Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο δικός μου δεν είχε.

κανονικά έχουν, έλα ρε νίκο που για να είσαι συγκρίσιμος θες και custom υδρόψυξη αμαλάχειναπουμε 

πάρε gears 4 να παίζουμε crossplay να γεφυρώσουμε το χάσμα και τις έχθρες pc-κονσολών, θα σε σπαμάρω σε όλα τα φόρουμ :P

Με rx470 4GB έχεις αληθινό 4K στα πάντα

Εσείς θα μας τρελανεται εδώ μέσα

έχεις όσο έχεις στο pro και παραπάνω 

• Like 2
Δημοσ.

Απο όταν έστησα PC παίζω όλα στα games σε ultra settings και σε 2K ανάλυση 120 Fps.Οχι όπως το PS4 που με το ζόρι φτάνει τα 30 Fps 1080p.Σιγά μην παίξει το PS4 4K,χρειάζεται πολύ ακριβό hardware.Απορώ πως οι console gamers παίζουν κάτω απο 120 Fps, εγώ στραβώνομαι.Κάθε 2-3 χρόνια αλλάζω GPU και είμαι άρχοντας.Φθηνά games απο τον «θείο» και απο το Steam και free online,όχι 70€ για 1 PS4 game και συνδρομή 50€/χρόνο.Επίσης απορώ πως παίζετε με controller, δεν βολεύει με τίποτα χωρίς mouse+keyboard.Μια GPU των 150€ έχει το PS4 και σάπια APU.Το μόνο αρνητικό είναι τρώω παντόφλα απο την γυναίκα μου,αλλά έχω ετοιμάσει διαζύγιο οπότε problem solved.Σιγά μην πάρω κονσόλα για 2-3 exclusives που δεν υπάρχουν στο PC.

Θα χωρησεις τη γυναικα σου για το pc? Και τι θα τρως μετα?

Καλά σε λέει! 1000 φορές παντόφλα! :P

Δημοσ.

Με έπεισες!

NOT

Είναι οι κλασσικές εξηγήσεις. Θα πάρεις αυτό κι αυτό, θα κατεβάσεις αυτά κι αυτά τα προγράμματα, θα τα σετάρεις έτσι, θα περάσεις αυτά τα καλώδια έτσι και είσαι άρχοντας! Εγώ μπορώ να τα κάνω αυτά αλλά δεν γουστάρω πλεόν. Ο περισσότερος κόσμος δεν μπορεί και δεν τον ενδιαφέρει.

Δεν σου ειπα να κανεις τίποτα το δύσκολο, το steam Big picture mode το ενεργοποιεις με 2-3 κλικς μέσω του steam (διπλό κλικ στο εικονίδιο "STEAM", πατα στο "Ρυθμίσεις" και μετα στο "Steam Big Picture Mode) δεν χρειαζεσαι πτυχίο στο computer engineering για να το κανεις, αρκει να ξέρεις να πιανεις το ποντίκι.Τώρα αμα εσύ δεν μπορείς να συνδέσεις ένα usb (τα drivers κατεβαίνουν και εγκαθίστανται αυτόματα) και ένα καλώδιο HDMI (υποθέτω το ps4 συνδέεται μόνο του με την τηλεόραση, δεν χρειάζεται ούτε usb ούτε HDMI) δεν υπάρχει λόγος να μπαινεις και σε τεχνολογικό φόρουμ. Μετά λέτε πως οι pc gamers σας κραζουν/βριζουν, άμα το γνωστικό σας επίπεδο είναι αντίστοιχο με αυτό της γιαγιάς μου τι περιμένετε;
  • Like 7
Δημοσ.

too much information, ας μιλήσουμε για το πόσο λεπτό και ντιζαινατο είναι το νέο iphone, όλοι κάνουν κοπλιμέντα για το πόσο λεπτό παραμένει παρόλο που το έχω σε θήκη για να μη ξεβάψει! 

και το playstation vr είναι πολύ hot αυτή την εποχή.. 

big ΤΙ? 

Δημοσ.

Καθιστε να πω κι εγω την αρλουμπα μου, μιας και καθισα να διαβασω 6 σελδιες με προσβολες και καποια επιχειρηματα επισης.

Μεχρι πριν 2 χρονια, ασχολιομουν ΚΑΙ με pc ΚΑΙ με κονσολες, οποτε δικαιουμαι να εκφερω αποψη .

Μερικες διευκρινησεις ακομη: 

1.Μπορω να ανοιξω ενα pc και να στησω ενα ολοκαινουριο απο την αρχη κομματι-κομματι.

2.Μετα την λαιλαπα των i3-5-7 εχω μεινει πισω σε εξελιξεις καρτων γραφικων κλπ. Απλα διαβαζω οτι αλλες φορες εβγαιναν καποιες amd καλυτερες, αλλες καποιες nvidia.

Για να πω την αληθεια μου, λογω κοστους ειχα πιο συχνα amd, αλλα τις 2 φορες που ειχα nvidia, ως ΑΙΣΘΗΣΗ ειχα καλυτερη υποστηριξη σε drivers και μαλλον και καλυτερο οπτικο τομεα.

Τα παραπανω τα λεω για να δειξω οτι το εχω ψαξει αρκετα και με τα pc αλλα και για να εξηγησω και τους λογους που τα εγκατελειψα.

1.Ανεση : Κουραστηκα να παιζω καθιστος σε καρεκλα. Ηθελα αραγμα στον καναπε. Ειμαι πλεον 38 και δουλευοντας σε γραφειο, δεν αντεχω να ειμαι αλλες 3 ωρες σε καρεκλα να παιζω σε pc.Ας υποθεσουμε οτι ολα αυτα τα θηρια - καρτες χωρουν πλεον σε ενα κουτι που να μπαινει στο σαλονι, και μπορεις να παιζεις ξαπλα στον καναπε : καποια games, πχ call of duty,bioshock 2 (σας λεω τι ειχα αντιμετωπισει) δεν υποστηριζουν χειριστηριο, αρα παλι καθεσαι σε θεση ορθια. 

2.Θα μου πειτε πως ολα λυνονται με προγραμματακια (σπασμενα ή μη) που δινουν υποστηριξη σε χειριστηρια κλπ. Αυτο αλλωτε δουλευε αλλωτε οχι.

3.Γενικα , το pc θελει ΧΡΟΝΟ και χρημα παιδια. Αμα εισαι πιτσιρικας και εχεις ολη τη μερα δικη σου να κατεβαζεις και να ψαχουλευεις και αν επαγγελματικα πας να αασχοληθεις με πληροφορικη, ναι : οφειλεις να το ψαχνεις και να το σκαλιζεις. Ομως βαρεθηκα να ψαχνω : drivers για την καρτα γραφικων, να πρεπει να ανεχτω τα τερτιπια των windows, να κατεβαζω patches,fixes. Εχω κανει απειρα ξενυχτια να κανω εγκαταστασεις, επανεκκινησεις, safe mode, για θεματα που ειπα "ελα μωρε σε 10 λεπτα θα ειναι ετοιμο". ΠΟΤΕ δεν ηταν .

4.Κοστος: αν καποιος παρει ενα τουμπανο pc, ΔΕΝ θα χρειαστει να αναβαθμιζει σε hardware καθε 6 μηνες. ΟΜΩΣ : ενα τουμπανο pc, στο κουτι του, δεν κανει 400 ευρω , ουτε 500 που λετε, αυτα ειναι αστεια πραγματα. Πειτε ρεαλιστικες τιμες. Θελει λεφτα, θελει καλο αερισμο το κουτι (εκτος αν γουσταρετε ο εξοπλισμος σας να υπερθερμαινεται και να τον παρετε στο χερι).

Μιας και πλεον χρειαζεται να πληρωνω εγω το χομπι μου, και οχι οι γονεις μου, ΕΠΙΛΕΓΩ να βρω την χρυση τομη , που για τα οικονομικα δεδομενα της εποχης ειναι η κονσολα. Φυσικα θα ηθελα να παιζω σε extra high detail, με αναλυση τουλαχιστον 2Κ. Μπορω να το πληρωσω; οχι.

5.Πιστευω πως καποιος εθελοτυφλει οταν δεν βλεπει τα καλα (ή τα ασχημα απο την αλλη πλευρα )ενος κλειστου συστηματος : σε μια κονσολα , ή ενα iphone (ΔΕΝ εχω iphone), εχεις ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ HARDWARE ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΑ, να δουλευουν οπως τα σχεδιασε  η εταιρεια. Οταν πρεπει να φτιαξεις κατι που θα δουλευει σε καθε απιθανο συνδιασμο hardware-λειτουργικου, τοτε ΔΕΔΟΜΕΝΑ ,θα εχεις προβληματα.

Δεν ειναι τυχαιο, οτι το Android δειχνει τα δοντια του οταν μπει σε συσκευη Nexus ή τωρα πια σε google pixel.Ολες οι αλλες υλοποιησεις του, σε συσκευες, εχουν lag,bugs και διαφορα αλλα προβληματα.

Γενικα, ξεκολληστε καποιοι με το συμπλεγματικο "να φανω πιο μαγκας απο τους αλλους και να τους αποδειξω οτι ειναι κοροϊδα και εγω ο εξυπνος" : κονσολα παιρνει κανεις για συγκεκριμενους λογους, κι οχι επειδη ειναι "προβατο" ή ασχετος, οπως βολικα θελετε να λετε.

Επισης, στις κονσολες, παιχνιδια 70 ευρω υφιστανται για τα παιδακια που δεν ψαχνουν και καναν μπαμπα που θα μπει σε καποιο πολυκαταστημα. Εγω πλεον δινω μαξ 40 ευρω για καινουριες κυκλοφοριες και κατα μεσο ορο 20 ευρω για τα παιχνιδια μου (καινουρια, οχι μεταχειρισμενα).

Δεν πείθεις για γνώστης sorry κιόλας....

• Like 1
Δημοσ.

Εχω ενα ps4 pro στο σαλόνι για καναπε gaming σε 50αρα 1080p sony τηλεοραση και ενα pc με i5 και gtx1070 στο δωμάτιο για καρέκλα gaming. Δεν εχω καμία διάθεση να πηγαινοφερνω το pc απο το σαλόνι στο δωμάτιο και τούμπαλιν. Εχω 1 pc και μια tv και το pc μου κάνει πολλές αλλες δουλειές περα απο το gaming. Ουτε εχω διάθεση να αγοράσω άλλο ενα pc για το σαλόνι ή ακόμα μια τηλεοραση για το δωμάτιο. Οπως βλέπετε η κονσόλα εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες. Δεν κινούνται ολα γύρω απο τα speqs και τα settings ούτε είναι τόσο απλοϊκά όσο τα εμφανίζετε. Ναι το pc μου ειναι ανώτερο απο το ps4 pro ομως παίζω μια χαρά και με την κονσόλα, δεν θα κάθομαι να ψειριζω καθε frame που περνάει μπροστά απο τα ματια μου, έλεος. Γυρίζω σπίτι απο την δουλειά και αναλογως την διάθεση μου καταλήγω κάπου. Πολυτέλεια θα μου πεις φίλε, ίσως, αν διάλεγα ομως ενα απο τα 2 θα ελεγα σίγουρα pc, οχι όμως επειδή θα έπαιζα με super duper γραφικά, αλλα γιατι το pc είναι πολυεργαλειο. Χαλαρώστε λοιπόν και διασκεδάστε με ότι έχετε. Τα ίδια games παίζουμε όλοι.

• Like 3
Δημοσ.

Βάλε τηλεόραση στο δωμάτιο, τόσο πολύπλοκο;

Κι εγώ θέλω κονσόλα στο σαλόνι και γενικά ανέκαθεν είχα εκτός από αυτή τη γενιά, αλλά αν είναι να διαλέξεις μία πλατφόρμα αυτή δεν είναι η κονσόλα

Πρώτα πισι και μετά αν περισσεύει χρήμα παίρνεις και μία κονσόλα για το χαβαλε

• Like 1
Δημοσ.

ενα φιλαράκι τωρα τελευταία έπαιζε pro 2017 στο pc και μου εξέφρασε τα παραπονα του για τους online servers και τα λαγκαρισματα και τις κλεψιες . και μου λεει θα παει να παρει κονσολα γιατι δεν την παλευει αλλο. δεν ειναι μονο το hardware βλέπε.

Τωρα για το αν εχει χειρότερο επίδοση σε καποια game το ps4 pro πιστεύω πως δεν φταίει η κονσόλα αλλα το καθε παιχνιδι

Δημοσ.

ενα φιλαράκι τωρα τελευταία έπαιζε pro 2017 στο pc και μου εξέφρασε τα παραπονα του για τους online servers και τα λαγκαρισματα και τις κλεψιες . και μου λεει θα παει να παρει κονσολα γιατι δεν την παλευει αλλο. δεν ειναι μονο το hardware βλέπε. Τωρα για το αν εχει χειρότερο επίδοση σε καποια game το ps4 pro πιστεύω πως δεν φταίει η κονσόλα αλλα το καθε παιχνιδι

Στο pc όμως δεν φταίει το παιχνίδι αν ένα παιχνίδι είναι κωλογραμμενο φταίει η πλατφόρμα ολόκληρη..

Δημοσ.
ενα φιλαράκι τωρα τελευταία έπαιζε pro 2017 στο pc και μου εξέφρασε τα παραπονα του για τους online servers και τα λαγκαρισματα και τις κλεψιες . και μου λεει θα παει να παρει κονσολα γιατι δεν την παλευει αλλο. δεν ειναι μονο το hardware βλέπε.

Τωρα για το αν εχει χειρότερο επίδοση σε καποια game το ps4 pro πιστεύω πως δεν φταίει η κονσόλα αλλα το καθε παιχνιδι

Μιας και το ανέφερες το pro2017 στο pc είναι η έκδοση του ps3 όχι η current gen.

Οπότε αν παίζει pro καλά θα κάνει να πάρει κονσόλα

Δημοσ.

εγραψα για 2 διαφορετικα πράγματα πιο πανω, τα ειχα βαλει και με κενο αλλα μου τα κόλλησε και φάνηκε σαν να μιλούσα για ενα πράγμα. ειπα για το pro 17 για να πω για την καθε πλατφορμα. και μετα σχολίασα για το αρθρο που μιλάει για χειρότερες επιδόσεις.

Δημοσ.

Βάλε τηλεόραση στο δωμάτιο, τόσο πολύπλοκο;

Κι εγώ θέλω κονσόλα στο σαλόνι και γενικά ανέκαθεν είχα εκτός από αυτή τη γενιά, αλλά αν είναι να διαλέξεις μία πλατφόρμα αυτή δεν είναι η κονσόλα

Πρώτα πισι και μετά αν περισσεύει χρήμα παίρνεις και μία κονσόλα για το χαβαλε

Γιατί εχω ήδη μια καλή και ακριβή τηλεόραση στο σαλόνι και δεν θελω να παω να παρω ακόμη μια εξίσου ακριβή λογω extra κόστους, ούτε θέλω να δωσω λεφτά για μια μέτρια τηλεόραση, με ενδιαφέρει πολυ η ποιότητα της καθότι βλέπω και πολλές ταινίες που απαιτούν καλό μοντέλο, επισης μου αρκεί που το ps pro παίζει αξιοπρεπώς στην 1080p tv, άλλωστε κάθομαι στα 2.5 μέτρα οπότε μονο με βιοτικό μάτι θα μπορούσα να διακρίνω λεπτομέρειες.
Δημοσ.

14 σελίδες comments σε μία μέρα and counting...Αυτό αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι το gaming είναι κάτι που απασχολεί και αφορά πολλούς. Όσο πιο πολλά άτομα ανήκουν σε μία ομάδα τόσο μεγαλύτερο είναι το φάσμα ενδιαφερόντων, γνώσεων, ικανοτήτων, προτιμήσεων, εμπειριών, "τσέπης" κτλ. PC, κονσόλες σταθερές, κονσόλες φορητές, tablets/smartphones (not really). Σε αυτό το thread έχουν ήδη γραφτεί πολλές ανακρίβειες ή απλά, πράγματα που δεν ισχύουν. Έχουν όμως γραφτεί και τεκμηριωμένες, ορθές απόψεις. Και υπάρχει η αλληλεπίδραση των δύο. Αυτό είναι το νόημα των ενεργών online forum. Κάταθεση προσωπικών εμπειριών/απόψεων, reality check/αντιπαράθεση, optimization και εμπλουτισμός γνώσεων. Πάμε καλά λοιπόν. Συνεχίζουμε...

• Like 1
Δημοσ.

Με rx470 4GB έχεις αληθινό 4K στα πάντα

Εσείς θα μας τρελανεται εδώ μέσα

Αχαχαχ σίγουρα πιο αληθινό από το Dynamic 4K, αν και ο σκοπός ήταν άλλος, ένα PC καλύτερο από το PS4 Pro στα ίδια λεφτά...

Τσάμπα άλλα 170€ εκεί! :P

Με 65W επεξεργαστή δεν καίς μητρική ούτε με αίτηση απ'τον δήμο :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...