Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλαδή από κει που είσαι στο ΜΗΔΕΝ στο δωμάτιο θες καλή τηλεόραση 

δηλαδή εσύ πας με μοντέλα, αλλιώς δεν πας καθόλου το ρίχνεις στο εργόχειρο

εγώ λοιπόν στο δωμάτιο έβαλα μια φθηνή samsung από προσφορά και για παιχνίδια τα σπάει σε σχέση με το μόνιτορ γιατί άλλο 23" , άλλο 40" 

Μα εξήγησα πως βλέπω και ταινίες,να πάνω να πάρω μια φθηνή τηλεόραση μόνο για gaming? Με τίποτα,πεταμένα λεφτά για μένα,άσε που κάτω απο 46 ίντσες 1080p τηλεόραση την θεωρώ μικρή για θέαση ταινιών και ειδικά αν πρόκειται για 4k κάτω από 50 ίντσες είναι καταστροφή για την ανάλυση και την κινηματογραφικότητα του όλου πράγματος. Σκέψου πως συνοδεύω την τηλεόραση και από ένα home cinema με 7.1 ενισχυτή της marantz και ηχεία της Γερμανικής Heco (σειρά Victa).

http://www.heco-audio.de/en/

Όσον αφορά το εργόχειρο, το pc είναι συνδεδεμένο σε μια 25άρα Dell στα 1440p.

• Απαντ. 285
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καταληξαμε στην 700αρα λοιπον και αυτο απο σκρουτζ απο 10 διαφορετικα μαγαζια και χωρις μεταφορικα.

Τουλαχιστον μη τα πρηζετε στους κονσολαδες με αυτη τη σαπια επιχειρηματολογια.

Xωρις να συμφωνω με το PC που εστησε ο φιλος, εχεις αδικο. Τα μισα απο αυτα που ζητας απλα δεν χρειαζονται. 

Οπτικο μεσο ειναι αχρηστο, εχω ενα στο PC μου και δεν το εχω καν συνδεσει, γιατι ποτε δεν μου χρειαστηκε. Το οτι εχει το ps4 ειναι αδιαφορο. Στα PC το οπτικο μεσο ειναι αχρηστο, στις κονσολες οχι

Gamepad επισης δεν χρειαζεσαι για τους ιδιους λογους που δεν χρειαζεσαι m+k στο PS4. 

Ηχεια επισης δεν χρειαζεσαι για τον ιδιο λογο που δεν εχεις ηχεια στο PS4. Αλλωστε, οπως εσυ ειπες, στο καναπε θα παιζεις οποτε εχει η TV σου ηχεια.

Την ραμ την ειχε βαλει ηδη στι τιμη.

Παντως το point δεν ειναι αν μπορεις να φτιαξεις ανταξιο PC με το ps4k στα ιδια λεφτα. Δεν μπορεις. Το θεμα ειναι οτι δεν χρειαζεται. Ο PC gamer δεν φταιχνει pc καθε φορα απο την αρχη οπως στις κονσολες που πρεπει να την αγοραζεις ολοκληρη. Παιρνεις το παλιο σου PC απο το 2009 με τον i5 750 και του βαζεις μια καρτα στα 400. Voila, 4k gaming. Στο ιδιο διαστημα ο console gamer εχει αγορασει 3 κονσολες, 650 + 400 + 400 και εχει δωσει καμια 200αρια σε συνδρομες για online. Χωρια το κοστος του  PC που αγορασες για να γραψεις αυτο το ποστ και να κανεις τις υπολοιπες δουλειες που χρειαζεσαι. 

Λυπαμαι που σε ενοχλει το εν λογω fact, αλλα τι να κανουμε. Το pc gaming, και ιδιως το PC gaming στα ιδια επιπεδα με την κονσολα κοστιζει κυριολεκτικα το 1/3.  Το οτι πολλοι pc gamers (και βαζω και τον εαυτο μου μεσα) ξοδευουμε τελικα πολυ περισσοτερα ειναι καθαρα απο ΕΠΙΛΟΓΗ. Επιλεγουμε να μην παιζουμε σε σαπιες αναλυσεις με average fps τα 20 και draw distance 30 cm. Το keyboard + mouse μου κοστιζουν οσο το ps4 μονο. Αλλα ειναι απο επιλογη, οχι επειδη χρειαζονται.

Στην τελικη και ο PCas θα μπορουσε να σου φερει το αναποδο επιχειρημα. Μπορω να στησω ενα PC με APU στα 300€ που να παιζει ολα τα καινουργια games. Μπορεις να παρεις ps4k με 300€? Nope. Το PC κοστιζει οσο θες εσυ να κοστιζει. 

• Like 7
Δημοσ.

Xωρις να συμφωνω με το PC που εστησε ο φιλος, εχεις αδικο. Τα μισα απο αυτα που ζητας απλα δεν χρειαζονται. 

Οπτικο μεσο ειναι αχρηστο, εχω ενα στο PC μου και δεν το εχω καν συνδεσει, γιατι ποτε δεν μου χρειαστηκε. Το οτι εχει το ps4 ειναι αδιαφορο. Στα PC το οπτικο μεσο ειναι αχρηστο, στις κονσολες οχι

Gamepad επισης δεν χρειαζεσαι για τους ιδιους λογους που δεν χρειαζεσαι m+k στο PS4. 

Ηχεια επισης δεν χρειαζεσαι για τον ιδιο λογο που δεν εχεις ηχεια στο PS4. Αλλωστε, οπως εσυ ειπες, στο καναπε θα παιζεις οποτε εχει η TV σου ηχεια.

Την ραμ την ειχε βαλει ηδη στι τιμη.

Παντως το point δεν ειναι αν μπορεις να φτιαξεις ανταξιο PC με το ps4k στα ιδια λεφτα. Δεν μπορεις. Το θεμα ειναι οτι δεν χρειαζεται. Ο PC gamer δεν φταιχνει pc καθε φορα απο την αρχη οπως στις κονσολες που πρεπει να την αγοραζεις ολοκληρη. Παιρνεις το παλιο σου PC απο το 2009 με τον i5 750 και του βαζεις μια καρτα στα 400. Voila, 4k gaming. Στο ιδιο διαστημα ο console gamer εχει αγορασει 3 κονσολες, 650 + 400 + 400 και εχει δωσει καμια 200αρια σε συνδρομες για online. Χωρια το κοστος του  PC που αγορασες για να γραψεις αυτο το ποστ και να κανεις τις υπολοιπες δουλειες που χρειαζεσαι. 

Λυπαμαι που σε ενοχλει το εν λογω fact, αλλα τι να κανουμε. Το pc gaming, και ιδιως το PC gaming στα ιδια επιπεδα με την κονσολα κοστιζει κυριολεκτικα το 1/3.  Το οτι πολλοι pc gamers (και βαζω και τον εαυτο μου μεσα) ξοδευουμε τελικα πολυ περισσοτερα ειναι καθαρα απο ΕΠΙΛΟΓΗ. Επιλεγουμε να μην παιζουμε σε σαπιες αναλυσεις με average fps τα 20 και draw distance 30 cm. Το keyboard + mouse μου κοστιζουν οσο το ps4 μονο. Αλλα ειναι απο επιλογη, οχι επειδη χρειαζονται.

Κατι που πολλοι φαινεται δεν εχουν καταλαβει. Επειδη καποιοι εχουν 2k pc με 1080 και 6700k δεν σημαινει πως ειναι και απαραιτητο κιολας, τα περισσοτερα games τρεχουν εξαιρετικα σε εναν i5 2ης γενιας και μια mid range gpu προηγουμενης γενιας. 

• Like 1
Δημοσ.

Πλέον η Sony τα σκ@τωσε ούτως ή άλλως γιατί είναι μλκια τώρα κάποιος να θέλει 4Κ ανάλυση και η Sony να πουλάει κάτι καινούργιο και στη πορεία να μην είναι ούτε native και τα παιχνίδια να κολλάνε + να μην σου παρέχει 4Κ Bluray Player από την στιγμή που έχεις συνδέσει συσκευή που βγάζει output 4K ανάλυση + να μην έχει backward compatibility.

Ποιος ο λόγος να έχεις upscale από 1080p σε 4K ???

Δημοσ.

Αντιθέτως έχω φέρει TV στον τοίχο πάνω από το γραφείο του PC, lazyboy τύπου πολυθρόνα για άραγμα/ξάπλα (βλέπε Joey/Chandler) και δεν υπάρχει καν θέμα κατάληψης σαλονιού...

Ωραίο setup, αν και προτιμώ το playroom μου να είναι το σαλόνι μου.

Έτσι δεν απομονώνομαι κιόλας. Αράζουμε στον καναπέ με την γυναίκα μου, εγώ παίζω στην 50-άρα, εκείνη ασχολείται με το tablet/ laptop/βιβλίο/32-άρα TV και ενώ ο καθένας κάνει τα δικά του, ασχολιόμαστε και ο ένας με τον άλλο.

Είναι Win-Win κατάσταση :-)

Δημοσ.

Και για να αποδειξω αυτα που λεω δειτε την παραπανω συνθεση. Με 800Ε παιρνεις, mid range i5 τελευταιας γενιας (με εναν i3 γλιτωνεις 100Ε και συνεχιζεις να εχεις καλυτερες επιδοσεις απο ενα ps4 pro), rx 480 4gb (παλι καλυτερες επιδοσεις απο ps4 pro), matx motherboard με 2 fan slots, πολυ καλο τροφοδοτικο 80plus bronze των 500w (και με 40Ε τροφοδοτικο εκανες δουλεια αλλα λεμε τωρα πως θα το κρατησεις χρονια και θα κανεις αναβαθμισεις), μικρο κουτακι που παιρνει 5 fans, εχει 3 usb θυρες μπροστα και εχει και τζαμι,8αρα ram, 1tb hdd απο εμπιστη εταιρια και 240gb ssd (οχι πως εχει το ps4 pro αλλα λεμε τωρα πως θες να βαλεις και εναν ssd,χωρις αυτον γλιτωνεις 70Ε). Στην τιμη συμπεριλαμβανονται, ψευδομηχανικο rgb πληκτρολογιο και ενα καλο ποντικι για gaming (λεμε τωρα πως δεν ειχες ηδη και ηθελες να ειναι και gaming), large mousepad (σε περιπτωση που δεν ειχες ηδη) και windows 10 pro key (σε περιπτωση που δεν ειχες αγορασει ουτε ενα laptop/pc με windows τα τελευταια 10 χρονια και δεν εχεις κλειδι).

Με 800Ε δηλαδη εχεις συνθεση με gaming περιφερειακα, windows 10 pro(λειτουργικο που θα λαμβανει updates για παρα πολλα χρονια), cpu/mobo/ram που κρατανε 2 γενιες κονσολων(με 35Ε βαζεις αλλη μια 8αρα στο μελλον, σε περιπτωση που θες να κανεις video editting λεμε τωρα), τροφοδοτικο που σηκωνει ενα σωρο αναβαθμισεις και σου βγαζει τουλαχιστον 5ετια, μικρο κουτι για να μην πιανει και χωρο, ssd 240gb για να πεταει το συστημα (τονιζω οτι οι κονσολες δεν εχουν ssd) και καρτα γραφικων δυνατοτερη απο ps4 pro/xb1.

Περα απο την καρτα γραφικων ολα τα υπολοιπα διαλυουν αυτην και τις επομενες 2 γενιες, δεν εκοψα λεφτα απο πουθενα ουτε εβαλα τιποτα 300gb σκληρους και 10Ε τροφοδοτικα. Που ειναι το τρελα ακριβο σε αυτο; Υψηλοτερο entry price αλλα φθηνοτερο και καλυτερο στο μελλον, αμα βαλεις i3,βγαλεις τον ssd και βαλεις φθηνοτερο τροφοδοτικο γλιτωνεις 200Ε και ακομα ξεπερνας ενα ps4 pro σε επιδοσεις, απο την συνθεση δεν λειπει τιποτα, ουτε λειτουργικο ουτε περιφερειακα και σε καλυπτει οχι μονο για gaming αλλα και για οποιαδηποτε αλλη χρηση θες. Το ps4 pro ξεκιναει απο τα 410E, ενα budget συστημα που το ξεπερναει σε επιδοσεις ξεκιναει απο τα 550, ενα τελειως ολοκληρωμενο συστημα, με λειτουργικο περιφερειακα ssd κτλ που το διαλυει και ειναι απολυτως αναβαθμισιμο ξεκιναει απο τα 800Ε.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ωραίο setup, αν και προτιμώ το playroom μου να είναι το σαλόνι μου.

Έτσι δεν απομονώνομαι κιόλας. Αράζουμε στον καναπέ με την γυναίκα μου, εγώ παίζω στην 50-άρα, εκείνη ασχολείται με το tablet/ laptop/βιβλίο/32-άρα TV και ενώ ο καθένας κάνει τα δικά του, ασχολιόμαστε και ο ένας με τον άλλο.

Είναι Win-Win κατάσταση :-)

Έχω κι άλλη πολυθρόνα, χωράει κι άλλος κόσμος στο δωμάτιο και δεν είναι υπνοδωμάτιο :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαμαντακια εννοεις οπως τα God of War, Gran Turismo, Horizon Zero Dawn, The Last of Us, The Last Guardian, ICO, Shadow of the Colossus, LittleBigPlanet, Ratchet & Clank, Shenmue, Tearaway, Uncharted, Forza Motorsport, Halo, Beyond: Two Souls, Folklore, Heavy Rain, inFamous, Gears of War, The Legend of Zelda, Mario Kart, Super Mario, Splatoon και απειρα αλλα που ξεχναω? Αυτα ειναι τα 3-4 που λές ε?

Αλλα που να τα ξερετε, αμα ειστε κολλημενοι ολα αυτα. Και δε προκειται να τα μαθετε κιολας.

Όταν έχεις πρόβλημα καταννόησης κειμένου,αυτά συμβαίνουν..

Μόλις παρέθεσες παιχνίδια από όλες τις γενιές κονσολών,όλων των εταιρειών μαζί.

Και σου λέω ξανά το ίδιο πράγμα που είπα και στον άλλον.

Πες μου 100 exclusives του ps4 να σου πω 10.000 του pc.

Περιμενε λοιπον εσυ 10 χρονακια για να τα παιξεις κουτσουρεμενα/μπαγκαρισμενα στο pc.

Και κυριως παρανομα, οπως παρανομα παιζεις και τωρα τα exclusives του ps1/ps2 10-20 χρονια μετα.

(Θυμιζω οτι τo ps3 ηταν Backwards compatible μεχρι το ps1)

Έχω την δυνατότητα να τα παίξω;Έχεις τη δυνατότητα να τα παίξεις...;Όχι;;;;Λυπάμαι...400 είπαμε,ε;

Γιατί παράνομα;Βιος ps1 χρειάζεσαι.

Θα σε ρωτούσα πόσα τσιπαρισμένα πσ1/πσ2 περάσαν από τα χέρια σου,αλλά μάλλον έπαιζες με αυτοκινητάκια τότε.

Μιλας για patches και updates στις κονσολες εσυ? Σαν κατοχος PC? Μας δουλευεις ρε φιλε?

Που τα παιχνιδια εκει θενε 62 patch και 6 μηνες update στους drivers για να παιξουνε σωστα?

Προσωπικά δεν έχω βρει παιχίδι που να μην διορθώνεται κάτι με κάποια ρύθμιση εκ μέρους μου.

Τώρα αν μιλάς για τα ports από τις κονσόλες....

Βέβαια ,φαίνεται και η σχέση σου με το gaming και η ικανότητά σου να χειριστείς κάτι με πληκτρολόγιο.

Πλέρωνε λοιπόν,αλλά μην μας τη λές κιόλας.

Πως δε σου ανηκουν ρε μεγαλε τα παιχνιδια?

Δεν εχεις στα χερια σου δισκακι? Δεν τα κατεβαζεις οποτε θες ξανα απο το στορ?

Δε κρατας την προοδο σου σε στικακι ή στο κλαουντ?

Δε ξεθαβεις την κονσολα μετα απο 10 χρονια και παιζεις χωρις το παραμικρο θεμα?

Ντάξει,τι φάση;

Να φέρω τα παιχνίδια του 3 να παίξουμε στο pro;

Ξέθαψε σε παρακαλώ το ps2 σου,και πάμε να παίξουμε fifa ονλινε.

Eπίσης ,ξέθαψε και το ps1 σου να παίξουμε στην uhd σου.

Το διάβασες αυτό που έγραψες,και το βρήκες και λογικό για να το ποστάρεις..

Στην κονσολα εισαι εξασφαλισμενος οτι τα 400ε που εδωσες σε καλυπτουν απο υποστηριξη και παιχνιδια - ολα τα παιχνιδια - για μια 6ετια τουλαχιστον, χωρις ασυμβατοτητες και λοιπα προβληματα, και το κυριοτερο χωρις αναγκη αναβαθμισης.

Σε 6 χρονια το pc το δικο σου, ακομα και 1500ε να το πληρωσες δε θα σηκωνει τπτ.

Πολλω μαλλον τα αξιας 400ε που δε θα παιζουν τπτ του χρονου, αν παιζουν και σημερα δλδ.

Και δε συγκρινω γραφικα αλλα δυνατοτητα για gaming.

Και παραμένεις άσχετος παπαγαλίζοντας ό,τι πιστεύεις πως ισχύει ,με τις ελλειπείς σου γνώσεις....λογικο να μου πεις..με κονσόλες ασχολείσαι.

Το έχω διπλα μου,το κοιτάω,μου κόστισε 200 ευρώ,χωρίς τον επεξεργαστή που μου δώθηκε(i3 3220,τι σου λέω βέβαια..320 δηλαδη),το έχω 4 χρόνια και συνεχίζω να παίζω μια χαρά.

Εσενα αμα σου καει ο δισκος, οπως λες, πας σε μαγαζι κ αντι να παρεις αλλο βλεπεις καποιο καινουριο αστραφτερο pc και αλλαζεις pc? Γτ προκαταβαλλεις οτι θα το κανει ο κονσολας?

Γιατι το κάνει.

Όταν βγήκε το 4,δε το αγόρασες;Έμεινες με το 3;Παίζεις ακόμα στο 3;Ονλινε;

Τελος θα γυρισεις και θα κατηγορησεις ΕΣΥ τους console gamers για την ευθυνη της καταστασης στην gaming σκηνη? Εσεις που ειστε ο καρκινος της βιομηχανιας με τις κοπιες σας και τα σπασμενα παιχνιδια σας?

Εσεις που εχετε καταστρεψει ακομα και το ονλαιν gaming με τα hacks τα mods και τα trainers σας?

Για αρχή,αφού θες να αντιπαρατεθούμε,βγήκες εσύ να υπερθερματίσεις υπέρ τoυ online gaming;

Σαν να υπερασπίζετε ο Κολόμβος την Αμερική από τους Ιθαγενείς,ένα πράγμα..

Αν είχες ps1,το είχες τσιπαρισμένο.Για την ακρίβεια,και τα τρία που περάσαν από τα χέρια σου.

Οπότε,δεν δικαιούσαι να μιλάς.

Αν δεν είχες ps1,τότε τα παιχνίδια που παρέθεσες στην αρχή μόνο σε βίντεο τα έχεις δει,και άρα απλά μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις.

Διάλεξε τι από τα δύο συμβαίνει.

Χαίρομαι που αναφέρεις και άλλες δυνατότητες του pc.Έχω τσάμπα παιχνίδια,hack,mod,trainer.Έχω την δυνατότητα.¨Εχω την επιλογή.

Εξήγησέ μου επίσης πως κάποιο mod σου χάλασε το online game.Αλλά που να ξέρεις..κουμπάκια πατάμε και πηδάει.Μέχρι εκεί φτάνει.

Εσεις που σκατε μηνιατικα στην ιντελ και στη καθε ιντελ για να σας πασαρει 10% διαφορα αποδοσης απο γενια σε γενια και κανετε μοκο?

Που πληρωνετε την αξια του ps4 μονο στην καρτα γραφικων για να παλευετε με τους drivers τα tweeks, τα patches και τα bugs και παλι να μη παιζετε σωστα τα μισα παιχνιδια?

Από πότε έχεις να κάτσεις σε υπολογιστή;Από τα τζαμπεράκια ,που είπα και πιο πριν ,προφανώς.Και ποια μισά παιχνίδια;Τα ports;

Ή τα υπόλοιπα 100,000 που ούτε καν ξέρεις πως υπάρχουν.

Και βγαινετε και τα πρηζετε σε καθε αρθρο στους console gamers λες και ειστε η Αρια φυλη, επειδη σκασατε μια περιουσια και εχετε καλυτερα γραφικα, σε οσους παιρνουνε μια κονσολα να παιξουνε κανα παιχνιδακι και να διασκεδασουνε με τη παρεα τους?

Και εχετε και το θρασος να τους "τη λετε" και απο πανω αμα διαμαρτυρηθουν για αυτο το πρηξιμο?

Δεν είχε γίνει επίκληση στο Χίτλερ ακόμα,και ανησυχούσα...συνεχίζεις με την περιουσία...να γκουγκλάρεις πόσο μου κοστίζει να φτιάξω pc που να παίζει σαν ps4 δεν μπορείς,να συνεχίσεις να επαναλαμβάνεσαι,ενώ σε έχουν διορθώσει τρεις μέχρι τώρα, δεν έχεις θέμα,

Τελοσπαντων, δε γουσταρετε κονσολες, μαγκια σας, δε σας αναγκασε κανεις να αγορασετε.

Σεβαστειτε τουλαχιστον τα εκατομμυρια των console gamers και μη τους τα πρηζετε.

Το πρόβλημα είναι,πως οι console gamers μας τα πρήζουν.Κανένας σεβασμός λοιπόν,σε κόσμο που χρηματοδοτεί αυτή την,πλέον, άθλια βιομηχανία.

Που τα καλυψες και δε το δα? Σε προκαλεσα δημοσια να το στησεις τωρα το pc και εκανες τη παπια.

Και ακομα και μαγικα να κανεις κ να το βρεις, τι θα γινει ρε μεγαλε? Θα το σερνουμε γραφειο - σαλονι και τουμπαλιν? Με 15 καλωδια απο πισω? Η να παρουμε και 2ο?

Τόσο άσχετος πια;ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ;Καλά είπα,η ιδέα σου για τα pc είναι από αμερικάνικη ταινία του 80'.

Δηλαδή το ps δεν έχει ένα καλώδιο για ρεύμα και ένα για την εικόνα,το pc έχει 15,ένα για ρεύμα,ένα για την εικόνα,και άλλα 13 επειδή.. έτσι.

Δεν έκανα την πάπια,απλά σε αγνόησα,γιατί βλέπεις το επίπεδο των επιχειρημάτων σου.

Γκούγκλαρε ό΄τι σου είπα παραπάνω,ίντερνετ ,μεγάλο πράγμα.Κακώς ήρθατε,και να φύγετε το συντομότερο.

Εdit: Τσιμπα φτηνο και το dishonored που λυσσαξες, στη προηγουμενη γενια κονσολων βρισκεις και με 5ε:

http://www.ebay.co.u...dcat=1249&rt=nc

Εκτος και αν εννοεις το καινουριο που απο οτι ειδα και στο pc δεν ειναι φτηνο. 45ε κανει. Εκτος και αν εισαι και συ πειρατης οποτε και δεν χρειαζεται να συνεχισουμε τη συζητηση.

9.99,σε μία ώρα παίζεις.

http://store.steampo...com/app/205100/

Τόσο άσχετος...αλλά μετά παραπονιέσαι γιατί σε κοροιδεύουν σε τεχνολογικό φόρουμ.

Ούτε να γκουγκλάρεις δεν μπορείς.

Αν και σε κολλημενα ατομα με αντιληψη και γνωσεις δεκαχρονου δε συνηθιζω να απανταω, οριστε με τη σειρα:

Τα παιχνιδια που παρεθεσα ειναι απο τις κονσολες που εχει ΤΩΡΑ ο κοσμος, γτ πολλοι δε θελουν ή δε μπορουν να πανε για αναβαθμιση (οπως κανουν και οι χρηστες pc αλλωστε), οποτε μιλαω για γενια ps3/ps4 (7η και 8η).

Τα περισσοτερα ειναι τελευταια γενια αλλα θα ηταν κριμα να αφησω εξω διαμαντια της προηγουμενης μονο κ μονο επειδη δεν εχει εκδοθει συνεχεια.

Σου ανεφερα exclusives διαμαντια με κορυφαια βαθμολογια, υπαρχουν εκατονταδες αλλα. Στο pc τα χιλιαδες που (δεν) ανεφερες ειναι προφανως indies, παραλαγες και δευτεραντζες με βαθμολογιες 50/60%. Γιατι exclusive διαμαντια ποιοτητας δε βλεπω και τοσα πολλα.

Εισαι παρανομος ασχετε γιατι μπορει οι emus να ειναι νομιμοι, αλλα τα bios και οι roms δεν ειναι.

Και μπορει εσυ να εισαι παρανομος, αλλα δεν ειμαστε ολοι

Και αν δε σε τσουζανε τα exclusives των κονσολων δε θα ετρεχες τωρα να τα παιζεις σε emus.

Δεν χρειαστηκες εσυ patches, updates και tweaks για να παιξεις? Fine, ολοι οι υπολοιποι χρειαστηκαμε παμπολλες φορες για να παιξουμε @ full capacity. Ειδικα οταν μιλαμε για καινουριο μηχανημα ή gpu.

Το "το πρόγραμμα οδήγησης γραφικων σταμάτησε να ανταποκρίνεται και αποκαταστάθηκε με επιτυχία" ξερεις ποσες φορες το χει φαει στη μαπα ο κοσμος? Ειδικα με drivers amd? Το batman περυσι δεν αποσυρθηκε γτ δεν επαιξε ποτε παρα τα απειρα patches και driver updates? Στην προηγουμενη μολις σελιδα ενας φιλος δε μπορει να κανει τις 2 1080gtx του σε SLi των 1500ε να τρεξουν οπως τις θελει.

Δεν εχουν online οι 2 τελευταιες γενιες? Και που παιζει ο κοσμος τοσα χρονια? Εσυ ρε δικε μου ελιωνες στο ονλαιν επι εποχες ps2 στο pc η μηπως παιζεις τωρα online με τους emus τα games του ps1? Η τοτε δε πειραζε?

Εγω παντως ακομα και τωρα παιζω worms armaggedon και crash team racing με την παρεα μου.

Και να χες κανα pc της προκοπης να πω ενταξει, ο τυπας τα σκασε και παιζει 4κ οπως γουσταρει και σνομπαρει

την κονσολα, αλλα θα μας τη βγεις με των 200ε χρεπι σου και θα μας κανεις και σεμιναρια για 4k που η ολη σχεση σου με αυτο ειναι κανα βιντεο στο youtube? Και θες να το συγκρινεις και με ps4 pro. Παιξε εκει κανα φιφα 720p σε low και πολυ σου ειναι.

Ναι μαγκα μου, ειμαι ακομα με ps3. Περιμενα το slim (και κατι συγκεκριμενα παιχνιδακια) να αναβαθμισω αλλα τωρα θα παω για το Pro μιας κ προσφερεται στην ιδια τιμη που ειχε το απλο.

Δε παιζω online παρα μονο κανα pro, then again ποτε δεν επαιξα online ουτε στο pc και δεν εχω και χρονο πλεον να λιωνω 10ωρα οπως παλιοτερα.

Εγω φιλε μου οσα παιχνιδια αξιζουν για μενα τα αγοραζω, γτ η καλη δουλεια και ο κοπος πρεπει να ανταμειβεται, για να μπορω να συνεχισω να απολαμβανω καλα παιχνιδια. Εσυ και οι υπολοιποι πειρατες οχι απλως δεν ειστε gamers, οχι απλως δεν επρεπε να μιλατε καν, αλλα θα επρεπε να ειστε και μεσα. Αντ'αυτου εχετε και το θρασος να κατηγορειτε τους κονσολαδες. Γελοιο.

Το κατα ποσο τα μοντς, τα χακς και οι τρεινερες χαλανε το ονλαιν ειναι αυτονοητο. Οταν πας εσυ να μπεις να

παιξεις κατι και ειναι ενα βλαμμενο και δε πεθαινει, ειναι αορατο, εχει 100% head shot, εχει απειρα νιτρα, τερμα στατς, απειρα παουερ απς και αντικειμενα και ενα σωρο αλλες κλεψιες ειναι οκ.

Αλλα τι σου εξηγω, εσυ που να δεις το κακο σε αυτο, εδω κλεβεις κατα την αποκτηση του παιχνιδιου με τα πειρατικα, δε θα κλεψεις μεσα?

Οσο για το σεβασμο φιλε μου, ειναι δειγμα πολιτισμου και παιδειας, πως να τον δειξεις αφου υπολειπεσαι στα παραπανω?

Τα 15 καλωδια ηταν τροπος του λεγειν, αλλα που να νοιωσεις να καταλαβεις?

Εμενα παντως το Pc εχει καλωδια για ρευμα, πληκτρολογιο (μηχανικο), ποντικι (gaming), 2 λαν, 3 για 5.1 ηχο και οθονη, 9 το συνολο. η κονσολα εχει 2.

Εσυ τωρα επεμενε οσο θες οτι ειναι το ιδιο να σερνεις το pc σαλονι - δωματιο - σπιτια φιλων και πισω, μα

τοσο σου κοβει. Hell, εσυ κουβαλα το Pc στο εξοχικο και χωριο αμα θες, χεστηκαμε.

Το ιδιο βλακειες ειναι και αυτα οσο και το 4κ capable gaming htpc που θα φτιαχνες τωρα καινουριο με 400ε.

Steam ε? Γαματο! Εχουνε και οι κονσολες στορ ξερεις, με αντιστοιχες τιμες και ακομα καλυτερες προσφορες και τσαμπα παιχνιδια. Αλλα που να το ξερεις ο αδαης? Απ την αλλη εμεις που τα θεμε σε φυσικη μορφη για συλλογη, για να μπορουμε να τα χαιρομαστε και μετα απο 10 χρονια, να τα κραταμε εξοχικο ή σπιτι φιλου, να τα ανταλλαζουμε, να τα πουλαμε οταν τα τερματισουμε ή αν βγουν μαπα, πληρωνουμε 18ε κ το περνουμε απο αλλου.

Οι περισσοτεροι ξεκινησαμε το gaming σε καποια κονσολα, το πιθανοτερο και συ, τι κραζεις λοιπον τωρα?

Εκτος και αν ποτε δεν ειχες και σου βγαινει το απωθημενο.

Αλλα τι να περιμενεις απο καποιον που απαντα με αερολογια, περιττωματολογια, γενικολογιες, ασυναρτησιες και υπεκφυγες?

Η σχεση μου με το πληκτρολογιο ψηλε ειναι τετοια που δε θα τη φτασεις εσυ ουτε στην επομενη σου ζωη,

ουτε στον υπνο σου, οποτε μη φας εχουμε γλαροσουπα.

Οταν εγω εστηνα και επισκευαζα μηχανακια και κονσολες εσυ ακομα μπουσουλαγες. Ακομα μπουσουλας βεβαια, αλλα νοητικα γτ προφανως καπου κουτουλησες μπουσουλωντας μικρος κ σου μεινε κουσουρι.

Προς τους υπολοιπους συμφορουμιτες ζητω συγγνωμη για το υφος του ποστ, αλλα αποτελει απαντηση στο ιδιο επιπεδο και υφος του συνομιλητη μου, οποτε ζητω την κατανοηση σας.

Edit: @strawman

Ο panagio11p ειπε οτι μπορει να φτιαξει με 400ε καινουριο μηχανημα με ιδιες ή καλυτερες επιδοσεις και χαραχτηριστικα ενος ps4 pro (παιρνοντας τη σκυταλη απο τον IT chef που το πρωτοξεφουρνισε), για να το παρουν οσοι σκοπευαν να παρουν την κονσολα.

Δεν μιλησαμε γενικα αν φτιαχνεται πισι με 400ε. Ουτε αν των 400ε pc παιζει παιχνιδια. Ουτε αν εχεις ηδη pc και αναβαθμισεις.

Ειπαν συγκεκριμενα οτι με 400ε θα φτιαξουν καινουριο gaming 4κ native capable pc με ιδια χαρ/κα με το ps4 pro.

Οποτε συγκρινοντας τα 1 προς 1 ειναι απαραιτητο να συνυπολογιστουν στην τιμη ολα οσα εγραψα, ασχετως αν εσενα σου ειναι απαραιτητα ή οχι (για μενα ειναι και τα 2).

Ραμ δε βλεπω στο config του παντως.

Επεξ/σία από Agnwstos_X
  • Like 3
Δημοσ.

Οι περισσότεροι σπατε μπάλες εδώ μέσα με τα 1080p 4k 30fps 60fps και ξεχνάτε το βασικό που είναι το gameplay. Σας πείραξε όταν παίζατε στα 640x480 με γραφικά επιπέδου pac man πριν το 2000 έτσι?

Διαβάζω όλα τα σχόλια και βλέπω ότι έχει χαθεί η μπάλα ποιος την έχει μεγαλύτερη(την gpu ντε) και από ουσία τίποτα.

Εκτός αν θέλετε να μου πείτε ότι εγώ που είμαι ακόμα με ps3 θα βγάλω τα μάτια μου που παίζω Last Of Us Uncharted και όλες τις παιχνιδαρες που έχω στην 55αρα μου. Αντε σοβαρευτειτε και δείτε την ουσία. Να βρασω και τα 4k σας και τα Hdr σας. Το καλύτερο παιχνίδι το έκανα το 2000 στο n64 με το super Mario 64 και τις pokemon Red/silver στο game boy.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και σε κολλημενα ατομα με μυαλο και γνωσεις δεκαχρονου δε συνηθιζω να απανταω, οριστε με τη σειρα:

Τα παιχνιδια που παρεθεσα ειναι απο τις κονσολες που εχει ΤΩΡΑ ο κοσμος, γτ πολλοι δε θελουν ή δε μπορουν να πανε για αναβαθμιση (οπως κανουν και οι χρηστες pc αλλωστε), οποτε μιλαω για γενια ps3/ps4 (7η και 8η).

Τα περισσοτερα ειναι τελευταια γενια αλλα θα ηταν κριμα να αφησω εξω διαμαντια της προηγουμενης μονο κ μονο επειδη δεν εχει εκδοθει συνεχεια.

Σου ανεφερα exclusives διαμαντια με κορυφαια βαθμολογια, υπαρχουν εκατονταδες αλλα. Στο pc τα χιλιαδες που (δεν) ανεφερες ειναι προφανως indies, παραλαγες και δευτεραντζες με βαθμολογιες 50/60% ιδιες με το IQ σου. Γιατι exclusive διαμαντια ποιοτητας δε βλεπω και τοσα πολλα.

Εισαι παρανομος ασχετε γιατι μπορει οι emus να ειναι νομιμοι, αλλα τα bios και οι roms δεν ειναι.

Και μπορει εσυ να εισαι λαμογιο, αλλα δεν ειμαστε ολοι. Και αν δε σε τσουζανε τα exclusives των κονσολων δε θα ετρεχες τωρα να τα παιζεις σε emus.

Δεν χρειαστηκες εσυ patches, updates και tweaks για να παιξεις? Fine, ολοι οι υπολοιποι χρειαστηκαμεπαμπολλες φορες για να παιξουμε @ full capacity. Ειδικα οταν μιλαμε για καινουριο μηχανημα ή gpu.

Το "το πρόγραμμα οδήγησης γραφικων σταμάτησε να ανταποκρίνεται και αποκαταστάθηκε με επιτυχία" ξερεις ποσες φορες το χει φαει στη μαπα ο κοσμος? Ειδικα με drivers amd? Το batman περυσι δεν αποσυρθηκε γτ δεν επαιξε ποτε παρα τα απειρα patches και driver updates? Στην προηγουμενη μολις σελιδα ενας φιλος δε μπορει να κανει τις 2 1080gtx του σε SLi των 1500ε να τρεξουν οπως τις θελει.

Εσυ τωρα που 'σαι ασχετος και απλα κανεις 5 κλικ κ κανεις το σεταπ ή στο κανει το Steam που να ξερεις απο τετοια.

Δεν εχουν Online οι 2 τελευταιες γενιες? Και που παιζει ο κοσμος τοσα χρονια? Εσυ ρε εξυπνε ελιωνες στο ονλαιν επι εποχες ps2 στο pc η μηπως παιζεις τωρα online με τους emus τα games του ps1? Η τοτε δε πειραζε?

Εγω παντως ακομα και τωρα παιζω worms armaggedon και crash team racing με την παρεα μου.

Και να χες κανα pc της προκοπης να πω ενταξει, ο τυπας τα σκασε και παιζει 4κ οπως γουσταρει και σνομπαρει

τα μολις 4.2tflops της κονσολας, αλλα θα μας τη βγεις με των 200ε χρεπι σου και θα μας κανεις και σεμιναρια για 4k

που η ολη σχεση σου με αυτο ειναι κανα βιντεο στο youtube? Και θες να το συγκρινεις και με ps4 pro. Παιξε εκει κανα φιφα 720p σε low και πολυ σου ειναι.

Ναι μαγκα μου, ειμαι ακομα με ps3. Περιμενα το slim (και κατι συγκεκριμενα παιχνιδακια) να αναβαθμισω αλλα τωρα θα παω για το Pro μιας κ προσφερεται στην ιδια τιμη που ειχε το απλο.

Δε παιζω online παρα μονο κανα pro, then again ποτε δεν επαιξα online ουτε στο pc και δεν εχω και χρονο πλεον να λιωνω 10ωρα οπως παλιοτερα.

Εγω φιλε μου οσα παιχνιδια αξιζουν για μενα τα αγοραζω, γτ η καλη δουλεια και ο κοπος πρεπει να ανταμειβεται, για να μπορω να συνεχισω να απολαμβανω καλα παιχνιδια. Εσυ και τα αλλα λαμογια οχι απλως δεν ειστε gamers, οχι απλως δεν επρεπε να μιλατε καν, αλλα θα επρεπε να ειστε και μεσα. Αντ'αυτου εχετε και το θρασος να κατηγορειτε τους κονσολαδες. Γελοιοι.

Το κατα ποσο τα μοντς, τα χακς και οι τρεινερες χαλανε το ονλαιν ειναι αυτονοητο. Οταν πας εσυ να μπεις να

παιξεις κατι και ειναι το βλαμμενο και δε πεθαινει, ειναι αορατο, εχει 100% head shot, εχει απειρα νιτρα, τερμα στατς, απειρα παουερ απς και αντικειμενα και ενα σωρο αλλες κλεψιες ειναι οκ.

Αλλα τι σου εξηγω, εσυ που να δεις το κακο σε αυτο, εδω κλεβεις κατα την αποκτηση του παιχνιδιου με τα πειρατικα,

δε θα κλεψεις μεσα?

Οσο για το σεβασμο φιλε μου, ειναι δειγμα πολιτισμου και παιδειας, πως να τον δειξεις αφου υπολειπεσαι στα παραπανω?

Εμενα παντως το Pc εχει καλωδια για ρευμα, πληκτρολογιο (μηχανικο), ποντικι (gaming), 2 λαν, 3 για 5.1 ηχο και οθονη, 9 το συνολο. η κονσολα εχει 2.

Εσυ τωρα επεμενε οσο θες οτι ειναι το ιδιο να σερνεις το pc σαλονι - δωματιο - σπιτια φιλων και πισω, μα

τοσο σου κοβει. Hell, εσυ κουβαλα το Pc στο εξοχικο και χωριο αμα θες, χεστηκαμε.

Το ιδιο βλακειες ειναι και αυτα οσο και το 4κ capable gaming htpc που θα φτιαχνες τωρα καινουριο με 400ε.

Steam ε? Γαματο! Εχουνε και οι κονσολες στορ ξερεις, με αντιστοιχες τιμες και ακομα καλυτερες προσφορες και τσαμπα παιχνιδια. Αλλα που να ξερεις εσυ ο κακομοιρης. Απ την αλλη εμεις που τα θεμε σε φυσικη μορφη για συλλογη ή για να μπορουμε να τα χαιρομαστε και μετα απο 10 χρονια ή να τα κραταμε εξοχικο ή σπιτι φιλου ή να

τα ανταλλαζουμε, ή να τα πουλαμε οταν τα τερματισουμε ή αν βγουν μαπα, πληρωνουμε 18ε κ το περνουμε απο αλλου.

Οι περισσοτεροι ξεκινησαμε το gaming σε καποια κονσολα, το πιθανοτερο και συ, τι κραζεις λοιπον τωρα?

Αλλα τι να περιμενεις απο καποιον που απαντα με αερολογια, περιττωματολογια, γενικολογιες, ασυναρτησιες και υπεκφυγες?

Η σχεση μου με το πληκτρολογιο ανεγκεφαλε ειναι τετοια που δε θα τη φτασεις εσυ ουτε στην επομενη σου ζωη,

Οταν εγω εστηνα και επισκευαζα μηχανακια και κονσολες εσυ ακομα μπουσουλαγες. Ακομα μπουσουλας βεβαια, αλλα νοητικα γτ προφανως καπου κουτουλησες μπουσουλωντας μικρος κ σου μεινε κουσουρι.

Προς τους υπολοιπους συμφορουμιτες ζητω συγγνωμη για το υφος του ποστ, αλλα αποτελει απαντηση στο ιδιο επιπεδο και υφος του συνομιλητη μου, οποτε ζητω την κατανοηση σας.

Ο panagio11p ειπε οτι μπορει να φτιαξει με 400ε καινουριο μηχανημα με ιδιες ή καλυτερες επιδοσεις και χαραχτηριστικα ενος ps4 pro (παιρνοντας τη σκυταλη απο τον IT chef που το πρωτοξεφουρνισε), για να το παρουν οσοι σκοπευαν να παρουν την κονσολα.

Δεν μιλησαμε γενικα αν φτιαχνεται πισι με 400ε. Ουτε αν των 400ε pc παιζει παιχνιδια. Ουτε αν εχεις ηδη pc και αναβαθμισεις.

Ειπαν συγκεκριμενα οτι με 400ε θα φτιαξουν καινουριο gaming 4κ native capable pc με ιδια χαρ/κα με το ps4 pro.

Οποτε συγκρινοντας τα 1 προς 1 ειναι απαραιτητο να συνυπολογιστουν στην τιμη ολα οσα εγραψα, ασχετως αν εσενα σου ειναι απαραιτητα ή οχι (για μενα ειναι και τα 2).

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ, πιο salty/cringy post δεν έχω ξαναδεί στο φόρουμ, πραγματικά ευχαριστώ που το ποσταρες, τραβάω σκρινσοτ πριν φάει delete και εσύ ban(δεν θα αργήσει και πολυ). Εξαιρετική επιχειρηματολογία και εγω μαζί σου στην ποινικοποίηση του pc gaming, καιρός να πληρώσουν τα τσογλανια, οι αλήτες οι pc gamers. Άκου εκεί κατεβάζουν roms για games 15τιας, οι λωποδύτες! Να κηρυχθεί παράνομη οποιασδήποτε συσκευή παίζει με πάνω από 120fps και τρέχει native 4k!Make gaming great again! Πιο salty και από πατατες στα Goody's είναι το comment σου, αναρωτιέμαι πόσα λίτρα δάκρυα οργης έπεσαν πάνω στο πληκτρολόγιο σου όταν το εγραφες. Τα περί mods hacks κτλ δεν τα σχολιαζω, δεν είναι τίποτα μπροστά στο αριστούργημα που εγραψες στο τέλος, πραγματικό λογοτεχνικό διαμάντι.

Έφυγες reddit φιλέ και πάλι ευχαριστώ είσαι τρομερός

Υ.Γ:Μην το κάνετε αναφορά πλιζ, αφηστε το λίγο

Edit:Αυτό δεν σημαίνει ότι υποστηριζω τον it chef ή οποιονδήποτε άλλο που μπήκε στο thread για να κραξει τις κονσόλες, τα ίδια χάλια είναι όλα τα fanboys και των δύο πλευρών

• Like 5
Δημοσ.

Οι περισσότεροι σπατε μπάλες εδώ μέσα με τα 1080p 4k 30fps 60fps και ξεχνάτε το βασικό που είναι το gameplay. Σας πείραξε όταν παίζατε στα 640x480 με γραφικά επιπέδου pac man πριν το 2000 έτσι?

Διαβάζω όλα τα σχόλια και βλέπω ότι έχει χαθεί η μπάλα ποιος την έχει μεγαλύτερη(την gpu ντε) και από ουσία τίποτα.

Εκτός αν θέλετε να μου πείτε ότι εγώ που είμαι ακόμα με ps3 θα βγάλω τα μάτια μου που παίζω Last Of Us Uncharted και όλες τις παιχνιδαρες που έχω στην 55αρα μου. Αντε σοβαρευτειτε και δείτε την ουσία. Να βρασω και τα 4k σας και τα Hdr σας. Το καλύτερο παιχνίδι το έκανα το 2000 στο n64 με το super Mario 64 και τις pokemon Red/silver στο game boy.

Εμένα με πείραζε όταν οι περισσότεροι βάζανε ανάλυση 1024x768 ενώ εγώ έβαζα 1280x960 ή 1920x1440 (σε ίντερνετ καφέ) και μου λέγανε ότι η ανάλυση είναι τεράστια και παραπονιόμασταν ότι κολλάει ένα παιχνίδι επειδή έπαιζε σε 30fps ενώ θέλαμε smooth δηλ 60fps

Δημοσ.

Αν και σε κολλημενα ατομα με αντιληψη και γνωσεις δεκαχρονου δε συνηθιζω να απανταω, οριστε με τη σειρα:

Σου ανεφερα exclusives διαμαντια με κορυφαια βαθμολογια, υπαρχουν εκατονταδες αλλα. Στο pc τα χιλιαδες που (δεν) ανεφερες ειναι προφανως indies, παραλαγες και δευτεραντζες με βαθμολογιες 50/60% ιδιες με το IQ σου. Γιατι exclusive διαμαντια ποιοτητας δε βλεπω και τοσα πολλα.

Και μπορει εσυ να εισαι παρανομος, αλλα δεν ειμαστε ολοι. Και αν δε σε τσουζανε τα exclusives των κονσολων δε θα ετρεχες τωρα να τα παιζεις σε emus.

Δεν χρειαστηκες εσυ patches, updates και tweaks για να παιξεις? Fine, ολοι οι υπολοιποι χρειαστηκαμεπαμπολλες φορες για να παιξουμε @ full capacity. Ειδικα οταν μιλαμε για καινουριο μηχανημα ή gpu.

Εσυ τωρα που 'σαι ασχετος και απλα κανεις 5 κλικ κ κανεις το σεταπ ή στο κανει το Steam που να ξερεις απο τετοια.

Δεν εχουν Online οι 2 τελευταιες γενιες? Και που παιζει ο κοσμος τοσα χρονια? Εσυ ρε εξυπνε ελιωνες στο ονλαιν επι εποχες ps2 στο pc η μηπως παιζεις τωρα online με τους emus τα games του ps1? Η τοτε δε πειραζε?

τα μολις 4.2tflops της κονσολας, αλλα θα μας τη βγεις με των 200ε χρεπι σου και θα μας κανεις και σεμιναρια για 4k

που η ολη σχεση σου με αυτο ειναι κανα βιντεο στο youtube? Και θες να το συγκρινεις και με ps4 pro. Παιξε εκει κανα φιφα 720p σε low και πολυ σου ειναι.

Εγω φιλε μου οσα παιχνιδια αξιζουν για μενα τα αγοραζω, γτ η καλη δουλεια και ο κοπος πρεπει να ανταμειβεται, για να μπορω να συνεχισω να απολαμβανω καλα παιχνιδια. Εσυ και οι υπολοιποι πειρατεες οχι απλως δεν ειστε gamers, οχι απλως δεν επρεπε να μιλατε καν, αλλα θα επρεπε να ειστε και μεσα. Αντ'αυτου εχετε και το θρασος να κατηγορειτε τους κονσολαδες. Γελοιο.

παιξεις κατι και ειναι το βλαμμενο και δε πεθαινει, ειναι αορατο, εχει 100% head shot, εχει απειρα νιτρα, τερμα στατς, απειρα παουερ απς και αντικειμενα και ενα σωρο αλλες κλεψιες ειναι οκ.

Αλλα τι σου εξηγω, εσυ που να δεις το κακο σε αυτο, εδω κλεβεις κατα την αποκτηση του παιχνιδιου με τα πειρατικα,

δε θα κλεψεις μεσα?

Steam ε? Γαματο! Εχουνε και οι κονσολες στορ ξερεις, με αντιστοιχες τιμες και ακομα καλυτερες προσφορες και τσαμπα παιχνιδια. Αλλα που να το ξερεις ο αδαης? Απ την αλλη εμεις που τα θεμε σε φυσικη μορφη για συλλογη ή για να μπορουμε να τα χαιρομαστε και μετα απο 10 χρονια ή να τα κραταμε εξοχικο ή σπιτι φιλου ή να

τα ανταλλαζουμε, ή να τα πουλαμε οταν τα τερματισουμε ή αν βγουν μαπα, πληρωνουμε 18ε κ το περνουμε απο αλλου.

Η σχεση μου με το πληκτρολογιο ψηλε ειναι τετοια που δε θα τη φτασεις εσυ ουτε στην επομενη σου ζωη,

Έβαλα ram, υπολόγισε τα θα δεις ότι λείπουν 40€ (8GB) και το κατάλαβα μετά οτι δεν το έγραψα άπλα το θεώρησα υποκρισία να το πειράξω μετά οπότε το έγραψα μερικά post παρακάτω, όσο για τα bios από τις κονσόλες μόνο παράνομα δεν είναι αν έχεις ήδη μια κονσόλα στην κατοχή σου, και εγώ μπορώ να παίξω τις παιδικές μου αναμνήσεις σε 1080p με x4AA και shaders, καλή τύχη με αυτό από μια κονσόλα. Α! Kαι υπάρχει αυτό: http://store.steampowered.com/streaming/ και δουλεύει με ολα τα προγραμματα οχι μονο τα παιχνίδια του steam (ακόμα και με emulators).

ΥΓ: Ότι και να πείτε το build που έκανα σε 5 λεπτά πιο κάλο είναι στα 4K (αν υποθέσεις και την ποιότητα εικόνας του PS4 pro και ειδικά σε upscaling) από το pro και αυτό για να το αρνηθείς πρέπει να είσαι στόκος...

Φιλε μας τρολλαρεις μου φαινεται ετσι?

Αντε και να δεχτω οτι θα βαλεις για gaming αυτο το σαπακι που διαλεξες.

Η ραμ που ειναι? Θα τα κολλησεις στο κουτι και θα κανεις ωδη στον οσιρις για να παρει μπρος?

Βαλε αλλα 40ε λοιπον για μια 8αρα.

Το ps4 160αρι δισκο εχει? Η μηπως θα στησεις windows και θα βαλεις και τα παιχνιδια σου μεσα σε μολις 160gb?

Βαλε λοιπον αλλα 25ε για δισκο.

Κουτι μαζι με τροφοδοτικο 30ε? Τι λες ρε μεγαλε? Τι θα βαλεις μεσα? Το 300αρι του pentium 4 σου?

Μονο το κουτι κοστιζει ενα 20αρικο στη ξεφτιλα και κανα ελαχιστα αποδεκτο psu 40-50ε μονο του.

Βαλε λοιπον αλλα 30-40ε εδω.

Οπτικο μεσο δε θα βαλεις? Πως θα εγκαθιστας τα ΓΝΗΣΙΑ games σου? Ναι μα το PS εχει bluray μαγκα μου.

Οποτε βαλε αλλα 56ε ακομα.

ΠΛηκτρολογιο-ποντικι δε θες? Με τη δυναμη της σκεψης μαλλον το δουλευεις εσυ το pc.

Βαλε αλλο ενα 10ρικο.

Ηχεια? Στη μουγκα θα παιξουμε?

Βαλε αλλο ενα 10ρικο για τπτ σαπια.

Gamepad? Που ειναι το gamepad? Με πληκτρολογιο θα παιξουμε απο το καναπε?

Βαλε αλλο ενα 20ρικο για το πιο τελευταιο Κινεζικο ασυρματο της πλακας χωρις motion sensors.

Και τελος λειτουργικο? Linuxακι δε παιζει γτ μετα δε θα παιξεις εσυ, οποτε windows.

Να βαλω κανα 50αρι ακομα για το licence? H να στο χαρισω γτ θα το παρεις απ το "Θειο" και επειδη αρκετα σε ζορισα σημερα?

Οποτε 450ε (με htpc κουτι) που το εβγαλες εσυ μισακό + 190-200 τα παραπανω (250e με την αδεια των windows),

παμε αμεσως στα 650ε (700ε με win). Για ενα pc που οχι μονο δε θα παιζει σε ολα native 4k οπως λες (και στο high κιολας που υποστηριζε ο φιλαρακος σου), αλλα δε παιζει να σε καλυψει 6ετια οπως η κονσολα ουτε για αστειο.

Καταληξαμε στην 700αρα λοιπον και αυτο απο σκρουτζ απο 10 διαφορετικα μαγαζια και χωρις μεταφορικα.

Τουλαχιστον μη τα πρηζετε στους κονσολαδες με αυτη τη σαπια επιχειρηματολογια.

...

Την υπολόγισα άπλα δεν την έγραψα την μνήμη (40€ αν καθόσουν λίγο να το υπολογίσεις και δεν έκραζες) αρά από την αρχή είσαι εκτός, και για τον δίσκο είπα ότι με 15€ παραπάνω παίρνεις 500αρι για να είμαστε ίσα και όμοια (ότι και να κάνεις κάτω από 500€ βγαίνει), το τροφοδοτικό είναι μια χαρά αν κάτσεις και κάνεις λίγα μαθηματικά (που δεν σε βλέπω να το έχεις) και μετρήσεις ποσά Amps θέλει το κάθε πράγμα, το τονίζω, σε full load (και αυτό το έγραψα πιο πριν άλλα δεν έδωσες σημασία) δεν ξεπερνάει τα 17A στην 12V και έδωσα και παράδειγμα το πιο φτηνό PSU του e-shop έχει δυνατότητες για "30" αλλά ΠΑΛΙ άρχισες να κράζεις χωρίς να δεις λίγο αν έγραψα τίποτα ΚΑΙ για αυτό, το λειτουργικό είναι έκπληξη πάνε βρες το μόνος σου μπας και απαντηθούν τα υπόλοιπα μόνα τους γιατί κουράστηκα να γράφω τα ίδια και τα ίδια στον καθένα σας, και δώσε λίγο προσοχή ε;

Ααα και μέχρι και η πρώτη μου οθόνη το 2000 είχε ηχεία, οχι πως δεν μπορείς να το κουμπώσεις στην τηλεόραση για τα "ίσα και όμοια" σου...

14 σελίδες comments σε μία μέρα and counting...Αυτό αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι το gaming είναι κάτι που απασχολεί και αφορά πολλούς. Όσο πιο πολλά άτομα ανήκουν σε μία ομάδα τόσο μεγαλύτερο είναι το φάσμα ενδιαφερόντων, γνώσεων, ικανοτήτων, προτιμήσεων, εμπειριών, "τσέπης" κτλ. PC, κονσόλες σταθερές, κονσόλες φορητές, tablets/smartphones (not really). Σε αυτό το thread έχουν ήδη γραφτεί πολλές ανακρίβειες ή απλά, πράγματα που δεν ισχύουν. Έχουν όμως γραφτεί και τεκμηριωμένες, ορθές απόψεις. Και υπάρχει η αλληλεπίδραση των δύο. Αυτό είναι το νόημα των ενεργών online forum. Κάταθεση προσωπικών εμπειριών/απόψεων, reality check/αντιπαράθεση, optimization και εμπλουτισμός γνώσεων. Πάμε καλά λοιπόν. Συνεχίζουμε...

Έυγε! Να και ένα καλό ποστ μετά από τόσες μπούρδες!

Ο δικός μου δεν είχε.

Γιατί η Intel είναι τσιγκούνα δεν φταίω και για αυτό εγώ :P

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως από τη βλακεία που έβαζαν καλύτερα το τίποτα!

Μέτα από την στοκ ψήκτρα που ερχόταν στον 4770K που έχω δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι χειρότερο, βασικά το παίρνω πίσω η στοκ του Athlon 638 ήταν χειρότερη (trottle στα stock settings)...

εγώ για κάποιο λόγο έχω ένα συρτάρι με αχρησιμοποίητες στοκ ψύκτρες, δε ξέρω καν γιατί το κάνω αυτό και δε τις έχω πετάξει

Εγώ τις παλιές από Pentium 2 τις κάνω VRM coolers :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...