOC (ενος Original Xone και το καινούργιο). 3ον) Exclusives. Εαν οντως η Microsoft δεν θαψει την πλατφορμα UWP, δεν ξερω κατα ποσο θα πείσει για XBOX κονσολα αξιας αρκετά μεγάλης (π.χ 600 - 700) ευρώ απο το να παιζει καποιος τα scorpio games σε PC απο Windows Store. Τελος για native 2160p σε 60fps σε current gen ή next gen τίτλους απλά δεν παιζει σε ολα τα games.Π.χ. ενα alley/arena based shooter οπως το GOW 4 παιζει να τρεχει native 2160p με unlock framerate ισως και 60fps  αλλά  γενικά υπαρχουν αμφιβολιες μιας και οι αριθμοί δεν λενε ψέμματα, τα 6tflops δεν φτανουν ουτε για εχα και μην ακουω για optimization κλπ, μαγικά χωρις κάποιες θυσίες δεν γίνονται σε x86 αρχιτεκτονική.  Titan X pascal χρειαζεται OC στα 1750 boost (12.5 tflops) για να τρεξει κάποια καλά optimised games σε 4k 60fps stable.  Για γενικευμενο λοιπον native 2160p (4k) gaming στα 60fps δυσκολα  εκτός και αν στοχευουν 4k 30fps παντού τοτε άνετα. Είδωμεν!

• Like 1
Δημοσ.

γιατί να θάψει το uwp; άλλο το κοινό της μιας πλατφόρμας άλλο το άλλο

αυτό που κάνει, να φέρνει παιχνίδια στο pc το κάνει για άλλους λογους και στοχεύει άλλο κοινό (άτομα όπως εγώ που δεν ενδιαφέρονται σοβαρά για κονσόλα αλλά θέλει να έχει στο οικοσύστημά της, και πλέον με έχει για τα καλά και στο store της και σε win10 φυσικά που και λόγω του dx12 είναι λόγος αναβάθμισης ) 

επίσης παιχνίδια του 360 δεν είναι ήδη backwards compatible; 

το scorpio πάντως σίγουρα δε θα κάνει 300-400€ αν κάνει όλα αυτά που υποθέτουμε, αλλά αν είναι να είναι δυνατό ας κάνει και 600-700 γιατί όχι; 

Δημοσ.
ΠΛΕΟΝ! Πλεον!! Το "Πλεον" ειναι 3 χρονια μεσα στη γενια. Το πλεον ειναι τωρα, που σιγα σιγα αποσυρεται το απλο ps4! 

Και εν τελει, τι σημασια εχει? Το point ειναι οτι το "console optimization" ειναι απλα κατι που το KAKADI ειδε στο ονειρο του και δεν ισχυει, μιας και μια υποδεεστερη καρτα γραφικων αποδιδει τα τελευταια 3 χρονια καλυτερα απτο ps4! To αστειο ειναι οτι δεν ειναι καν gaming καρτα γραφικων, το κυριο selling point ειναι η χαμηλη καταναλωση. Στα ιδια λεφτα επαιρνες μια r9 270x...

Το έχετε τερματίσει με το τρολ. Την κάρτα που έγραψα έχουν ενάμιση χρόνο να την χρησιμοποιησουν γιατί δεν τραβάει.. οπότε κάποιος που θα την είχε πάρει αντί για ps4 τώρα θα έπαιζε χειρότερα γιατί και τοτε σε κατι last gen παιχνίδια τη δοκιμαζαν που δεν ειχαν και πολλές απαιτήσεις σε μνήμη κτλ..

Δημοσ.

Δεν πείθεις για γνώστης sorry κιόλας....

Λυπαμαι φιλαρακο, αλλα οχι, δεν σε συγχωρω κιολας/ Και καπως ετσι, με ποστ της μιας γραμμης, ο καθεις λεει την π@παρα του και γραφει 2000 ποστς.

Εκατσα και εγραψα πολλους λογους, διευκρινισα οτι τα pc τα εχω εγκαταλειψει. Προφανως και εχουν εξελιχθει/απλοποιηθει ωστε να μπαινουν σε σαλονι, αλλα απο οσο διαβαζω εδω μεσα (και διαβαζω ολα τα ποστ), δεν εχει αποδειχτει ιδιαιτερα οτι με 350-400 ευρω εχεις gaming pc. Αν ασχολιομουν ακομη, θα εγραφα πιο αναλυτικα και για τα pc. Βιογραφικο gaming δεν θα κατσω να σου παραθεσω, εσυ κατσε παιξε στο κουτακι σου τα παιχνιδακια σου.

Τελος, εγραψα πως υπαρχουν και προσωπικοι/οικονομικοι λογοι.

Αναρωτιεμαι αν εκατσες να διαβασεις ή αν γενικα την πληροφορια που διαβασες μπορεσε να την επεξεργαστει ο εγκεφαλος σου ή ολη σου η πρεμουρα ηταν να γραψεις μια γραμμη.

• Like 1
Δημοσ.

Στην τελικη και ο PCas θα μπορουσε να σου φερει το αναποδο επιχειρημα. Μπορω να στησω ενα PC με APU στα 300€ που να παιζει ολα τα καινουργια games. Μπορεις να παρεις ps4k με 300€? Nope. Το PC κοστιζει οσο θες εσυ να κοστιζει.

Εσείς τελικά είστε είστε απιθανοι! Τι σχέση έχει το ps4pro με pc με apu???!! Αν είναι μπορείς να μην στήσεις και τίποτα και κρατάς αυτό που έχεις για ίντερνετ ας πούμε και δεν παιζεις και τίποτα (μπορείς να πάρεις ps4pro με 0€?) ωραίο επιχειρημα!!

Το λέω γιατί αυτή τη στιγμή η ναυαρχίδα των apu's ειναι στο 1 terraflop τη σχέση μπορεί να έχουν τα δυο μηχανήματα??

AMD A10-7890K APU with Wraith Cooler

​The fastest AMD desktop APU ever released with 1.02 TFLOPS of theoretical compute performance

• Like 1
Δημοσ.

γιατί να θάψει το uwp; άλλο το κοινό της μιας πλατφόρμας άλλο το άλλο

αυτό που κάνει, να φέρνει παιχνίδια στο pc το κάνει για άλλους λογους και στοχεύει άλλο κοινό (άτομα όπως εγώ που δεν ενδιαφέρονται σοβαρά για κονσόλα αλλά θέλει να έχει στο οικοσύστημά της, και πλέον με έχει για τα καλά και στο store της και σε win10 φυσικά που και λόγω του dx12 είναι λόγος αναβάθμισης ) 

επίσης παιχνίδια του 360 δεν είναι ήδη backwards compatible; 

το scorpio πάντως σίγουρα δε θα κάνει 300-400€ αν κάνει όλα αυτά που υποθέτουμε, αλλά αν είναι να είναι δυνατό ας κάνει και 600-700 γιατί όχι; 

Φυσικά και ας κάνει 600 με 700 δεν λεω το αντίθετο! Το θεμα απλά ειναι να πείσει το κοινό να προτιμήσει μια ισχυρότερη κονσόλα mid generation "true 4Κ" στα ας πουμε 700 απο μια αλλη 30% ασθενέστερη στα 400 (και μετα απο 1 χρονο κυκλοφορίας μπορεί και στα 350 αρα μισή τιμή) με 800 ήδη τιτλους που θα εχει και απο το base ps4 . Κανενα πρόβλημα αν το καταφέρει και αξιζει θα το παρει αρκετος κόσμος. Απλά εχω τις αμφιβολιες μου

• Like 2
Δημοσ.
Πλέον η Sony τα σκ@τωσε ούτως ή άλλως γιατί είναι μλκια τώρα κάποιος να θέλει 4Κ ανάλυση και η Sony να πουλάει κάτι καινούργιο και στη πορεία να μην είναι ούτε native και τα παιχνίδια να κολλάνε + να μην σου παρέχει 4Κ Bluray Player από την στιγμή που έχεις συνδέσει συσκευή που βγάζει output 4K ανάλυση + να μην έχει backward compatibility.

Ποιος ο λόγος να έχεις upscale από 1080p σε 4K ???

Ασχετε φίλε μου απο 1800p κάνει upscaling

Είναι ελαφρώς υψηλότερη ανάλυση!

Δημοσ.

Ασχετε φίλε μου απο 1800p κάνει upscaling Είναι ελαφρώς υψηλότερη ανάλυση!

Ελαφρώς ? :) Εξηγησε βρε στον ανθρωπο οτι 1080p=2.1 MP 1800p = 5,8 MP απλά! Περιπου τρεις φορές πανω. Αυτό ομως με το "να μην εχει backward compatibility" δεν έπιασα για το ps4 σε ps4pro εννοεί ή κατι άλλο?

• Like 1
Δημοσ.

-Τι κανεις παιδι μου?

-Να εδω μωρε συζηταω σε ενα φορουμ με φιλους gamers για παιχνιδια. Εχουμε βγαλει και μετραμε τις αναλυσεις μας..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...