strawman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δηλαδη εσυ σε pc του 2009 εβαλες ας πουμε GTX 980, 980ti, 1070, 1080 GPU και δε χρειαστηκε να αλλαξεις καν motherboard ή να αναβαθμισεις κατι αλλο ε? Γαματος!! Και πως το κανες αυτο χωρις bottleneck και τα συναφη προβληματα συμβατοτητας ειπαμε? Απτην αλλη τα 1400 ευρω που εχει δωσει καποιος για κονσολες σε 10 χρονια να σε διορθωσω δεν ειναι τοσα.. Προσωπικα πηρα το PS3 400 ευρω.. Το πουλησα 200.. Πηρα το ps4 αλλα 400 και το πουλησα παλι 200.. Και τελοσ ειμαι με το Ps4 Pro των τετρακοσιων .. Αρα ειμαι ζημιωμενος συνολικα 800 ευρω και ειμαι με ολοκαινουρια κονσολα συνεχεια εδω και περιπου 8 χρονια... Not bad λεω εγω.. Και μη μου πεις για τα λεφτα των games γτ εχω και δυνατο pc και ξερω πολυ καλα πως τα λεφτα που εχω δωσει σε αυθεντικα games του steam και software επεξεργασιας βιντεο και φωτογραφιας ειναι αρκετα παραπανω απ οσα εχω πληρωσει για κονσολες.. Γτ δεν τα πηρα σπασμενα?? Οχι φιλε μου.. Σε pc που εχω χρυσοπληρωσει εγω σπασμενα δε βαζω (παθων απ τους λιγους).. Για να χω το κεφαλι μου ησυχο περισσοτερο.. Αυτα τα κανουν αλλοι.. Γιατι να αναβαθμισω κατι αλλο? Τι προβληματα ασυμβατοτητας? Bottleneck του CPU σε 4k αναλυση δεν παιζει. Σε τετοιες αναλυσεις το bottleneck ειναι η καρτα. Το προβλημα ειναι οτι οταν πουλας το ps3, δεν μπορεις να παιξεις πλεον τα παιχνιδια του. Aν εισαι okay μαυτο, κομπλε. Ο pcas απτην αλλη πουλαει και αυτος το παλιο του hardware αλλα ταυτοχρονα εχει προσβαση στα παλια του παιχνιδια. Τωρα το software επεξεργασιας video δνε ξερω που κολλαει. Για gaming λεμε εδω..στο PC τα παιχνιδια ειναι απο λιγο εως ΠΑΡΑ πολυ φτηνοτερα. Σορρυ που ζοριζεστε να το αποδεχτειτε αλλα ειναι η πραγματικοτητα, το pc gaming σε console level επιπεδα ειναι απλα μακραν φτηνοτερο. Προφανως και καλυτερο, λογω 1002 λογων, μεταξυ των οποιον τα 10πλασια exclusives.
Vlad27 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Το xbox s ΔΕΝ παιζει 4κ στα παιχνιδια ουτε upscale. Κάνει upscale. 1
jacksfr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Το ότι παίζει το skyrim σε native 4k το πήρε πρέφα κανείς?? Δεν αναφέρεται πουθενά στο άρθρο γιατί?
strawman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Το ότι παίζει το skyrim σε native 4k το πήρε πρέφα κανείς?? Δεν αναφέρεται πουθενά στο άρθρο γιατί? Kαι pacman επισης. Το skyrim ειναι game του 2012 ρε συ. Παναλαφρο game..
Vlad27 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 To ps4 pro τέτοιο πράγμα; Η επιτομή της τεχνολογίας, το διαμάντι των κονσολών να βγάζει λιγότερο frames από τον προκάτοχό του; Αποκλείεται, λάθος κάνει το DF.
jacksfr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 πατα το link μου και θα δεις... koitaapo την εποχή wing commander 1990? δεν παίζαμε 720? 1080p από τότε? ωραίες η κονσόλες για τα μικρά παιδάκια ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ αλλα έτσι όπως τα έκανε η sony να τα φάει στα μούτρα τις πάει για κλείσιμο θες λέει και HDR TV- 700-1000 euro με PC παίζεις όμορφα αλλα και πάλι καμια φορα θες τον καναπέ σου με τους φίλους σου να παίξεις fifa-προ - nbak με λίγα λόγια όλα καλά κάνουν να τα έχεις Το 1990 δεν υπήρχαν οι αναλύσεις που λες μάλλον σε σε 320x240 640x480 έπαιζες και δεν το θυμάσαι 1
logistoulis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Kαι pacman επισης. Το skyrim ειναι game του 2012 ρε συ. Παναλαφρο game.. Του '11 είναι θυμάμαι που ήμουν φαντάρο μακριά από το σπίτι και δε μπορούσα να το παίξω μόλις είχε βγει και είχα λυσσαξει
KnightRider Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 To ps4 pro τέτοιο πράγμα; Η επιτομή της τεχνολογίας, το διαμάντι των κονσολών να βγάζει λιγότερο frames από τον προκάτοχό του; Αποκλείεται, λάθος κάνει το DF. Δεν κάνουν λάθος Πραγματικά μην περιμένεις να έχεις επιδόσεις εφόσον η διαφορά είναι μόνο στην GPU - με 2,5teraflops παραπάνω δεν κάνεις δουλειά ούτε με 4Κ upscale !! Ας έβαζαν καλύτερη CPU και όχι να αφήσουν την ίδια με του απλού PS4
jacksfr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Kαι pacman επισης. Το skyrim ειναι game του 2012 ρε συ. Παναλαφρο game.. Το λέω γιατί οι περισσότεροι γράφουν "κανει upscale και δεν μπορεί να παιξει..."
logistoulis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 φυσικό είναι κάποια παλιότερα να μπορεί να τα παίξει, εδώ η φορητή της Nintendo με arm του κώλου θα παίζει skyrim, όπως επίσης εννοείται ότι και πολλές από τις ήδη υπάρχουσες κάρτες αρκετών μπορούν να παίξουν skyrim, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι κάρτες τους είναι για 4Κ γενικά
KAKADI Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Γιατι να αναβαθμισω κατι αλλο? Τι προβληματα ασυμβατοτητας? Bottleneck του CPU σε 4k αναλυση δεν παιζει. Σε τετοιες αναλυσεις το bottleneck ειναι η καρτα. Το προβλημα ειναι οτι οταν πουλας το ps3, δεν μπορεις να παιξεις πλεον τα παιχνιδια του. Aν εισαι okay μαυτο, κομπλε. Ο pcas απτην αλλη πουλαει και αυτος το παλιο του hardware αλλα ταυτοχρονα εχει προσβαση στα παλια του παιχνιδια. Τωρα το software επεξεργασιας video δνε ξερω που κολλαει. Για gaming λεμε εδω..στο PC τα παιχνιδια ειναι απο λιγο εως ΠΑΡΑ πολυ φτηνοτερα. Σορρυ που ζοριζεστε να το αποδεχτειτε αλλα ειναι η πραγματικοτητα, το pc gaming σε console level επιπεδα ειναι απλα μακραν φτηνοτερο. Προφανως και καλυτερο, λογω 1002 λογων, μεταξυ των οποιον τα 10πλασια exclusives. Φιλε πραγματικα και αληθεια ζεις σε αλλο πλανητη γτ στο ξαναλεω εχω και τα 2 και το pc κοστιζει περισσοτερο.. Και σου λεω κατι.. Χτισε ενα pc τωρα να παιζει 4k με 400 ευρω και ξαναμιλαμε παλι .. Και για να το ληξω εδω, φανταζομαι πως γνωριζεις πως ακομα και να πλησιασεις τετοια τιμη (που ουτε καν) οι κονσολες θα βγαζουν παντα καλυτερα αποτελεσματα λογω των optimized παιχνιδιων σε αυτες που μαντεψε... Τα περισσοτερα γινονται απλες μεταφορες στα pc χωρις να καθονται οι developers (τι περισσοτερες φορες) να ασχολουνται παραπανω.. Αρα εχουμε 2 ιδια παιχνιδια 1 για pc και 1 για κονσολα που στη κονσολα θα εχει καλυτερο αποτελεσμα λογω καλυτερης αξιοποιησης και στα ιδια λεφτα τις 7 στα 10.. Αν καταφερεις και χτισεις κατι τετοιο καποια μερα... 1
nekrik Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Καμμία σχέση το upscale του Xone S με το Upscale απο 1800p με χρήση checkerboard rendering του ps4pro που λενε μερικοι. Οσο κανει upscale μια πχ Samsung ue55ks9000 4K tv την 1080p frame buffer του ps4 σε 2160p(native panel resolution) άλλο τοσο κάνει και το xbox one S, ακριβώς το ιδιο. Upscale με χρήση checkerboard rendering απο 1800p σε 2160p ειναι περιπου το 70% της Native 2160p resolution το οποιο μαλιστα εχει και αλλα απο πίσω (temporal artifact cleaning hardware και algorithms κα), ενώ το XoneS κάνει upscale απο 900p ή 1080p framebuffer σε 2160p εχοντας ουσιαστικά καμμιά διαφορά απο την αρχική ανάλυση. Αν λοιπόν το "4K" του PS4 θεωρειται αντικειμενικά ψευδο4k, το 4k upscale του του Xone εναι για γελια! 2
logistoulis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 kakadi ο strawman λέει να παίζεις σαν κονσόλα θες τόσα, όχι ξαφνικά να μου θες 60αρια και εγώ θα δεχτώ ότι αυτή τη στιγμή δε μπορείς να φτιάξεις pc που να τρέχει 1200p με 30fps (αυτό βγάζει το ps4 pro, άσε το 4Κ και τη φαντασία μου πλανεύτρα) με 400€ εκτός αν μιλάμε για μεταχείρα σύντομα όμως θα μπορείς όπως και μέχρι χθες μπορούσες με παλιά pc να παίξεις 900p 30fps μαζί σου ότι θα κοστίζει παραπάνω το να θες να παίζεις σε οποιαδήποτε ανάλυση πάνω από 30fps, αυτό όμως είναι μια ανάγκη που εκ των πραγμάτων δεν καλύπτουν οι κονσόλες κι εγώ αναβάθμισα τη κάρτα του '12 γιατί δε μπορούσα να παίζω forza με 30fps, αν ήθελα να παίζω απλά καλύτερα από xbox (καλύτερη ανάλυση και settings, αλλά 30) θα κρατούσα τη κάρτα του '12 αλλά θα έπρεπε να αρκεστώ στο 30αρι που προσωπικά δεν αντέχω για racing, άρα ναι θα πληρώσω αλλά όχι για να παίζω το ίδιο με το "optimized" one, αλλά καλύτερα αν ήθελα απλά να παίζω και όχι να παίζω όσο καλά σηκώνει η τσέπη μου θα κρατούσα τον 750 και την 7950 μέχρι να σβήσει ο ήλιος ή να βγει τελείως νέα γενιά κονσολών, προφανώς αυτό μόνο δεν είναι το ζητούμενο για αρκετούς 1
Greenday13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 όλα τα παιχνίδια πλέον παίζουν με χειριστήριο πλέον πλην strategy, Moba, τουλάχιστον single player δεν έχεις θέμα ούτε εγώ κάθομαι να παίξω σε γραφείο και μόνιτορ Online fps εννοείται πως δε θα παίξεις με χειριστήριο (πλην horde σε gears 4 που δεν παίζεις κόντρα σε ανθρώπους) επίσης δεν χρειάζεται να ασχολείσαι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ πέρα από τον driver της κάρτας, δεδομένου ότι δεν είσαι τεχνολογικά αμόρφωτος, για τα υπόλοιπα φροντίζουν τα store (δεδομένου ότι πληρώνεις και δεν είσαι τζαμπατζής) δε χρειάζεται να είσαι πληροφορικάριος για να ξέρεις να φτιάχνεις/στήνεις ένα pc Λογικα, εχουν αναβαθμιστει τα games στο pc , και μεσω store παιρνουν αναβαθμισεις. Το μεγαλο θεμα τους ειναι για μενα οι απειροι συνδιασμοι hardware που πρεπει να ξεπερασουν. Δεν ειπα οτι πρεπει να ειναι κανεις πληροφορικαριος για να στησει pc. Καλο θα ηταν να το γνωριζουν ολοι. Απλα εγραψα οτι οποιος εχει χρονο και παθος με τα pc και σκοπευει να ασχοληθει και παραπερα, το σκαλισμα σε επιπεδο λειτουργικου (και μετεπειτα hadware) επιβαλλεται.
Vlad27 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δεν κάνουν λάθος Πραγματικά μην περιμένεις να έχεις επιδόσεις εφόσον η διαφορά είναι μόνο στην GPU - με 2,5teraflops παραπάνω δεν κάνεις δουλειά ούτε με 4Κ upscale !! Ας έβαζαν καλύτερη CPU και όχι να αφήσουν την ίδια με του απλού PS4 Το γνωρίζω αγαπητέ, ήταν ειρωνικό το σχόλιο. Γενικά η όλη ιδέα του pro είναι λάθος εν τη γενέσει, δεν υπήρχε λόγος να κυκλοφορήσει. Η ms θα βγάλει το scorpio το '17 δηλαδή 4 χρόνια μετά το one, που αν και δεν είναι το ιδανικό έχει τουλάχιστον ξαναγίνει στη βιομηχανία και θα έχει σημαντικές διαφορές από τον προκάτοχό του. Όσο οι κονσόλες ακολουθούν τακτικές pc τόσο περισσότερο θα συγκρίνονται με αυτά και αναπόφευκτα θα χάνουν. Υπομονή μέχρι να βγει το switch και να συνεχίσω το δίπολο pc-nintendo. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα