Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικα, εχουν αναβαθμιστει τα games στο pc , και μεσω store παιρνουν αναβαθμισεις. Το μεγαλο θεμα τους ειναι για μενα οι απειροι συνδιασμοι hardware που πρεπει να ξεπερασουν. 

Δεν ειπα οτι πρεπει να ειναι κανεις πληροφορικαριος για να στησει pc. Καλο θα ηταν να το γνωριζουν ολοι. Απλα εγραψα οτι οποιος εχει  χρονο και παθος με τα pc και σκοπευει να ασχοληθει και παραπερα, το σκαλισμα σε επιπεδο λειτουργικου (και μετεπειτα hadware) επιβαλλεται.

μαζί σου αλλά αν απλά θες να παίζεις παιχνίδια, βάζεις το steam, τα σκας εννοείται και παίζεις

δεν κάνεις τίποτα περίεργο και driver στη gpu αυτόματα αναβαθμίζει αν θες, απλά για καλό και για κακό καλό είναι ακόμα να καθαρίζεις τελείως χειροκίνητα τη σαβούρα (με ddu) πριν περάσεις νέο οδηγό

χειριστήρια κτλ παίρνεις από xbox που είναι Plug n play, πραγματικά έχει γίνει πολύ απλή η διαδικασία

εντάξει προβλήματα κακών/πρόχειρων port δυστυχώς υπάρχουν ακόμα, αλλά δεν είναι γενικευμένο φαινόμενο 

δε χρειάζεται να ξέρεις να εγκαθιστάς, να περνάς patch ο ίδιος να ψάχνεις μενού και υπομενού (αν θες δηλαδή παίζεις με τα προτεινόμενα preset και δεν κοιτάς και ποτέ ρυθμίσεις)

δε χρειάζεται καν να ξέρεις που είναι το program files και τι είναι το .exe, αν απλά βάλεις τη κάρτα σου σε ένα store και αγοράζεις παιχνίδια

είναι εξίσου απλό με τα market των κινητών 

• Like 4
Δημοσ.

kakadi ο strawman λέει να παίζεις σαν κονσόλα θες τόσα, όχι ξαφνικά να μου θες 60αρια

και εγώ θα δεχτώ ότι αυτή τη στιγμή δε μπορείς να φτιάξεις pc που να τρέχει 1200p με 30fps (αυτό βγάζει το ps4 pro, άσε το 4Κ και τη φαντασία μου πλανεύτρα) με 400€ εκτός αν μιλάμε για μεταχείρα

σύντομα όμως θα μπορείς όπως και μέχρι χθες μπορούσες με παλιά pc να παίξεις 900p 30fps

μαζί σου ότι θα κοστίζει παραπάνω το να θες να παίζεις σε οποιαδήποτε ανάλυση πάνω από 30fps, αυτό όμως είναι μια ανάγκη που εκ των πραγμάτων δεν καλύπτουν οι κονσόλες

κι εγώ αναβάθμισα τη κάρτα του '12 γιατί δε μπορούσα να παίζω forza με 30fps, αν ήθελα να παίζω απλά καλύτερα από xbox (καλύτερη ανάλυση και settings, αλλά 30) θα κρατούσα τη κάρτα του '12 αλλά θα έπρεπε να αρκεστώ στο 30αρι που προσωπικά δεν αντέχω για racing, άρα ναι θα πληρώσω

αλλά όχι για να παίζω το ίδιο με το "optimized" one, αλλά καλύτερα

αν ήθελα απλά να παίζω και όχι να παίζω όσο καλά σηκώνει η τσέπη μου θα κρατούσα τον 750 και την 7950 μέχρι να σβήσει ο ήλιος ή να βγει τελείως νέα γενιά κονσολών, προφανώς αυτό μόνο δεν είναι το ζητούμενο για αρκετούς

Φίλε ψαξτο λίγο πριν γράψεις βλακειουλες ολα τα παιχνίδια στο pro μέχρι σήμερα παίζουν από 1600p και πάνω και πολλά παίζουν και σε native 4k 60 fps όπως το fifa 17 για παράδειγμα και για να μην τα γράφω πάρε μια αντιγραφή απο άρθρο του df.

it's great to see that the headroom is there to run the title at native 4K. We ran an entire match through our frame-rate tools and noted that top-down gameplay remains consistent at 60fps

Το battlefield 1 παίζει με ανάλυση 1560p μέχρι 1656p με καλύτερο terrain detail και σκιασεις και με καλύτερα frames απο το απλό

Το ίδιο και το titanfall 2,

Το mass effect andromeda θα παίζει σε 1800p

Το infinite warfare παίζει με ανάλυση απο 1620p μέχρι native 4k αναλόγως με την σκηνή και αυτά σε 60 frames

Οπότε ή Προσπαθείτε να ισοπεδωσετε ή δεν είστε σωστά ενημερωμένοι..

• Like 1
Δημοσ.

Ο καθένας σταθμιζει τα συν και τα πλην καθε πλατφόρμας και επιλέγει αναλογα με τις αναγκες του. Στο τέλος όλοι τους ίδιους τίτλους παίζουμε στο 90% των περιπτωσεων. Και αν εσυ στο pc το παίζεις τεχνικά καλύτερα μη νομίζεις πως κανείς και κάτι σπουδαίο. Το gameplay που είναι και η ΟΥΣΙΑ του gaming παραμένει το ίδιο, παντού. Γιατί αν θεωρείς ουσία τον τεχνικό τομέα, δεν ξερω τι είσαι, σίγουρα πάντως οχι gamer.

Δημοσ.

Φίλε ψαξτο λίγο πριν γράψεις βλακειουλες 

ναι όλα αυτά που λες όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 4Κ 

είναι κάποιου είδους 2Κ  που στα 30fps το παίζουν και κάρτες 3-4ετιας που βρίσκεις μεταχείρα  για ψίχουλα

• Super Moderators
Δημοσ.

Αλλο 60ΗΖ με μπούρδες overdrive και άλλο 100 ή 120 πραγματικά.

Και ομως το interpolation εχει εξελιχθει δραματικα σε σημειο που δεν καταλαβαινεις τη διαφορα, δεν βγαζουν τυχαια 4κ τηλεορασεις στα 60hz οι εταιριες.

Τα 144hz των monitors πάνω είναι αυτά που λέμε "πραγματικά", οι TVs λόγω interpolation δεν έχουν "πραγματικά" τόσα hz κι ας έχει βελτιωθεί σημαντικά...

• Like 1
Δημοσ.

kakadi ο strawman λέει να παίζεις σαν κονσόλα θες τόσα, όχι ξαφνικά να μου θες 60αρια

και εγώ θα δεχτώ ότι αυτή τη στιγμή δε μπορείς να φτιάξεις pc που να τρέχει 1200p με 30fps (αυτό βγάζει το ps4 pro, άσε το 4Κ και τη φαντασία μου πλανεύτρα) με 400€ εκτός αν μιλάμε για μεταχείρα 

σύντομα όμως θα μπορείς όπως και μέχρι χθες μπορούσες με παλιά pc να παίξεις 900p 30fps 

μαζί σου ότι θα κοστίζει παραπάνω το να θες να παίζεις σε οποιαδήποτε ανάλυση πάνω από 30fps, αυτό όμως είναι μια ανάγκη που εκ των πραγμάτων δεν καλύπτουν οι κονσόλες 

κι εγώ αναβάθμισα τη κάρτα του '12 γιατί δε μπορούσα να παίζω forza με 30fps, αν ήθελα να παίζω απλά καλύτερα από xbox (καλύτερη ανάλυση και settings, αλλά 30)  θα κρατούσα τη κάρτα του '12 αλλά θα έπρεπε να αρκεστώ στο 30αρι που προσωπικά δεν αντέχω για racing, άρα ναι θα πληρώσω

αλλά όχι για να παίζω το ίδιο με το "optimized" one, αλλά καλύτερα

αν ήθελα απλά να παίζω και όχι να παίζω όσο καλά σηκώνει η τσέπη μου θα κρατούσα τον 750 και την 7950 μέχρι να σβήσει ο ήλιος ή να βγει τελείως νέα γενιά κονσολών, προφανώς αυτό μόνο δεν είναι το ζητούμενο για αρκετούς 

Τι 1200p ρε φιλε εδω σουλεω προχτες τερματισα το The Last of Us σε 4k native που και αντε 2160p να μην ηταν, ηταν αρκετα κοντα..

Και συ μου λες για φαντασιες και κουραφεξαλα?

Πρωτη φορα νομιζεις παιζω σε 4k φιλε και δε μπορω να καταλαβω?

Εδω στο PS4 το απλο επαιζα uncharted 4 και δε πιστευα στα ματια μου το ποσο το ειχαν δουλεψει το game και εβγαζε τετοια γραφικα σε κονσολα.. 

Προσεξε με ομως.. ΠΡΟΣΕΞΕ γτ παλι θα παρερμηνευσεις.. Δεν ειπα ποτε οτι τετοια γραφικα δε τα βλεπεις στο pc..

Αυτο που λεω και ειναι ΤΟΣΟ MA ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ στη κατανοηση ειναι οτι σε τετοια τιμη δε παιρνεισ τετοια γραφικα που να κοπανιεσαι κατω....

Απλο? Στα λεω ωραια??

Και ναι στο pc παιζω 4k αλλα λεφτα το ενα ομως και αλλα λεφτα το αλλο..

Μαθετε να μιλατε και να ιεραρχειτε τις σκεψεις σας λιγο επιτελους..

Δεν μιλατε με τιποτα εξωγηινους..

Και μεις στο πλανητη γη ζουμε..

Κοιτα ρε κατι ανθρωπους που δε καταλαβαινουν κ ολας..

• Like 1
Δημοσ.

Περι gaming PC στο σαλόνι, στον καναπέ στην τηλεόραση. Ανάβεις PC, κάθεσαι, περιμένεις να φορτώσουν τα windows, πιάνεις ποντίκι και πληκτρολόγιο και σκυφτός πάνω στο τραπεζάκι (αν είναι γυάλινο θες και mousepad) με το ποντίκι ανοίγεις steam πας στο παιχνίδι το ανοίγεις και μετααα πιάνεις το χειριστήριο και παίζεις. Μάιστα, και το ποντικοπληκτρολόγιο πρέπει να βρίσκεται πάντα κάπου πρόχειρο (πάνω, κάτω από το τραπεζάκι) γιατί έχεις να κάνεις με PC, δεν μπορείς να το δουλέψεις αλλιώς. Επίσης τις άλλες δουλιές που κάνεις με το PC τις κάνεις στον καναπέ στο σαλόνι; Ή θες 2ο PC για τις άλλες δουλιές;

Παραδεχτείτε το, PC στο σαλόνι δεν είναι το πιο πρακτικό πράγμα.

• Like 1
Δημοσ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη πραγματικά αξιόλογων παιχνιδιών.Τα fps είναι το μεγαλύτερο κόλπο μαρκετινγκ που βοήθησε τις εταιρείες να μοσχοπουκήσουν πάνω σε ψεύτικες ανάγκες.By the way οι ταινίες που βλέπετε και θαυμάζετε μερικοί αετομάτηδες ειναι...24 fps.

Τα 24fps των ταινιών έχουν motion blur με motion πληροφορία από δισεκατομμύρια φωτόνια. Το να το φέρνεις ως παράδειγμα δείχνει πλήρη άγνοια σχετικά με τα rendering pipelines και το τι είναι ένα frame μιας raster engine. Μόνο με path tracing θα μπορούσες να κάνεις smooth ένα παιχνίδι στα 24fps, το οποίο απέχει 1-2 δεκαετίες τουλάχιστον.

Δημοσ.

ναι όλα αυτά που λες όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 4Κ

είναι κάποιου είδους 2Κ που στα 30fps το παίζουν και κάρτες 3-4ετιας που βρίσκεις μεταχείρα για ψίχουλα

Ρε φίλε σου είπα δεν είναι 1200p (προσπάθεια ισοπεδωσης)που λες εσύ επίσης σου είπα το fifa 17 είναι native 4k 60fps το infinite warfare παίζει με dynamic resolution μέχρι ΚΑΙ native 4k και ολα τα παιχνίδια που ανέφερα παίζουν 60fps εκτός από mass effect andromeda

Τώρα ποιές κάρτες είναι αυτές που παίζουν σε αυτές τις αναλύσεις με τα ίδια settings και τα ίδια frames και κάνουν και ψίχουλα μάλλον τις ξέρεις μόνο εσύ!

Δημοσ.

Περι gaming PC στο σαλόνι, στον καναπέ στην τηλεόραση. Ανάβεις PC, κάθεσαι, περιμένεις να φορτώσουν τα windows, πιάνεις ποντίκι και πληκτρολόγιο και σκυφτός πάνω στο τραπεζάκι (αν είναι γυάλινο θες και mousepad) με το ποντίκι ανοίγεις steam πας στο παιχνίδι το ανοίγεις και μετααα πιάνεις το χειριστήριο και παίζεις. Μάιστα, και το ποντικοπληκτρολόγιο πρέπει να βρίσκεται πάντα κάπου πρόχειρο (πάνω, κάτω από το τραπεζάκι) γιατί έχεις να κάνεις με PC, δεν μπορείς να το δουλέψεις αλλιώς. Επίσης τις άλλες δουλιές που κάνεις με το PC τις κάνεις στον καναπέ στο σαλόνι; Ή θες 2ο PC για τις άλλες δουλιές;

Παραδεχτείτε το, PC στο σαλόνι δεν είναι το πιο πρακτικό πράγμα.

logitech Κ400 και ssd δεν έχεις ξανακούσει;

άνετα ξεκινάς να παίζεις σε λιγότερο από λεπτό στο pc όσο η κονσόλα πασχίζει 

Κοιτα ρε κατι ανθρωπους που δε καταλαβαινουν κ ολας..

πάλι καλά που καταλαβαίνετε εσείς αλλά μόνο αυτό που έχει κολλήσει στο κεφάλι σας 

• Like 1
Δημοσ.

logitech Κ400 και ssd δεν έχεις ξανακούσει;

άνετα ξεκινάς να παίζεις σε λιγότερο από λεπτό στο pc όσο η κονσόλα πασχίζει 

πάλι καλά που καταλαβαίνετε εσείς αλλά μόνο αυτό που έχει κολλήσει στο κεφάλι σας 

Σε λιγοτερο απο λεπτο ξεκινας να παιζεις και με PS4/XBOX ONE..

Οποιος εχει τη μυγα φιλε.. Μιλαω συγκεκριμενα και με budget.. ξαναδιαβασε με αν δε καταλαβες..

Δημοσ.

Ρε φίλε σου είπα δεν είναι 1200p (προσπάθεια ισοπεδωσης)που λες εσύ επίσης σου είπα το fifa 17 είναι native 4k 60fps το infinite warfare παίζει με dynamic resolution μέχρι ΚΑΙ native 4k και ολα τα παιχνίδια που ανέφερα παίζουν 60fps εκτός από mass effect andromeda

Τώρα ποιές κάρτες είναι αυτές που παίζουν σε αυτές τις αναλύσεις με τα ίδια settings και τα ίδια frames και κάνουν και ψίχουλα μάλλον τις ξέρεις μόνο εσύ!

ναι κάποια παιχνίδια θα τα παίζει με 4Κ όπως θα τα παίζει και ένα pc με 4Κ  

το θέμα είναι να έχεις μια ανάλυση και να μπορείς να την υποστηρίζεις πάντα

όχι να μου λες αυτό το παίζω 4Κ , αυτό 1080, αυτό 2Κ upscaled κοκ

και με όλο το παραπάνω μπάχαλο να μιλάς γενικά ότι παίζεις 4Κ 

και ο άλλος ο φίλος με τη 1060 των 3GB έλεγε ότι παίζει 4Κ επειδή έπαιζε το gta v με 27 fps, προφανώς και δε μπορεί να λέει ότι παίζει σε 4Κ γιατί υπάρχουν τίτλοι που θα έχει 10fps 

Σε λιγοτερο απο λεπτο ξεκινας να παιζεις και με PS4/XBOX ONE

θες να μιλήσουμε για loading times; για pop ups; 

θα μου πεις και στις κονσόλες βάζεις ssd και είσαι μάγκας, αλλά εχεις ξεπεράσει τα 400€ κατά ένα 100αρι τουλάχιστον 

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα 24fps των ταινιών έχουν motion blur με motion πληροφορία από δισεκατομμύρια φωτόνια. Το να το φέρνεις ως παράδειγμα δείχνει πλήρη άγνοια σχετικά με τα rendering pipelines και το τι είναι ένα frame μιας raster engine. Μόνο με path tracing θα μπορούσες να κάνεις smooth ένα παιχνίδι στα 24fps, το οποίο απέχει 1-2 δεκαετίες τουλάχιστον.

It sounds Greek to him...

• Like 1
Δημοσ.

για αυτό μην τσιμπάτε παιδιά σε ότι νεο κυκλοφορεί που και καλά είναι λίγο πιο ανώτερο απο το προηγούμενο μοντέλο και τρίχες κατσαρές. έχω βάλει δίπλα δίπλα την τηλ μου lg 4k με μια samsung full hd 1080 και παίζαμε το ίδιο βίντεο σε blu ray ποιότητα. εντάξει τι να πω με το μάτι δεν μπορούσες να καταλάβεις τίποτα ήταν σχεδόν το ίδιο...μόνο αν κοιτούσες απο κοντά στο 1 μέτρο δλδ κάποιες μικροδιαφορές. απο την στιγμή που δεν υπάρχουν ταινίες και παιχνίδια 4κ τζάμπα το συζητάμε. όταν με το καλό βγούν και να δούμε και πόσο θα κοστίζουν κιόλας τότε το ξανασυζητάμε. Εδώ με το ζόρι τσούλησε το blu ray και θα πιάσει το 4κ...???? που θα έχει το 2πλάσιο όγκο απο το blu ray....άμα το blu ray είναι 30 και 40 γίγα φαντάσου το 4κ για τι όγκο θα μιλάμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...