efo355 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Οσοι θελετε βλεπετε και αυτο, κανουν γενικα καλη δουλεια τα παιδια. Προσωπικα θεωρω οτι μεγαλυτερη διαφορα θα υπαρξει στα παιχνιδια που θα βγουν απο δω και περα, οσα ειναι εξ' αρχης σχεδιασμενα για να εκμεταλλευθουν πληρως το νεο hardware. Ε βασικά το συγκεκριμένο site είναι τέρμα διαφήμιση, δεν είναι για να τους πιστεύεις και πολύ... 7
Johnefst Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Το pro βγήκε για να κάνει μια γρήγορη αρπαχτή η Sony
x.ristos1980 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Το pro βγήκε για να κάνει μια γρήγορη αρπαχτή η Sonyμαλλον το απλο βγηκε για να κανει αρπαχτη... 1
MechaCorn Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 οτι να ναι... Τρολλ είναι μην ψαρωνεις,το "κανάλι" του στο YouTube διαφημίζει
nekrik Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Απο την πρωτη μερα το παρατήρησα. Αν και το πηρα μονο μπας και παιξω καμμια αποκλειστικότητα σε 1080p κοντα σε 60fps, το μπουκάλι που τρωει απο την CPU ειναι αντε γειά!! Παραδειγμα στα Infamous SS και LL σε High Frame rate mode(1080p), οταν περνας απο σημεια με πολλά volumetric / alpha effects και η GPU πραγματοποιεί πολλά draw calls το frame rate πεφτει στα 30fps εκει δηλ που ειναι και σε better resolution mode (1800p checkerboard) lol. Αυτό φυσικά ισχυει και στο TLOU και σε αλλα unlocked frame rate games. Δεν βοηθαει και το MemoryBandwith. Ε!!! μα που πας με 2.1GHz Entry level Cpu. Αποψη μου οτι μιας και το peak draw ειναι καπου 150W με σχετικά καλες θερμοκρασίες και τροφοδοτικό 300W, βλεπω την SONY να κανει μελλοντικά λιγο OC την CPU ( απο 2,1 σε κανα 2,4 GHz) και ισως ελάχιστα την memory και τα clocks της GPU (πχ απο 911MHz σε κανα 980 με 1000 MHz. 1
sils Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Απο όταν έστησα PC παίζω όλα στα games σε ultra settings και σε 2K ανάλυση 120 Fps.Οχι όπως το PS4 που με το ζόρι φτάνει τα 30 Fps 1080p.Σιγά μην παίξει το PS4 4K,χρειάζεται πολύ ακριβό hardware.Απορώ πως οι console gamers παίζουν κάτω απο 120 Fps, εγώ στραβώνομαι.Κάθε 2-3 χρόνια αλλάζω GPU και είμαι άρχοντας.Φθηνά games απο τον «θείο» και απο το Steam και free online,όχι 70€ για 1 PS4 game και συνδρομή 50€/χρόνο.Επίσης απορώ πως παίζετε με controller, δεν βολεύει με τίποτα χωρίς mouse+keyboard.Μια GPU των 150€ έχει το PS4 και σάπια APU.Το μόνο αρνητικό είναι τρώω παντόφλα απο την γυναίκα μου,αλλά έχω ετοιμάσει διαζύγιο οπότε problem solved.Σιγά μην πάρω κονσόλα για 2-3 exclusives που δεν υπάρχουν στο PC. Επισης απορω πως παιζεις Uncharted - Ratchet and clank - bloodborne και ενα σωρο αλλα ααα exclusive games επισης απορω πως μπορεις και παιζεις στην 22 αρα οθονητσα αν ειναι και τοση σε μισο μετρο αποσταση επισης απορω που δεν εχεις παει ακομα οφθαλμιατρο αν στραβωνεσαι στα 30 fps kai η πραγματικη μου απορεια μονο καρτα αλλαζεις καθε 2 χρονια η μηπως και ram cpu k mobo και τι καρτες βαζεις που ειναι πιο φτηνες απο κονσολες και τρεχουν 2κ 120 fps καπου τα εχεις μπερδεψει. Παρτε το χαμπαρι το gaming ειναι στις κονσολες στο πισι ασχολησε μονο με κρακ και fps
HellgastJohn Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 pc master race μέχρι να χρειαστεί να παίξεις assasins creed που απαιτούνται γύρω στα πέντε κουμπιά ταυτόχρονα από το keyboard για να κάνεις άλμα
nekrik Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Απο όταν έστησα PC παίζω όλα στα games σε ultra settings και σε 2K ανάλυση 120 Fps.Οχι όπως το PS4 που με το ζόρι φτάνει τα 30 Fps 1080p.Σιγά μην παίξει το PS4 4K,χρειάζεται πολύ ακριβό hardware.Απορώ πως οι console gamers παίζουν κάτω απο 120 Fps, εγώ στραβώνομαι.Κάθε 2-3 χρόνια αλλάζω GPU και είμαι άρχοντας.Φθηνά games απο τον «θείο» και απο το Steam και free online,όχι 70€ για 1 PS4 game και συνδρομή 50€/χρόνο.Επίσης απορώ πως παίζετε με controller, δεν βολεύει με τίποτα χωρίς mouse+keyboard.Μια GPU των 150€ έχει το PS4 και σάπια APU.Το μόνο αρνητικό είναι τρώω παντόφλα απο την γυναίκα μου,αλλά έχω ετοιμάσει διαζύγιο οπότε problem solved.Σιγά μην πάρω κονσόλα για 2-3 exclusives που δεν υπάρχουν στο PC. Παιζεις δηλ ROTR, MAFIA3, QUANTUM BREAK, DEUS EX, DISHONORED 2, BATTLEFIELD 1, GOW4,FORZA HORIZON,FALLOUT 4,COD IW, HITMAN, αλλά και αλλα σε 1440p στα 120fps και μαλιστα ULTRA"? Πες μας και μας το μαγικο κόλπο. Τι Gpu εχεις και τα κανεις ολα αυτά ?Titan X pascal 2x sli? Μονο τοτε με πείθεις. Γιατι αν όχι? άλλοι με GTX 1080 στα πιο optimized games aka Battlefield 1 πιάνουμε κανα 115 fps το πολύ σε 1440p. Αρα μάλλον σε shitty optimised ports οπως το dishonored 2 πιάνεις στα 1440p απο 40 εως 120 fps που ειναι και το ρεαλιστικό για την ώρα και ασε τα "παίζω όλα στα games σε ultra settings και σε 2K ανάλυση 120 Fps." Εκτός φυσικά αν πιάνεις σε κανα DOOM, DIABLO3 και DOTA 120fps 1440p και τα θεωρείς "ΟΛΑ"
KAKADI Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Παιζει οντως; πως εισαι σιγουρος οτι ειναι native?Το last of us είναι απ τους λιγους τίτλους που παίζουν σε native 4K.. Δεν έχω μέθοδο να δω ή να μετρήσω πιξελ.Είδα κανα δυο review που το λέγανε όμως ειδικά για το συγκεκριμένο game. Το οποίο δεν έχω λόγο να μη το πιστέψω καθώς αν το καλοσκεφτείς πέρα απ τις γραφικάρες πρόκειται ουσιαστικά για τίτλο remastered απ το PS3. Όλα τα υπόλοιπα έχουν ένα ψευδό 1800p στο οποίο γίνεται upscaling με ένα έξυπνο αλγόριθμο για να φτάσει τα 2160p.. Απορώ γτ κράζουν πάντως.. 400 ευρώ για 1800p gaming έστω στα 30fps και με το optimizing των κονσολών που πραγματικά δίνει γραφικαρες;; Τουλάχιστον αυτό βλέπω στην 65αρα μου.. Δεν έχει νόημα να συζητάμε νομίζω όταν μια gtx 1060 έχει 300 κάτι ευρώ μόνη της στο Σκρουτζ.. Και το ξαναλέω.. Οι gamers που μπορούν έχουν και κονσόλα αλλά και pc.. 3
alex19871987 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μονο στην Ελλάδα τετοια φαγωμαρα.παιξτε ρε παιδια και χαρείτε.εδω εχουμε ολοι κινητα πολυ πιπ ακριβα γιατι να κλαιγομαστε.
Stavros81 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Hater στην ηλιθιοτητα ναι. Οπως βλεπεις στην υπογραφη μου εχω (και) gaming pc που με καλυπτει πληρως στις gaming αναγκες μου. Το xbox s ΔΕΝ παιζει 4κ στα παιχνιδια ουτε upscale... 4κ υλικο απο netflix, youtube κτλ μονο αναπαραγει. Οσον αφορα τη θολουρα αν ειχες τηλεοραση 10ετιας ισως να υπηρχε θολουρα. Εκτος αν εννοεις κατι αλλο ως θολουρα. 55XD9305C 2016 TV , to upscale της τηλεορασης ειναι τελειο σε Bluray , στο gaming υπαρχει blurring οταν γινεται upscale σε 4κ.... 10ετιας 4κ δεν εχω δει εγω, επισησ διαβασε λιγο δεν μιλησα για gaming 4k , μιλησα για output που σημαινει στην εξοδο βγαζει 4κ resoluttion (το πως παραγει αυτην την εικονα απο τα 900p που παιζει ο ΧΒΟΧ μου ειναι αδιαφορο) και εξαφανιζει το blurring και κατεβαζει και το input lag που δημιουργειται απο το upscaling της TV. Μην κολλατε στο τεχνικο κομματι , το τελικο αποτελεσμα μετραει . Forza Horizon 3 & GOW 4 , Titanfall 2 , Rise of the Tomb raider , Battlefiled1 που εχω δοκιμασει στο XBOX ONE S και PS4 PRO ειναι crystal crisp. Δεν το συγκρινω με PC , αν ειχα δεν θα επαιζα σην τηλεοραση αλλα σε μονιτορ. σε κονσολα ομως συστηνω το PS4PRo 100% σε οποιον εχει 4Κ τηλεοραση
logistoulis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δεν το συγκρινω με PC , αν ειχα δεν θα επαιζα σην τηλεοραση αλλα σε μονιτορ. σε κονσολα ομως συστηνω το PS4PRo 100% σε οποιον εχει 4Κ τηλεοραση γιατί σε μόνιτορ και όχι σε tv?
nekrik Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Το last of us είναι απ τους λιγους τίτλους που παίζουν σε native 4K.. Δεν έχω μέθοδο να δω ή να μετρήσω πιξελ. Είδα κανα δυο review που το λέγανε όμως ειδικά για το συγκεκριμένο game. Το οποίο δεν έχω λόγο να μη το πιστέψω καθώς αν το καλοσκεφτείς πέρα απ τις γραφικάρες πρόκειται ουσιαστικά για τίτλο remastered απ το PS3. Όλα τα υπόλοιπα έχουν ένα ψευδό 1800p στο οποίο γίνεται upscaling με ένα έξυπνο αλγόριθμο για να φτάσει τα 2160p.. Απορώ γτ κράζουν πάντως.. 400 ευρώ για 1800p gaming έστω στα 30fps και με το optimizing των κονσολών που πραγματικά δίνει γραφικαρες;; Τουλάχιστον αυτό βλέπω στην 65αρα μου.. Δεν έχει νόημα να συζητάμε νομίζω όταν μια gtx 1060 έχει 300 κάτι ευρώ μόνη της στο Σκρουτζ.. Και το ξαναλέω.. Οι gamers που μπορούν έχουν και κονσόλα αλλά και pc.. Το TLOU και το SKYRIM SE , ειναι 2160p 30fps ή 1800p κοντα στα 60fps (TLOU), τα αλλα οπως ειπες 1800p με checkerboard rendering, η κατι 1440p temporal supersampling και δεν συμαζέυεται.παντως τα 4k mode εχουν πολυ καλο αποτελεσμα, ας πουμε το Ratchet & Clank σε 1800p 30fps με HDR ενεργοποιημένο ειναι supercisp με πολυ καλά αποτελεσματα, αν και εχει ενα μικρό bug στο Bokeh Depth Of Field με το σημειο εστίασης που αλλάζει οποτε γουστάρει εν κινήσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα