Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί εχω ήδη μια καλή και ακριβή τηλεόραση στο σαλόνι και δεν θελω να παω να παρω ακόμη μια εξίσου ακριβή λογω extra κόστους, ούτε θέλω να δωσω λεφτά για μια μέτρια τηλεόραση, με ενδιαφέρει πολυ η ποιότητα της καθότι βλέπω και πολλές ταινίες που απαιτούν καλό μοντέλο, επισης μου αρκεί που το ps pro παίζει αξιοπρεπώς στην 1080p tv, άλλωστε κάθομαι στα 2.5 μέτρα οπότε μονο με βιοτικό μάτι θα μπορούσα να διακρίνω λεπτομέρειες.

Μπορείς να κάνεις streaming με ένα steam link νομίζω. Δεν ξέρω εαν ταιριάζει στην περίπτωση σου πάντως πιστεύω πως δεν χρειάζεται να αγορασεις νεο pc για να παίζεις στην τηλεόραση

• Απαντ. 285
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα τα βάλεις αυτά σε κουτί+τροφοδοτικό των 30€ και θα κάνεις και overclock?

Τσάμπα τα λεφτά που έδωσα για τροφοδοτικό δηλαδή.

Μπαα με 65W CPU και με 120W GPU δεν τρέχει κάστανο, 15-6A στο 12V (Στο full load του συστήματος δλδ) μέχρι και αυτό: http://www.e-shop.gr/psu-force-fo19xd-450w-p-PER.700161 μπορεί να τα χειριστεί 30A στο 12V έχει σύνολο, δεν πιστεύω βέβαια ότι μπορεί να υπάρχει κάποιος τόσο χαζός που θα το χρησημοποιούσε τόσο πολύ βέβαια...

Anyways, ήταν ΑΠΛΑ ένα παράδειγμα, δίνεις λίγα λεφτά παραπάνω και πέρνεις κάτι καλύτερο, εγώ απλά έδινα ένα παράδειγμα.

Δημοσ.

Ευτυχώς σε ένα χρόνο έρχεται ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ και θα τα σαρώσει όλα στο διάβα του. Μια πραγματική nextgen κονσόλα, όχι mid-gen upgrade.

Σωστα. Αυτο ναι θα αξιζει να το παρει καποιος. ΟΧΙ αυτο το pro που το κανανε για πιο πραμα? να πουν οτι τρεχουν καλυτερα? χαιρω πολυ φυσικο ειναι. Και οσοι αγορασαμε ps4 θα πρεπει να αγορασουμε παλι? Αντε γεια.

Και παλι μεχρι στιγμης προτιμω το Xbox one μου και εχω το ps4 πιο πολυ για uncharted και κανα αποκλειστικο της Sony.

Απο την αλλη gears of war, Killer instinct , Quantum Break, Forza Horizon 3 ειναι ολα τα λεφτα (και εξτρα μπορω να τα παιξω και στο PC μου. Αρα τι να λεμε!!!) 

Δημοσ.

Γιατί εχω ήδη μια καλή και ακριβή τηλεόραση στο σαλόνι και δεν θελω να παω να παρω ακόμη μια εξίσου ακριβή λογω extra κόστους, ούτε θέλω να δωσω λεφτά για μια μέτρια τηλεόραση, με ενδιαφέρει πολυ η ποιότητα της καθότι βλέπω και πολλές ταινίες που απαιτούν καλό μοντέλο, επισης μου αρκεί που το ps pro παίζει αξιοπρεπώς στην 1080p tv, άλλωστε κάθομαι στα 2.5 μέτρα οπότε μονο με βιοτικό μάτι θα μπορούσα να διακρίνω λεπτομέρειες.

Απλά θα βάλεις το PC στο σαλόνι, θα το συνδέσεις στη τηλεόραση και τέλος.

Έτσι είμαι από το 2006 και δεν ξαναγυρνάω για PC gaming στο γραφείο.

Έχω την 50-άρα Sony για gaming και από δίπλα μιά 32-άρα Samsung για τηλεόραση :-)

• Like 1
Δημοσ.

Ελα δωστε πονο pc αδες .νομος ειναι το δικιο του pc Pc παιδεια ελευθερια λογο της μερας τι αλλο.... α φονιαδες των λαων κονσολαδες

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Απλά θα βάλεις το PC στο σαλόνι, θα το συνδέσεις στη τηλεόραση και τέλος.

Αντιθέτως έχω φέρει TV στον τοίχο πάνω από το γραφείο του PC, lazyboy τύπου πολυθρόνα για άραγμα/ξάπλα (βλέπε Joey/Chandler) και δεν υπάρχει καν θέμα κατάληψης σαλονιού...

• Like 3
Δημοσ.

Και μετά θα έρθει το pro 2 και θα το περάσει ξανά, γι'αυτό εγώ λέω πάρε ένα PC και εχε το κεφάλι σου ήσυχο να μην χρειάζεται να δίνεις από 400€ κάθε δυο χρόνια...

Καθε 2 χρονια θες νεο pc.. 400 σιγουρα. Αλλα εχει τοσα καλα, και ειναι και τσαμπα

Δημοσ.

Καλα οτι να ναι... Κ αν καποιος δεν εχει pc δε πρεπει να χτισει?? με την ιδια λογικη και καποιος με απλο ps4 εχει δωσει μονο 200 ευρω επιπλεον κ εχει παρει το PS4 pro..

Επισης το παμφθηνο πες το στο steam που θα εκπλαγεις αν δεις ποσοι τιτλοι ειναι στα 50 και 60 ευρα...

Εγω να δεις ποσο λυπαμαι που λετε οτι να ναι κ οτι σας συμφερει εδω μεσα..

Καλο χτισιμο λοιπον.. Α και παρε και μια μπλε μπογια καλου κακου..

Δεν αντιταχθηκα καθολου στο να μου πει καποιος " Ναι ρε φιλε θα δωσω παραπανω αλλα θα [email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript">/* */</script>@ω με το pc μου"..

Και αυτο γτ το εχω κανει εγω πρωτος απ ολους..

Οσο ομως προσπαθειται να μου πειτε για 400 ευρω gaming pc δε θα γελαω μονο εγω.. Θα γελανε και οι πετρες..

Ρε μας τρολλαρις??? Αυτο που λεω ειναι οτι ο PC gamer πληρωνει λιγοτερα απο τον console gamer, για τους λογους που σου εξηγησα. Ερχεσαι τωρα εσυ και μου λες "και αν δεν εχεις PC"? Μα πως στο καλο εισαι PC gamer ρε ματια μου αν δεν εχεις PC??

A, και για να τρολαρουμε και μεςι λιγο, στο κοστος του ps4 βαλε και το κοστος του PC που αγορασες για να κανεις τις υπολοιπες δουλειες σου ;)

Δημοσ.

Ελα δωστε πονο pc αδες .νομος ειναι το δικιο του pc Pc παιδεια ελευθερια λογο της μερας τι αλλο.... α φονιαδες των λαων κονσολαδες

Συζητηση γινεται, εαν δεν σου αρεσει μπες σε κανενα koutsompolio.gr, δεν εχεις πει και τιποτα χρησιμο εως τωρα ουτε και γελαει κανεις με αυτα που γραφεις. Χρησιμοποιησε μερικα επιχειρηματα για να υποστηριξεις την γνωμη σου, τον εαυτο σου εκθετεις με αυτες τις βλακειες.

• Like 1
Δημοσ.

Είδες σε κανένα καινούργιο face off την 750 ti Θα σου πω εγώ όχι γιατί πλέον παίζει σε low και 720p Εσύ κάνεις λάθος

ΠΛΕΟΝ! Πλεον!! Το "Πλεον" ειναι 3 χρονια μεσα στη γενια. Το πλεον ειναι τωρα, που σιγα σιγα αποσυρεται το απλο ps4! 

Και εν τελει, τι σημασια εχει? Το point ειναι οτι το "console optimization" ειναι απλα κατι που το KAKADI ειδε στο ονειρο του και δεν ισχυει, μιας και μια υποδεεστερη καρτα γραφικων αποδιδει τα τελευταια 3 χρονια καλυτερα απτο ps4! To αστειο ειναι οτι δεν ειναι καν gaming καρτα γραφικων, το κυριο selling point ειναι η χαμηλη καταναλωση. Στα ιδια λεφτα επαιρνες μια r9 270x...

• Like 2
Δημοσ.

Διαμαντακια εννοεις οπως τα God of War, Gran Turismo, Horizon Zero Dawn, The Last of Us, The Last Guardian, ICO, Shadow of the Colossus, LittleBigPlanet, Ratchet & Clank, Shenmue, Tearaway, Uncharted, Forza Motorsport, Halo, Beyond: Two Souls, Folklore, Heavy Rain, inFamous, Gears of War, The Legend of Zelda, Mario Kart, Super Mario, Splatoon και απειρα αλλα που ξεχναω? Αυτα ειναι τα 3-4 που λές ε?

Αλλα που να τα ξερετε, αμα ειστε κολλημενοι ολα αυτα. Και δε προκειται να τα μαθετε κιολας.

Όταν έχεις πρόβλημα καταννόησης κειμένου,αυτά συμβαίνουν..

Μόλις παρέθεσες παιχνίδια από όλες τις γενιές κονσολών,όλων των εταιρειών μαζί.

Και σου λέω ξανά το ίδιο πράγμα που είπα και στον άλλον.

Πες μου 100 exclusives του ps4 να σου πω 10.000 του pc.

Περιμενε λοιπον εσυ 10 χρονακια για να τα παιξεις κουτσουρεμενα/μπαγκαρισμενα στο pc.

Και κυριως παρανομα, οπως παρανομα παιζεις και τωρα τα exclusives του ps1/ps2 10-20 χρονια μετα.

(Θυμιζω οτι τo ps3 ηταν Backwards compatible μεχρι το ps1)

Έχω την δυνατότητα να τα παίξω;Έχεις τη δυνατότητα να τα παίξεις...;Όχι;;;;Λυπάμαι...400 είπαμε,ε;

Γιατί παράνομα;Βιος ps1 χρειάζεσαι.

Θα σε ρωτούσα πόσα τσιπαρισμένα πσ1/πσ2 περάσαν από τα χέρια σου,αλλά μάλλον έπαιζες με αυτοκινητάκια τότε.

Μιλας για patches και updates στις κονσολες εσυ? Σαν κατοχος PC? Μας δουλευεις ρε φιλε?

Που τα παιχνιδια εκει θενε 62 patch και 6 μηνες update στους drivers για να παιξουνε σωστα?

Προσωπικά δεν έχω βρει παιχίδι που να μην διορθώνεται κάτι με κάποια ρύθμιση εκ μέρους μου.

Τώρα αν μιλάς για τα ports από τις κονσόλες....

Βέβαια ,φαίνεται και η σχέση σου με το gaming και η ικανότητά σου να χειριστείς κάτι με πληκτρολόγιο.

Πλέρωνε λοιπόν,αλλά μην μας τη λές κιόλας.

Πως δε σου ανηκουν ρε μεγαλε τα παιχνιδια?

Δεν εχεις στα χερια σου δισκακι? Δεν τα κατεβαζεις οποτε θες ξανα απο το στορ?

Δε κρατας την προοδο σου σε στικακι ή στο κλαουντ?

Δε ξεθαβεις την κονσολα μετα απο 10 χρονια και παιζεις χωρις το παραμικρο θεμα?

Ντάξει,τι φάση;

Να φέρω τα παιχνίδια του 3 να παίξουμε στο pro;

Ξέθαψε σε παρακαλώ το ps2 σου,και πάμε να παίξουμε fifa ονλινε.

Eπίσης ,ξέθαψε και το ps1 σου να παίξουμε στην uhd σου.

Το διάβασες αυτό που έγραψες,και το βρήκες και λογικό για να το ποστάρεις..

Στην κονσολα εισαι εξασφαλισμενος οτι τα 400ε που εδωσες σε καλυπτουν απο υποστηριξη και παιχνιδια - ολα τα παιχνιδια - για μια 6ετια τουλαχιστον, χωρις ασυμβατοτητες και λοιπα προβληματα, και το κυριοτερο χωρις αναγκη αναβαθμισης.

Σε 6 χρονια το pc το δικο σου, ακομα και 1500ε να το πληρωσες δε θα σηκωνει τπτ.

Πολλω μαλλον τα αξιας 400ε που δε θα παιζουν τπτ του χρονου, αν παιζουν και σημερα δλδ.

Και δε συγκρινω γραφικα αλλα δυνατοτητα για gaming.

Και παραμένεις άσχετος παπαγαλίζοντας ό,τι πιστεύεις πως ισχύει ,με τις ελλειπείς σου γνώσεις....λογικο να μου πεις..με κονσόλες ασχολείσαι.

Το έχω διπλα μου,το κοιτάω,μου κόστισε 200 ευρώ,χωρίς τον επεξεργαστή που μου δώθηκε(i3 3220,τι σου λέω βέβαια..320 δηλαδη),το έχω 4 χρόνια και συνεχίζω να παίζω μια χαρά.

Εσενα αμα σου καει ο δισκος, οπως λες, πας σε μαγαζι κ αντι να παρεις αλλο βλεπεις καποιο καινουριο αστραφτερο pc και αλλαζεις pc? Γτ προκαταβαλλεις οτι θα το κανει ο κονσολας?

Γιατι το κάνει.

Όταν βγήκε το 4,δε το αγόρασες;Έμεινες με το 3;Παίζεις ακόμα στο 3;Ονλινε;

Τελος θα γυρισεις και θα κατηγορησεις ΕΣΥ τους console gamers για την ευθυνη της καταστασης στην gaming σκηνη? Εσεις που ειστε ο καρκινος της βιομηχανιας με τις κοπιες σας και τα σπασμενα παιχνιδια σας?

Εσεις που εχετε καταστρεψει ακομα και το ονλαιν gaming με τα hacks τα mods και τα trainers σας?

Για αρχή,αφού θες να αντιπαρατεθούμε,βγήκες εσύ να υπερθερματίσεις υπέρ τoυ online gaming;

Σαν να υπερασπίζετε ο Κολόμβος την Αμερική από τους Ιθαγενείς,ένα πράγμα..

Αν είχες ps1,το είχες τσιπαρισμένο.Για την ακρίβεια,και τα τρία που περάσαν από τα χέρια σου.

Οπότε,δεν δικαιούσαι να μιλάς.

Αν δεν είχες ps1,τότε τα παιχνίδια που παρέθεσες στην αρχή μόνο σε βίντεο τα έχεις δει,και άρα απλά μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις.

Διάλεξε τι από τα δύο συμβαίνει.

Χαίρομαι που αναφέρεις και άλλες δυνατότητες του pc.Έχω τσάμπα παιχνίδια,hack,mod,trainer.Έχω την δυνατότητα.¨Εχω την επιλογή.

Εξήγησέ μου επίσης πως κάποιο mod σου χάλασε το online game.Αλλά που να ξέρεις..κουμπάκια πατάμε και πηδάει.Μέχρι εκεί φτάνει.

Εσεις που σκατε μηνιατικα στην ιντελ και στη καθε ιντελ για να σας πασαρει 10% διαφορα αποδοσης απο γενια σε γενια και κανετε μοκο?

Που πληρωνετε την αξια του ps4 μονο στην καρτα γραφικων για να παλευετε με τους drivers τα tweeks, τα patches και τα bugs και παλι να μη παιζετε σωστα τα μισα παιχνιδια?

Από πότε έχεις να κάτσεις σε υπολογιστή;Από τα τζαμπεράκια ,που είπα και πιο πριν ,προφανώς.Και ποια μισά παιχνίδια;Τα ports;

Ή τα υπόλοιπα 100,000 που ούτε καν ξέρεις πως υπάρχουν.

Και βγαινετε και τα πρηζετε σε καθε αρθρο στους console gamers λες και ειστε η Αρια φυλη, επειδη σκασατε μια περιουσια και εχετε καλυτερα γραφικα, σε οσους παιρνουνε μια κονσολα να παιξουνε κανα παιχνιδακι και να διασκεδασουνε με τη παρεα τους?

Και εχετε και το θρασος να τους "τη λετε" και απο πανω αμα διαμαρτυρηθουν για αυτο το πρηξιμο?

Δεν είχε γίνει επίκληση στο Χίτλερ ακόμα,και ανησυχούσα...συνεχίζεις με την περιουσία...να γκουγκλάρεις πόσο μου κοστίζει να φτιάξω pc που να παίζει σαν ps4 δεν μπορείς,να συνεχίσεις να επαναλαμβάνεσαι,ενώ σε έχουν διορθώσει τρεις μέχρι τώρα, δεν έχεις θέμα,

Τελοσπαντων, δε γουσταρετε κονσολες, μαγκια σας, δε σας αναγκασε κανεις να αγορασετε.

Σεβαστειτε τουλαχιστον τα εκατομμυρια των console gamers και μη τους τα πρηζετε.

Το πρόβλημα είναι,πως οι console gamers μας τα πρήζουν.Κανένας σεβασμός λοιπόν,σε κόσμο που χρηματοδοτεί αυτή την,πλέον, άθλια βιομηχανία.

Που τα καλυψες και δε το δα? Σε προκαλεσα δημοσια να το στησεις τωρα το pc και εκανες τη παπια.

Και ακομα και μαγικα να κανεις κ να το βρεις, τι θα γινει ρε μεγαλε? Θα το σερνουμε γραφειο - σαλονι και τουμπαλιν? Με 15 καλωδια απο πισω? Η να παρουμε και 2ο?

Τόσο άσχετος πια;ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ;Καλά είπα,η ιδέα σου για τα pc είναι από αμερικάνικη ταινία του 80'.

Δηλαδή το ps δεν έχει ένα καλώδιο για ρεύμα και ένα για την εικόνα,το pc έχει 15,ένα για ρεύμα,ένα για την εικόνα,και άλλα 13 επειδή.. έτσι.

Δεν έκανα την πάπια,απλά σε αγνόησα,γιατί βλέπεις το επίπεδο των επιχειρημάτων σου.

Γκούγκλαρε ό΄τι σου είπα παραπάνω,ίντερνετ ,μεγάλο πράγμα.Κακώς ήρθατε,και να φύγετε το συντομότερο.

Εdit: Τσιμπα φτηνο και το dishonored που λυσσαξες, στη προηγουμενη γενια κονσολων βρισκεις και με 5ε:

http://www.ebay.co.uk/sch/Video-Games-Consoles/1249/i.html?_sop=15&LH_BIN=1&_from=R40&_mPrRngCbx=1&_udlo=17&_udhi&_nkw=dishonored%20-pc%20-360%20-ps3&_dcat=1249&rt=nc

Εκτος και αν εννοεις το καινουριο που απο οτι ειδα και στο pc δεν ειναι φτηνο. 45ε κανει. Εκτος και αν εισαι και συ πειρατης οποτε και δεν χρειαζεται να συνεχισουμε τη συζητηση.

9.99,σε μία ώρα παίζεις.

http://store.steampowered.com/app/205100/

Τόσο άσχετος...αλλά μετά παραπονιέσαι γιατί σε κοροιδεύουν σε τεχνολογικό φόρουμ.

Ούτε να γκουγκλάρεις δεν μπορείς.

• Like 3
Δημοσ.

Gamers αγαπατε αλλήλους! Τρωγεστε για κουτα πραγματα! Ολα ειναι θεμα τσεπης και τι θελει ο καθενας! Καμια εταιρια δεν υποχρεωνει να παει καποιος να κανει την ψωνισια του! Αν καποιος γουσταρει να φτιαξει ενα pcακι για να κανει το κεφι του το κανει! Αν καποιος γουσταρει μια κονσολα το κανει! Το θεμα ειναι να ειναι καλο γραμμενο παιχνιδι γιατι πλεον ειναι μονο φανφαρες και γυαλιστερες περλες! Που ειναι η ποιοτητα και η εμπειρια μεσα απο το gaming! Καποτε επαιζες εναν τιτλο και λες τι ιστορια εφτιαξε ο μαγκας! Τωρα απλα προσπαθουν να σου σπρωξουν τα γραφικα. Αυτο παιζει σε hd σε fhd και αυτο σε 4k! Καλα τα γραφικα αλλα χαθηκε η ποιοτητα!

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδή από κει που είσαι στο ΜΗΔΕΝ στο δωμάτιο θες καλή τηλεόραση 

δηλαδή εσύ πας με μοντέλα, αλλιώς δεν πας καθόλου το ρίχνεις στο εργόχειρο

εγώ λοιπόν στο δωμάτιο έβαλα μια φθηνή samsung από προσφορά και για παιχνίδια τα σπάει σε σχέση με το μόνιτορ γιατί άλλο 23" , άλλο 40" 

Ι Ι ζωή & κότα

α και ου ps4 παντού 

A, και για να τρολαρουμε και μεςι λιγο, στο κοστος του ps4 βαλε και το κοστος του PC που αγορασες για να κανεις τις υπολοιπες δουλειες σου ;)

εννοείται 

αν και αυτή την εποχή είναι πολύ χοτ το μακμπουκ χωρίς θύρες, τα pc είναι μπανάλ

Σωστα. Αυτο ναι θα αξιζει να το παρει καποιος. ΟΧΙ αυτο το pro που το κανανε για πιο πραμα? να πουν οτι τρεχουν καλυτερα? χαιρω πολυ φυσικο ειναι. Και οσοι αγορασαμε ps4 θα πρεπει να αγορασουμε παλι? Αντε γεια.

Και παλι μεχρι στιγμης προτιμω το Xbox one μου και εχω το ps4 πιο πολυ για uncharted και κανα αποκλειστικο της Sony.

Απο την αλλη gears of war, Killer instinct , Quantum Break, Forza Horizon 3 ειναι ολα τα λεφτα (και εξτρα μπορω να τα παιξω και στο PC μου. Αρα τι να λεμε!!!) 

το βγάλανε για να προλάβουν τον αγώνα του vr

αλλά επειδή εδώ είμαστε να το θυμηθείς ότι παίζει να πάει άπατο πολύ σοβαρά αν δεν ασχοληθεί κανείς σοβαρά μαζί του που το βλέπω πολύ χλωμό 

Δημοσ.

Challenge accepted από εμένα, λοιπόν έχουμε και λέμε...

Athlon 845 = 60€

FM2+ μητρική = ~45€

RX 470 4GB = 220€

Κουτί με τροφοδοτικό = 30€

160GB Σκληρός = 25€

Και είμαστε αισίως στα 420€, με 30€ παραπάνω το κάνεις και σε HTPC, άπλα υπάρχει μια διαφορά με το Pro, δεν κάνει upscaling, είναι ΑΛΗΘΙΝΟ 4K στα ΠΑΝΤΑ, το δέχεσαι ή όχι αυτή είναι η αλήθεια, με λίγο overclocking που σήμερα μέχρι και η γιαγιά μου μπορεί να το κάνει καταστρέφει το PS4 pro στα πάντα και όχι μόνο στα 10 άντε 15 παιχνίδια που έχουν το patch για "dynamic 4k" και κουραφέξαλα, μπορεί να κοστίζει λίγο παραπάνω άλλα πραγματικά το αξίζει...

Φιλε μας τρολλαρεις μου φαινεται ετσι?

Αντε και να δεχτω οτι θα βαλεις για gaming αυτο το σαπακι που διαλεξες.

Η ραμ που ειναι? Θα τα κολλησεις στο κουτι και θα κανεις ωδη στον οσιρις για να παρει μπρος?

Βαλε αλλα 40ε λοιπον για μια 8αρα.

Το ps4 160αρι δισκο εχει? Η μηπως θα στησεις windows και θα βαλεις και τα παιχνιδια σου μεσα σε μολις 160gb?

Βαλε λοιπον αλλα 25ε για δισκο.

Κουτι μαζι με τροφοδοτικο 30ε? Τι λες ρε μεγαλε? Τι θα βαλεις μεσα? Το 300αρι του pentium 4 σου?

Μονο το κουτι κοστιζει ενα 20αρικο στη ξεφτιλα και κανα ελαχιστα αποδεκτο psu 40-50ε μονο του.

Βαλε λοιπον αλλα 30-40ε εδω.

Οπτικο μεσο δε θα βαλεις? Πως θα εγκαθιστας τα ΓΝΗΣΙΑ games σου? Ναι μα το PS εχει bluray μαγκα μου.

Οποτε βαλε αλλα 56ε ακομα.

ΠΛηκτρολογιο-ποντικι δε θες? Με τη δυναμη της σκεψης μαλλον το δουλευεις εσυ το pc.

Βαλε αλλο ενα 10ρικο.

Ηχεια? Στη μουγκα θα παιξουμε?

Βαλε αλλο ενα 10ρικο για τπτ σαπια.

Gamepad? Που ειναι το gamepad? Με πληκτρολογιο θα παιξουμε απο το καναπε?

Βαλε αλλο ενα 20ρικο για το πιο τελευταιο Κινεζικο ασυρματο της πλακας χωρις motion sensors.

Και τελος λειτουργικο? Linuxακι δε παιζει γτ μετα δε θα παιξεις εσυ, οποτε windows.

Να βαλω κανα 50αρι ακομα για το licence? H να στο χαρισω γτ θα το παρεις απ το "Θειο" και επειδη αρκετα σε ζορισα σημερα?

Οποτε 450ε (με htpc κουτι) που το εβγαλες εσυ μισακό + 190-200 τα παραπανω (250e με την αδεια των windows),

παμε αμεσως στα 650ε (700ε με win). Για ενα pc που οχι μονο δε θα παιζει σε ολα native 4k οπως λες (και στο high κιολας που υποστηριζε ο φιλαρακος σου), αλλα δε παιζει να σε καλυψει 6ετια οπως η κονσολα ουτε για αστειο.

Καταληξαμε στην 700αρα λοιπον και αυτο απο σκρουτζ απο 10 διαφορετικα μαγαζια και χωρις μεταφορικα.

Τουλαχιστον μη τα πρηζετε στους κονσολαδες με αυτη τη σαπια επιχειρηματολογια.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...