Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλά το θέμα του όγκου λύνεται με το ιντερνετ, πρακτικά σε βίντεο υπάρχουν πολύ λίγα 4Κ πράγματα να δεις ώστε να επενδύσεις και στο pc που υπάρχει πράγμα να παίξεις είναι οικονομικά ασύμφορο μέχρι αηδίας (για να γίνει σωστά)

με αυτή τη λογική αυτό που κάνουν στο ps pro δεν είναι κακή ιδέα δεδομένου και του κόστους, απλά εντάξει μην τρελαινόμαστε κιόλας λες και έγινε η 2α παρουσία.. 

Δημοσ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη πραγματικά αξιόλογων παιχνιδιών.Τα fps είναι το μεγαλύτερο κόλπο μαρκετινγκ που βοήθησε τις εταιρείες να μοσχοπουκήσουν πάνω σε ψεύτικες ανάγκες.By the way οι ταινίες που βλέπετε και θαυμάζετε μερικοί αετομάτηδες ειναι...24 fps.

απορώ αν κάποιος απο όλους αυτούς που μιλάνε για fps και αναλύσεις μπορεί να καταλάβει με το μάτι την διαφορά του 4κ η του 2κ εκτός και πάει με ενα μεγενθυντικό φακό και κοιτάει διπλά δίπλα και πει α είναι καλύτερη η ανάλυση. οι περισσότεροι απλά λένε για να λένε οτι παίζω σε 4κ ρε συ και φοβερά γραφικά και απίστευτη ανάλυση και έκανα τεστ και με έβγαλε 1ο στα benchmarks και ουάοουυ. στην ουσία το μάτι δεν μπορεί να καταλάβει την διαφορά παρά ελάχιστα πράγματα απο full hd και πάνω....όλο αυτό το πράγμα γίνετε μόνο και μόνο για να σε βάζουν στο τριπάκι να αγοράζεις κάτι νέο και να νομίζεις οτι είναι 10 φορές καλύτερο απο το προηγούμενο απλά επειδή στο λέει κάποιος ειδικός η κάποια στατιστικά. εκτός και αν όλοι αυτοί εδώ πέρα που μιλάνε για αναλύσεις όταν παίζουν είναι στο 1 μέτρο απόσταση απο την τηλ. και κοιτάνε την σταγόνα της βροχής πίσω στο background και λένε ουάαααου τι ανάλυση φίλε....άξιζαν τα 400 ευρώ για ps 4 pro και τα 1000 ευρώ για 50άρα 4κ TV. 

Δημοσ.

απορώ αν κάποιος απο όλους αυτούς που μιλάνε για fps και αναλύσεις μπορεί να καταλάβει με το μάτι την διαφορά του 4κ η του 2κ εκτός και πάει με ενα μεγενθυντικό φακό και κοιτάει διπλά δίπλα και πει α είναι καλύτερη η ανάλυση. οι περισσότεροι απλά λένε για να λένε οτι παίζω σε 4κ ρε συ και φοβερά γραφικά και απίστευτη ανάλυση και έκανα τεστ και με έβγαλε 1ο στα benchmarks και ουάοουυ. στην ουσία το μάτι δεν μπορεί να καταλάβει την διαφορά παρά ελάχιστα πράγματα απο full hd και πάνω....όλο αυτό το πράγμα γίνετε μόνο και μόνο για να σε βάζουν στο τριπάκι να αγοράζεις κάτι νέο και να νομίζεις οτι είναι 10 φορές καλύτερο απο το προηγούμενο απλά επειδή στο λέει κάποιος ειδικός η κάποια στατιστικά. εκτός και αν όλοι αυτοί εδώ πέρα που μιλάνε για αναλύσεις όταν παίζουν είναι στο 1 μέτρο απόσταση απο την τηλ. και κοιτάνε την σταγόνα της βροχής πίσω στο background και λένε ουάαααου τι ανάλυση φίλε....άξιζαν τα 400 ευρώ για ps 4 pro και τα 1000 ευρώ για 50άρα 4κ TV. 

φυσικά και μπορείς να τη καταλάβεις αν έχεις "τρίψει" το μάτι σου 

εδώ υπάρχουν τύποι που αρρωσταίνουν με τα 60fps και θέλουν κι άλλα 

εντάξει σε κάποιους όλα φαίνονται ίδια δε διαφωνώ όπως τη βρίσκει ο καθένας, αλλά δεν είναι ίδια και σίγουρα δεν υπάρχει κάποιο γενικευμένο όριο για το τι μπορεί να διακρίνει το ανθρώπινο μάτι 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε σε βλεπω να απαντας μαγκα μου, μονο να χλευαζεις χωρις να ξερεις με ποιον μιλας. Σε προκαλω ξανα λοιπον, να στησεις τωρα καινουριο PC με gpu αποδοσης 4.2 tflops σε htpc με δυνατοτητες 4k στα νεα games και με κατω απο 400ε. Για παμε να σε δω...

Challenge accepted από εμένα, λοιπόν έχουμε και λέμε...

Athlon 845 = 60€

FM2+ μητρική = ~45€

RX 470 4GB = 220€

Κουτί με τροφοδοτικό = 30€

160GB Σκληρός = 25€

Και είμαστε αισίως στα 420€, με 30€ παραπάνω το κάνεις και σε HTPC, άπλα υπάρχει μια διαφορά με το Pro, δεν κάνει upscaling, είναι ΑΛΗΘΙΝΟ 4K στα ΠΑΝΤΑ, το δέχεσαι ή όχι αυτή είναι η αλήθεια, με λίγο overclocking που σήμερα μέχρι και η γιαγιά μου μπορεί να το κάνει καταστρέφει το PS4 pro στα πάντα και όχι μόνο στα 10 άντε 15 παιχνίδια που έχουν το patch για "dynamic 4k" και κουραφέξαλα, μπορεί να κοστίζει λίγο παραπάνω άλλα πραγματικά το αξίζει...

EDIT: Για να μην με πρίξεται και άλλοι την RAM την υπολόγισα, απλά δεν την έγραψα, όταν το πήρα χαμπάρι για να μην λέτε άλλα μετά το άφησα έτσι όπως ήταν.

Επεξ/σία από panagio11p
  • Like 2
Δημοσ.

Ολα είναι σχετικά στην τεχνολογία, ποιος σας είπε πως η σωστή εξίσωση ειναι 4k>1080p? Η σωστή εξίσωση εχει πολλες ακόμα παραμέτρους πχ απόσταση θέασης, πηγή αναπαραγωγής, επεξεργασία εικόνας, μέγεθος οθόνης απεικόνισης, εκπαίδευση του παρατηρητή να διακρίνει την τεχνολογία και αλλα πολλά.

Μάθαμε τώρα τα fps, τα ultra settings, τα shadows, το antialiasing, το motion blur κτλ και πιστεύουμε πως οσο καλύτερα τα αναπαράγουμε στην οθόνη μας τόσο καλύτερα παίζουμε ή διασκεδάζουμε ακόμη και αν ολα αυτά τα διακρίνουμε καθόλου ή ελαχιστα ή ακόμα και με το ζορι.

Αντε καλα, δεν σας χαλάω το matrix, keep up with the blue pill.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε πραγματικα και αληθεια ζεις σε αλλο πλανητη γτ στο ξαναλεω εχω και τα 2 και το pc κοστιζει περισσοτερο..

Και σου λεω κατι.. Χτισε ενα pc τωρα να παιζει 4k με 400 ευρω και ξαναμιλαμε παλι ..

Και για να το ληξω εδω, φανταζομαι πως γνωριζεις πως ακομα και να πλησιασεις τετοια τιμη (που ουτε καν) οι κονσολες θα βγαζουν παντα καλυτερα αποτελεσματα λογω των optimized παιχνιδιων σε αυτες που μαντεψε...

Τα περισσοτερα γινονται απλες μεταφορες στα pc χωρις να καθονται οι developers (τι περισσοτερες φορες) να ασχολουνται παραπανω..

Αρα εχουμε 2 ιδια παιχνιδια 1 για pc και 1 για κονσολα που στη κονσολα θα εχει καλυτερο αποτελεσμα λογω καλυτερης αξιοποιησης και στα ιδια λεφτα τις 7 στα 10..

Αν καταφερεις και χτισεις κατι τετοιο καποια μερα...

Eισαι τοσο λαθος που δεν εχει καν πλακα.

Πρωτα απο ολα ουτε το ps4 παιζει 4k, εκτος αν λεμε παιχνιδια του 2012. Δευτερον, ΔΕΝ χρειαζεται να χτισω PC απτην αρχη. Ο PC gamer ΔΕΝ χτιζει PC απτην αρχη, γιαυτο και το PC gaming ειναι παμφτηνο. 

Και οχι, οι κονσολες ΔΕΝ βγαζουν καλυτερα αποτελεσματα. Ωραια η θεωρια σου αλλα την εβγαλες απτο κεφαλι σου και οχι απο πραγματικα αποτελεσματα. 9/10 games αποδιδουν καλυτερα σε εναν pentium g και μια 750Τi απο οτι στο PS4. Kαι δεν το λεω εγω, το eurogamer το λεει. 

Αρα σε ΟΛΑ εισαι λαθος, λυπαμαι

• Like 1
Δημοσ.

Athlon 845 = 60€

FM2+ μητρική = ~45€

RX 470 4GB = 220€

160GB Σκληρός = 25€

Και είμαστε αισίως στα 420€, με 30€ παραπάνω το κάνεις και σε HTPC, άπλα υπάρχει μια διαφορά με το Pro, δεν κάνει upscaling, είναι ΑΛΗΘΙΝΟ 4K στα ΠΑΝΤΑ, το δέχεσαι ή όχι αυτή είναι η αλήθεια, με λίγο overclocking που σήμερα μέχρι και η γιαγιά μου μπορεί να το κάνει καταστρέφει το PS4 pro στα πάντα και όχι μόνο στα 10 άντε 15 παιχνίδια που έχουν το patch για "dynamic 4k" και κουραφέξαλα, μπορεί να κοστίζει λίγο παραπάνω άλλα πραγματικά το αξίζει...

Ram?? 160gb HDD (για 2 συγχρονα games)?? λειτουργικο?? Τι κουτι και τι τροφοδοτικο με 30 ευρα??

πληκτρολογιο, ποντικι?? Ψυξη??

Αυτο ειναι pc της κακιας ωρας που οχι μονο δε καταθεται διπλα στο ps4 αλλα ειναι κ πιο ακριβο και αμφιβαλλω αν θα bootαρει κ ολας...

• Like 4
Δημοσ.

2000: Η Sony υποσχεται HD gaming με το PS2. Δεν το είδαμε ποτέ.

2006: Η Sony υποσχεται FHD gaming με το PS3. Δεν το είδαμε ποτέ.

2013: Η Sony υπόσχεται FHD 60fps με το PS4. Δεν το είδαμε ποτέ.

2016: Η Sony υπόσχεται 4Κ με το PS4 Pro. Δεν το είδαμε ποτέ.

2016: Οι χρήστες ακόμα σοκάρονται οταν η Sony δεν κανει αυτό οπου υπόσχεται

2020: Η Sony ακόμη υπόσχεται και οι χρήστες πείθονται πολύ εύκολα και αγοράζουν day one...
Δημοσ.

Athlon 845 = 60€

FM2+ μητρική = ~45€

RX 470 4GB = 220€

160GB Σκληρός = 25€

Θα τα βάλεις αυτά σε κουτί+τροφοδοτικό των 30€ και θα κάνεις και overclock?

Τσάμπα τα λεφτά που έδωσα για τροφοδοτικό δηλαδή.

• Like 3
Δημοσ.

Ram?? 160gb HDD (για 2 συγχρονα games)?? λειτουργικο?? Τι κουτι και τι τροφοδοτικο με 30 ευρα??

πληκτρολογιο, ποντικι?? Ψυξη??

Αυτο ειναι pc της κακιας ωρας που οχι μονο δε καταθεται διπλα στο ps4 αλλα ειναι κ πιο ακριβο και αμφιβαλλω αν θα bootαρει κ ολας...

η αλήθεια είναι ότι είναι εξίσου σαπάκι με το ps 

γιατί πόσο κάνει το τροφοδοτικό ή το σασί του ps4 ώστε να κάνει 400€ όλο; 

επίσης δεν έπρεπε να βάλει ssd, ένας hdd θα αρκούσε για να είναι στα ίδια 

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι καλυψες κατι γιατί όπως είπα με 300€ δεν μπορείς να φτιάξεις σύστημα σαν κονσολα . Επίσης στο θέμα με τα παιχνιδα π είπες ... Προσωπικά αγοράσω τα παιχνίδια σε προσφορές και τα πουλάω μετα ... Οποτε παιχνιδι π αγοράσω 30€ το πουλάω 20-25 ... Οποτε στην ουσία μ βγαίνει 5-10€ το κάθε παιχνιδι ...Επίσης λες οτι οι εταιρίες μπαίνουν μέσα με τις κατασκευές κονσολας ... Αρα δλδ στοιχίζουν παραπάνω αλλα τις δίνουν λιγότερο η στο κόστος για να βγάλουν απο τα παιχνίδια .... Μ αυτο π λες αποδυκνειεις ακομα μια φιρα οτι δεν μπορείς με 300€ να φτιάξεις pc με επιδόσεις κονσολας ...

Και ξανά για άλλη μια φόρα μπορείς να χτίσεις PC με 300€ που να περνάει μια κονσόλα και ειδικά το XB1 που με το ζόρι τα καταφέρνει τα 30fps σε 1080p...

Δημοσ.

Θα τα βάλεις αυτά σε κουτί+τροφοδοτικό των 30€ και θα κάνεις και overclock?

Τσάμπα τα λεφτά που έδωσα για τροφοδοτικό δηλαδή.

και τη μητρική ξεχνάς

Δημοσ.

Eισαι τοσο λαθος που δεν εχει καν πλακα.

Πρωτα απο ολα ουτε το ps4 παιζει 4k, εκτος αν λεμε παιχνιδια του 2012. Δευτερον, ΔΕΝ χρειαζεται να χτισω PC απτην αρχη. Ο PC gamer ΔΕΝ χτιζει PC απτην αρχη, γιαυτο και το PC gaming ειναι παμφτηνο. 

Και οχι, οι κονσολες ΔΕΝ βγαζουν καλυτερα αποτελεσματα. Ωραια η θεωρια σου αλλα την εβγαλες απτο κεφαλι σου και οχι απο πραγματικα αποτελεσματα. 9/10 games αποδιδουν καλυτερα σε εναν pentium g και μια 750Τi απο οτι στο PS4. Kαι δεν το λεω εγω, το eurogamer το λεει. 

Αρα σε ΟΛΑ εισαι λαθος, λυπαμαι

Καλα οτι να ναι... Κ αν καποιος δεν εχει pc δε πρεπει να χτισει?? με την ιδια λογικη και καποιος με απλο ps4 εχει δωσει μονο 200 ευρω επιπλεον κ εχει παρει το PS4 pro..

Επισης το παμφθηνο πες το στο steam που θα εκπλαγεις αν δεις ποσοι τιτλοι ειναι στα 50 και 60 ευρα...

Εγω να δεις ποσο λυπαμαι που λετε οτι να ναι κ οτι σας συμφερει εδω μεσα..

Καλο χτισιμο λοιπον.. Α και παρε και μια μπλε μπογια καλου κακου..

Δεν αντιταχθηκα καθολου στο να μου πει καποιος " Ναι ρε φιλε θα δωσω παραπανω αλλα θα γ@μ@ω με το pc μου"..

Και αυτο γτ το εχω κανει εγω πρωτος απ ολους..

Οσο ομως προσπαθειται να μου πειτε για 400 ευρω gaming pc δε θα γελαω μονο εγω.. Θα γελανε και οι πετρες..

• Like 1
Δημοσ.

Και ξανά για άλλη μια φόρα μπορείς να χτίσεις PC με 300€ που να περνάει μια κονσόλα και ειδικά το XB1 που με το ζόρι τα καταφέρνει τα 30fps σε 1080p...

φυσικά και μπορείς

το ερώτημα είναι γιατί να το κάνεις; για να παίζεις σάπια με περισσότερη πολυπλοκότητα;

θα δώσεις παραπάνω και θα παίζεις σαν άνθρωπος 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...