panagio11p Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Οι pcαδες είστε όλοι απαραδεκτοι ... Μπαινεται και κραζετε εμάς που παίζουμε με κονσολες ... Δεν καταλαβαίνω το κόλλημα σας ... Έχετε καλυυερα συστηματα μπράβο σας ... Σκάσατε 1000+ οποτε διναιωματικα παίζεται 60 1080... Εμείς π σκάσαμε 300 (Xbox) παίζουμε 30 900-1080... Ε και ; έδωσα 1/3 των χρημάτων ... Ναι παίζω τα πάντα όπως τα παίζει ... Δεν καταλαβαίνω το κόλλημα να έχουμε όλοι pc . Η κονσολα ειναι φθηνη ... Δεν πιάνει χώρο και μπαίνει και στο σαλόνι... Το pc οχι ... Αφήστε στην άκρη το σύστημα του καθένα ... Όλοι παιχνίδια παίζουμε ... Άλλος ultra high 4k ... Κ άλλος low 800x600 .Η ουσία ειναι πως γ αυτο υπάρχουν και κονσολες και πισι για να διαλέγεις ανάλογα και να παίρνεις ! Έχω βαρεθεί να ακούω οτι τα pc ειναι καλυτερα. Ε το ξέρουμε όλοι αυτο . Συμφωνώ σε όλα αυτά εκτός από το κομμάτι της τιμής, όπως και να το κάνουμε το PC είναι πιο vfm και υπάρχουν άπειρα console killer PC builds στο YT που το αποδεικνύουν αυτό, γενικά μόνο στους άσχετους ή σε εκείνους που δεν θέλουν να ασχοληθούν θα πρότεινα κονσόλα εφόσον είναι σε budget, και πάνω από όλα αν είσαι φουλ άφραγκος αλλά θες να παίξεις ένα παιχνίδι πολύ τότε υπάρχει και το tpb...
strawman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Ολα αυτα δεν χρειαζονται κουτι τροφοδοτικο δισκους ραμ, περιφεριακα κτλ κτλ κτλ για να παιξουν; τα 330€ δεν απαντας που τα ειδες...με 400 τα εχεις ολα σε ενα στο ps4... Μεταξυ μας τωρα, μια χαρα παιζεις 4k με 400€ αν εισαι pc gamer. Πως? Πολυ απλα, κρατωντας το συστημα που εχεις απτην προηγουμενη γενια (2008-2009) το οποιο σου κοστισε οσο και το ps3 (μιας και τοτε εκανε 650+), και αγοραζωντας μια καρτα γραφικων. Μιας και στα 4k το bottleneck θα ειναι η καρτα γραφικων σου και μονο, ο i5 750 η ξερω γω ποιον αγορασες τοτε μια χαρα αντεχει. 1
MechaCorn Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Επισης απορω πως παιζεις Uncharted - Ratchet and clank - bloodborne και ενα σωρο αλλα ααα exclusive games επισης απορω πως μπορεις και παιζεις στην 22 αρα οθονητσα αν ειναι και τοση σε μισο μετρο αποσταση επισης απορω που δεν εχεις παει ακομα οφθαλμιατρο αν στραβωνεσαι στα 30 fps kai η πραγματικη μου απορεια μονο καρτα αλλαζεις καθε 2 χρονια η μηπως και ram cpu k mobo και τι καρτες βαζεις που ειναι πιο φτηνες απο κονσολες και τρεχουν 2κ 120 fps καπου τα εχεις μπερδεψει. Παρτε το χαμπαρι το gaming ειναι στις κονσολες στο πισι ασχολησε μονο με κρακ και fps Καλα εσυ εισαι πιο ψαγμενος και απο τον "pc master race" που παιζει σε 4k με 120Ε. Η προσωποποιηση του peasantry, λες και δεν μπορεις να συνδεσεις το pc με την τηλεοαραση ή με ενα controller και τα 5 exclusives που εχει το ps ειναι καλυτερα απο τα εκατονταδες του pc. Αραξτε λιγο και οι δυο μεριες, αντι να υπερασπιζεστε τις εταιριες που σας εκμεταλευονται κοιταξτε να απαιτησετε κατι καλυτερο μπας και βελτιωθει το console gaming το οποιο εχει πιασει πατο. Μια χαρα ειναι οι κονσολες για casual χρηση, φθηνες και απλες, οταν μπαινουν στα χωραφια των pc ομως και παλευουν για τα specs, υποσχονται 4k και σε αρμεγουν απο παντου χανουν και το νοημα τους. Ολους αυτους τους γνωστες και απο τα δυο στρατοπεδα που μιλανε για cpu/gpu χωρις να ξερουν τι τους γινεται τους αφηνω ασχολιαστους, ο ενας λεει πως παζει σε 4k με 120Ε και ο αλλος λεει πως πρεπει να αλλαζεις cpu/mobo/ram καθε 2 χρονια ενω τα περισσοτερα pc games παιζουν ανετα σε i5 2ης γενιας. Διαβαστε τιποτα να ξεστραβωθειτε, μαθατε ποια ειναι η intel και η nvidia και νομιζετε οτι γινατε και γνωστες, ασχετοι 8
lak10 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 το pro θα προσφερει και σε 1080p τηλεορασεις supersampling και aa πουλησα το παλιο μου ps4 200 ευρω και με αλλα 209 πηρα το pro δεν ειχα περιθωριο να περιεμνω γιατι δεν θα μπορουσα να πουλησω το παλιο
strawman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δε σε βλεπω να απαντας μαγκα μου, μονο να χλευαζεις χωρις να ξερεις με ποιον μιλας. Σε προκαλω ξανα λοιπον, να στησεις τωρα καινουριο PC με gpu αποδοσης 4.2 tflops σε htpc με δυνατοτητες 4k στα νεα games και με κατω απο 400ε. Για παμε να σε δω... Με αυτο που ζητας χανεις την ουσια ομως. To PC δεν ειναι κονσολα, ο PC gamer δεν πεταει το παλιο του PC στα σκουπιδια και παει και στηνει αλλο εξαρχης. Aν αγορασω μια καρτα γραφικων στο PC που εχω απο το 2009 θα παιζει 4k. Οποτε αν εισαι PC gamer, παιζεις σε 4k με 400€, αντε 500€, αναλογα τη καρτα αγορασεις. Ο console gamer απτην αλλη, μεσα σε 8 χρονια, αν θελει να παιζει σαν ανθρωπος, θα πρεπει να εχει δωσει ~600 για ps3, 400 για ps4 και αλλα 400 για pro. Αμα βαλουμε και τις συνδρομες μεσα καθως και το κοστος του PC που εχεις σπιτι σου (μιας και με την κονσολα δεν κανεις δουλεια), μαλλον εχεις πληρωσει τα 3πλασια. Το θεμα αφορα την κονσολα ps4, εσεις οι γαματοι pcakides να πατε αλλου να πρηζετε μπαλες για το ποσο καλο ειναι το pc σας... (ως απαντηση γιατι μιλαει για κονσολες σε ενα θεμα που αφορα ΚΟΝΣΟΛΑ που ειπες πιο πριν... http://www.insomnia.gr/topic/627773-to-playstation-4-pro-τρέχει-μερικά-παιχνίδια-“χειρότερα”-από-τ/?p=55270388) Αμα εγραφες τα ιδια στους πρωτους 10 τυπαδες που μιλανε για το scorpio θα ημουν μαζι σου. Αλλα δεν το κανες. Αρα αυτοματα χανεις το οποιο δικιο μπορει να εχεις.
xaerialtwistx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 2000: Η Sony υποσχεται HD gaming με το PS2. Δεν το είδαμε ποτέ. 2006: Η Sony υποσχεται FHD gaming με το PS3. Δεν το είδαμε ποτέ. 2013: Η Sony υπόσχεται FHD 60fps με το PS4. Δεν το είδαμε ποτέ. 2016: Η Sony υπόσχεται 4Κ με το PS4 Pro. Δεν το είδαμε ποτέ. 2016: Οι χρήστες ακόμα σοκάρονται οταν η Sony δεν κανει αυτό οπου υπόσχεται εχω τεραστιο εντυπο υλικο απο εκεινα τα χρονια και δεν θυμάμαι ποτέ να διάβασα ότι το ps2 θα τρέχει HD παιχνίδια.. όσο για το ps3, είχε πολλούς τίτλους που έτρεχαν σε FULL HD και δεν αναφερομαι με upscale, αλλά natively όπως το Wipeout HD / Fury (και στα 60fps), Super Street Fighter II Turbo HD Remix, Super Stardust HD, Virtua Fighter 5, Ninja Gaiden Sigma, Gran Turismo Prologue, Ridge Racer 7, Tekken 5 Dark Resurrection, Virtua Tennis 3, Bioshock, Metal Gear Solid 4 κτλ. Όπως και με το προβλημα που παρουαστηκε με το PS4 Pro, (το οποιο για να μην δωσω την εντυπωση πως υποστηριζω θεωρω πως -μαζι με το xbox one- ειναι οι χειροτερες κονσολες που εχουν υπαρξει ποτέ και εχω ενα PS4 να πιάνει αραχνες ακριβως απεναντι μου), είναι καθαρά θέμα των developer να αξιοποιησουν σωστά το hardware, δεν είναι θέμα της Sony. Το αν θα μπορουσε να έχει καλύτερο hardware για να κανει πιο εύκολα τα πράγματα είναι άλλο θέμα. Κάποτε είχαμε εταιρείες τύπου Rare που σε 4mb κασσέτες σου έχωναν παιχνιδι επιπέδου pc cd-rom. 2
strawman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Επισης απορω πως παιζεις Uncharted - Ratchet and clank - bloodborne και ενα σωρο αλλα ααα exclusive games επισης απορω πως μπορεις και παιζεις στην 22 αρα οθονητσα αν ειναι και τοση σε μισο μετρο αποσταση επισης απορω που δεν εχεις παει ακομα οφθαλμιατρο αν στραβωνεσαι στα 30 fps kai η πραγματικη μου απορεια μονο καρτα αλλαζεις καθε 2 χρονια η μηπως και ram cpu k mobo και τι καρτες βαζεις που ειναι πιο φτηνες απο κονσολες και τρεχουν 2κ 120 fps καπου τα εχεις μπερδεψει. Παρτε το χαμπαρι το gaming ειναι στις κονσολες στο πισι ασχολησε μονο με κρακ και fps Ειναι υπερβολικα δυσκολο να γραψεις 10 προτασεις και να ειναι ολες λαθος XD Λοιπον, το PC το συνδεεις οπου και την κονσολα. Σταματα την καραμελα με τις 22". Παντως εγω εχω 27αρα, και ειναι 3φορες καλυτερη απτην τηλεοραση σου. Επιπλεον, το PC εχει 2δις exclusives. Το να μου πετας τα 5-10 που εχει η κονσολα και να νομιζεις οτι νικησες κανα επιχειρημα το θεωρω bannable offense. Δηλαδη ημαρτον, get a grip με την πραγματικοτητα. Και μιας και μιλαμε για επιδοσεις κονσολας, μια CPU του 2009 και μια καρτα του 2012 την κανουν τη δουλεια τους. Ουτε αναβαθμιση ουτε τιποτα. 1
Stavros81 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 γιατί σε μόνιτορ και όχι σε tv? εκει θα επαιζα σε μονιτορ με σε πιο πολλα fps kai HZ και επειδη θα επαιζα με Keyboard kai moyse Θα ημουν πιο κοντα στην Οθονη και θα ειχα και καλυτερο οπτικο πεδιο . Αν επαιζα κατι σαν 3rd person action adventure η RPG αναλογωσ τα κεφια θα μπορουσα να παιξω και στην τηλεοραση
KAKADI Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Με αυτο που ζητας χανεις την ουσια ομως. To PC δεν ειναι κονσολα, ο PC gamer δεν πεταει το παλιο του PC στα σκουπιδια και παει και στηνει αλλο εξαρχης. Aν αγορασω μια καρτα γραφικων στο PC που εχω απο το 2009 θα παιζει 4k. Οποτε αν εισαι PC gamer, παιζεις σε 4k με 400€, αντε 500€, αναλογα τη καρτα αγορασεις. Ο console gamer απτην αλλη, μεσα σε 8 χρονια, αν θελει να παιζει σαν ανθρωπος, θα πρεπει να εχει δωσει ~600 για ps3, 400 για ps4 και αλλα 400 για pro. Αμα βαλουμε και τις συνδρομες μεσα καθως και το κοστος του PC που εχεις σπιτι σου (μιας και με την κονσολα δεν κανεις δουλεια), μαλλον εχεις πληρωσει τα 3πλασια. Δηλαδη εσυ σε pc του 2009 εβαλες ας πουμε GTX 980, 980ti, 1070, 1080 GPU και δε χρειαστηκε να αλλαξεις καν motherboard ή να αναβαθμισεις κατι αλλο ε? Γαματος!! Και πως το κανες αυτο χωρις bottleneck και τα συναφη προβληματα συμβατοτητας ειπαμε? Απτην αλλη τα 1400 ευρω που εχει δωσει καποιος για κονσολες σε 10 χρονια να σε διορθωσω δεν ειναι τοσα.. Προσωπικα πηρα το PS3 400 ευρω.. Το πουλησα 200.. Πηρα το ps4 αλλα 400 και το πουλησα παλι 200.. Και τελοσ ειμαι με το Ps4 Pro των τετρακοσιων .. Αρα ειμαι ζημιωμενος συνολικα 800 ευρω και ειμαι με ολοκαινουρια κονσολα συνεχεια εδω και περιπου 8 χρονια... Not bad λεω εγω.. Και μη μου πεις για τα λεφτα των games γτ εχω και δυνατο pc και ξερω πολυ καλα πως τα λεφτα που εχω δωσει σε αυθεντικα games του steam και software επεξεργασιας βιντεο και φωτογραφιας ειναι αρκετα παραπανω απ οσα εχω πληρωσει για κονσολες.. Γτ δεν τα πηρα σπασμενα?? Οχι φιλε μου.. Σε pc που εχω χρυσοπληρωσει εγω σπασμενα δε βαζω (παθων απ τους λιγους).. Για να χω το κεφαλι μου ησυχο περισσοτερο.. Αυτα τα κανουν αλλοι.. 2
dimchron Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη πραγματικά αξιόλογων παιχνιδιών.Τα fps είναι το μεγαλύτερο κόλπο μαρκετινγκ που βοήθησε τις εταιρείες να μοσχοπουκήσουν πάνω σε ψεύτικες ανάγκες.By the way οι ταινίες που βλέπετε και θαυμάζετε μερικοί αετομάτηδες ειναι...24 fps. 1
logistoulis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δηλαδη εσυ σε pc του 2009 εβαλες ας πουμε GTX 980, 980ti, 1070, 1080 GPU και δε χρειαστηκε να αλλαξεις καν motherboard ή να αναβαθμισεις κατι αλλο ε? Γαματος!! Και πως το κανες αυτο χωρις bottleneck ειπαμε? Απτην αλλη τα 1400 ευρω που εχει δωσει καποιος για κονσολες σε 10 χρονια να σε διορθωσω δεν ειναι τοσα.. Προσωπικα πηρα το PS3 400 ευρω.. Το πουλησα 200.. Πηρα το ps4 αλλα 400 και το πουλησα παλι 200.. Και τελοσ ειμαι με το Ps4 Pro των τετρακοσιων .. Αρα ειμαι ζημιωμενος συνολικα 800 ευρω και ειμαι με ολοκαινουρια κονσολα συνεχεια εδω και περιπου 8 χρονια... Not bad λεω εγω.. Tέτοια μαθηματικά μπορώ να σου κάνω κι εγώ με το pc και στο pc πουλάμε parts ξέρεις, δεν πληρώνουμε από την αρχή εγώ είχα δώσει ας πούμε 200 παρά € να πάρω 4890 το 2008 , τη πουλάω 120 και με 250 παίρνω παίρνω 6950, την πουλάω 130 και με 315 παίρνω 7950 (την κρατάω 3.5 χρόνια btw) την δίνω 90€ και με 320€ παίρνω rx 480 οπότε με χρέωση-πίστωση με 745€ έχω τη τελευταία 8ετία πολύ καλύτερα γραφικά από τις κονσόλες, κάτω από 100€ το χρόνο θες και άλλα 100 για το υπόλοιπο pc? και πάλι σαφώς καλύτερο αποτέλεσμα και κάνω και κανονική δουλειά που μου φέρνει €€ με το ίδιο μηχάνημα Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη πραγματικά αξιόλογων παιχνιδιών.Τα fps είναι το μεγαλύτερο κόλπο μαρκετινγκ που βοήθησε τις εταιρείες να μοσχοπουκήσουν πάνω σε ψεύτικες ανάγκες.By the way οι ταινίες που βλέπετε και θαυμάζετε μερικοί αετομάτηδες ειναι...24 fps. άλλο η ταινία άλλο τα παιχνίδια, τα 24 fps στα παιχνίδια που είναι διαδραστική εμπειρία είναι για τα σκουπίδια 3
KnightRider Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη πραγματικά αξιόλογων παιχνιδιών.Τα fps είναι το μεγαλύτερο κόλπο μαρκετινγκ που βοήθησε τις εταιρείες να μοσχοπουκήσουν πάνω σε ψεύτικες ανάγκες.By the way οι ταινίες που βλέπετε και θαυμάζετε μερικοί αετομάτηδες ειναι...24 fps. Εγώ γιατί δηλ θέλω να βλέπω τις ταινίες σε 60fps με SVP ?? Καταρχάς αρκετοί games θέλουν smooth όχι judder !!!
MechaCorn Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη πραγματικά αξιόλογων παιχνιδιών.Τα fps είναι το μεγαλύτερο κόλπο μαρκετινγκ που βοήθησε τις εταιρείες να μοσχοπουκήσουν πάνω σε ψεύτικες ανάγκες.By the way οι ταινίες που βλέπετε και θαυμάζετε μερικοί αετομάτηδες ειναι...24 fps. games=ταινιες Πεσαμε σε ειδικο φαινεται Το επιχειρημα "δεν βγαινουν πια καλα games! Στις εποχες μου ειχαμε..." εχει καταντησει κουραστικο. Μια χαρα games βγαινουν, εσυ βλεπεις μονο τα fps και εχεις την ψευδαισθηση οτι παλια ηταν καλυτερα ενω δεν ηταν 4
Greenday13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Καθιστε να πω κι εγω την αρλουμπα μου, μιας και καθισα να διαβασω 6 σελδιες με προσβολες και καποια επιχειρηματα επισης. Μεχρι πριν 2 χρονια, ασχολιομουν ΚΑΙ με pc ΚΑΙ με κονσολες, οποτε δικαιουμαι να εκφερω αποψη . Μερικες διευκρινησεις ακομη: 1.Μπορω να ανοιξω ενα pc και να στησω ενα ολοκαινουριο απο την αρχη κομματι-κομματι. 2.Μετα την λαιλαπα των i3-5-7 εχω μεινει πισω σε εξελιξεις καρτων γραφικων κλπ. Απλα διαβαζω οτι αλλες φορες εβγαιναν καποιες amd καλυτερες, αλλες καποιες nvidia. Για να πω την αληθεια μου, λογω κοστους ειχα πιο συχνα amd, αλλα τις 2 φορες που ειχα nvidia, ως ΑΙΣΘΗΣΗ ειχα καλυτερη υποστηριξη σε drivers και μαλλον και καλυτερο οπτικο τομεα. Τα παραπανω τα λεω για να δειξω οτι το εχω ψαξει αρκετα και με τα pc αλλα και για να εξηγησω και τους λογους που τα εγκατελειψα. 1.Ανεση : Κουραστηκα να παιζω καθιστος σε καρεκλα. Ηθελα αραγμα στον καναπε. Ειμαι πλεον 38 και δουλευοντας σε γραφειο, δεν αντεχω να ειμαι αλλες 3 ωρες σε καρεκλα να παιζω σε pc.Ας υποθεσουμε οτι ολα αυτα τα θηρια - καρτες χωρουν πλεον σε ενα κουτι που να μπαινει στο σαλονι, και μπορεις να παιζεις ξαπλα στον καναπε : καποια games, πχ call of duty,bioshock 2 (σας λεω τι ειχα αντιμετωπισει) δεν υποστηριζουν χειριστηριο, αρα παλι καθεσαι σε θεση ορθια. 2.Θα μου πειτε πως ολα λυνονται με προγραμματακια (σπασμενα ή μη) που δινουν υποστηριξη σε χειριστηρια κλπ. Αυτο αλλωτε δουλευε αλλωτε οχι. 3.Γενικα , το pc θελει ΧΡΟΝΟ και χρημα παιδια. Αμα εισαι πιτσιρικας και εχεις ολη τη μερα δικη σου να κατεβαζεις και να ψαχουλευεις και αν επαγγελματικα πας να αασχοληθεις με πληροφορικη, ναι : οφειλεις να το ψαχνεις και να το σκαλιζεις. Ομως βαρεθηκα να ψαχνω : drivers για την καρτα γραφικων, να πρεπει να ανεχτω τα τερτιπια των windows, να κατεβαζω patches,fixes. Εχω κανει απειρα ξενυχτια να κανω εγκαταστασεις, επανεκκινησεις, safe mode, για θεματα που ειπα "ελα μωρε σε 10 λεπτα θα ειναι ετοιμο". ΠΟΤΕ δεν ηταν . 4.Κοστος: αν καποιος παρει ενα τουμπανο pc, ΔΕΝ θα χρειαστει να αναβαθμιζει σε hardware καθε 6 μηνες. ΟΜΩΣ : ενα τουμπανο pc, στο κουτι του, δεν κανει 400 ευρω , ουτε 500 που λετε, αυτα ειναι αστεια πραγματα. Πειτε ρεαλιστικες τιμες. Θελει λεφτα, θελει καλο αερισμο το κουτι (εκτος αν γουσταρετε ο εξοπλισμος σας να υπερθερμαινεται και να τον παρετε στο χερι). Μιας και πλεον χρειαζεται να πληρωνω εγω το χομπι μου, και οχι οι γονεις μου, ΕΠΙΛΕΓΩ να βρω την χρυση τομη , που για τα οικονομικα δεδομενα της εποχης ειναι η κονσολα. Φυσικα θα ηθελα να παιζω σε extra high detail, με αναλυση τουλαχιστον 2Κ. Μπορω να το πληρωσω; οχι. 5.Πιστευω πως καποιος εθελοτυφλει οταν δεν βλεπει τα καλα (ή τα ασχημα απο την αλλη πλευρα )ενος κλειστου συστηματος : σε μια κονσολα , ή ενα iphone (ΔΕΝ εχω iphone), εχεις ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ HARDWARE ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΑ, να δουλευουν οπως τα σχεδιασε η εταιρεια. Οταν πρεπει να φτιαξεις κατι που θα δουλευει σε καθε απιθανο συνδιασμο hardware-λειτουργικου, τοτε ΔΕΔΟΜΕΝΑ ,θα εχεις προβληματα. Δεν ειναι τυχαιο, οτι το Android δειχνει τα δοντια του οταν μπει σε συσκευη Nexus ή τωρα πια σε google pixel.Ολες οι αλλες υλοποιησεις του, σε συσκευες, εχουν lag,bugs και διαφορα αλλα προβληματα. Γενικα, ξεκολληστε καποιοι με το συμπλεγματικο "να φανω πιο μαγκας απο τους αλλους και να τους αποδειξω οτι ειναι κοροϊδα και εγω ο εξυπνος" : κονσολα παιρνει κανεις για συγκεκριμενους λογους, κι οχι επειδη ειναι "προβατο" ή ασχετος, οπως βολικα θελετε να λετε. Επισης, στις κονσολες, παιχνιδια 70 ευρω υφιστανται για τα παιδακια που δεν ψαχνουν και καναν μπαμπα που θα μπει σε καποιο πολυκαταστημα. Εγω πλεον δινω μαξ 40 ευρω για καινουριες κυκλοφοριες και κατα μεσο ορο 20 ευρω για τα παιχνιδια μου (καινουρια, οχι μεταχειρισμενα). 5
logistoulis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 όλα τα παιχνίδια πλέον παίζουν με χειριστήριο πλέον πλην strategy, Moba, τουλάχιστον single player δεν έχεις θέμα ούτε εγώ κάθομαι να παίξω σε γραφείο και μόνιτορ Online fps εννοείται πως δε θα παίξεις με χειριστήριο (πλην horde σε gears 4 που δεν παίζεις κόντρα σε ανθρώπους) επίσης δεν χρειάζεται να ασχολείσαι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ πέρα από τον driver της κάρτας, δεδομένου ότι δεν είσαι τεχνολογικά αμόρφωτος, για τα υπόλοιπα φροντίζουν τα store (δεδομένου ότι πληρώνεις και δεν είσαι τζαμπατζής) δε χρειάζεται να είσαι πληροφορικάριος για να ξέρεις να φτιάχνεις/στήνεις ένα pc 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα